Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
és 500 volt a kezdõ zseton?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

TaRka0107
Igen.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ja, igazából jó kis hobbi lett volna, csak nem volt hozzá elég türelmem és kézügyességem. Meg elég idegesítõ volt, hogy mindenki rajtam röhög, mert azért elég különc dolog ez 😄 De nem baj, a pókert jobban szeretem, és jövedelmezõbb is (legalábbis elméletben 😄)

Dick Riddick
Úgy érzem ez már nem a hobby szint. 😄

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hát mivel költöttem rájuk jópár ezer forintot ezért nem nagyon 😄

Dick Riddick
Azt hiszem te írtad korábban hogy nem szereted a nagy indexes kártyákat, ugye?

A 3 ropit internetbankon utaltam el. 17-kor kezdõdött, mi ott voltunk 16:30-kor, a regisztráció kb 2 perc volt, vártunk az asztaloknál 17:00-ig, akkor leültettek (mindenkinek megvolt az asztala, dealerválasztás magas lappal). 17:10-kor kezdtük, én úgy rémlik hogy kb 8 körül lett vége.

TaRka0107
19 kártyád van? Nem akarsz nekem küldeni egyet?😊

Dick Riddick
Viszont nem kötelezõ. Nem a legjobb ajánlólevél egy osztónak, az biztos.

Az évekig talán kicsit túlzás, ha gyakran játszol vele, de egy évig biztosan nem lesz semmi baja egy pakli Bicycle-nek.

KAMIONOS KOGYO
Na és a 3000 Ft-ot hogy fizetted be???

Meg a kezdés elõtt mennyivel voltál ott?

Lehet megyek a debrecenire! 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Úgy érted, hogy lekopik róla a festék? Attól ne félj, biztosan nem fog lekopni, nekem most kb 19 paklim van, és egyik lapról se kopott le semmi. Intenzív használat mellett kb annyi baja lesz, hogy bekoszolódik a széle, és egy idõ után veszít a keménységébõl, és így nehezebb megkeverni. De normál játékra, tiszta asztalon, én azt mondom évekig elég egy pakli.

TaRka0107
Hallottam már a Bicycle kártyáról! 990-ért már lehet kapni😄 De szerintem az is el kezdene kopni egy idõ után!😄

Csak a döntõsök kaptak kártyát. A márkája Paradise Poker... nem hiszem, hogy túlságosan minõségi, bár plasztik. Nagy indexes (eleinte nem szerettem, de kezdek vele megbarátkozni).

Amúgy ha jó kártyát akarsz venni, akkor Bicycle-t vagy Tally-Ho-t érdemes venni, azok nagyon-nagyon jó minõségûek. Én Mo-n egy helyrõl tudok, ahol lehet kapni, egy pesti bûvészbolt, de neten is rendelhetõ. Nekem van egy rakás pakli, mert régebben bûvészkedtem, és olyan jók azok a kártyák hogy játszani nem is szoktam velük, nehogy tönkremenjenek 😄

TaRka0107
Ba! Azt mondtad hogy kapott mindenki egy pakli kártyát a versenyen! Megmondanád a márkáját? Plasztik? Normál indexes? Csak azért kérdezem mert van vagy 4 pakli kártyám de mindegyik olyan hogy kopik le róla a minta😊

Legidegesítõbb dolog a világon: egymás után kétszer AA-t kapni, és mindkettõnél körfold. Utána pár leosztással nagyvakból wheel-t flopolni, és körfold. 😄

Van sportingbet számlám, de csak a HUPT miatt regisztráltam. Elvileg minden résztvevõ kap 1000 forintot arra a számlára, én még nem kaptam meg. Azt sem tudom, mit lehet vele kezdeni. A sportingbet a ParadisePokerrel van együtt, nem? Akkor talán ott el tudom játszani?

Nálam egyértelmû dobás

Ebben bizony igazad van. De szerintem akkor is jogos elvárás a kaszinó részérõl, hogy a játékos védje a lapjait. Sok helyen olvastam, hogy kártyaõr nélkül felelõtlenség játszani.

KAMIONOS KOGYO
Amúgy te rendelkezel sportingbet számlával?

Mert én rendelkezek csak zárolva van.(tehát még belépni betudok vele,de a pókerszoftverbe már nem)

Dick Riddick
Velem is megesett már párszor. Limpelt pot, én is megadom, erre felfordítja a lapjainkat és jönnek le a közös lapok. Mi a fene??
Vagy megadok egy emelést, kattintás után nézem, hmmm, rossz a szoftver, nem jó helyre tette a tizedesvesszõt... 😄D

TaRka0107
Most csak 3. lettem egy 30 fõs SnG-n! Nem baj, 14.8$-t nyertem!😊
Jól álltam, csak speed volt és 5 percenként emelkedett a vak!
Uccsó két hand: 4J egyszín! Megadom a nagyvakot!Checkel! Aztán flopon allin, semmije nem volt, jobb voltam nála, de 4 színe volt és lejött neki! Aztán köv. hand: 1010. Allin megyek! Nála KK😊 Kiestem!

GYááá de durva 1 orája játszom egy Freerollon a Stackem meg4xereztem szépen hátradölve játszom egyszer egy nagyobb Stackü All-inn nyom , én meg ahogy nyultam az Egérhez véletlen Call ra kattintottam és belefutottam a KK ba omg kihultam mint állat peddig olyan jólment <#wow3>
A tanulság hogy többet nemjátszom ugy hogy félig elvagyok nyúlva a széken 😊)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Feltennék egy kérdést aki válaszol rá , az válaszol aki nem az nem
Csak érdekel a dolog
Nagyvak vagy 8000 chipsel, BB 500, Bubble helynél
Button és SB shortstack 4000 zsetonnal mindkettõ
Eddig mindenki dobott, Button all-in mond, SB megadja, tehát ha nem feleznek akkor egyik kiesik és fizetõs helyen vagy
+ olyan jó lapod van, hogy A6o

Mit csinálsz?
Én sztem tök egyértelmû dobás?!
ja-ja, jó nagy balfas* volt
persze amit Isten egyik kezével ad a másikkal elvesz
KK-val 3 BB emelek
egy gyerek adja, egy meg all-in (õ beterített), már dörzsölöm a kezem
Call, másik dobja
Nála JJ
Flopp Jxx, más nem jött
Sajnos ha csak megadja akkor is verve vagyok
Szóval így lettem 400 fõbõl 32-ik 2$ rebuyoson, 27 -tõl fizetett. mondjuk nem vettem magam újra, de így kiesni
ez is szar ügy
Dick Riddick
Nem, igazság szerint nem lehet megérteni. Nem egy zacskó kutyakeksz a beugró, ha két napja egyfolytában oszt akkor sem szabad ilyen hibát elkövetni.
A kártyái a stack-je mögött voltak, nem érintkezett a bedobott lapokkal, nem volt dobásra utaló jel, nem volt félreérthetõ.
Ha egy sofõr átmegy a másik oldalra, nem lehet rámondani hogy meg lehet érteni, nem tud mindenre figyelni. Egy profi osztó nem követ el ilyen hibát.

mondjuk én meg úgy maradtam bent, hogy 56o-t 55-nek néztem (kibas*ott fáradt vagyok) shortstacként 10BB zsetonnal all-in, gyerek megadja 66-tal
Flopp 8 7 x
Turn x
River 4
Végül is jobb, hogy nem 55-m volt <#eplus2>
szar ügy
No preflop all-in megyek KK nálam, ellenfélnél KJ, szal KK vs KJ :Szerintetek meik lett a nyertes? 😄 (segítek egy kicsit Turnre lejött a JJx) ez a nemmindegy 😊)

zeli
Persze, de elég hamar behúzta, reagálni sem tudott. Úgy tudom, hogy kaszinószabály, hogyha a lapjaid érintették a dobott lapokat, akkor az halottnak számít.
Meg a dealereket cserélgetik, vagyis azt vettem észre. De ez lehet csak a featured table-nél gyakoribb.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Persze, a dealer hibája volt, de meg lehet érteni, egész nap oszt, nem tud mindenre figyelni. Mondják is, hogy a játékos felelõssége, hogy figyeljen a lapjaira, szerintem ez jogos.

