Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az mklyen már, hogy egy verseny elsõ fél órájában van AAAA-m meg KKKK-m??<#wow1><#wilting><#szeret>

sz4bolcs
mi az a buborék?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Dick Riddick
Gondolom a #11646-ra gondoltál. 😊
Én személy szerint nem adtam volna meg. Buborékban volt, és az emelõ éppen be tudta teríteni.
Egyébként mindenki ilyen. Emlékszem az elején tornákon még AA-t is dobtam, ha buboréknál volt a játék. 😄

\"Heroes never die. They just reload.\"

csak poénból mondom, amúgy jó döntést hozott zeli?? nem?? én is betoltam volna, sõt ahogy egy elõbbi kommentbe beraktam A10-el én is betoltam csak QQ volt nála. nem nagyon s*arakodok, hogy buborék leszek, akkor az leszek, most mindegy 0 nyerek vagy 2$, a versenyt megnyeri kell, nem helyezést elérni. ebben is sokat fejlõdtem, régebben kivártam a fizetõs helyeket AKs dobtam, JJ-at mert féltem, most már nem és azóta pár heads upot meg is nyertem, addig soha.
csak idõ kérdése.
Amúgy mondtam, hogy cinikus vagyok :-)
Dick Riddick
😊

Dick Riddick
Szerintem bõven belefért. Ha már bent maradt, ez a lépése bõven plusszos volt.

Carloska
Vagy csak télleg vak voltt és nem érezte kia gombot 😄 😄 😄

Dick Riddick
Ezt így kell. Csak a vakját akarta védeni.

Dick Riddick
Hozd a legjobb formád, és nem lesz baj. Szurkolni fogunk. /Figyelem majd a játékod is. 😊/

Dick Riddick
Ha utánanézel a a játékosszám változásoknak az utóbbi idõben, látod hogy így is van. Kevesebb miatt is csõdöltek már be pókertermek.

Dick Riddick
Az elsõ kéznél a lepározódás után már bajban voltál, erõs kézzel és elég mélyen a potban ahhoz hogy feladd. Ilyenkor örülj annak hogy nem ment all-in, és maradt nálad három dollár. A lejátszásod teljesen rendben volt. Szeteknek turnon már tíz outjuk van a fullra, ami nem csekélység.
A második esetben megint szerencséd volt, mert azzal a húzóval ami az ellenfélnél volt már flopon all-in kellett volna tennie téged. A turn-river 80 centes hívás teljesen értelmetlen. Vagy hívj vagy passzolj. A végén jó volt a dobás.
Véleményem szerint nem az rng szívat téged, egyszerûen az ellenfeleknek jó esélyeik voltak.

kraawz
Na, szept27én van a nagy nap, akkor lesz a 100,000$-os torna 😊

Az elsõ 5 hely egy csomag az észtországi Estoril tornára, 2800$ , élõ verseny, tv-s asztal meg minden 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zeli
Jah, csak ez olyan, hogyha a pókerjátékosok megtudják, hogy ilyen volt, akkor elég sokan meggondolják, hogy ott játszanak.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dick Riddick
Mindenkinek tanulni kell, a profik is így vannak ezzel. Még a póker nagyöregjeinek is újra kellett tanulni játszani.

Dick Riddick
Ebbõl lesznek a rossz berögzõdések. Ezzel a gondolkodásmóddal csak oda jutsz, hogy kétes bölcsességeket kezdesz alkalmazni az asztaloknál. Nem emelsz ászpárral buborékban, mert úgyis kiesel, elkezdesz az elõérzeteidre hallgatva dönteni. Ne tedd.

Dick Riddick
Elég nagy port kavart, bár ez a "pont most" azért nem egészen igaz.
Én azon a véleményen vagyok, hogy most valószínûleg ez a két terem a világ legbiztonságosabb pókertermei között van. Nincs olyan nagy pénzforgalmat bonyolító üzleti vállalkozás ahol kétszer elkövetik ugyanazt a hibát. Nem mellesleg a csalók magas limiteken mozogtak, mikro-és közepes limiteken sok félnivaló nem volt. Ezzel persze nem akarom elbagatellizálni a problémát.
Az UltimateBet nekem a legjobb pókertermek között szerepel, sok játékos, a számomra legkedvezõbb, legnyugodtabb SnG és MTT vakstruktúrák, a készpénzes asztalok BSS játékra vannak tervezve, short stack játékosok kizárva. A szoftver gyors, az asztalkialakítás nagyon jó.
Nem reklámnak szánom, én egyszerûen kedvelem ezt a termet.

mindig a nagyobb zseton nyer! kiszórt mindkettõtöket, amúgy jó játék volt csak pech.
zeli

flop elõtt még jónak tûnt.....bár nagyjából 33%os volt. és így lettem buborék....bazz...!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
Omg, videó.... Ehhez azért jó vastag bõr kell, hogy legyen az ember arcán.

Danny1987
Szerencséd,hogy fish volt.
A vakvedelem nem azt jelenti,hogy minden lappal visszaemelünk hanem amivel megéri. 99+ AK.
Ha jobb játékos ellen teszed könnyen belefuthatsz egy figurás zsebpárba vagy egy AK-ba.

