30077
  • ba32107
    Még mindig jobb mint az enyém :D:D
    (a nagy gráfot hogy kell megjeleníteni?)
  • Carloska
    játékpénz de nagy kasza...

• chalezlopez
    Végeztem NL2-vel. AK, emelek, kapok vagy 3-4 megadást. KK emelek, mindenki dob. AA, emelek, rámtolják, és még 2-en ALL-IN mennek. Persze megadmo, de 23 talált magának 23-at. Felmegyek NL5-re, bár a BRM szűkös, de majd csak valami lesz.
  • sz4bolcs
    Nekem majdnem volt valami hasonló Nem ott.... ott e'! xDDD

Én is pronak képzeltem magam...
  • zeli
    szánalmas ez a Titan Poker....szánalmas....

KB 2x kaptam ki KKval AA ellen( és 4x egyéb fos ellen)....áá, nincs megrendezve....-.-
  • ba32107
    Százdolláros nyeremény....... ha nekem olyan lenne, pronak képzelném magam :D
  • LaszloLedzenyi
    Barátnőm játszott nálam múlhéten és mi jött neki?
  • TaRka0107
    Teljesen igazad van. De szerintem Carloska azt az AQ-s handjét ahol lejött a riverre az A azt play money-n tolta.
  • sz4bolcs
    Lol, kössz, bárcsak egy nagymellű nimfo mondaná ezt. xDD

Amúgy az elemzés teljesen korrekt volt --> fish vagy xDD
  • ddt500
    És most kérjek bocsánatot mert a 24 dolláros satellitről bejutok a 200 dolláros versenyre? Asszem nem fogok. Rendes munkával keresem meg a pénzt rá. Egyébként nem a játékoddal van a baj hanem a körítéssel. Ha lemákolnak itt átkozódsz (szó sincs mosolygásról), aztán meg nagy büszkén bemutatod, hogy te megadod semmire az ólint és milyen nagyszerű játékos vagy.
    Megsúgom neked, hogy itt senki nem jó játékos. Azok nem írnak ide. Mi csak próbálkozunk. Majd ha valaki nyer itt 50 000 dollárt akkor azt mondom, hogy átlépte az árnyékát. De freerollok meg párszáz dolláros nyeremények előtt nem fogok hasra esni.
    Természetesen ez rám is vonatkozik. Én is szarul játszom.
  • Rash87
    Azért vagy ilyen idegbeteg :\
  • Carloska
    EBBE A TOPIKBA VICCELŐDNI SE LEHET? MINT EGY KIBASZOTT SÍRALOMHÁZ!! MERT TUDNÁM MI A FASZNAK KELL ILYEN VÉRSEN KOMOLYAN VENNI EGY JÁTÉKOT???

EGYEDÜLA SZ4BOLCS AL LEHET VICCELŐDNI MEG JÓL ÉREZNI EMBERNEK MAGÁT

TISZTELET A KIVÉTELNEK

ÉS PONT EZ FOG ENGEM ELŐRE VINNI HOGY ILYENKOR IS CSAK MOSOLYGOK EGYET :)
  • Carloska
    nem látunk téged még erre sápadtarcú

merről jötté?

halkan jegyzem meg illyen alapon az egész fórumba beleköthetnáél mert mindenkinek van és lesz rossz játéka nem pont egy leoasztásrol kell általánositani kedves sápadtarcú
  • zkas
    aham, szóval itt magadról beszélsz, amikor írod hogy nem tudod elengedni az Ax lapot...

turn: 25ezres potba belehívsz 2 játékos ellen 1600at (ez naggyából a semminek felel meg); a kövi játékos megad, majd a 3. visszaránt 2/3 potnyit, amit te "insta call"....2 ellenfél ellen, 0 lappal...hát ez wtf?!

ez nem az hogy megérezted h nincs lapja az ellenfélnek, mert akk visszaall in a pofájába és dobja el....preflop + flopon semmit nem tetté h kiderítsd az ellenfeleid lapjait...

de ha még azt nézzük h oké, blöffre tetted az ellenfelet, de hát istenem még utánad is volt 1 játékos... aki simán megadhatta volna....

