Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értettem, hogy melyikre érdemes pénzt fizetni kezdõként. PokerStars-t én nagyon szeretem, megszoktam a kezelõfelületet, barátságos, szóval tetszik. De eddig csak freerolloztam és játékpénzeztem, szóval a valódi pénzes dolgokról nincsenek fogalmaim, azért kérdeztem. Amikor meg végre rászánom magam, hogy befizessek valamennyit, akkor egy olyan terembe akarom ahol kezdõként nem vesztem el az egészet azonnal 😄

Dick Riddick
Ebbõl fogod a legtöbb veszteséget termelni. A hirtelen felindulásból elkövetett játékkal.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Próbáld ki. Mindenkinek más a véleménye róla. Rengeteg játékos, jó promóciók, sok verseny.

9csöves9
teljesen komolyan gondoltam.ha már most ennyire megviselik ezek a bukások mi lesz majd,ha a saját pénzét kockáztatja,ráadásul nagyobb szinten?kidobja a gépet a 10.rõl?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Akkor ti PokerStars-t nem ajánljátok?

zeli
tudom, nem is annyival akartam beszállni, csak már idegességben beszálltam, gondoltam végignézek egy kört, és kiszállok....
ezek után cashgamet olyan messze elkerülöm....

tegnap egy SNGben is chipleader voltam, 99el megadtam a shortstack allinjét, és A6ra riverre kapott egy ászt....
lényegében emiatt buborék lettem..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dick Riddick
Akkor ne nagyon erõltesd a négy dolláros beugrót. Ha zsinórban négy beugrót buksz el (ami teljesen elképzelhetõ), elveszíted az alaptõkéd harminchárom százalékát. Két dolláros beugróval ugyanez tizenhat százalékos veszteség.
Más szemmel nézve az elsõ esetben a bankrollod ötven százalékát kell megnyerned ahhoz hogy az eredeti 48 dollárnál legyél, a második esetben csak az egynegyedét.
Szakadéknyi a különbség.

ezt ugye nem gondoltad komolyan. ha elindulsz felfelé, fõleg így hogy most kezdted, akkor örülsz, és tovább játszol, de ha buksz ennyit, még ha nem is a sajtát pénzed, nagyon lehangol. én is tegnap éltem át

9csöves9
-2 ingyen dollár és ennyire kiakadsz?lehet nem neked való akkor ez a sport

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zeli
$50-os kezdõtõkét vittem fel 63ig, aztán most van 48nál.....
de most nem is játszok egy darabig, szar szemét játék nagyon felidegesített.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dick Riddick
Mekkora a rollod?

mármint lejött a full flopra, azt kihagytam 😄

áh... K 4-re beülök, virulok, check.... elsõ emelésnél eldobták a faszba

én saját rekordot döntöttem. elbuktam 1 körnél 6,3 dollárom. ne mírom le hogy. 59,93$-om volt, össze akartam szedni még 7 centet és kiülni... de rosszra fordult.

zeli
versenyen 100 zsetonból jöttem fel 1600ig. és a végén KKval estem ki.

ilyne 58 faszomokkal meg nyertem....

<#eljen>

zeli
bocs mindenkinek hogy ideíroma fasságaimat, többet nem fogom, de annyira felidegesített most.........
amikor megkaptam a két ászt tudtam, hogy elfogkm vele veszteni.....egész 4 $os beülõ egy perc alatt......

zeli
najólvan bazdmeg mosmáraz isten bassza szét ezta kurrva játékot.

beültme cashgamezni, harmaidk leosztás, AA, allineltünk flop elõtt, JJje volt és SORA LETT. ésm még haházik.,
a njkurvaannyá bazdmeg

ELSÕ, ismétlem ELSÕ cashgamem fulltilten.... kb -$12 mára, asszem abbahagyom a pkert, egyszerûen nem tudok játszani nem nekem való ez, béna balfazs vagyok

Dick Riddick
Nincs szükség számlaszámra, és ne legyenek kétségeid, le fogják vonni. A pénzbõl csak egy dollár a tiéd (ezzel nyitják meg a számládat), a többi 49 dollár csak feltételes.

partypokerre raktam, számlaszámot még ne mtudják szóval levonni nem fogják tudni.

Dick Riddick
Mármint a PartyPoker, nem? Szerintem nem a PS az.
Egyébként ha nem szerzed meg a kellõ számú pontot, a pénzt levonják a számládról. Ha a lejárat idõpontjában több mint 50 dollárod van, a plusz pénz nálad marad.