A 20BB stratégiánál meg elvileg rég ki kellett volna ülnöd.
1,megvan a 25BB
2,az asztal már inkább SH mint FR

Figyelj jobban az asztalválasztásra túl sok az SS

Live for nothing or die for something.

ez az!!! végre egy 7 óta behúztam egy SnG-t, +11 $, nem nagy ügy annyi, hogy a JJ-mat most nem verte le egy 34-es<#eplus2>
cash game-nél ekkora pénzzel, így kell sztem, ha beleszaladtál valami jobb kézbe akkor beleszaladtál, ennyi
zeli

rizikós volt...de jó volt a read, hogy csak a vakját védi. vagyis én erre gondoltam, azért is emeltem kicsit elõször, hátha visszaemel rá. Mit gondoltok, rossz volt a visszaemelés ?

De durva.... errõl még nem is hallottam.

Chrisx
Ennyire köcsög nem lehet az rng, hogy mindig engem szivat.

zeli
Ultimatebet-es csalásról énis hallottam, de akkor ahogy látom az absolute is már volt ilyen botrányban.
Akkor marad a Titan.

9csöves9
nekem nem nagyon jöttek be.amúgy pont most volt rajtuk egy csaló

http://sporthirado.hu/cikk-poker-ez_a_pokertortenet_legnagyobb_csalasa-27383

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sz4bolcs
Meg tegnap nyertem 10$ körül a két legalsó limiten, ma meg el is vesztettem a felét. Annyira érzõdik a játékomban, hogy mikor vagyok türelmetlen, és mikor tudok kivárni, és jó lapokat bedobni, hogy az hihetetlen. Nehéz elfogadni, hogy ilyenkor nem szabad játszani, mert bukta lesz belõle.

sz4bolcs
Nem veszíthet mindenki, szóval a pokeroldalak üzemeltetõin kívül is van, aki pluszban van. Én még csak mégnagyobb balekok ellen tudok jól játszani. 😊

zeli
Én valszeg oda fogom betolni a következõ YourPokercash-es tõket. Elvileg a FullTilten kijátszottam, amit kell. PartyPoker meg amúgyis kiesik.
AbsolutePoker-rõl, és az Ultimatebet-tõl van vkinek vmi tapasztalata ?

Dick Riddick
Én az átlagról beszélek. Sokan játszanak csupán szórakozásból, feszültséglevezetõnek. Vannak lelkes kezdõk, és vannak türelmetlenek.
De sokan vannak akik nyereségesek, a megfelelõ limiten, a megfelelõ emberek ellen játszanak. Nem mindenki veszít vagy stagnál.
Egyedül az összkép számít.

Ezt mondtam stagnálás<#idiota>

Dick Riddick
Pókerrel könnyû pénzt nyerni. És még könnyebb veszíteni.

Dick Riddick
Póker póker hátán. 😄 Nem rossz!
/A #11612 nem volt éppen a legszebb party... 😊/

Csacsi
Melyik teremben nyomod?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

hát ja, de sztem arról az ember tehet, amúgy ha valaki nyer valakinek veszíteni is kell :-)
Carloska
Gyerekek nemtoom mivan velem 3adik heads upomat nyerem egymás után!

Most király pókerel nyertem😄

de ellenpélda több van<#vigyor>

ja amúgy semmi gond, nem vettem támadásnak ha ez jött volna le a hsz-mbõl :-D
tényleg<#wilting> azt hittem mindenki ebbõl él és senki nem dolgozik
"...kis tõkével rendelkezõkre..." hát ez lett volna a cél, hogy szépen növeljem a bankrollt, amúgy ha nem tûnt volna ki a kommentjeimbõl (elég cinikusak) én a játék miatt játszok, mert szeretem, a pénz csak egy plusz extra, de attól még próbálok jól játszani és fejlõdni , ezért fogadom meg Riddick és Csacsi javaslatait, könyvet vettem stb. Amúgy van egy pár ismerõsöm aki igen szép pénzeket keres a pókerrel, 2 pedig ebbõl él, szóval semmi sem lehetetlen
Szerintem jó ajánlat: 1000 dolláros heti verseny, 100 dolláros napi freeroll csak magyaroknak. http://www.pokerstars.hu/poker/promotions/hungarian-tournam ents
Mit gondoltál hogy meggazdagodsz?😄
A többség veszít rajta,vagy stagnál legjobb esetben is minimális gyarapodást ér el hónapok alatt,fõként igaz ez kis tõkével rendelkezõkre

Carloska

szép floppot kaptam 😄

thx 😊<#zavart1>

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

sz4bolcs
Ha viszont valami fontosabb ember vagy, akkor hivatalból illik paranoiásnak lenni. :-)

Nyugodtan, én is megcsináltam már, meg legalább három haverom. Nincs vele gond.
sz4bolcs
Sztem ja. Rám nem küldtek pokerügynököket. :-)

pokerstraregy.com on biztonságos azx igazolványképem és adataim elküldése?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Carloska

doxadmin
Titan pokeren játszik valaki? Ha igen mit, és milyen limiten? 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"