Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Akkor nem ismered a mondást:
"A River a folyó, ami mindent visz."

\"Heroes never die. They just reload.\"

Fiuk a Tower gaming pokeron nyertem 6-Bonus-Dolcsit, mit tudok vele kezdeni?
pl ha összegyüjtok 50BinusDolcsit akkor kitudom majd azt venni?
mert ahogy látom ezzel a bonuszal seholsem tudok játszani

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Tyler Durden
Én DON-oztam párat de ott 1$-on nem érdemes jáccani, totál káosz ami ott megy, 5$-re meg nincs meg a bankrollom. Könyvek olvasása után kezdtem cashgamezni, ezzel próbálok feljebb jutni.
Fulltilten érzem magam a legjobban PS-en ha kiütöttem a bónuszt, akkor max sng don vagy mtt-t fogok jáccani más szerintem nem éri meg. Bonusza a PS-nek 1 cobwoykalap sz@r (:
Amit még ki akarok próbálni az az SSS, hátha lehet vele bankrollt építeni, plusz ha pörög mondjuk 12 asztal az bonusznak se rossz..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

kiesés 7. helyen 1010 vs A8s, riveren jött az A, ezt soha nem értettem miért riveren esik a megmentõ lap nagy %-ban? Kell idõ a gépnek még megnézi melyik lapokat nem osztotta ki? :-)
ja igen mindig a nagyobb zseton nyer, esetemben is.
Sziasztok! Néktek a PKR poker müxik?
Nálam amikor uppdatelte magát utánna amikor inditom (PLAY) , jön egy hiba üzenet és kidob

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

A Neteller olcsóbb, mint a Moneybookers?

Danny1987
használj netellert kártyát is lehet hozzá igényelni ingyen.( a díjak is elég korrektek)

a bwint nem ismerem.

Fullt tilt pokerstars esetleg poker heaven ezek jó termek persze a party is jó.
Van még a Cake poker ott is van rb 30 %-os dealt.
De a multitable egy rakáés sz.r.

Nézd meg a Titant vagy a william hill-t.(utobbinál a multitable megint rossz)

A masik terem amit itt ajánlottak a tower poker a freerol miatt ha szerencsés vagy akkor össze tudsz szedni egy kis pénzt.

Live for nothing or die for something.

Dick Riddick
Ne sokat görcsölj, csak élvezd a játékot.

Dick Riddick
Esetleg tegyél próbát a Full Tilt-el. Itt sokan meg vannak elégedve vele.
Terem-információért nézz szét a banner alatti ismertetõben.

es a bwin?... mer most nezem..regebben oda mar regeltem...
amugy kifizetés?.. mert mastercardom van... és ahogy nézem mindenhol visa ra van cask kifizetés... pl bwinen paypal sincs

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Danny1987
full tilt pokerstars party ezek a legnagyobb rengeteg játékossal.

Full tilten jó a dealt rakeback partynak van néhány bónusza pokerstars i9gazából ott anak a jó aki nl 200-as regular az már 30% feletti rakeback.

hy..
--most kedtem foglalkozni a pokerrel online téren... holdemell pontosítva...
a kérdésem a köv lenne..csak 1 olnie poker oldalon akarok regelni, ami ugymond a "legjobb".. mosanában sokról hallottam (bwin, partypoker, tiltpoker..és még pár webes pokerrõl)
a kérdésem szal az lenne hogy szerintetek melyiken regelljek és csesszem el a pénzemet 😄...
..nos? szerintetek?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Hát ja, szerencsére nekem a pécsi forduló helyben van, fogyasztani amúgy sem szoktam sokat (na jó, egész napos a program szóval enni csak kell), a beugró meg nem vészes. Itt amúgy sincs nagyon más lehetõség élõ játékra, szóval valószínûleg bevállalom. Csak az zavar egy kicsit, hogy még sosem játszottam élõben, elég kínos lesz a zsetonokkal szerencsétlenkedni, fejben tartani a pot méretét, ilyesmik 😄

Na hát igen, ez azért már jobb szint mint én. Jó, mondjuk én játszani is kb egy hónapja kezdtem. 50$ ingyen bónusz + rátoltam 30$-at saját pénzbõl, azóta ingázok 85 és 95 között. Nõni nem igazán akar a bankroll. De az enyém is bõven rövidtáv, még távolról sem találtam meg a nekem való játékot.

Tyler Durden
PSen össze vissza ingáztam. 50$-t fizettem be 4 hónap alatt vagyok 112$-on :S
Fulltilten 20$-t fizettem be mikor szept 1-el indult a take2 promo, ha minden jól megy ma este átlépem a 100$-t.
Mondjuk ez rövidtáv, szal még minden megeshet..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Dick Riddick
Jól hangzanak a nyeremények, de az utazással, a beugróval és a fogyasztással együtt már nem valami csábító, fõleg hogy a létszám elég magasnak ígérkezik.

KAMIONOS KOGYO
Jaja!Annyi és semmi más!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Danny1987
*nagyvak voltam

Danny1987
3700-al érkeztem Ft-re.

egy kiesett elég hamar lemakolta az AK-át egy QJ.
Kisvak vagyok berakom a nagyvakot AA kirány gomb limpel kisvak kiegészit én push.

Mindkettõ megadja nem is csoda SS vagyok. AA vs QT vs QT Jót röhögtem flop j98 ekkor még jobban röhögtem.

Ilyenkor kiszorja az SS-t😊

zeli
Úgy látom ma az RNG nagyon-nagyon velem van. 😊
Egyik asztalon $2-al száltam be, $7-al szálltam ki. Kb 3 szettem lett, ledobod 62re egy hatos pókert, QQval is nyertem, AQra levágott egy dámát flopon, még egyet riveren....
Vicces, mert tegnap és ma csak a take2 miatt ültem be. Gondoltam összelimpelek 1 pontot, aztán hagyom...erre mind2 nap +ba jövök ki, és úgy, hogy egyszer sem mákoltak....szép. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nekem éppenséggel most az a tervem, hogy télen (dec-jan)betolok 300 eurót és elkezdek 10 eurós asztalon omahazni. Elég gyakran jutok el 3-4X beülõig egy asztalnál csak aztán általában még aznap vissza is bukom tök hülye módon. Addig csak szintentartó játék.

2$-os nevezésû? mert akkor tényleg nem jó :-(
TaRka0107
Hát én eddig nem fizettem be! PP-n van 33$-om, Toweren meg 18,8! Igaz nem olyan sok ez, de nem vagyok bukóban😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

csak azt nem értem, ha úgy dönt hogy megadja miért nem all-in? ok, hogy buksz úgy is, de nem az a lényeg hanem, hogy lehet így játszani??? Ha van még 1215 zsetonom és hívnak 1000, ha adom akkor all-in vagy dobom, ennyi. Ritka hülye játékos lehet és jött neki, ez a legszomorúbb és nevetséges.
Danny1987
9.hely 5,4$ 😞

Dick Riddick
Nagyon szép! És ki is fizették!

Danny1987
Ezaz már csak 20-an vagyunk 600-as vakok és 6 ik vagyok

Danny1987
K7o nálam emelekk 1000-ig kisvakból 400-as nagyvaknál.

a nagyvak shortstack megadja flop: 77h8 nyitok 400-at megadja a maradék 215-ét Ah5h turn xh river xh

Szóval sandor8206 nem mindig a nagyobb stackas gyõz😞

J4s<#eljen>
zeli

elsõ színsorom. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dick Riddick
Ebben a fórumban inkább lelkes amatõröket találsz, a legtöbben próbálgatják a szárnyaikat, keresik a nekik megfelelõ játéktípust/felállást.

Dick Riddick
Ennyit tudok segíteni:
DS

Dick Riddick
Nekem ez a felállás nem fekszik. Én hajlandó vagyok inkább többet fizetni, de akkor kisebb mezõnnyel is indul a tournament.
Ez egy esti könnyed szórakozásnak megteszi, de semmi több.

zeli
Körülnéztem pár oldalon, egy olyat találtam, hogy "A póker elmélete". De nem hiszem, hogy ezaz.

zeli
Én nagyon kevés zsével alacsony indulós SNGken tudtam magam feltornászni. Mansionön kivettem a zsémet, marad bent $4-5, abból feltoltam 15-re.

ahhoz, hogy stabilan nyerjél sztem 3 dolog kell
1. tudjál pókerezni elég jól
2. "szeressen" az oldal
3. pénz

Én szeretnék stabilan nyerni, de haverral már feladtuk.
Versenyeken haverral, midig azon röhögünk, amire van is egy szólásunk már
"mindig a nagyobb zseton nyer" :-) hát igen a gépnek szórni kell az embereket
4.80-ra feltornáztam magam (0,02/0,04), mára hagyom...
természetesen a flopp setemet, egy turn flush verte
Danny1987
kétszer jött le egymás után 676-os flop az rng megint mókázik😊

Danny1987
ha több pénzed van mit befizettél akkor stabilan nyerek😊

De ha olyanra vagy kiváncsi aki ebbõl él az szerintem nincs közöttünk.

Komolyan, van itt egyáltalán valaki aki stabilan nyer? 😄

Danny1987
na indulok egy 90 fõsõn is remélem nem fog szívatni az rng.

Danny1987
*57 nem d7

Danny1987
Everestes rng móka:
J9s duplázok ezután AK-val duplázok majd kapok KK-t amit egy AA fogad.
A maradékot beteszem a9 amit d7 fogad 7es ott a flopon.

De jó szorakozik velem mostanában ez a kis "véletlen" lap generáló mert a KK mindig ilyenbe fut bele.

Csacsi
Ez a könyv nincs meg valakinek ebook formában? Angolul, vagy magyarul, teljesen mind1.

Köszi elõre is.

David Sklansky - Tournament Poker for Advanced Players

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jaja, én is mondom majd építgetem a bankrollom, hogy menjek felfele, erre inkább nem leutalom a nyereségem, mert visszaszedné azt is :-) legalább legyen valami látszatja, hogy játszottam
zeli
Igen, néha nagyon idegesítõ. Én abban az egyben bízok, hogy ez magasabb szinten más lesz, de annyira nem hiszem. Bár így magasabb szintre emelkedni elég nehézkes.

Törölt felhasználó
Köszi!
az a baj, hogy nem tudsz semmit tenni ellene, ha nem küldök all-int floppon, csak turnon K10 eldobja? nem! és a river akkor is megmenti
zeli
ilyen nekem is van, néha teljesen azt hiszem, hogy nem nekem való a póker, az ilyen bunkó leosztások miatt.