Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek azok a hozzászólások amik a béka segge alá küldik a te megitélésedet. Ez egy kifejezetten jó játék volt. Ha turnre nem jött volna a sor sima dobás és nem is vesztett sokat. Az ellenfele meg az tipikus undorítóan játszó kezdõ volt aki 1 párra mindent megad.
Szóval kár kötözködnöd ha fingod sincs a játékról.

kraawz
😊

Ha tényleg 25-30 között vagy, csak eszméletlenül sajnálni tudlak ^^

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Carloska
mi közöd van hozzám ? te szájkaratés fish

kraawz
Végülis csak sorhúzóm volt, 35%, hogy leesik és egész jó esélyeket kaptam rá..

Amúgy te még mit keresel mindig itt? Már elvileg 10x abbahagytad a pókert, hetente letiltod magad stb stb..

Carloska
hivsz a semmire és te mondod másokra hogy fish? ha nem jön be sor mit csinálsz sírsz? gáz vagy apám..

pontosan :-)
Dick Riddick
Helyes! 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

kraawz
Makacs típus vagyok, nem könnyû meggyõzni..De ha van valamim, már nem MIN RAISELEK, ált 3-4x visszaemelek. Lásd most is mit kapott gyerek min raise miatt 😄

Dick Riddick
Helyes, amit kiutaltál az már a tiéd. <#eljen>
/Ezért nem szeretek kritizálni, könnyen sértõdés lesz belõle, pedig nem az a célom./

kraawz
Elég laza voltam mondjuk,de bejön mostanában 😊

kraawz
Na, akkor ezt ki is utalom 😊

(25$-al ültem be, 15ig lebuktam.. És innen jött)

szép kéz + volt egy hülye aki játszott veled :-D
KAMIONOS KOGYO
NH!<#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kraawz
Tudom, ez is biztos szar játék, de a kéz legalább szép 😊

Dick Riddick
Preflop BB-kben érdemes számolni, postflop már arányokban. Nem is lenne értelme BB-ben számolni, mivel a preflop játék dönti el hogy a késõbbi tétkörökben mekkora pot alakul ki.
A minimum visszaemelés egyszerûen rossz játék. Azon kívül hogy gyanús lehet az ellenfélnek, még jó esélyeket is biztosít neki.

heads-up ilyen, fõleg agresszív játékos ellen A7s én is bevállalom, és 50-50, most te voltál preflopp nyerõ, sajna most nem jött be
nem én vesztettem 30 dollárt most, hogy így játszottam :-)
most mondok egy példát, berakni nem tudom mert nincs kedvem kikeresni a handet, tehát minden party ellenfél függõ stb, nem azt mondtam, hogy így kell játszani, DE attól hogy floppon te vagy elõnyben EGY PÁRRAL az semmi, showdonig megy a dolog, ott legtöbbször semmit nem ér. Csak azt mondom dupla raise az hurka!

Nálam QJ, 4-en a partyban
Flopp xxK, mindenki chekolt
turn Q, emelek, következõ gyerek dupla raise mindenki más dobja
Gyerek nagy idióta volt, visszaküldöm az all-int
Megadja, nála Q4-vittem a partyt Q párral és magasabb kickerrel
Most dobtam volna el mert kaptam egy dupla raiset, pedig benne volt egy elchekolt set stb. de a póker nem sablon játék, alkalmazkodni kell és kifigyelni az ellenfelet
Pl: nem tudom meddig ültél az asztalnál, de ha a gyerek így játszott eddig, akkor nagy hibát követtél el, hogy csak dupla raiset nyomtál
Jaj istenem de utálom ezt. SNG-ban buttonról emelek AJ-vel, shortstack BB vissza all-in. Mondom egy egyértelmû blöff, megadom, nála 83o, flopra lejön a 8. Jó, mondom elõfordul, jó kevés zsetonom maradt. Szép, fegyelmezett játékkal felhoztam magam kb 1100-ra 300-ról, de még így is átlag alatt voltam. UTG kézbe 10-es pár, all-in, BB megadja JTs-el, természetesen lejött neki a flöss. Annyira idegesítõ, amikor egyszerûen tudod, hogy te játszol a legjobban az asztalnál, és lemákolnak... (nem arcoskodok, tudom hogy kezdõ vagyok de náluk jobban játszottam).

