Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
lekéne fotoznom magam most és feltenni egy oldalra ahol gyerekeket ijesztgenek ilyen szép piros idegbeteg fejem van <#banplz>#banplz>
Összetetben ilyen bukások után is összebírtam szedni magam voltt annyi lélekjelenlétem a két döntõ versenyenen beértem elsõ 30 ba igy maradok , mondjuk én azthittem ennyi lesz és már kiis akrtam mqgam tiltani 1 évre szoftverbõl
1.verseny
2.verseny
Szerintem ez rossz ötlet!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én is ma nyomtam egy SnG-t 3-as all-inba mentem AA, 80% esélyem volt és az nyerte a kaszát akinek a legkisebb 9%-a, nem csináltam nagy ügyet belõle, éreztem elment a kedvem, ma nem játszottam többet, ennyi
A4-el meg 30%-a, az is bejött neki, ez van sajnos
DE 1010-el preflopp all-int kellett volna küldened, azt is megadja és kikapsz, de az a helyes játék!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
DE most komolyan, hogy beszéljünk a pókerrõl is, kíváncsi lennék a 44, miért így játszottad meg?
Semmi agresszió nincs a kérdésemben, csak érdekel?
én 80$t utaltam ki, jött a rakeback 16$, beültem 1.20as sng-re. behúztam 4asztalt, már 26$nál járok 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Full Tiltrõl kiutaltam magamnak 100$-t, a maradék 15$-ból meg minden bankroll nélkül játszogatok majd 😊
nah nyomja neki mindenki amugy mikor 5 dik lettem végig check call játékal mentem és inkább dobtam mindent elején csak akkor adtam meg nagyobat ha már télleg 100% hogy nyerek hamár gondolkoztam mi lehet nála auto fold inkább 😄
jah meg sose emeltem flop elött mert ugyis bejönnek mindennel kivéve király meg ász párt 😄
mi a a mai pass?
- Pokerstrategy
- YourPokerCash
- Bankrollmob
- Royal Bonus
- PokerRoomSchool
Amik pedig nem oldalak, csak termek.
VC poker 10$, nem tudom, él e még. Itt sajnos ennyit tudok.
meg is lepõdtem volna, ha nem flopp flushe lett volna mindkettõnek :-D
Ma hátha nagyobb szerencsám lecc , a tegnap AK-m al ugykiüttek mind a golyó <#violent>#violent>
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
DE sztem te bas*tad el, preflopp túl nagyot nyitottál, így a vakokhoz képest nagy kasszát csináltál, nyittál volna egy 4-5 BB-t, floppon egy fél, 3/4 potot ha azt adja turn nézel, ott nem jön semmi hagyod a francba, ha ezeket adja all-int is adja
Olcsóbban megúszhattad volna
10 nagyvaknál maradt volna 1000 zsetonod