Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
játékpénznél nagyon komolytalan játék megy!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

?

Azt kellett volna, nem is tudom miért nem toltam be. Pedig nem szoktam félni all-int mondani 😄

Carloska
pokerstarson idegbeteg lehetsz csak

ok kösz,de csak a játék kedvéért,nem pénzt szórni 😄.

Dick Riddick
Készülj fel rá hogy nem biztos hogy lehetséges.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Egész jók lettek. 😊

oké, kösz! Tulajdonképpen azért törölném, hogy nyissak egy újat ingyen kezdõpénzzel.... mert amikor megnyitottam a mostanit, akkor errõl a lehetõségrõl még nem tudtam... :S
KAMIONOS KOGYO
PokerStars

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Ah itt olvasgatva megjött a kedvem a játékhoz vmi jó online helyet mondjatok már ahova egyszerû regizni elõnyös stb.

Carloska

Csacsi
Leginkább azért, mert egyeméleesl már úgy is kötõdni fogsz a pothoz. Így akkor minnél elõbb be kell tenni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Én flop elõtt betoltam volna.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carloska
nice hand meg ez az én müvem ezek lesznek az új jelölõ eszközeim itt 😄

Carloska

Carloska

Már fizetõs helyen voltam, és shortstack, úgyhogy azt gondoltam ha dobom akkor nagyon kevés zsetonom marad, így legalább volt egy kis fold equity. Ráadásul ha már fizetõsön vagyok akkor onnantól én nyerni akarok, szóval azért toltam be 😄

Danny1987
2m2mm 5. részét honnét lehetne letölteni?
Mert én két torrentrõl próbálom szedni de egyiknél sem indul el.

Live for nothing or die for something.

Dick Riddick
Pozíció nélkül nem a legjobb...

Danny1987
Ha turnon is passzol én belenyitok.

Ez most mi HU vagy mi akar lenni?

Szerintetek ez hülyeség volt?

Full Tilt Poker Game #14773685801: $1 + 0.25 Sit & Go (108472304), Table 1 - 60/120 - No Limit Hold'em - 5:24:03 ET - 2009/09/18
Seat 2: Art760920 (3,040)
Seat 6: balrogs101 (1,790)
Seat 7: yassou1 (8,670)
balrogs101 posts the small blind of 60
yassou1 posts the big blind of 120
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to balrogs101
Art760920 folds
balrogs101 raises to 480
yassou1 calls 360
*** FLOP ***
balrogs101 has 15 seconds left to act
balrogs101 bets 1,310, and is all in
yassou1 calls 1,310
balrogs101 shows
yassou1 shows
*** TURN ***
*** RIVER *** <8c>
balrogs101 shows Ace King high
yassou1 shows two pair, Kings and Tens
yassou1 wins the pot (3,580) with two pair, Kings and Tens
*** SUMMARY ***
Total pot 3,580 | Rake 0
Board:
Seat 2: Art760920 (button) didn't bet (folded)
Seat 6: balrogs101 (small blind) showed and lost with Ace King high
Seat 7: yassou1 (big blind) showed and won (3,580) with two pair, Kings and Tens

na reggelrõl játszottam gyorsan két 27 fõs SnG-t, egyiken 2. lettem, másikon az elsõ leosztásban kiestem <#eplus2> nálam AQ, flopp AQ7, all-in mentünk mind a 3-an, egyiknél 77 és végül aki csak flush húzóra nyomta be vitte a kaszát mert riverre jött neki a 3. szín
Nem baj pluszos a 2 verseny ez a lényeg!!
Köcce. Ez a torna cáfol mindent ami a negatívumok közé tartozik az online pokerben. 3X volt pokerem!! 4X kaptam KK-t abból 3X nyertem. 6X kaptam AA-t!!!!! Abból 5-öt behúztam, egy meg döntetlen lett mert AA volt az ellenfél. Szóval dõlt a lap rendesen. Sajnos pont a végén egy rossz blöfföm nehéz helyzetbe hozott és a J6 kevésnek bizonyult. De azért jó volt.<#eljen>

Dick Riddick
Nem. Az más lett volna.

Dick Riddick
Én egyértelmûen fake-nek tartom. Olyan mintha paint-el készítették volna az ablakokat, elég gagyinak látszik.
Ha létezne egy ilyen mûködõ program, nem tennéd ki a Youtube-ra. Szépen hallgatnál róla. Sokkal valószínûbb hogy a letöltött csomagban néhány kedves kémprogram vár a gyanútlan felhasználóra.
Nem véletlen hogy az eddigi csalásokat superuserek követték el, volt programozók, rendszergazdák, mesterjelszóval. Ezek a zárt programfelületek azért eléggé biztonságosak.
Nekem gyanús hogy egy korábban rögzített party mellé vágta be a kártyákat mutató ablakot.

jaaa, azt hittem zeli küldte be az all-int és úgy callozták
Ez igaz vajon?
Pokerstars hacker

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Dick Riddick
Csak a supporton keresztül. Írj nekik egy levelet, lehet hogy többet is kell, ez általában nem megy könnyen.
Support:
Minden pénzt üríts le a számládról elõtte. Ha zárni akarod az accountodat, és nyitni egy újat, elõtte szintén a supporttól érdeklõdj. Ha nem így teszel könnyen zárolhatják az új számlád.

Hello! Valaki tudja, hogy lehet full tilt-en Account-ot törölni ?
Vagyis nyertem már így 7 magassal is, na 😄

Én úgy vagyok vele, ha egyszer beszállok akkor az mindig jó lap, tehát általában eltalál a flop. Ha nem talál el, akkor úgyis kiblöffölöm azt aki bent maradt, különben dobom. Ha nagyvak voltam, és eljutok a riverig ingyen, akkor meg nem szégyen hogy rossz lapot mutatok. Szóval én inkább mutatok, nyertem már 7 így magassal is 😄

sz4bolcs
az szép! Grat!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

3-ik lettem. 27,5 euró.

sz4bolcs
lol, most meg egy hármas pokerem van!!! 😄😄😄😄:😄
20 percen belül két poker az azért már ütõs.

sz4bolcs
de nem úgy.. Nem kell megadni semmit, mert végig csak csekkel mindenki de tudom, hogy az egyik kezében ász van, nálam meg valami gyászosan alacsony lap. Olyankor inkább fold, nem? Akkor kevésbé ismeri ki, hogy mikkel szállok be a játékba.

AntiHero
Oda írtam hogy Unibet Open. Gondoltam aki pókerezik az tudja mi az meg, hogy most van meg hogy magyar is van közte stbstb..mind1

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Danny1987
Ha a riverig eljöttél akkor már fölösleges dobni.
Legalább látja,hogy nem tud téged kiûzni a potból.
Legközelebb majd õ fizet ki.

sz4bolcs
2J= kettõ darab jumbo volt nála. Vagyis full house volt. Nem tudom, mennyire érthetõ.

sz4bolcs
Isten megadta, visszaadhattam ezt a pokert.

flopra lejött 2 hetes, meg egy J, srác kezében 2 J, és eszeveszettül raiselt szegény, és nem tudta mi van. (Hát a kezemben kettõ hetes.) 😄

Azért a végén nem nyomtam be neki az allint, mert nem kapcsolt szegény.

Elõfordul.

33-ból 3-ik vagyok.Elsõ 10-nek fizet. Fazon megadja a nagyvakot. Nálam QJs. Flopon színsorhúzó. Üreg emel én ólin, megad és felmutat AA. Nekem kijött a flös neki nem lett full. Rosszkor sunyizott.

kraawz
soha

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Dick Riddick
Persze.

sz4bolcs
fogadjunk a poker szótárból nézed ki. Lankódex banyek

más...

Ti szoktatok passz helyett foldolni riveren, ha tudjátok, hogy nem nyerhettek, és hogy ne lássa a lapotokat az ellenfél?

Dick Riddick
Legközelebb írd le mit linkelsz, sokszor raknak be kamu oldalakat, letöltéseket.

Jah elnéztem bocsi. <#banplz>

sz4bolcs
nabazzeg, lenyomták a hetes ötös full houseomat hetes pokerrel. 😄😄😄

Dick Riddick
Bubble, vagy buborék. Egy választóvonal, a következõ kiesõ még nem kap a pénzalapból, a többi játékos már igen. A következõ kiesõ neve általában a bubble boy, vagy buborék fiú.

Döntõ asztal.

AntiHero
Mér lett törölve a hozzászólásom?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun