Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én személy szerint nem adtam volna meg. Buborékban volt, és az emelõ éppen be tudta teríteni.
Egyébként mindenki ilyen. Emlékszem az elején tornákon még AA-t is dobtam, ha buboréknál volt a játék. 😄
\"Heroes never die. They just reload.\"
csak idõ kérdése.
Amúgy mondtam, hogy cinikus vagyok :-)
A második esetben megint szerencséd volt, mert azzal a húzóval ami az ellenfélnél volt már flopon all-in kellett volna tennie téged. A turn-river 80 centes hívás teljesen értelmetlen. Vagy hívj vagy passzolj. A végén jó volt a dobás.
Véleményem szerint nem az rng szívat téged, egyszerûen az ellenfeleknek jó esélyeik voltak.
Az elsõ 5 hely egy csomag az észtországi Estoril tornára, 2800$ , élõ verseny, tv-s asztal meg minden 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Én azon a véleményen vagyok, hogy most valószínûleg ez a két terem a világ legbiztonságosabb pókertermei között van. Nincs olyan nagy pénzforgalmat bonyolító üzleti vállalkozás ahol kétszer elkövetik ugyanazt a hibát. Nem mellesleg a csalók magas limiteken mozogtak, mikro-és közepes limiteken sok félnivaló nem volt. Ezzel persze nem akarom elbagatellizálni a problémát.
Az UltimateBet nekem a legjobb pókertermek között szerepel, sok játékos, a számomra legkedvezõbb, legnyugodtabb SnG és MTT vakstruktúrák, a készpénzes asztalok BSS játékra vannak tervezve, short stack játékosok kizárva. A szoftver gyors, az asztalkialakítás nagyon jó.
Nem reklámnak szánom, én egyszerûen kedvelem ezt a termet.
flop elõtt még jónak tûnt.....bár nagyjából 33%os volt. és így lettem buborék....bazz...!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A vakvedelem nem azt jelenti,hogy minden lappal visszaemelünk hanem amivel megéri. 99+ AK.
Ha jobb játékos ellen teszed könnyen belefuthatsz egy figurás zsebpárba vagy egy AK-ba.
A 20BB stratégiánál meg elvileg rég ki kellett volna ülnöd.
1,megvan a 25BB
2,az asztal már inkább SH mint FR
Figyelj jobban az asztalválasztásra túl sok az SS
Live for nothing or die for something.
rizikós volt...de jó volt a read, hogy csak a vakját védi. vagyis én erre gondoltam, azért is emeltem kicsit elõször, hátha visszaemel rá. Mit gondoltok, rossz volt a visszaemelés ?
Akkor marad a Titan.
http://sporthirado.hu/cikk-poker-ez_a_pokertortenet_legnagyobb_csalasa-27383
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
AbsolutePoker-rõl, és az Ultimatebet-tõl van vkinek vmi tapasztalata ?
De sokan vannak akik nyereségesek, a megfelelõ limiten, a megfelelõ emberek ellen játszanak. Nem mindenki veszít vagy stagnál.
Egyedül az összkép számít.
/A #11612 nem volt éppen a legszebb party... 😊/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Most király pókerel nyertem😄
"...kis tõkével rendelkezõkre..." hát ez lett volna a cél, hogy szépen növeljem a bankrollt, amúgy ha nem tûnt volna ki a kommentjeimbõl (elég cinikusak) én a játék miatt játszok, mert szeretem, a pénz csak egy plusz extra, de attól még próbálok jól játszani és fejlõdni , ezért fogadom meg Riddick és Csacsi javaslatait, könyvet vettem stb. Amúgy van egy pár ismerõsöm aki igen szép pénzeket keres a pókerrel, 2 pedig ebbõl él, szóval semmi sem lehetetlen
A többség veszít rajta,vagy stagnál legjobb esetben is minimális gyarapodást ér el hónapok alatt,fõként igaz ez kis tõkével rendelkezõkre
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x