Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Mert ugye 15 party pointonként ad egy lapot! Kattintok rá és semmi!😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Riddick, az mért van PP-n hogy rámegyek a promoban ott a második lapra hogy deal, vagyis ossza ki a 2. lapot és semmit nem csinál!

Dick Riddick
Az ám!

\"Heroes never die. They just reload.\"

Az a tündér múlt pénteken nálam is járt😄😄 Ma meg már mérgesebb így fekete formályában tér vissza😄😄 Jó bulit!

ARSENAL&POKER

TaRka0107
Nem igaz, nem tudok írni! ott nyer az elsõ 2000$-t!😊

TaRka0107
Aha! A végén egy 500$os van, ott nyer az el 2000$-t! Hát ez elég hosszú!😄

Dick Riddick
A Step versenyek általában egy komoly versenyre való bejutást tesznek lehetõvé. Legtöbbször tíz szint van, a versenyek SnG típusúak, az elsõ 2-3 játékos jut tovább, kapnak egy-egy jegyet a következõ szintre. A legkisebb beugró általában egy dollár vagy kisebb, a legnagyobb több ezer dollár is lehet. Mindenki azon a szinten száll be ahol neki tetszik. Vagy befizeti a beugrót az adott szintre, vagy felhasznál egy korábban nyert jegyet.

Dick Riddick
Jó bulizást! <#pias>
És persze mindenki másnak is. 😊

Carloska
Nah emberek ismét itt a péntek aki megy bulizni jó partyt és bebaszást sok nõt , aki pokerezik annak meg sok pénzt 😄

ÉN már indulok fel pestre vár a zöld tündérem ( Absinthe ) XDXD

TaRka0107
Bocs a sok HSZ-ért! Csak kettõn indultam eddig! Elsõn nem értem el jó helyezést! Másodikon 1. lettem és már 6$om oda!😄 De semmi pénzt nem nyertem még! Csak ezért csodálkoztam!😄

TaRka0107
Gondolom hogy ezen az SnG-n már fizetnek is nem csak tovább jutok megint valahova! Na mind1 meglátom!😄

TaRka0107
Nyertem egy jegyet! Azzal benevezek és akkor ezen a tornán se lehet pénzt nyerni?😄 Vagy arról egy nagyobbra jutok tovább?😄

TaRka0107
Riddick! Olyan kérdésem lenne hogy ez a Step torna mire jó? Mert neveztem 3$al és írta h tovább jutotttam egy 10$osra! De nem nyertem semmit!😄

TaRka0107
szériából*

Dick Riddick
Az én tapasztalatom az hogy kétféle ember játszik így. Aki unatkozik, és aki arcoskodik.

Dick Riddick
Nem elég sokat, hanem szinte mindent. Lehet nagyon jó a játékod, ha nincs megfelelõ háttered, kikészít a variancia.

TaRka0107
De ha jó a bankroll menedzsmented akkor vissza tudsz jönni a bukó szériból és nem buksz olyan nagyot!
A bankroll menedzsment elég sokat számít a pokerben!

Figyelj hiába van 60%-ék nyerési esélyed az nem egyenlõ 100%-al.Ezért szokás szerencse játéknak tekinteni a pókert és nem sportnak😄

doxadmin
Nagyot mákolsz, majd nagyot buksz. Tele sok idiótával, akik megadnak mindennel, majd riverre szépen lejavul minden szar lapuk.

Volt egy +19$os napom, 3 napja, azóta folyamatosan mákolnak. Ász párom nyerési esélye 6k kézbõl 60%.

Nem a rossz megjátszás eredménye, hanem a riveré. Pl AA nálam, elemek 22 adja, és riverre leesik neki a 2es. 2 outja van a javulásra és behúzza. Bezzeg mikor nekem van 10+out az A magas flössre, 1 se jön. Jokerstars.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

ne haragudj de kikkel játszol, gondolatolvasokkal? elhiszem, hogy nem mernek hívni, de akkor minek pókereznek?
"...épp azért,mert nem tudja mi közöm a flophoz.akkor viszont biztos hívna a semmire is..." miért ha nem jelented be, akkor tudják? Épp azért hívnék, nem azért mert dobatni akarok, azért hogy információt szerezzek, hogy mi közöd a flopphoz.
9csöves9
azért ez más szitu😊

az elõzõhöz:ha hiszed,ha nem,nem nagyon mernek hívni ilyenkor.még second párra sem,nemhogy a semmire.épp azért,mert nem tudja mi közöm a flophoz.akkor viszont biztos hívna a semmire is,ha simán csekkelek(persze ha nem teljesen elvetemült a board)

amúgy meg végülis teljesen lényegtelen,mert a partik nagyon elenyészõ százalékában használom/használják ezt a játékot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

az ilyen elõre megmondom mit csinálok dologról az jut eszembe amikor volt egy gyerek állandóan pofázott, elég idióta volt
na beküldtem egy preflopp emelést
gyerek "...ha látok egy A, all-int küldök..." AK volt nála
"...all-in..., mondtam ha látok egy A-t all-in..." gondolom örült magának

