Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
nevetséges volt....
De amikor AA-al, JJ-val toltam rá, persze akkor nem volt nála semmi mi ? :-D
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"Heroes never die. They just reload.\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Amúgy most nyomtam egy sng-t, a buborékon kb 25 perc feszes játékkal, vaklopkodás, igazi szenvedés volt, erre nagy nehezen kiesik egy ember. Na mondom pénz megvan, akkor agresszív játék on, erre rögtön kiestem 😄
Full Tilt Poker Game #15314559579: $1 + $0.20 Sit & Go (112287155), Table 1 - 100/200 - No Limit Hold'em - 14:59:01 ET - 2009/10/13
Seat 7: Realtibi (5,090)
Seat 8: balrogs101 (2,480)
Seat 9: MojoRisin83 (5,930)
Realtibi posts the big blind of 200
The button is in seat #9
*** HOLE CARDS ***
Dealt to balrogs101
balrogs101 raises to 2,480, and is all in
MojoRisin83 folds
Realtibi calls 2,280
balrogs101 shows
Realtibi shows
*** FLOP ***
balrogs101: neee
*** TURN ***
*** RIVER ***
balrogs101 shows a pair of Threes
Realtibi shows a pair of Jacks
Realtibi wins the pot (4,960) with a pair of Jacks
balrogs101: 😄
*** SUMMARY ***
Total pot 4,960 | Rake 0
Board:
Seat 7: Realtibi (big blind) showed
Seat 8: balrogs101 showed
Seat 9: MojoRisin83 (button) didn't bet (folded)
Nálam KK nála Q3(különbözõ szinü) SHOW-DOWN turn 8QQ.. Kihulltam mind a szar<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting> Ezekután nemtom hogy játszodjam meg a KK-t, kinek mi a vélemnénye hogy játszodjam meg legközelebb freerollon?
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
És igen, 10/25 centtõl kezdõdnek.
Ja, és a party pokeres 6$-ból csináltam 45$-t
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Felnyertem magam 800ig, szóltak, hogy utolsó leosztás, aztán szünet. Megnézem, AA. Na mondom végre valami. Srácra ráemelek, visszaemel, all-in mentem. A nemnormális QJ-al fogadta és riverre leesett a sora.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Flopp A10x (na ekkor már tudtam, hogy hiába van nálam 2 J, jönni fog neki a 3.)
turn J
Komolyan mondom inkább lett volna neki egy K pár floppon vagy turnon, de ne már a "lehetetlennel" szopasson
na és az összes short stacket én tápoltam fel és mind ilyen kibas*ott nagy lehúzásokkal ( + ha AK volt, nála tuti KK), persze amikor én lettem short stack és A6 all-in mentem és A3 fogadta, ott is jött a lehúzás riverig semmi és ott a 3-as
na ennyi mára, nézek valami filmet :-D
ha nyertem volna akkor felezésre dobta a gép, A6 vs A3, riverre jött a 3, A4 vs QJ, nem jött semmi, gyakorlatilag az összes all-inem buktam, szinte nem is játszottam és szépen leszedegetett
+ sajnos kicsit untam is magam, máskor soha nem adok meg QJ-val egy all-int, de már vártam hogy vége legyen a partyknak, haverom felidegesített közben
+ éreztem, hogy a gép nem adta, kár lenne erõltetni mára, ha vittem valamit blöffel vittem és elég neccesen
Azt utálom, hogy mindig pontosan ugyan az történik. Tök jól nyugodtan játszom. Türelmes vagyok mint egy krokodil. Szépen megyek is fel ahogy kell aztán pont mikor már csak 8-10 eurót akarnék összeszedni beüt a krach. Vagy én hagyok ki egy pillanatra vagy a K tercemet veri meg egy 8-as full de valami mindig közbejön. Mindegy majd legközelebb.
Úgyhogy mindenképpen sikerülni fog. 😊
Végül is, ki tudja?