Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
ekkor már úgyis megadják minden kézzel és 50-50, majd lesz valami
Most mondok egy példát pont 10 10-re
3-an vagyunk már, nekem kb. 4000 zseton, vak 800, másik kettõnek 20-30 ezer zseton nagyvak vagyok
kisvak kiegészít csak, a gyerek AA-al, KK-al QQ-al mindig csak limpelt, ezt tudtam, de a s*rokkal is-szóval nem tudtam mi van nála
1010-el all-int küldtem, megadta KK nála, benne volt a játékában a limpelés magas párral
DE szorult helyzetbe voltam már, ha emelt volna akkor is all-int küldõk, ha all-int mond akkor is megadom
Egyszerûen 5BB-nél és 3 játékosnál, már nincs min gondolkodni sajnos :-)
végevan esélyem nem voltt oylan tempó voltt 754 lettem nyeremény: 0,0 $ és igennnnnnn 0,0 $ megcsináltam LOL 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Cashouts Blocked
Cashouts are not allowed for this account category. Please contact our customer service.
ötletek?
Nagyon bízom benne, hogy most is szerencsém lesz mert akkor indulhatnék is azonnal a Sunday Millionra!
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/959327
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ne a vakszint határozza meg hogy mit és hogyan játszol meg, hanem a pozíciód, az ellenfelek és a lapjaid.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Ugyebár mind2 iPoker hálózat...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
1; AA emelek, 8-10 BB 30-as vaknál, mindenkinek 1500 zseton
2-en megadják
Flopp KJ9, egy gyerek emel, másik dobja-ráemelek-vissza all-in, gondolkozok kicsit, dobom
Megmutatja Q10o nála, flopp sora köcsögnek, gondoltam, hogy minden hülye megadja a 10BB emelésemet
2; alig maradt zsetonom, 910 limpelés. Flopp A10x, mindenki chekol utolsó vagyok-fél potot hívok, egy gyerek adja, turn semleges
tudom, hogy nincs nála A, all-int küldök megadja, 88 nála-river semmi extra
Fasza dupláztam a hülyékbõl, egy 3. párra megadta
3; kisvak vagyok, 56s kiegészítek, nagyvak shortstack emel 2BB, megadom azt a kis lófas*t
Flopp 578, emelek potot, lecallozza-turn x, érzem, hogy nincs semmije all-int küldök, megadja nála AKs
River A
A bu*i :-) nagy játék <#eljen>#eljen>
4. maradt egy kis semmim, AJo, emelek 3 BB-megadják 2-en
Flopp 2h 5h K , mindenki chekol
turn A
A kb. 270 potba beküldöm vagy 500-al az all-int
Egy megadja
River 10h
Nála Jh7h, Flushel vitte
Mondom úristen hova kerültem, ilyen partykat, még amit vittem is!
A végén kb. 770 potért lecallozott 500-al, egy river flushért <#eljen>#eljen>
Csodálkozom, hogy nem bírok, egy hosszabb nyerõszezont produkálni.
Valakinek valami jo/rossz tapasztalata a Carbon Pokerrol?
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
NL50en hármas all-in mentünk, potban 60$
Flopon 48% nyerési esélyem volt, de semmi nem esett le.
Maradt vagy 60-70$-om, azt kiutalom a saját számlámra és onnan játszok, kicsit nyugodtabban 😊