Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Meg a kezdés elõtt mennyivel voltál ott?
Lehet megyek a debrecenire! 😊
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amúgy ha jó kártyát akarsz venni, akkor Bicycle-t vagy Tally-Ho-t érdemes venni, azok nagyon-nagyon jó minõségûek. Én Mo-n egy helyrõl tudok, ahol lehet kapni, egy pesti bûvészbolt, de neten is rendelhetõ. Nekem van egy rakás pakli, mert régebben bûvészkedtem, és olyan jók azok a kártyák hogy játszani nem is szoktam velük, nehogy tönkremenjenek 😄
Mert én rendelkezek csak zárolva van.(tehát még belépni betudok vele,de a pókerszoftverbe már nem)
Vagy megadok egy emelést, kattintás után nézem, hmmm, rossz a szoftver, nem jó helyre tette a tizedesvesszõt... 😄D
Jól álltam, csak speed volt és 5 percenként emelkedett a vak!
Uccsó két hand: 4J egyszín! Megadom a nagyvakot!Checkel! Aztán flopon allin, semmije nem volt, jobb voltam nála, de 4 színe volt és lejött neki! Aztán köv. hand: 1010. Allin megyek! Nála KK😊 Kiestem!
A tanulság hogy többet nemjátszom ugy hogy félig elvagyok nyúlva a széken 😊)
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Csak érdekel a dolog
Nagyvak vagy 8000 chipsel, BB 500, Bubble helynél
Button és SB shortstack 4000 zsetonnal mindkettõ
Eddig mindenki dobott, Button all-in mond, SB megadja, tehát ha nem feleznek akkor egyik kiesik és fizetõs helyen vagy
+ olyan jó lapod van, hogy A6o
Mit csinálsz?
Én sztem tök egyértelmû dobás?!
KK-val 3 BB emelek
egy gyerek adja, egy meg all-in (õ beterített), már dörzsölöm a kezem
Call, másik dobja
Nála JJ
Flopp Jxx, más nem jött
Sajnos ha csak megadja akkor is verve vagyok
Szóval így lettem 400 fõbõl 32-ik 2$ rebuyoson, 27 -tõl fizetett. mondjuk nem vettem magam újra, de így kiesni
ez is szar ügy
A kártyái a stack-je mögött voltak, nem érintkezett a bedobott lapokkal, nem volt dobásra utaló jel, nem volt félreérthetõ.
Ha egy sofõr átmegy a másik oldalra, nem lehet rámondani hogy meg lehet érteni, nem tud mindenre figyelni. Egy profi osztó nem követ el ilyen hibát.
Flopp 8 7 x
Turn x
River 4
Végül is jobb, hogy nem 55-m volt <#eplus2>#eplus2>
Meg a dealereket cserélgetik, vagyis azt vettem észre. De ez lehet csak a featured table-nél gyakoribb.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
jah és ahölgy a francia szövetségi elnök Raymond Domenech felesége
Más téma: miért van szükség kártyaõrre:
Nem 47-en?
Kb ennyi, nem bonyolult egyáltalán. Pár nap alatt megérkezik a pénz, és nem vonnak le semmit, legalábbis ha forintban van a számlád.
Számlaszám, megjegyzés,stb.. A nem fontos részeket <értsd:személyes>értsd:személyes> meg takard ki 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Megint leültem 2 headsupra Absolutenál és egyszer sorra egyszer flushre egészedett ki az ellenfél allinja (24o és Q7s-kal ment).
Szerintem csalás...
Headsup 5 dolláros Absolutepoker (kezdõtõke YPC), 5x felmegyek a srác stackjének 3x-ra, amikor allinezek jobb lapokkal és a Turn-River mind az 5x behozza neki a megfelelõ lapokat. Van ilyen????
bemász bankba, megmondod számlaszám stb.. és kész?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Itt-ott forumokon olvastam sokak hozzászólását hogy kikértek 200$ MoneyBookerszröl Visa kártyára és 170$ érkezett meg, remélem már nem igy van mert akkor neméri meg 😊