Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neki volt 58% esélye floppon, a Q8nak pedig 41...szal még így is, hogy az ellenfélnek két párja volt, õ volt a favorit. Bár ez flop után pénzfeldobás volt...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Azzal, hogy ráemeltél zag66-ra preflopp, ezzel egy új licitkört nyittál, azzal hogy idióta barátunk megadta az 56 centtel Q8-al még nem ért végett a preflopp kör, újra következett zag66, õ dobta, de nyugodtan beküldhette volna az all-int is, mert nem lehet tudni milyen lapja van.
Tételezzük fel AA van, emelésben benne van, hisz 4BB emelt beküldi az all-int, idióta barátunk mit csinál Q8-al kénytelen megadni a 2 $ all-int vagy dobja és berakott 56 centet a semmire.
Erre ti is figyeljetek egy ráemelés megadásnál, hogy egy all-int is érdemes-e a lapotok, mert benne van, figyeljetek ilyen apróságokra is.
Tehát mekkora esély van arra, hogy flösre javul a 4 egyszínû lapod, illetve arra, hogy fullra javul a két párja?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mennyi esélyed volt arra, hogy följön az 5. treff?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"...De egy reraise-t hogy lehet megadni egy Q8-ra? ..." Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy lehet megadni Q8-al egy 2 $ all-int?
Mert még következett zag66.
Bár gondolom sztem fogalma se lenne, hogy mirõl beszélek ha megkérdezném.
Peched volt, hogy 8-al lett meg a flushod. Enyhe laptalálkozás, akárhogy játszod ez bukó volt.
Azt jolenne még tudni hogy vane Posta költsége? mert ha megérkezik és csak ugytudom kivennni a postárol hogy kell fizetni vagy 200Dolcsit érte akkor meg nem éri meg <#wow1>#wow1>
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Top pár arra jó, hogy belehívsz floppon és dobják, fõleg ha emelésre mentél be
+ figyelni a játékosokat, nagy blöffölõ ellen azért lehet lazábban nyomni, de konzervatívabb játékos ellen, simán dobálom el a top párjaimat
Ha már csak 3-an vagyunk partyban, nagyvak vagyok KK-val kisvak rámemel én ráküldöm az all-int
MIÉRT VAN NÁLA AA<#eplus2>#eplus2> ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááaaaaaaaaaaa
:-)
ez hatalmas. 😄D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Flopra lejött a sorom három ugyanolyan színû lapból, tudtam, hogy neki egy párja van, és abból az egyik lappal várja a flöst. Allin teszem, erre riverre nem lejön neki a flös?????????
Fiúk lenne egy nagy kérdésem: FullTiltPoker Academiben valaki gyûjtött olyan akademi creditpontokat amivel lehet venni ezt azt?
Én kigyûjteném egy sapira de nemtudom hogy eljönne-e a postán csak egy sapi.
Szal valaki már vett meg onnan valamit és megérkezett neki? És ha igen mit és mennyi idöre érkezett meg és hogyan 😄
Egy kicsit csavarosra sikeredett, köszi elõre is
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
elsõ lettem 180 fõböl 2+0,2 turb, PS-on
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Chipleader ellen all-in mentem 99-el, nála AKo
Flopp lényegtelen kis ge*ik, de 3 szín
TERMÉSZETESEN ekkor már tudtam, hogy én leszek a következõ kiesõ ( már ekkor káromkodtam egy nagyot)
már turnre megjött neki a 4. szín az A flushöz :-) nem csalódtam a Full tiltben
Inkább floppon díszelgett volna az A, az benne van hogy jön, de az ilyen enyhén s*ar érzés

Bal oldalon My account fül->Account, középen fönt Számla fül, alatta Profil. Ott megtalálsz mindent.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Játékosok közt lehet pénzt átutalni?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha régen csináltam accountot, és most 2 van, a réginek ugye érdemes kérni a törlését/fagyasztását?
És még egy.. PPn hol tudom megnézni a megadott személyes adataimat ?
Bwinen láttam ,hogy van ilyen coin flip SNG. Fél dollár a nevezés, 10 fõs, az 1. hely 5$, a többi nem fizet. Egy leosztás van és kész.
Na mondom benézek egy ilyenre. Kézben 2c 4c, mondom király 😄
EZEK UTÁN -> FLOP 8 5 A K 3 .. És leesett a sorom, 5 $ 😄
Bocs ezt nem tudtam kihagyni!😄
így jár aki, preflopp nem intézi el a dolgot egy AQ-val kisvakból
+ floppon chekkolt és call-ennek mi értelme van?
+ turnon nyomott egy chek-raiset ráblöffölt a sorra gondolom, de visszaraiset kapott, szintén call (hülye)
riveren egybõl all-in, flushre vagy a 2 4-re, vagy az elõbb megjátszott sorra, nem tudom, de sztem maga se
egy A8-al megadtam volna neki
1. bejött a flushe, õ beszél elõször nincs az az isten, hogy valaki így játssza meg a flushét
2. 2 4-nél meg elvileg foshat a flushtõl az se jó, fullnál szintén nem hívná all-inra
3, sorra szintén fosna a flushtõl
Persze vannak idióták és így játszanák meg a nyerõ handjeiket és jól "megszívnám", ahogy elnézem ezt a szép AQ játékot nem is lepõdnék meg :-D
De, hogy akar blöffölni, ha nem õ az agresszor, nem õ írányít<#fejvakaras>#fejvakaras>
bocs ha hülyeségeket írtam, tévedni emberi dolog
Amúgy nice hand :-)
Nekem is sokszor van, szépen megyek felfele, aztán 1 nap alatt visszaugrok. Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy nem nekem való a póker, ami lehet igaz is. Mert ugye, az ember jobbat vár el magától, mint egy szinusz-hullám...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ARSENAL&POKER