én "...leszarom, nálam meg AA van..." :-)
semmi információd nem lesz, mert te chekoltál õ jön, ha van valamije akkor is nyit, ha nincs neki semmi akkor is, mert te chekoltál ergo neked sincs semmi, õ mindenképp nyit.
Dick Riddick
Ez nem egészen világos nekem...

Törölt felhasználó
Beszarás mibe futottam bele az elõbb. Kétszer egymás után 😊

Majd jött egy AQ, amire nem adtam meg 8 dolcsit, pedig lehet bejött volna 😊

Dupla AA
9csöves9
ha õ bármit csinál nekem már lesz információm,neki pedig még semmi.ha megnézem a flopot,és úgy csekkelek akkor viszont már neki is van elképzelése hogy mire lehet engem tenni,nem talált el a flop,estébé.

hangsúlyozom nem egy gyakori eset,nem ez a postflop játékom alapköve😊

Carloska
POKERSTARS NEW REKLÁM én ezt adnám tvben

Pokerstars vagy nagyot buksz vagy nagyot mákolsz mindegy mert pénzed ugyis elveszted te szerencsétlen ! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#banplz>

Nagy játék! És ha megkérdezhetném te mit olvasol le az õ játékából?
Te chekeltél, õ nyit floppon! És?
Nekem nagyon bejött a leosztás <#vigyor5>

Legközelebb jön majd a királyod ;D

kraawz
te a 2 month 2 millions-re gondoltál ^^

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Én egy Freerollon 3000 Pilótán átverekedve 6. vagyok 33 bol 😊 Szépen jönnek a lapok és hullnak az emberek <#vigyor>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Nyomom, már csak 80-as a létszám, legalább 27.helyet kellene megcsípni... Most 22. vagyok
Dick Riddick
Csak keményen. 😊

2$ -os tornán 263 indulóból 140-en vagyunk, de 7-dig helyen állok. Szurkoljatok...
Dick Riddick
Nagyjából mindegyik póker teremben. 😊

MEdievil
Melyik oldalon lehet úgy számlát létrehozni mint a pokerstarson?
Tehát ne kelljen befizetni az aktiváláshoz mint a partyn csak ki és befizetéskor kelljen megadni a bankártyát addig is lehessen valódi pénzes számlát kezelni.

F

9csöves9
szoktam én is néha csinálni,ha egy ellenfél ellen vagyok és õ van pozícióban.össze lehet vele zavarni az ellent,nem tud semmit leolvasni

TaRka0107
Lehet hülye vagyok, de a felsõt letöltöttem és az 1. rész lett volna😄 Na de még1szer!😄 (lehet emlékezetkiesésem van)

Carloska
nem értelek a felsõ egy új sorozat aza danieles

alatta otta pokerstar 2odik 3adik epizódja aminek te az elsõ részét láttad

The.Poker.Star.S01E02.HDTV.XViD-PiX
The.Poker.Star.S01E03.HDTV.XViD-PiX

TaRka0107
De ez a kép nem ehhez tartozik mert köze sincs Daniel Negreanu-hoz! Inkább Joe Hachem-hez!(remélem jól írtam a nevét)

TaRka0107
Ok!

Carloska
ottvan azis amit keressel 2-3 adik epizód csak a friss sorozat alatt 😊

Dick Riddick
Kész.

TaRka0107
Kössz még1szer!

TaRka0107
Nem errõl beszéltem, de jó lesz ez is😄

Arról a valóságshow féleségrõl, de mind1, jó ez is!😊

Carloska
PokerStars net Million Dollar Challenge S01E01 HDTV XviD LionsDen

ITT

The.Poker.Star.S01E02.HDTV.XViD-PiX

ITT

The.Poker.Star.S01E03.HDTV.XViD-PiX

ITT

TaRka0107
Kössz!

Carloska
megnézem neked

TaRka0107
Carloska, úgy emlékszem te linkelted be a Pokerstar S01E01-et! Van már 2. rész?😊

Carloska
amugy bannerbe milenne ha bekrülne pokerhand converter??? és akkor másik oldalra se kéne menni érte