áhhh a srác helyébe, fognám a fejem h mennyire nincs eszed :-/
    szóval megkérnélek h ne állítsd be magad nagymenőnek, h milyen ügyes fish vagy aki száraz lapokkal nyer
  • sz4bolcs
    Sajna nem. xDDD
  • sz4bolcs
    ha flopon van 4 hármasod, akkor már jó vagy vele. :D
  • sz4bolcs
    78 89 s azok nagyon szép lapok.
  • Carloska
    a 3 ast kinem állhatom azal sose lehet vinni :D
  • TaRka0107
    Én például a 78, 89 suited lapoknak nagyon örülök. Engem az őrjít meg amikor egymás utána kapom a J3-at, 73-at, 83-at, 102-t.
  • Carloska
    nah én meg legtöbbször száraz lapokkal játszok mert ugy veszem észre ászokal tbbet bukuk mint nyerek száraz lapokkat meg knnyü eldobni de ha száraz a flop akorr nagyot kaszálok :D :D

ami persze fish... :D
  • TaRka0107
    Flopon dobom a visszaemelésre természetesen, flop előtt azért nem.
  • TaRka0107
    semmijen=semmilyen:D
  • TaRka0107
    Igen. Én pl. az AK-t dobom is ha az emelésemre visszaemelnek. Persze ha olyan száraz a flop, hogy egyáltalán nem talált el, semmijen húzóval.
  • Carloska
    nem ugy értetem teis tudod hanem ha valaki nem bir eldobni egy AX et....

• chalezlopez
    Tény, hogy alacsonyabban kellett volna a flop után tartanom a potot...
    De hála isten eddig KK-val még nyereséges vagyok, bár ezután a hand után falnak mentem rendesen.
  • TaRka0107
    Igen, de amikor allin vagyunk meg megadja a lyukas sorára a nagy emeléseket és az 5%-ra leesik neki a riveren amikor turnön allin mentünk. Erre azért ne mondd hogy én vagyok a fish...
  • Carloska
    fele bandának aza fish játék ha valaki nyer szar lapokkal hát én pl nem igy vagyok vele az fish akit elvernek szar lapokkal .....
  • chalezlopez
    Ez te voltál?? Hétfőn...

• Carloska
    attól még hogy néha szoktam játékpénzel játszani nincsen azzal semmi baj tod nem mindenkinek van 200 dolláros versenyekre pénze ez tudja kinek szol
  • sz4bolcs
    Ja, hozzá kell tenni, hogy közben az ellenfelek zaklatottak, egyre csak nő bennük a feszültség, rettegnek a 'féleszű' emeléseitől. xDDD
  • sz4bolcs
    Tudod Te, milyen megnyugtató érzés leverni valaki KK-ját K10-zel?
    Olyankor eltölt az elégedettség, a nyugalom, az az érzés, hogy nincs semmi baj, nincs mitől félni. Higgadtabban emelek, higgadtabban dobom be a lapokat, nyomom az allineket... stb. xDDDD Hát hidd el, jó ez.
  • chalezlopez
  • sz4bolcs
    Nem szégyen szar esélyekkel nyerni. xD
  • ddt500
    De ilyenkor ez nem fish hanem nagy játék.
  • sz4bolcs
    Anyámat a szádra ne vedd!
  • chalezlopez
    De mint tudjuk, ezen a szinten rátennék még az anyjukat is a legkisebb sor vagy színhúzóra... (jópáran) Szóval tuti játék az itt nincs...
  • sz4bolcs
    lol, 2. lettem egy 360as tornán. :D
    Utsó leosztást sajna behúzta az ellenfél coinflipben.
  • ba32107
    Hát igen, de ha nem jön le neki, addig is fizessen, ha látni akarja a következő lapot :) Erős kézzel nagy potot kell csinálni, tehát ebben a helyzetben én próbálnám már a flopon építeni a kasszát. Ha nagyon durva kezem van, pl. full, az más, akkor lehet várni, hogy javuljon az ellenfél, de egy szetet simán leverhet egy sor, vagy flöss, ami csak véletlenül leesik neki riveren.
  • zkas
    megvonjuk tőled a jogot, hogy még1x idegeskedj az miatt, mert valaki lemákol téged

nem bántani akarlak, de ezt te is úgy játszottad meg mint 1 vak fish, ezek után nincs jogos szidni a többieket
  • sz4bolcs
    utána meg persze várom, hogy kinyírják egymást, mert felpörögnek az események.