Aztán a második játék. Itt ilyen okos emberek játszottak:

Aztán a végén heads-up maradtam a leghülyébb maniac-al, 5:1-hez volt kevesebb zsetonom, de felhoztam. Utolsó leosztás:

Szerintem jó játék volt, az ember mindennel all-in ment. Vélemény?

kraawz
nyereséges*

kraawz
rendben, akkor játsz így nyugodtan 😊

Hívj nyugodtan 6 BB-t, visszaemelnek 12ig, és tartsd, hátha lejön még egy pár vagy egy szet.. Biztos nyereség leszel.. 😄

egy dupla raiset akárki megad, simán jöhet turnre még egy 9 vagy 8
a dupla raise még annyit is jelenhet, hogy tényleg van valamid? kérdést tesz fel, annyira gyenge húzás
Preflopp és Floppon már el kellett volna intézni ezt a a csávót
biktop
Üdv!

Ha valakit érdekel egy olyan freeroll, ahol az összdíj 50/100$ és nem indulnak 2-3000-en... eddig max. 80 indulót láttam. Egy ismeretlen terem az Ongame hálózaton, ahol tervezünk saját versenyeket is:
SLP

Illetve kedden indul egy zártkörû versenyünk: 100$ garantált freeroll, 20-40 játékosra lehet csak számítani. Részletek:
PókerMitológia

kraawz
mindegy...

gyanítom, hogy az emberek, vagyis a jobb játékosok 99%-ára ha visszaemelnek flopon, és csak egy alacsony párjuk van húzók nélkül, dobják simán 😊

Dick Riddick
Arról nem is beszélve hogy turnon implikált esélyeket is kap az agressziód miatt.

Dick Riddick
UTG-bõl 98s-ra hívni nem különleges dolog, a kiegyensúlyozáshoz nem is árt néha egy-egy ilyen lépés. Bár gyanítom õ egyszerûen csak lazán választotta meg az indulókezeit.
Flopon nem adott meg 12BB-s emelést. Õ volt a preflop agresszor, folytatólag nyitott. Te ráemeltél egy minimumot, és ezzel a lépéssel adtál neki igen jó esélyeket (5:1) a további játékra. Flopon lazábban meg lehet adni mint turnon, jók az implikált esélyek, feljavulhat az ember két párra, szetre, vagy összeszedhet egy húzót.
Turnon 2,8:1 oddst kapott, ami a flöshúzóval, a két kilencessel és a nyolcasokkal nagyjából meg is van.

kraawz
ezek szerint van még mit tanulnod bõven..

Nézzük csak.. UTG-bõl 4BB-t hívni 89s-re, már óriási baklövés, de talán még elmegy..

Flopon megadni 12 BB emelést legalacsonyabb párra, minden esélyes húzó nélkül, ez már nagyon gyenge játék.

Turnön 10/38-hoz volt a banki esélye (26%), hogy leesik a flösse, 18%.. Ismét elég rossz döntés...

Szóval tényleg nem tudom, mirõl beszélsz 😄

Dick Riddick
Annyira tragikusan rosszul azért nem játszott. Az elsõ hibád az volt hogy nem emeltél vissza preflop. Más nem is hiányzik mint hogy hárman nézzetek olcsó flopot. Flopon 5:1 oddst adtál neki, ezt igen sok lappal meg lehet adni, gond nélkül. Turnon a húzónehéz asztalon adsz neki csaknem 3:1 oddst, amivel igen jó esélyeket kap. Riveren már jó volt a hívás, szegénynek szerencsére nem volt annyi esze hogy betegyen mindent.
Ne haragudj, de ez nem volt valami szép játék tõled.

zeli
b+
:|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
Hu az ilyentõl a falat kaparom..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kraawz
Ekkora gyökeret, istenem ... Nem baj, így is 25$-al szálltam be és 40-el ültem ki, de csak másabb lett volna 100-al...

