30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ddt500 #16266 Hajrá. Omahában milyen lapokkal kéne játszani? -
#16265 Már nem azért, de azzal semmit nem mondok, hogy nagyon határeset lapokkal játszol. A döntéseid is furcsák. -
#16264 En ezert jatszok ugy, h ha duplaztam, akkor kiszalok es beulok masik asztalra... nekem bejon! -
#16263 TRAP!:
-
ddt500 #16262 Bocs, hogy televágtam a fórumot de gondoltam alátámasztom az elméletemet. 2-300 ilyet berakhatnék. Akármilyen jó lapjaim vannak, akármilyen jól játszom a 3X-os vagy több pénz olyan ritka mint a fehér holló. -
ddt500 #16261 És innen volt visszaút.
Megint 20 felett.
Aztán elfogytak az ellenfelek és ennyivel zártam.
Másik asztal 2-ik osztása.
3-ik és utolsó.
-
ddt500 #16260 Megint dupla pénz.
És most három osztás majdnem egymás után. A harmadik kifejezetten szar játék volt a részemről de vazze! Mind a 3-on játékban pont 1-el nagyobb lap vert meg!!
-
ddt500 #16259 Itt talán túl agresszív voltam. Az első beülővel ez votl a plafon.
Tudom nem kellett volna preflop ólin menni de vazze! AAA6-ra bemondani omahan és ahogy vesztettem az is egy kabaré.
Második beülőm.
-
ddt500 #16258 A sok összeesküvés elmélet mellé gyártottam egy sajátot. 4 évnyi sok site-on átívelő pókeres pályafutásomnak egy állandóan visszatérő pontja van. A dupla pénz. Eddig 3 pókerteremben játszottam sok cashgame-t és mindháromnál ugyan azt figyeltem meg. Ha van pénzem (2-3 beülőt be tudok tolni egy asztalra) szinte mindig eljutok a dupla pénzig. Lehet, hogy elsőre elbukok egy beülőt de a következőt megduplázom. Viszont nincs az az Isten, hogy tovább tudjak menni. Na már most ha elbukom a felét vagy még többet akkor is visszajuttat a gép a dupláig. Eleinte azt gondoltam, hogy a több zseton miatt lazább leszek de nem! Régen lehet, hogy így volt de ma már nem. Csak a mai termés. Omaha 10 dolláros asztal. Első beülőt felviszem 25-re majd nullázok. Következő beülő megint felmegy 20-ig, onnan le 3 dollárra majd fel 23-ig és megint elbuk. 3-ik beülő fel 18 dollárig majd bukta. Persze olyan lapok ellen, hogy sírva röhögtem. Ja és persze én is olyanokkal nyertem néha, hogy egy vicc volt az egész.
Szóval mint ha a terem direkt úgy csinálná, hogy ne mehessen el nagyon az ember a többiektől. Persze valszeg hülyeség. -
ddt500 #16257 Attól függ honnan limpelt. -
#16256 Nagy volt az esélye annak, hogy ha más is belimpel, akkor nem fogja tudni megítélni, hogy mi van a másik kezében. :) -
WorldTorrent #16255 grat;) de annak kicsi volt az eselye hogy ket parod legyen , neki meg a legnagyob parja volt:D -
#16254 Egy idiota limpelt KKval, en meg egyszinu Q7-tel. Flop: Q75. Emelek, o allin, megadom. Nem jott le K, igy nyertem 10$-t egy szar lappal KK ellen es azert mert csapdazni akart... hat jol beleesett! En ezert nem csapdazok, preflop soha! -
WorldTorrent #16253 Pokerstars-on milyen surjen szoktak lenni Freeroll versenyek ? -
#16252 Köszi! Magyar oldalon ezt nem találtam. -
#16251 Real money tournament players receive 8 Summit Points per $1 paid in entry fee with no limit on the number of Summit Points earned per tournament. -
