Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Meg ha flopon lejön 3 ugyanolyan lap, akkor biztos van valakinél egy olyan lap!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Nem hiszem, hogy nem gondoltál rá, hogy valakinek 10-enél nagyobb párja van. Ilyet csak elborult aggyal csinál az ember.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ejha ez komoly önbüntetés 😊

Nem akarom itt osztani az észt, de ezt is elég szarul játszottad meg. Kezdjük a preflop emeléssel, ami túl kevés. Aztán amikor visszaemeltek, én lehet all-in mentem volna ott helyben (ilyen stacknél...). Aztán flopon korántsem biztos, hogy nálad volt a legjobb kéz. Persze elég jó kezed volt, de lehetett gyanítani a királyt valakinél. Szóval én csak megadtam volna. De ha már emelsz is, miért ilyen min. emelések? Annak semmi értelme.

Hát én biztosan nem emeltem volna ilyen agresszívan,látható volt hogy sok jó nem fog kisülni belõle....

doxadmin
Én úgy tudom hogy rakeback csak akkor jár, ha egy affiliate vagy milyen oldalról regisztrálsz pl.: pokerstrategy, és regisztráció után 90 napon belül saját pénzt fizetsz be. Ha nem így regisztráltál akkor nem jár, illetve ha nem fizettél be saját pénzt akkor sem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Daffit
Miért játszol annyi freeroll-t? Úgy látom szedtél már össze annyi pénzt, hogy feljebb léphess.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Carloska

Carloska

kraawz
Már 40$-om van abból a 15bõl 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Azért egy 990 fõs hyper turbón 4. hely az nagyon szép eredmény! Mondjuk ezek a versenyek szerintem annyiból rosszak, hogy iszonyatos mák kell hozzá.

Carloska
OFF

lekéne fotoznom magam most és feltenni egy oldalra ahol gyerekeket ijesztgenek ilyen szép piros idegbeteg fejem van <#banplz>

Összetetben ilyen bukások után is összebírtam szedni magam voltt annyi lélekjelenlétem a két döntõ versenyenen beértem elsõ 30 ba igy maradok , mondjuk én azthittem ennyi lesz és már kiis akrtam mqgam tiltani 1 évre szoftverbõl

1.verseny

2.verseny

Carloska

Carloska
már bent vagyok mindkettöben majd írom végeredményt 😄

TaRka0107
Szerintem mára hagyd! Ne úgy menj versenyezni hogy ha nem érsz be 1. 30-ba akkor abbahagyod
Szerintem ez rossz ötlet!

Carloska
ezért most benevztem két kicsi versenybe és ha egyikben se érek be elsõ 30 ba akkor végleg abba hagyom a pokert

ha negatívba mész, vagy kicsit úgy érzed el ment a kedved a pókertõl, pihentess, volt hogy 2-4 napot közelébe se mentem.
Én is ma nyomtam egy SnG-t 3-as all-inba mentem AA, 80% esélyem volt és az nyerte a kaszát akinek a legkisebb 9%-a, nem csináltam nagy ügyet belõle, éreztem elment a kedvem, ma nem játszottam többet, ennyi
nincs ebben semmi gáz, most megszívtad ennyi, semmi gond, amúgy K2 volt 25% esélye, most bejött
A4-el meg 30%-a, az is bejött neki, ez van sajnos
DE 1010-el preflopp all-int kellett volna küldened, azt is megadja és kikapsz, de az a helyes játék!
Szerintetek az normális, hogy egy-egy jó session után úgy érzem, hogy jövõre a WSOP-on fogok játszani, egy rossz után meg úgy, hogy nekem nem való a póker? 😄 Mondjuk annyi eszem azért van, hogy ezek csak érzelmek, de azért a tény tény, hogy mióta szintet léptem folyamatosan veszteséges a játék, eddig -30$. Szerintem szépen visszalépek a legalacsonyabb limitre, és nekiállok bújni a cash-game stratégiákat. A mai session is -10$-os volt. Igaz, le is mákoltak párszor, de sokkal agresszívabban és jobban játszanak az emberek (azért olyan furcsa ez nekem, mert 0.01/0.02-rõl léptem fel 0.02/0.05-re, tehát a lehetõ legkisebb lépést tettem meg!), és ez nekem furcsa, mert a konzervatív játékhoz vagyok szokva. Itt meg rosszabb lapokkal is sokkal nagyobbakat emelnek, stb... hát nem is tudom. Mindegy, most mindenképpen vissza kell lépni egyet, mert nem fogom a bankrollomat elveszteni.

TaRka0107
A rakebacket hogy lehet megkapni?😄

Carloska
a tetves mindenségit már elis tünök a fórumrol is egy hétre 2 szer egymás után igy sose kaptam még ki na egy hét relax sziasztok

Carloska
nah ezt még nézzétek meg ugyanaza az ember ennyi voltt apoker egy hétig biztos mindjárt nyomom is rá saját kizárásomat

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Carloska
ez de kemény 2 k allint tol fogadom ak val

flop 2k lol

<#banplz><#banplz>

hát ez kibaszottul s*ar játék volt, mákod volt! Az elõzõt elnéztem azért bocs is volt, de ott is szerencséd volt, hogy hülyékkel ültél egy asztalnál
DE most komolyan, hogy beszéljünk a pókerrõl is, kíváncsi lennék a 44, miért így játszottad meg?
Semmi agresszió nincs a kérdésemben, csak érdekel?
kraawz
én még sosem kaptam rakeback-et, hogy a picsába lehet ez ?