zeli
Ezt a részt egyik nap néztem...mondom az igen...a díler bassza el, és õ szív..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Carloska

Carloska
jah ezt láttam osztót ászait behuzta dealer b+ aztán halott handre nyomták....

jah és ahölgy a francia szövetségi elnök Raymond Domenech felesége

126-an regisztráltak elõre. Nem is értem, hogy a többi játékos, aki nem jött el, az lehúzta a 3000 forintját a vécén? Gondolom azért írták a 126-ot, hogy nagyobbnak tûnjön a verseny 😄

Más téma: miért van szükség kártyaõrre:

KAMIONOS KOGYO
126-an voltatok?
Nem 47-en?

Moneybookers-ben rámész az upload funds-ra, és ott a bank transferre. Mutat egy mintát, annak alapján töltsd ki az ûrlapot az internetbankban. Képet most nem tudok rakni, mert valamiért nem tudok belépni. De nagyon egyszerû, kedvezményezett nevének beírod, hogy Moneybookers Ltd, kedvezményezett számlaszáma az, amit a mintánál ír (iletve a harmadik 8-as számcsoport csupa nulla legyen). A közleménybe írd a moneybookerses user ID-et (ez egy szám). A bizonylatba semmit ne kell írni. Rámész a továbbra, majd a bankba küld-re kattints. Ott szükséged lesz az aláírási kódszóra is (nem ugyanaz, mint a jelszavad!).

Kb ennyi, nem bonyolult egyáltalán. Pár nap alatt megérkezik a pénz, és nem vonnak le semmit, legalábbis ha forintban van a számlád.

Akit érdekel, itt vannak képek a HUPT-ról

kraawz
Akkor írd már le pls vagy küldj egy shotot, mit hova írsz. Inkább egy képet.

Számlaszám, megjegyzés,stb.. A nem fontos részeket <értsd:személyes> meg takard ki 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Létezik?
Megint leültem 2 headsupra Absolutenál és egyszer sorra egyszer flushre egészedett ki az ellenfél allinja (24o és Q7s-kal ment).
Szerintem csalás...
Ebank. CIB-nél vagyok, díjnyertes az ebankjuk 😊

Jó reggelt, már akinek...
Headsup 5 dolláros Absolutepoker (kezdõtõke YPC), 5x felmegyek a srác stackjének 3x-ra, amikor allinezek jobb lapokkal és a Turn-River mind az 5x behozza neki a megfelelõ lapokat. Van ilyen????
kraawz
ebankon utalod vagy pontosan hogy?

bemász bankba, megmondod számlaszám stb.. és kész?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Carloska
Olyan gólt löttem pes10ben mintha royal flushom lett volna

Velem is ez történt az elöbb az 1000$ Freerollon AJ vel all in mentem és ki is ejtettek 😊 Többet soha nem megyek AJ-vel all in 😄

Ejj baszki, legidegesítõbb dolog, amikor egy órája óvatosan játszol, viszonylag jó a stacked, AJ-vel emelsz hátsó pozícióból, persze shortstack lecalloz kézbepárral. Rögtön utána shortstack lettem, AJs-t kapok, all-in, lecalloznak MEGINT kézbepárral. Két leosztás alatt kiestem hogy rohadjon meg.

Az enyém forint alapú. A regisztrációkor mintha úgy olvastam volna, hogy a bankközi átutalásoknál úgy éri meg. Na most gondolom vagy forint alapú, és akkor a pókerterembe való utaláskor vonják le a pénzváltás árát, vagy pedig dollár alapú, és akkor a pókerterembe való utalás ingyenes, viszont amikor a bankból utalsz, akkor váltanak. Melyik éri meg jobban?

Dick Riddick
A költségekrõl a honlapjukon olvashatsz.

Oksi én is ugyterveztem hogy Dollcsis lesz, hisz 5 teremben is van pénzem Freerollokbol és mindenhova bekell fizessek elöször hogy kitudjam venni a a pénzt!
Itt-ott forumokon olvastam sokak hozzászólását hogy kikértek 200$ MoneyBookerszröl Visa kártyára és 170$ érkezett meg, remélem már nem igy van mert akkor neméri meg 😊