#16250 Everesten mennyi summit point jár az SnG-kért? Ezt nem találom az oldalukon, csak egy számológépet, amivel CG-t lehet számolni. -
Rainbow15 #16249 Grat! Én is a semmiből lettem "gazdag" :) -
#16248 A nyert 7$-ból milyen nevezésű SNG,MTT-ken indultál? -
pLau #16247 Nagyon nagy grat ez tisztelendő sokunk számára sztem! -
ba32107 #16246 -
#16245 Ugyan ilyen monitorom van, csak 22"-os:)
Grat! Nehogy abba hagyd! 5 hónap alatt 250$ a semmiből nem rossz ám:) Most nekem is ilyen céljaim vannak. Csak én még nem tudom mit vegyek. Mondjuk egy házat majd kocsikkal?:-))) -
Lory87 #16244 Sziasztok! Egy kis sikertörténet
Ugy 5 hónapja azért kezdtem el pókerozni hogy megpróbáljak nyerni annyit hogy lecseréljem a 15-inches CRT monitoromat , először csak freerollokon játszodtam ,az egyiken sikerült behuzzak 7$-t és abból játszogattam SnG meg Tournamenteket ,volt mikór egy nap többet is de volt hogy 1 hét alatt csak 1 versenyen játszodtam,igy lassacskán épitgettem a Bankrollom :)
Most kivettem a Moneybookers Mastercardal 250$-t és megvettem egy Samsung 24-inches LCD monitórt :D
Tudom nemsok ,de az enyém ,és a pókerozásból van :D
http://ahapc.hu:8000/public/upload/kepek/monitor/samsung/2433lw.jpg
Most hogy már elértem célomat nemtudom eldönteni hogy pókerozzake tovább, hisz a tournamentek nagyon sok időbe telnek van mikór egy rebuyos versenyen 4-5 óra játék után kiesek bubbleban és az nagyon bosszantó tud lenni :)
Lehet hogy ujjabb célt kellene kitűznöm magamnak hisz csak most jöttem bele igazán :)
Sok sikert mindenkinek! -
#16243 Utolsó három kiesésem élőben, kézbe KK-val történt. Ellenfelek: 55/AQ/JJ.
Asszem' legközelebb inkább dobom. -
#16242 Ezért igazán szívás, ha végén döntetlen van :D Senki se jár jól vele, csak a terem. -
ba32107 #16241 Baaazmeg.... most számoltam utána, nincs itt semmi bug. Igaz hogy mindketten vesztettünk 32 centet, de azzal bizony nem mást fizettünk ki, mint a rake-et. Hát bazmeg :D Ez mekkora geciség :D -
ba32107 #16240 Uhh segítsetek egy picit... van ez a hand:
Ez jól is mutat mindent, de a valóságban az történt, hogy én is, és ő is 20 centtel kevesebb pénzzel ültünk a hand után! Ezt ilyenkor hogy tudom bebizonyítani? Vagy most ilyenkor mi van? A last hand historyban rosszul mutatja:
És tényleg elvesztettem azt a 20 centet, szóval annyival kevesebb a pénzem. Keressem a supportot, vagy én vagyok hülye? -
ba32107 #16239 LOOOOOOOL... ez mégis mit hitt? :D:D
-
ba32107 #16238 Jól elvagy itt magadban :D -
#16237 (nem érti!)
-
#16236 nah jó poénkodás vége ennyi kelett :D -
#16235 kurva nagy :D:D:D:D -
#16234 nem tudom, mekkorák a vakok, mekkorák a stack-ek, -
#16233 akkor neked való -
#16232 poénnak szar -
#16231 jézusom ember ez egy poén party voltt nehogy már elkezdjél itt statisztikázni ez a látnoki képességemről szól -
#16230 nem tudom, mekkorák a vakok, mekkorák a stack-ek, 8as párral meg akár simán call..
-
#16229 bemondtam egyből asztalra milyen lapom van egyik azthitte kamuzok erre feljött 49 hiába látnom vagyok nem tehetek róla .... -
#16228 nem érted? :D
-
#16227 ?