Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A River a folyó, ami mindent visz."
\"Heroes never die. They just reload.\"
pl ha összegyüjtok 50BinusDolcsit akkor kitudom majd azt venni?
mert ahogy látom ezzel a bonuszal seholsem tudok játszani
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Fulltilten érzem magam a legjobban PS-en ha kiütöttem a bónuszt, akkor max sng don vagy mtt-t fogok jáccani más szerintem nem éri meg. Bonusza a PS-nek 1 cobwoykalap sz@r (:
Amit még ki akarok próbálni az az SSS, hátha lehet vele bankrollt építeni, plusz ha pörög mondjuk 12 asztal az bonusznak se rossz..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ja igen mindig a nagyobb zseton nyer, esetemben is.
Nálam amikor uppdatelte magát utánna amikor inditom (PLAY) , jön egy hiba üzenet és kidob
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
a bwint nem ismerem.
Fullt tilt pokerstars esetleg poker heaven ezek jó termek persze a party is jó.
Van még a Cake poker ott is van rb 30 %-os dealt.
De a multitable egy rakáés sz.r.
Nézd meg a Titant vagy a william hill-t.(utobbinál a multitable megint rossz)
A masik terem amit itt ajánlottak a tower poker a freerol miatt ha szerencsés vagy akkor össze tudsz szedni egy kis pénzt.
Live for nothing or die for something.
Terem-információért nézz szét a banner alatti ismertetõben.
amugy kifizetés?.. mert mastercardom van... és ahogy nézem mindenhol visa ra van cask kifizetés... pl bwinen paypal sincs
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Full tilten jó a dealt rakeback partynak van néhány bónusza pokerstars i9gazából ott anak a jó aki nl 200-as regular az már 30% feletti rakeback.
--most kedtem foglalkozni a pokerrel online téren... holdemell pontosítva...
a kérdésem a köv lenne..csak 1 olnie poker oldalon akarok regelni, ami ugymond a "legjobb".. mosanában sokról hallottam (bwin, partypoker, tiltpoker..és még pár webes pokerrõl)
a kérdésem szal az lenne hogy szerintetek melyiken regelljek és csesszem el a pénzemet 😄...
..nos? szerintetek?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Fulltilten 20$-t fizettem be mikor szept 1-el indult a take2 promo, ha minden jól megy ma este átlépem a 100$-t.
Mondjuk ez rövidtáv, szal még minden megeshet..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
egy kiesett elég hamar lemakolta az AK-át egy QJ.
Kisvak vagyok berakom a nagyvakot AA kirány gomb limpel kisvak kiegészit én push.
Mindkettõ megadja nem is csoda SS vagyok. AA vs QT vs QT Jót röhögtem flop j98 ekkor még jobban röhögtem.
Ilyenkor kiszorja az SS-t😊
Egyik asztalon $2-al száltam be, $7-al szálltam ki. Kb 3 szettem lett, ledobod 62re egy hatos pókert, QQval is nyertem, AQra levágott egy dámát flopon, még egyet riveren....
Vicces, mert tegnap és ma csak a take2 miatt ültem be. Gondoltam összelimpelek 1 pontot, aztán hagyom...erre mind2 nap +ba jövök ki, és úgy, hogy egyszer sem mákoltak....szép. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
a nagyvak shortstack megadja flop: 77h8 nyitok 400-at megadja a maradék 215-ét Ah5h turn xh river xh
Szóval sandor8206 nem mindig a nagyobb stackas gyõz😞
elsõ színsorom. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
DS
Ez egy esti könnyed szórakozásnak megteszi, de semmi több.
1. tudjál pókerezni elég jól
2. "szeressen" az oldal
3. pénz
Én szeretnék stabilan nyerni, de haverral már feladtuk.
Versenyeken haverral, midig azon röhögünk, amire van is egy szólásunk már
"mindig a nagyobb zseton nyer" :-) hát igen a gépnek szórni kell az embereket
De ha olyanra vagy kiváncsi aki ebbõl él az szerintem nincs közöttünk.
J9s duplázok ezután AK-val duplázok majd kapok KK-t amit egy AA fogad.
A maradékot beteszem a9 amit d7 fogad 7es ott a flopon.
De jó szorakozik velem mostanában ez a kis "véletlen" lap generáló mert a KK mindig ilyenbe fut bele.
Köszi elõre is.
David Sklansky - Tournament Poker for Advanced Players
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.