Carloska
neked minden rossz játék? nehéz azt írni szép voltt?

bocs elnéztem azt hittem 300 a vak
preflopp akkora all-int kellett volna küldened, hogy beleszakadjon azt asztal, rossz játék volt sztem részedrõl :-)
Carloska
ez igen

doxadmin
😄 dettó
én 80$t utaltam ki, jött a rakeback 16$, beültem 1.20as sng-re. behúztam 4asztalt, már 26$nál járok 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Carloska
hoppá dupláztam

MEdievil
Szintén.. legalább kerülnék másik asztalhoz vagy valami <#help>

F

Carloska
uristen milyen játék megy msot az ept live freerollon b+ szerencsejáték nemis lehet nyerni énis kifogok esni sztem hamar

kraawz
nálam is ezt írja, furcsa 😊

Full Tiltrõl kiutaltam magamnak 100$-t, a maradék 15$-ból meg minden bankroll nélkül játszogatok majd 😊

trurnél miért vált át a te win %-od, 4,55-re vagy csak nálam, nem mintha nagygond lenne csak érdekességként mondom, fura egy program ez :-)
Törölt felhasználó
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=903258
Carloska
nah végre valami baszki 😄

Carloska
jah megvan hülye vagyok martin08 csak másolva nem fogadta el 😊

nah nyomja neki mindenki amugy mikor 5 dik lettem végig check call játékal mentem és inkább dobtam mindent elején csak akkor adtam meg nagyobat ha már télleg 100% hogy nyerek hamár gondolkoztam mi lehet nála auto fold inkább 😄

jah meg sose emeltem flop elött mert ugyis bejönnek mindennel kivéve király meg ász párt 😄

Carloska
Ma énis indulok bele adok apai anyait nagyon figyelmes leszek majd meglátjuk milesz !

mi a a mai pass?

kraawz
Egy kis segítséget/kiegészítést kérnék, melyik oldalakon van no deposit bónusz. Köszi elõre is a további tippeket!

- Pokerstrategy
- YourPokerCash
- Bankrollmob
- Royal Bonus
- PokerRoomSchool

Amik pedig nem oldalak, csak termek.

VC poker 10$, nem tudom, él e még. Itt sajnos ennyit tudok.

na Full tilten, all-in mentem az AA-mal, ketten megadták egyiknél Ah6h, másiknál Kh10h
meg is lepõdtem volna, ha nem flopp flushe lett volna mindkettõnek :-D
TyTy 😄 már kérni akartam de nem is kellett 😊
Ma hátha nagyobb szerencsám lecc , a tegnap AK-m al ugykiüttek mind a golyó <#violent>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

MEdievil
martin08

F

Pedig érdekesebb az ilyeneket kielemezgetni, mint állandóan a bad beateket olvasni 😊 Azokat már meg sem nézem 😄

Carloska
oké mostmár többiek ne foglakozanak ezzel 😊

ha téged figurásra tesz, akkor floppon 50-50% az esélye ellened, jó neki bármely 7 5 3 8, de a lényeg a stack méret + hogy partyban volt, simán meglehetett adni, persze ez tényleg játékos függõ pl: én be se menten volna 75s-el a játék e szakaszán még, fõleg egy 20BB emelésnél.
Én se adtam volna meg, de én konzervatívabb játékot játszom. Ez stílusfüggõ, egy lazább játékosnak ilyen stack mellett belefér, és nem is feltétlenül rossz játék. Matematikailag nem helyes a megadás, az igaz.

Carloska
nyitott sorhúzója volt az még mindig semmi én tuti nem adok meg egy nyitot sor huzora allint de lehet velem vana baj

Dehogynem, nyitott sorhúzója volt (plusz backdoor flushdraw), természetes hogy nyitott a flopon (semibluff). A megadás is ok volt szerintem, volt bõven stackje, és ki akart téged ejteni, plusz necces hogy neked sem volt semmid (shortstack voltál, veszélytelen flop, emeltél preflop, gyanítható volt hogy max egy overpárod van, de inkább blöff).

teljesen jó keze volt, én is megadtam volna ekkora stack méretnél neked floppon, fõleg úgy hogy hagytad, hogy belenyisson floppon így már zsetont is rakott be, bár sztem ha flopp all-int küldesz azt is megadja.
DE sztem te bas*tad el, preflopp túl nagyot nyitottál, így a vakokhoz képest nagy kasszát csináltál, nyittál volna egy 4-5 BB-t, floppon egy fél, 3/4 potot ha azt adja turn nézel, ott nem jön semmi hagyod a francba, ha ezeket adja all-int is adja
Olcsóbban megúszhattad volna
10 nagyvaknál maradt volna 1000 zsetonod