Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Paradiseon, nálam 1010, gyereknél AJ
Flopp A10x, itt all-in megyünk
Turn J
River J
+ úgy hogy bele se gondolt, hogy nálam AQ vagy AK van, vagy A10. Csak tolják és tolják :-)
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Preflopp emelek, megadják 5-en <#eplus2>#eplus2>
Flopp AKx, short stack all-int küld, én plusz ráküldöm az all-int + egy ember lecallozza, short stacknél QJ, másik gyereknél A6
turn 10, gyereknek sora lett, vitte a kasszát
Szerencse, hogy az A6 lecallozta így legalább kijöttem 0-ra<#hehe>#hehe>
+ engem is leszedett egy KK, nálam 88, floppban a Kxx, turnél 8, na itt már lehet sejteni, hogy mi történt, ott all-in mentünk :-)
Hihetetlen, hogy nem bírtam egy nyugodt partyt játszani
99-nél, Flopp 10 9 8 és még adta is gyerek, szerencsére csak 10-re
Ilyen partykat tudtam csak nyerni, emelésre mentem be nálam 78,
Flopp 7 9 10
egy ember ellen chek-raise all-int nyomtam, gyerek megadta QJ-val, jött egy 6-os semmi más különösebb
Jd10d nálam, szintén emelésre mentem be
Flopp 3d 9d 3, itt is nyomtam egy chek-raise all-int egy ember ellen, gyerek itt is megadta 66-tal, turn J :-)
Végül 3. lettem, de hogy hogy <#nemtudom>#nemtudom> :-D
Egyébként egyszerû a helyzet. Ötlapos pókerkezekrõl beszélünk. Játéktípustól függõen meg kell vizsgálni a saját és a közös lapokat, és a bent maradt játékosokkal összehasonlítani a kialakult kezeket. A kezek erõssége adott, egyezés esetén a legmagasabb kísérõlap dönt.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
sornál nincs kicker.
Meg amúgy, ha két embernek ugyanaz a sora van az is 5 lap, és annak ellenére, hogy azt mondjátok, hogy 5 lap számít, ott is ott vank 6.nak a kicker.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Vagy a kézbe párotokhoz jön egy ugyan olyan értékû lap az asztalra, és mellé egy pár is.
Vagy mindkettõtöknél ugyan az a lap van, az asztalon pedig két pár, az egyik pár ugyanolyan értékû mint a nálatok lévõ lap.
Vagy az asztalon van egy pár, nálatok pedig egy ugyan ilyen értékû lap. A másik osztott lapotokhoz pedig van egy ugyan olyan értékû lap az asztalon.
Vagy a leosztott közös lapokból jön ki a full.
Úgyhogy a termet nem kell olyan gyorsan otthagyni. 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Egy szetnél például két kísérõlapod van, két párnál egy. Ha az ellenfélnél is ugyanaz a két pár van, a magasabb kísérõlap dönt. Ha az is ugyanakkora értékû, az eredmény döntetlen.
Az angol megfelelõje a kicker.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Napi 8 óra meló, az 4800, egy héten 24k. Nem is lenne rossz 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A másodiknál flop elõtt ezekkel a lapokkal vagy nyitok, vagy dobok. A megadásnak nincs sok értelme. Riveren már el kellett volna gondolkodnod hogy vajon milyen kezekkel tenné meg ezt a lépést. Itt ritkán szoktak blöffölni. Legközelebb ha elég erõsnek érzed magad, de könnyen lehet a másiknál erõsebb kéz, csak adj meg.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt