Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Köszi a gyors válaszokat 😊
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
http://www.pokerstars.tv/channels/45T2/million-dollar-challenge.html
Moneybookersel vagy Visa kártyával?
Ha moneybookersel akarok befizetni akkor több kézen megy át a pénz vagyis: Visa kártya --->>>Moneybookers--->>> Fulltiktpoker és amikor kiakarom venni a pénzt megint több kézen megy át
Ha Visakártyával fizetek be/ki akkor meg rövidebb az út: Visa card --->>> Fulltilt
Kinek mi a tapasztalata és ti hogy használjátok?
A moneybookersröl meg forumokon elég rosszakat olvastam hogy több konvertáláson is esik át a pénz mig a terembeér meg hogy a pénz kikérése visa kártyára se megy mindig valami limit hiba miatt.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
De lehet nem is az, a Titan írta, hogy kezdetnek adták. A YPC meg 'processing'-et ír.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Valaki vett már kionnan pénzt?
Mind a háromszor flopon flush-húzóm volt, turnre leesett a flush. Sikerült valahogy mindig all-in kerülni, az ellennek mind a 3x csak drillje volt, és riverre leesett egy kártya, ami már kint volt a board-on, így mind a háromszor full house-a lett és buktam.
Ennél szerintem nem kell nyilvánvalóbb jel ^^
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
PokerStars Leosztás #34298608634: Hold'em No Limit ($0.01/$0.02 USD) - 2009/10/21 6:13:39 CET <2009/10/21 0:13:39 ET>2009/10/21 0:13:39 ET>
Asztal 'Azha VII' 9-max #9 szék a button
1 szék: holyghost7 ($5 zseton)
3 szék: ghost209 ($5 zseton)
9 szék: Sz4bolcs1985 ($4.16 zseton)
holyghost7: berakja a kisvakot $0.01
ghost209: berakja a nagyvakot $0.02
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Sz4bolcs1985 <8s Jc>8s Jc>
Sz4bolcs1985: megad $0.02
holyghost7: megad $0.01
ghost209: emel $0.12 eddig $0.14
Sz4bolcs1985: megad $0.12
holyghost7: dob
*** FLOP ***
ghost209: nyit $0.18
Sz4bolcs1985: megad $0.18
*** TURN ***
ghost209: nyit $0.45
Sz4bolcs1985: megad $0.45
*** RIVER ***
ghost209: nyit $4.23 és all-in ment
Sz4bolcs1985: megad $3.39 és all-in ment
Meg nem adott tét ($0.84) visszajuttatva neki: ghost209
*** MUTATÁS ***
ghost209: mutat <7s Td>7s Td> (sor, ettõl: Hetes eddig: Bubi)
Sz4bolcs1985: mutat <8s Jc>8s Jc> (full house, Nyolcas full Bubi párral)
ghost209 elhagyja az asztalt
Sz4bolcs1985 begyûjtött $7.94 ebbõl: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot $8.34 | jutalék $0.40
Asztal
1 szék: holyghost7 (kisvak) dobta elõtt Flop
3 szék: ghost209 (nagyvak) mutatott <7s Td>7s Td> és veszített ezzel: sor, ettõl: Hetes eddig: Bubi
9 szék: Sz4bolcs1985 (button) mutatott <8s Jc>8s Jc> és nyert ($7.94) ezzel: full house, Nyolcas full Bubi párral
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Online neveztem, még jóval a verseny elõtt, úgy egy ezressel olcsóbb volt.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Másodszor most melyik városban volt?
Én lehet majd megyek 2 hét múlva,bár még nem tudom!
Am. milyen asztalok voltak?+ti osztottatok?
Hát-hát, bejutottam a döntõbe 😄 47 induló, 7. helyezés. 10 ember jutott tovább, az elsõ 5 kapott tárgynyereményt. Én, mint döntõs kaptam egy pólót, meg egy pakli kártyát 😄 Plusz minden induló kap asszem 1000 forintot sportingbet-re, amivel lehet fogadni akármire.
Nem panaszkodhatom amúgy, mert bizony kaptam jó lapokat. 88, TT, KK, utóbbi kettõvel szett, mondjuk nem fizették ki, de szép volt 😄 Kaszáltam jó kis potokat két párral, stb. Egy embert ki is ejtettem, A6o-val emeltem (chipleader voltam az asztalnál, gondoltam belefér), mindenki dob, én hülye meg nem figyeltem, hogy az egyik shortstacknek pont annyi zsetonja volt. Megadta K9s-el, szerencsére sikerült kiejteni, bár erre illett volna figyelnem. Hiába, élõben kicsit más játszani. A buborékot szerencsésen túléltem, akkor volt egy szünet. Final table, vakok 150/300, 900 zsetonom van. Egy kört kifizettem, mert muszáj volt (push-olni csak jó lappal lehetett, mert minden szarral lecalloltak). Aztán pont 450 zsetonom maradt, UTG A4o push, két megadó, kiestem. Azért jó volt. De azért voltak ostobaságok is. Buborékon két asztal maradt. Az én asztalomnál 5 játékos. Én BB, kevés zseton. UTG shortstack push (alig több mint a B😎, CO fold, button call, SB call, én fold. Flopon SB check, button betel a SEMMIRE. SB fold, buttonnak nincs semmije, shortstack ász magassal nyer. A poén, hogy a SB 9-es párral kiejtette volna a shortstacket, ha normálisan végigcheckelik a kört. És ez miatt éppen a haverom lett a bubble-boy 😄 Úgyhogy egyedül megyek pestre.
A versenyrõl: több résztvevõre, és egy kicsit profibb szervezésre számítottam. Asztalok kicsik, billegtek, szûkösek, vakemelés ordítozás alapján ment 😄 De azért jó volt. Mondjuk hogy a 2000 embernél mire gondoltak, hogy hol fogják õket leültetni, azt nem tudom, mert így 47-en is elfoglaltuk kb a terem háromnegyedét. Egyébként minden frankó volt, a többiek jó fejek voltak, a szervezõk is, kaptunk ingyen redbullt, meg hasonlók. Jól éreztem magam.
Ja, és az egyik szervezõ azt mondta, hogy a fotók a pókerapro.hu -n lesznek fent. Na most ilyen oldal nem is létezik, szóval vagy a csaj nem volt képben, vagy én hallottam félre. Errõl nem tudtok valamit? Még egy kérdés, aki itt írta, hogy megy a versenyre, közülük volt már valaki? Találkozok valakivel pesten? 😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ez pontosan mit jelent? Google-ban sem találtam semmi konkrétat.
Glory, Glory Man. United!
Amúgy a mai délelõttrõl. Volt egy szar blöfföm, egy marha nagy mázlim meg egy mázlis szépen játszott lapom. QQ-ra visszaemeltem 15BB két megadó. Flop AA10 mondom blöffölök egyet ólin. Ellenfélnél AQ így elbuk. Betoltam még egy beülõt 33-ra emelek lejön AJX, tolom a pénzt riverre 3-as duplázok. Aztán emelek K5s flop Q55 ólinig vittem. Aztán AK emelek 6BB, shortstack ólin 15BB ketten call. Flop után cseck, turnnél 4színem lett beemeltem 3,45-öt call, river nem jó check check és nyertem mindent. Eztuán dobott le a szerver. Asszem ma olyan 15 euró pluszban vagyok ha visszakapom a nevezési díjjat.
Egyébként nem létezik olyan hogy "biztosan kiesik". Az esik ki biztosan aki már kiesett. Ha arra vársz hogy más kiessen elõtted, könnyen abban a helyzetben találod magad hogy te vagy a kiesõ. Az AA-JJ lapok pedig kérdés nélkül all-in-re valók.
"Nagyobb lemákolási esély" 😊 . Annyi a hátrányod hogy nincs kiszállási részesedésed. Egyébként ebben a helyzetben lehet könnyen duplázni.
"Ha duplázol akkor se lesz olyan nagy stacked, hogy sokkal több esélyed legyen nyerni." De az elsõ lépés megvan. Nem a beugrót akarod visszanyerni, hanem elsõ akarsz lenni. Ez az alaphozzáállás. Lehet hogy több duplázás is kell, de a cél az elsõ hely.
Mondjuk én tökös vagyok :-)
Az meg hülyeség, hogy már nincs esély nyerni, nekem pl: volt olyan, hogy 800 volt a nagyvak, zsetonom meg valami 543 és végül heads-upoltam és nyertem.
Szombaton haverokkal játszottunk, olyan jól ment, hogy hihetetlen. 1-2szer mákoltam is, de belegondolva a legjobb lapom AJ volt(mármint kézben)..még egy magasabb kézbepár se jött. De mégis...olyanok voltak...gyereket rivernél blöfföltem ki abszolút semmivel(lényegében emiatt esett ki), river ászflösst lecsekkeltem, ki is fizették, szal jó volt, hogy a játék úgy ment, ahogy akartam. 😊
Hold'em asztalon jön a KK emelek 50 centet mindenki dobja. Kövi osztás AA emelek 50 centet két megadó. Flopp AA10!!. Emelek 80 centet mondom az Asszonynak blöfföt színlelek hátha valaki visszaemel. Jön is az emelés 2,50-ig. Mondom úgy teszek mint ha flösre gyúrnék (két kör volt lent). Hosszas gondolkodás után megadtam. Hála az égnek nem jött kör. Mondom check és hagy próbáljon meg elriasztani. Megpróbálta egy 3,50-es emelés formájában. Ismét gondolkodás majd call. Uccsó lap után beemeltem fél potot de eldobta rögtön szóval semmilye nem volt.
5 laposon 4-en voltunk bent és két osztás alatt kiütöttem mindenkit. Mondjuk az elsõ lapom kézbe QQQQ7 volt szóval nem volt nehéz de szépen hagytam, hogy tolják be a pénzt. Kettõt kiejtettem aztán a maradék marha agresszív embert behúztam a csõbe egy KKK-val.
Bocs az öntömjénezésért de nagyon jó volt látni, hogy az történik amit akarok.<#vigyor4>#vigyor4>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,