Dick Riddick
A Mansion azért jóval kisebb terem. Én nagyon megkedveltem.
Egyébként bankroll építésre érdemes kipróbálni a Mermaid Poker-t. Ez volt a legelsõ pókerterem ahová regisztráltam 2-3 évvel ezelõtt. Most naponta 150-300 euro-s freerollok mennek, max. 1500 résztvevõvel, barátságos vakszintekkel.

kraawz
ha starsra regisztráltál, akk igen.. ha nincs meg a 300 pont, bármennyi pénzed is van, elvész..

ez is csak a pokerstars lehet.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ha a pokerstrategys 50$-os kezdõtõkéhez nem szerzem meg a 300 pontot 90 nap alatt, akkor eltûnik az 50? és a többivel milesz? errõl ha valaki tud valamit az ossza meg, köszi 😊

Dick Riddick
Ez a terem még kimaradt. Csak freerollokat játszottam rajta korábban.

pokerstarson voltam... abba is hagytam, már csak ha valami haver jön a 2 ingyendollárjával akkor játszok velük. annyira felidegelt hogy inkább mentem partypokerre.

kraawz
partypoker a legszarabb. mármint értsd úgy, hogy amennyire fel van húzva, ahhoz képest.

a 2. ilyen terem a pokerstars, jól beleválasztottál 😄

kraawz
Szerintem ez a kettõ messze a legjobb, bár a mansion/titan/cd poker is elég jó, azok mind egy platformra mennek. De elég lesz nekem majd 2 teremben játszani 😊

BlackShadow
akkor elmondásotok alapján a köv terem amit bepróbálok az a full tilt lesz..
partypokernek a promóciói nagyon tetszettek, meg, h dõlt a pont.. viszont kevés asztal, kevés verseny
pokerstarson vagyok most.. pont semmi nem jön, de tele van jó versennyel és rengeteg asztallal 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

zeli
Bár sztem ez azzal magyarázható, hogy az ellenfelek elég geynég valóban. Sokszor sima húzóra játszanak, megdöbbentõ.
De vannak tök rendes arcok is, akikkel le lehet állni beszélgetni is, Mansion-ön ilyen ritkább.

zeli
Fulltilt sztem is jó. 😊
A Mansion-t nagyon megszoktam, szal kicsit furcsa elsõre, de meg lehet szokni, promócióik a legjobbak szinte. Viszont picit fura terem. Olyna sok fullhouset látok, hogy hihetetlen ( és több pókert is, mint a megszokott). Bár teljesen logikátlan lenne, ha SNGken csítelnének, csak furcsa picit...

kraawz
szerintem az egyik legjobb

az új grafika (lobby) bejön, az ellenfelek sem a legerõsebbek, jó tornák vannak, NAGYON JÓ PROMÓCIÓK és gyûlik a pont rendesen.

Szóval nálam bwin-el holtversenyben 1. 😊

Dick Riddick
Remélem tudtam segíteni.
Egyébként ne vedd készpénznek a szavaimat, ezek a saját gondolataim.

Dick Riddick
Kedvelted a Full Tiltet?

full tilten 30$, legalábbis kártyávak. 50 a withdraw.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

kraawz
nem, bwinen játszok 😊

full-tilt meg bwin sztem 2 legjobb, csak full-tilten 50$ min deposit. Arra még gyûjtögetnem kell pár hónapot / vagy pénzt félretenni rá 😊

Amit írtál, komolyan elgondolkodtam, hogy befektetni is kell, sokat játszani és merni,de nem hülyének lenni. Köszi, remélem jó lesz és pár hónap múlva már 3 számjegyû $ lesz a számláimon 😊

Dick Riddick
Full Tilten vagy?

kraawz
megy közben a bónusz, csak ilyen limiten lassan gyûlik 😊

Dick Riddick
Hidd el, sokat fog javítani a játékodon a gyakorlás. Ha teheted valamilyen bónuszt is pörgess ki közben. Vagy a pontjaidat fordítsd versenyekre.

Dick Riddick
Nem mindennapi eset. 😊

kraawz
Na, a végét sajnos nem sikerült szépen zárni , 3$-t buktam. Sorom volt turnön, kint volt 3 szín, srác csak adta, sajnos 2 színe volt...

Mindegy, 25$-al kezdtem reggel, most pedig 37$ van belõle 😊

Dick Riddick
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

kraawz
Úgy döntöttem,ha tényleg fejlõdni akarok, akkor minden nap, amikor tehetem, vagy 2 órát cash gamelek 😊

Ma egész jól megy, majd a végén írok, mit is játszottam össze ma.

kraawz
bazzeg, milyen leosztást toltak

NL10, preflop 70 cent emel srác, 1 megadó van.

Flopon 3d 4d 6d . Srác 9$ all in, AA. Másik srác fogadta, 2d 5d. Straight flösst flopolt 😄

kraawz
végre<#taps>

1. Maffiózó
2. James Cameron - Avatar
3. A nagy szavazó topik
4. < Euro Truck Simulator >
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. A ma szuperautói
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. Return to Castle Wolfenstein 2
9. Radeon HD Series
10. Póker

Dick Riddick
Elõbb-utóbb kiderül, semmi sincs ingyen.
Ha vannak valódi freeroll versenyeik, ott tudnátok nyerni annyi pénzt amivel ki lehet játszani ezeket a dollárokat. Nem is biztos hogy olyan rossz ez.

Dick Riddick
Magasabb limiten sem lesz egyszerûbb a dolgod.
A mikro-limit világában vagy ultrafeszesek az ellenfelek, vagy mindenre megadnak, esetleg mindenre visszaemelnek. Nem egyszerû.

Dick Riddick
Ennyibõl meg sem lehet mondani. Sõt, még feltételezni sem. Minden nap más.

Carloska
gyurikám ez nem egality ez FATALITY kedves drága barátom gyurikám!

kraawz

kraawz