Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Péntek van, friss hal a vacsora xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lammer
plz.. csak sorokrol most ne!!4 mert mar lassan almodok veluk :C

😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Akkor szerintem ez mindenhol elõfordul, mert PKR-en meg kétszer szoptam be allint úgy hogy mindkét hal lyuksorra tolta be és riveren megjött a lapja...
sz4bolcs
lefekvés elõtt még beteszem ezt ide xD

petesilver
- Hol pókereznek a sertések?
- Ól in.

Mit játszanak a szõke nõk a nudista-strandon?
- ???
- Vetkõzõs pókert.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Lammer
"bejuthattam volna"

hehe ez ismeros... PS: sunday storm selejtezos 1 FPP pontos debil allinelek orrba-szajba style (kb 3-4x vettem rebuyt es onnan elszabadult a lucky train)... es 300-bol bemakoltam magam, de tenyleg olyan ordenare modon, hogy en sem hittem mar el (elejen 6-os olle win es tsa, full forditas, lesorosodas, szettesedes nagyobb pair ellen, stb)

es 300-bol mar csak 3 jut tovabb es 4-en vagyunk... es megy a csiki-csuki... es ott elfogyott a lucky hourom 😄 4-ik <#zavart2><#idiota>
(mondjuk valahol "igazsagos volt" mert mindig short voltam es szarabb mutatassal tornaztam magam vissza zsinorban kb. 3x :Ð )

precision
átraktam a zsét everesetre a jokerstarról

kaptam 10 db $1 eTicket -et is a befizetéssel, felhasználtam az egyiket egy "chip and chair" mtt -re, 70 induló, 3. lettem (végén elbénáztam, bejuthattam volna a headsupba) és nyertem 11 USD -t 😊

Bazinga!

Lammer
FULL CLASSIC!!!44

ahhh de birtam! 😊

sz4bolcs
😛PPPPPP

sz4bolcs
jó, de õ nyilván azt gondolja, hogy bad beat xDD

Tigristank
Ebben semmi bad beat nincs, ez szimplán 1 láma. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Christian88

http://www.twitch.tv/hegii

sz4bolcs
bad beat 2 instacallal fûszerezve

sz4bolcs
Tessék, itt van nektek: Bad beat xDD

Yeeee!😄
Én akkor HITTEM azt, hogy elvesztem a motivációt, amikor lezuhantam 60 dollárra... de hopp... mindjárt 300on vagyok és már 70%on állok a 100 dolcsis bónusszal... szóval úgy érzem ez a kudarc csak megerõsített😊)

Viszont a bwin rakebackje benyalhat!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Na ugye megy ez!<#law><#law><#eljen>

Nem is volt full. Csak 80%.<#hehe>

sz4bolcs
Hát.... Engem mindig fölizgat, ha valaki full bankrollal ül egy omaha asztalnál.. :Ð

precision
ok, akkor az eddigi összes handreplayedhez:

nh!

😊

Bazinga!

Jaja! Most amikor elkezdtem berakni a handeket néma csend senki nem reagál. Na mondom most vagy mindenki utál (nem valószínû mert annyit nem írok) vagy az a baj, hogy nyerek a handekbe és nem bõgök, hogy riveren lemákolt a szemét pokerstars programja.<#nevetes1>
Úgy tûnik itt csak azt szeretik ha veszít az ember.<#hehe> Akkor együtt sírhatunk meg anyázhatunk. Ez hozza össze az embereket.
Nem az, hogy: Nézd a szemét nem nyert 2 párral?! Én biztos szoptam volna.<#banplz>

sz4bolcs
Amúgy hónapokig vígaszágon voltam... full motiválatlan, alig játszottam pár versenyt nyár óta, amit játszottam az is csak stagnálásra volt elég, ...de:

sz4bolcs
Megpróbálom kompenzálni a sok nyafit. 😄 Nehogymá mindenkinek mindig mindenhol szarul menjen... vagy menjen... ellenem 😄

petesilver
Igazából eszembe sem jutott sorry, mert a normál melóhelyen 10 órákat tolok, meg hullaként esek haza, netközelben sem jártam, meg annyi mindennel el vagyok maradva, hogy 2 hét lenne utolérni önmagam, és ez így megy kb. november óta. Online pókerezni is kéne, de hát leginkább beájulok este az ágyba, azt újra másnap minden az elejérõl. Sejtem ki lehet, szerintem jobbra ült a 10-esen, és szõke.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Köszönöm Szabi, hogy visszatértél a replayeiddel! Végre valami tartalom is van a topikban! Már pont gondolkoztam a -favon😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lammer
omg, ne b***z ma' :CCCC

ez mar tenyleg durva!

