Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ász dpáma kézben allin k 8 fogadja flo 8 többi semmleges lap river ász!
szóval még bent vagyok
Csöves: Igazad van, persze, nem saját pénz, de amit a kezdõtõkébõl nyertem pénzt, azt tekinthetem sajátnak sztem, mert azt ugye én nyertem össze, és idegesítõ, ha a nehezen összeszedett pénzt leamortizálod egy pár játék alatt....de hát benne van.
mondj all int bármilyen bárra, Ax-re vagy K8+ra.
Flopon 4 5 7. Check, Check.
Feljön a király. Meghívom, all-in.. Mondom kis lappal nem ad meg 60 centet, szar kísérõje lehet. Erre 6,8 volt nála és ott a sor 😄
hány órája játszol ? 😄
Turnön Q pár srácnak is, nekem is. Nálam K kísérõ, nála 7..
6$-os all in, riveren lejön a 7es.
majd írom hanyadik lettem
bár a srác is kicsit gyenge, semmire hívogat 4,000eket 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A pénzküldés díja 1%, maximum 0,5 euro.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Hogy Omaha, Hold-Em vagy Stud, fix-limit, pot-limit vagy no-limit, cash, sng vagy tournament az döntse el hogy melyik fekszik neked.
Lehet hogy az lenne a legjobb ha ezzel a pénzzel körülnéznél kicsit, és ízlelgetnéd a játékfajtákat. Egy kis csapongás nem árt a döntés elõtt.
A fix-limitet inkább a kezdõk favorizálják, jó átállás játékpénzrõl valódira. A pot-limit játék már komolyabb, inkább türelemjáték. A no-limit a legveszélyesebb, könnyen jön a pénz, de még könnyebben megy.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
partypoker és pokerstars is elfogadta a kártyát (erste)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
én anno fix limittel kezdtem, mert könnyen tanulható, viszont mikrolimiten éppen azért, mert fixált az emelés, iszonyú nehéz nyereségessé válni.. szerintem!
én 25$-al kezdtem amit bonusszal kiegészítettem.. bár nem elhanyagolható tény, h 2. nap 4. lettem egy versenyen ami megdobott még 73$-al így gyorsan 100ra jutottam.. ott már jó volt játszani 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ja, és 100 dolcsi szerintetek szükséges kezdõtõkének, vagy elég 50 is?
Jobban teszed ha az RNG (random number generator) pletykákat teljesen figyelmen kívül hagyod, sok értelme nincs ezen rágódni.
Ha saját pénzt fizetsz be, nézd meg azt is mekkora elsõ befizetés bónuszai vannak a teremnek.
Az UltimateBet-en például a cash asztaloknál lehetséges 200BB-nyi összeggel beülni, és itt találtam meg az egyik legbarátságosabb sng-verseny vakstruktúrát. A full-ring asztalaik 10 fõsek. Elég sok játékosuk és asztaluk van. Alapjában véve megkedveltem a termet.
A Mermaid Poker-en kezdtem, kellemes freeroll versenyeik vannak, az asztalok jól átláthatók, a játékosszám viszonylag alacsony.
A Mansion Poker szintén egy általam kedvelt terem, közepes játékosszám, a vakstruktúrájuk barátságtalan, elég gyors asztalaik vannak. A cash asztalaik kellemesek. Viszonylag gyorsan jönnek a pontok.
Most a PartyPoker-en játszom, meg vagyok elégedve vele, sok akciójuk van, talán a pontok kicsit lassabban jönnek. Versenyeken dupla stack-el indulnak a játékosok (3000), a játékmenet dinamikus. A cash asztalok normál, 100BB beülõsek, 1-2 centes limittõl kezdõdnek. Sok verseny és freroll van, sng-t még nem játszottam itt.
A PokerStars az egyik legnagyobb terem, jól átlátható, rengeteg promócióval és sok freerollal. Itt tényleg mindent megtalálni.
Most ennyi jut eszembe.
Unalmamba jó lenne ilyeneken indulni, fizetõsen nem akarok, mert ilyenkor már érzem, hogy nem tudok 100%-an figyelni, de azért még szívesen játszanék