Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Gyorsan csörgesd meg a supportot. Ezt jobb ha kideríted.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Rosszul írtam. Nem a vakokhoz kötöm a feszes játékot, hanem az ellenfelek számához. Például ha gyorsan kiesik egy-két játékos, akkor gyorsan változtatok a játékon. De amíg bent van majdnem mindenki, muszáj feszesen játszani, mert megadnak minden szarra, és lemákolnak.

Hát amikor már 1010 jó preflopp all-in szinte teljesen mindegy az ellenfél, mert akkor már nagy szarban vagyunk :-)
ekkor már úgyis megadják minden kézzel és 50-50, majd lesz valami
Most mondok egy példát pont 10 10-re
3-an vagyunk már, nekem kb. 4000 zseton, vak 800, másik kettõnek 20-30 ezer zseton nagyvak vagyok
kisvak kiegészít csak, a gyerek AA-al, KK-al QQ-al mindig csak limpelt, ezt tudtam, de a s*rokkal is-szóval nem tudtam mi van nála
1010-el all-int küldtem, megadta KK nála, benne volt a játékában a limpelés magas párral
DE szorult helyzetbe voltam már, ha emelt volna akkor is all-int küldõk, ha all-int mond akkor is megadom
Egyszerûen 5BB-nél és 3 játékosnál, már nincs min gondolkodni sajnos :-)
Carloska
smjef6 nyerte a kocsit 7óra játékkal gainesvilleböl !

gondolom majd lesz több infó is róla

Carloska
27454 induló!

végevan esélyem nem voltt oylan tempó voltt 754 lettem nyeremény: 0,0 $ és igennnnnnn 0,0 $ megcsináltam LOL 😄

Carloska

Riddick vélemény? 😄

Carloska

blöffnek hitte lol

kraawz
És elvileg vannak freerollok elsõ befizetõknek.. Azokat sem találom ^^

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Partyn saját számlámra feltoltam 100$-t, ebbõl szeretnék valamennyit kivenni, és ezt az üzit kapom:

Cashouts Blocked

Cashouts are not allowed for this account category. Please contact our customer service.

ötletek?

Törölt felhasználó
kiestem
Carloska
Hát ezt pont láttam 9es párja kitartott

Carloska
órám

Carloska
hajrá nekedis nekem van 2 öszeszedjem magam fejben 😄

Törölt felhasználó
9 órától folyamatosan játszom a selejtezõket és eljutottam ide:

Nagyon bízom benne, hogy most is szerencsém lesz mert akkor indulhatnék is azonnal a Sunday Millionra!
Carloska

Carloska
nah a 2 ezer dolláros versenyt kiszoptam 1500 körül de majd 2 óra múlva a 20 ezer dollároson remélem jobban megy majd allint kelet volna menem floppon akkor talán nem adja meg

http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/959327

Daffit
Én is feszes vagyok az elején, de ahogy egyre többen esnek ki, válltoztatom a játékomat. Mikor már csak a "jobb" játékosok vannak bent, akkor nagyobb eséllyel lehet megjátszani a blöfföt (saját vélemény).

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

TaRka0107
Most én is így voltam! Vártam a jó lapra, limpeltem húzós lapokkal hátsó pozícióból és be is jött azt hiszem 9-10-re a full house-om! Szerencsére turnre jött a 9es amivel a másiknak sora lett és így feljöttem nagyon!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Dick Riddick
Ez a stratégia azért rizikós, mert rossz.
Ne a vakszint határozza meg hogy mit és hogyan játszol meg, hanem a pozíciód, az ellenfelek és a lapjaid.

Dick Riddick
És az ellenféllel mi van? 😊

Én inkább úgy az elsõ 30-40 leosztásban. 50/100-as vakok elõtt nagyon ritkán játszok meg egy-egy lapot. Ez elõtt csak hátsó pozícióból, jó lappal, méretes emeléssel, c-bettel, és általában el is viszem a potot. Így lesz egy tight image, nem kockáztatok, és a sok hülye kiesik. Ez a stratégia azért rizikós, mert ha nem jön jó lap, kénytelen az ember all-in menni néhány gagyibb kézzel is, hogy bentmaradjon, és könnyen lecallozhatnak akármilyen ásszal.

Daffit
Pont ezért szoktam SnG-n az elsõ kb. 10 körben kussban lenni, hogy a sokhülye játékos kiejtse magát, mert ezek kiesnek hamar.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Carloska

megjött a király nagy party voltt

1010 tökéletes preflopp all-in lap, csak nem ilyen vakoknál vagy nem ilyen zsetonmennyiséggel :-)
Az szerintem sem volt annyira rossz, bár ezektõl a pókermûsoroktól kiráz a hideg, annyira érzõdik, hogy csak lóvét és nézettséget akarnak csinálni... a múltkoriban az a pap szánalmas volt. "Megáldom a paklit" lol 😄 A 2 months 2 milliont ezért is hagytam egy adás után abba, a Joe Hachemeset sem fogom nézni, ezt még talán, de csak Negreanu miatt 😄 Nagyon bírom azt az embert 😄

omg 20k freeroll az meg holll?

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Carloska
ma lesz az adás és a 20 ezer dolláros freeroll is

TaRka0107
Carloska! Van már új rész a Daniel Negreanu-sból?

kraawz
hülye játék 10-10el all-int küldeni preflop, fõleg ilyen vakok mellett ^^

TaRka0107
Na látod... nem csak minket makkolnak el, mi is szoktunk😄

Carloska

És jött a 10es szerencsém voltt 😄

TaRka0107
Ezazz! Megnyertem egy 10 fõs 6$-os SnG-t! Végre! A végén allin ment, annyira tudtam hogy blöfföl, ha lett volna valamije akkor lassabban játsza meg!😄 Second párral nyertem meg😄 Sokat buktam cash gamen, most visszanyertem azt a 25$-t!

Dick Riddick
A terem a lényeg.

zeli
Sztetek YourPokerCash-en keresztül tudok no-depót igényelni a Titanra, ha a Mansion-ön már regelve vagyok?
Ugyebár mind2 iPoker hálózat...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

KAMIONOS KOGYO
Sunday Warm-Up ???

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Pontos verseny név?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Indul a móka 27 fõs SnG, 4 party alatt kiestem
1; AA emelek, 8-10 BB 30-as vaknál, mindenkinek 1500 zseton
2-en megadják
Flopp KJ9, egy gyerek emel, másik dobja-ráemelek-vissza all-in, gondolkozok kicsit, dobom
Megmutatja Q10o nála, flopp sora köcsögnek, gondoltam, hogy minden hülye megadja a 10BB emelésemet

2; alig maradt zsetonom, 910 limpelés. Flopp A10x, mindenki chekol utolsó vagyok-fél potot hívok, egy gyerek adja, turn semleges
tudom, hogy nincs nála A, all-int küldök megadja, 88 nála-river semmi extra
Fasza dupláztam a hülyékbõl, egy 3. párra megadta

3; kisvak vagyok, 56s kiegészítek, nagyvak shortstack emel 2BB, megadom azt a kis lófas*t
Flopp 578, emelek potot, lecallozza-turn x, érzem, hogy nincs semmije all-int küldök, megadja nála AKs
River A
A bu*i :-) nagy játék <#eljen>

4. maradt egy kis semmim, AJo, emelek 3 BB-megadják 2-en
Flopp 2h 5h K , mindenki chekol
turn A
A kb. 270 potba beküldöm vagy 500-al az all-int
Egy megadja
River 10h
Nála Jh7h, Flushel vitte

Mondom úristen hova kerültem, ilyen partykat, még amit vittem is!
A végén kb. 770 potért lecallozott 500-al, egy river flushért <#eljen>
Csodálkozom, hogy nem bírok, egy hosszabb nyerõszezont produkálni.
Carloska
14 perc múlva kezd porsche ért avverseny is ! nah arra kivi leszek ki nyeri meg 😄 sztem az lesz a világ legboldogabb embere ma érdemes majd figyelni final tablet pokerstar son 😄

Carloska
pca freeroll álom valaki már bejutott innen rá ? én most minden erömel azon vagyok csak iszonyatos tempoval játszanak emberek

Dick Riddick
Húzós lesz.

TaRka0107
Jó de ki kellene gyûjteni november 9-ig!😊<#falbav>

Dick Riddick
Lassan, az biztos. <#duhos2>

TaRka0107
Jajj, de lassan gyûlik ez a Party pont! Játszok egy órát 2 asztalon és 1 pont😄

Dick Riddick
Ha nyersz akkor szép summát zsebelsz be. A 6 dollárral úgyis csak szerencsét próbáltál. Szóval no para.

Sziasztok valaki tolja a Carbon Pokeron? 2 napja azon játszom és nekem jobban tetszik mint a FullTilt mert itt kicsi a Fee egy SnG pl 1$+0,08$
Valakinek valami jo/rossz tapasztalata a Carbon Pokerrol?

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Jáááj. KK-t kapok 2. chipleaderként, hármas all-in, elúszott a stackem 2/3-a. Rögtön következõ leosztás, 99 all-in, big stack lecallozza QQ-val... kiestem 😄

kraawz
Ijj, a fenébe 😊

NL50en hármas all-in mentünk, potban 60$

Flopon 48% nyerési esélyem volt, de semmi nem esett le.
Maradt vagy 60-70$-om, azt kiutalom a saját számlámra és onnan játszok, kicsit nyugodtabban 😊

kraawz
Bizony bizony 😊

Dick Riddick
Szvsz. értelmesebb játék megy itt mint mikro-limiten. Ez az én tapasztalatom.

kraawz
Ezt az egészet 6$-ból kezdtem, szóval nincs sok félnivalóm 😊

AM NL50en játszok ált, csak most ide lett kedvem beülni 😉