oszinte reszvetem... en most szuneten vagyok, mert mint irtam live zsinorban makoltak le, mint online... at tudom elni, mennyire szar :S bar meg igy sosem kaptam ki, max egy str. flush vs str. flush beatet azert elkaptam en is :S

Bad bet asztal kellett volna.<#pias>

sz4bolcs
3 egymást követõ hand:

precision
faszér' nem bírtam megállni, hogy ma ne lépjek be starsra... mert holnap már tudnám levenni a pénzt róla

na mind1. beléptem. nem akartam szétspammelni a topikot hand replayekkel...

mínusz 10 USD

most léptem ki, széjjelbasz az ideg jelenleg is... 99 kézben, flop 9,9,10, majdnem félrenyeltem a szendvicsemet, checkelem, allint tol, megadom (potban 10 USD), turn J, river K... mutat AQ -t, ugyanolyan színbõl mint a 10,J,K

ha rendelkeznék Bill Gates vagyonával, felvásárolnám ezt az istenbaszása oldalt, a szervereit nekiadnám a rákkutató orvosoknak, biztos jól jönne nekik egy kis plusz számítási sebesség

az RNG _programozóját_ (lol gecc mekkora paradoxon) pedig nyilvánosan kibelezném

* nyugi precc... nyugi... holnap leveheted a pénzt errõl a rákról...

Bazinga!

Így kell kiesni.

sz4bolcs
mint ez: 😄😄

Instant call igaz?<#nezze>

sz4bolcs
mondjuk tény, hogy sokan vannak a hülyékek 😄
Íme bizonyságul:

ezt nagyon kiröhögtem -

sz4bolcs
ne baszakodj a sheriffel 😄

sz4bolcs
Omaha nem egy variancia minimalizáló játék. 😄

Ezután kiestem két osztásból. Floppolt két pár AJ, ellenfél egyre adja majd turnon visszaemel arra az egyre és river K és felmutat AK-t. Abszolute semmilyen húzója nem volt. Kövi osztásban emelek. Flop KKK, neki sor és persze nem lett full. Ennyi.

Minden nap kéne 10-12 ilyen.

sz4bolcs
most arra gondolok, hogy még az idiótákat szûrni sem elég, mert az õ kezükben is sokszor lesz A10-nél jobb lap.

Microlimiten a 98% idiota. Viccen kívül. A haver eddig bemondott 5db all int. A legjobb call tudod mi volt? 22. Amióta a pokerstarson játszom a legtöbb megadónál KQ volt. Egyébként nyilván nem mondom be A10-re mindig. De kisvakból egy limppelõvel simán. A limpelõ gondolkodik. Majd call KJ, J10 ilyenek.

sz4bolcs
De az esetek nagy többségében nem 910 fogja megadni (még matematikailag is baromi sokszor van vkinél jobb lap), azért nem csak idióták ülnek az asztaloknál.

Rash87
Isten bassza meg ezt a szerencsétlen szar pokert komolyan mondom...
Ma AA,KK,QQ,JJ-t,mindent bukok,preflop all in....hiába.
Pokert is buktam..... Hihetõ.....
Ilyen a mesében nincsen.

Glory, Glory Man. United!

Amíg 910 adja meg.<#hehe>

sz4bolcs
Ez az "A10s-re allin megyek" amúgy tényleg mûködõ stratégia?

AJ-vel bukta A9 ellen. 😄

ÁÁÁ. Azt mondom neki, hogy microlimiten ne szarozzon. Minden épkézláb lapra all in. Most be is mondta A10-re. 910 call. Haver win.<#hehe>

sz4bolcs
Szép gesztus. 😄 Taníthatnád is, mondjuk beszélhetnél neki a bankroll management fontosságáról. xD

Felment 60%-ra de nem tudom mennyirõl.<#nemtudom>

Hát a mázlim. Ha már mázlim volt küldök a havernak 5$ ne csak playmanival nyomuljon. Ennyi. Ne láss bele mélyebb értelmet.<#puszi>

sz4bolcs
Tényleg: Mennyire ugrott meg a zöld VPP csíkod? 😄

sz4bolcs
Kérdezhettem volna úgy is, hogy "megint rosszban sántikálsz?" 😄 Anyukád látta volna ezt a felelõsségteljes mutatványt amit cisnáltál azzal a 250 dollárral, biztos nem dícsért volna meg érte. :Ð

sz4bolcs
Mármint mi ér meg $5-t? 😄 Valami rosszban sántikálsz?