Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ezek után cashgamet olyan messze elkerülöm....
tegnap egy SNGben is chipleader voltam, 99el megadtam a shortstack allinjét, és A6ra riverre kapott egy ászt....
lényegében emiatt buborék lettem..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Más szemmel nézve az elsõ esetben a bankrollod ötven százalékát kell megnyerned ahhoz hogy az eredeti 48 dollárnál legyél, a második esetben csak az egynegyedét.
Szakadéknyi a különbség.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
de most nem is játszok egy darabig, szar szemét játék nagyon felidegesített.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ilyne 58 faszomokkal meg nyertem....
<#eljen>#eljen>
amikor megkaptam a két ászt tudtam, hogy elfogkm vele veszteni.....egész 4 $os beülõ egy perc alatt......
beültme cashgamezni, harmaidk leosztás, AA, allineltünk flop elõtt, JJje volt és SORA LETT. ésm még haházik.,
a njkurvaannyá bazdmeg
ELSÕ, ismétlem ELSÕ cashgamem fulltilten.... kb -$12 mára, asszem abbahagyom a pkert, egyszerûen nem tudok játszani nem nekem való ez, béna balfazs vagyok
Egyébként ha nem szerzed meg a kellõ számú pontot, a pénzt levonják a számládról. Ha a lejárat idõpontjában több mint 50 dollárod van, a plusz pénz nálad marad.
Egyébként bankroll építésre érdemes kipróbálni a Mermaid Poker-t. Ez volt a legelsõ pókerterem ahová regisztráltam 2-3 évvel ezelõtt. Most naponta 150-300 euro-s freerollok mennek, max. 1500 résztvevõvel, barátságos vakszintekkel.
ez is csak a pokerstars lehet.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a 2. ilyen terem a pokerstars, jól beleválasztottál 😄
partypokernek a promóciói nagyon tetszettek, meg, h dõlt a pont.. viszont kevés asztal, kevés verseny
pokerstarson vagyok most.. pont semmi nem jön, de tele van jó versennyel és rengeteg asztallal 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De vannak tök rendes arcok is, akikkel le lehet állni beszélgetni is, Mansion-ön ilyen ritkább.
A Mansion-t nagyon megszoktam, szal kicsit furcsa elsõre, de meg lehet szokni, promócióik a legjobbak szinte. Viszont picit fura terem. Olyna sok fullhouset látok, hogy hihetetlen ( és több pókert is, mint a megszokott). Bár teljesen logikátlan lenne, ha SNGken csítelnének, csak furcsa picit...
az új grafika (lobby) bejön, az ellenfelek sem a legerõsebbek, jó tornák vannak, NAGYON JÓ PROMÓCIÓK és gyûlik a pont rendesen.
Szóval nálam bwin-el holtversenyben 1. 😊
Egyébként ne vedd készpénznek a szavaimat, ezek a saját gondolataim.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
full-tilt meg bwin sztem 2 legjobb, csak full-tilten 50$ min deposit. Arra még gyûjtögetnem kell pár hónapot / vagy pénzt félretenni rá 😊
Amit írtál, komolyan elgondolkodtam, hogy befektetni is kell, sokat játszani és merni,de nem hülyének lenni. Köszi, remélem jó lesz és pár hónap múlva már 3 számjegyû $ lesz a számláimon 😊
Mindegy, 25$-al kezdtem reggel, most pedig 37$ van belõle 😊
Ma egész jól megy, majd a végén írok, mit is játszottam össze ma.
NL10, preflop 70 cent emel srác, 1 megadó van.
Flopon 3d 4d 6d . Srác 9$ all in, AA. Másik srác fogadta, 2d 5d. Straight flösst flopolt 😄
1. Maffiózó
2. James Cameron - Avatar
3. A nagy szavazó topik
4. < Euro Truck Simulator >
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. A ma szuperautói
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. Return to Castle Wolfenstein 2
9. Radeon HD Series
10. Póker
Ha vannak valódi freeroll versenyeik, ott tudnátok nyerni annyi pénzt amivel ki lehet játszani ezeket a dollárokat. Nem is biztos hogy olyan rossz ez.
A mikro-limit világában vagy ultrafeszesek az ellenfelek, vagy mindenre megadnak, esetleg mindenre visszaemelnek. Nem egyszerû.