Dick Riddick
hát igen. 😊

nem is az gond, hogy megadta egy top párral, hanem ahogy megjátszotta :-)
pontosan <#hehe>
Dick Riddick
Mindig a nagyobb zseton nyer /játékelmélet/.

chalezlopez
MOST erre mi a faszt mondjak???

#Game No : 8540510997
***** Hand History for Game 8540510997 *****
NL Texas Hold'em Trny: 48123837 Level: 4 Blinds(100/200) - Friday, October 23, 18:31:14 CEST 2009
Table $1000 Special (1774328) Table #23 (Real Money)
Seat 4 is the button
Total number of players : 10
Seat 10: Hunchbask ( 9,620 )
Seat 4: Kukacsi ( 3,300 )
Seat 8: ashot0028xk ( 2,700 )
Seat 6: ewakrowiak ( 8,980 )
Seat 1: faer301289 ( 14,310 )
Seat 7: godenzoon888 ( 4,880 )
Seat 2: jeno1222 ( 5,580 )
Seat 3: keldish ( 1,080 )
Seat 5: ombre223 ( 6,560 )
Seat 9: vladdbk ( 10,984 )
Trny: 48123837 Level: 4
Blinds(100/200)
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ Qc Qs ]
godenzoon888 folds
ashot0028xk folds
vladdbk raises <1,600>
Hunchbask folds
faer301289 folds
jeno1222 folds
keldish folds
Kukacsi is all-In ❤️,300>
ombre223 is all-In <6,460>
ewakrowiak is all-In <8,780>
vladdbk calls <7,380>
** Dealing Flop ** [ 4h, 6d, 8s ]
** Dealing Turn ** [ Kc ]
** Dealing River ** [ 3d ]
vladdbk shows [ 4d, 3c ]two pairs, Fours and Threes.
Kukacsi shows [ Qc, Qs ]a pair of Queens.
ombre223 shows [ 7d, 7c ]a pair of Sevens.
ewakrowiak shows [ Kd, Jh ]a pair of Kings.
vladdbk wins 4,840 chips from the side pot 2 with two pairs, Fours and Threes.
vladdbk wins 9,780 chips from the side pot 1 with two pairs, Fours and Threes.
vladdbk wins 13,200 chips from the main pot with two pairs, Fours and Threes.
Player Kukacsi finished in 1 465.
Player ombre223 finished in 1 464.
Player ewakrowiak finished in 1 463.

Vamos Argentina!

Dick Riddick
Nem vak, bátor! 😊

esküszöm pókerben olyan hülyék vannak mint egy seg*
lapom 99
Flopp 4 9 10
utolsó beszélõ vagyok mindenki chekol, 3/4 potot hívok, egy gyerek visszaemel, vissza all-in megadja lapja 8 10
Dick Riddick
Egy kellemes középút, nem túl feszes.

kraawz
Nekem ált 18-22% körül mozog.

Dick Riddick
Tegnap találkoztam egy fickóval, 150 hand alapján 95 volt a vpip-je. 😊

kraawz
Az edemabob nagyon feszes, õ mindent dobott volna..

A másik srác meg ezt csinálta folyamatosan, ha volt egy nagyobb pot, all-in küldte.. Most nem adta meg.. Rá két körre viszont mindenét bebukta, srác flopolt A-os flush-ét elcsekkolta, az meg a végén rátolt 33$-t... Persze,hogy megadta 😄

Dick Riddick
Uhh... Kemény.
De a megjátszás nem volt valami szép.

kraawz
Eltalált a flop 😄

Dick Riddick
A potot érdemes követni fejben, az osztót is meg kell kérni hogy jól láthatóan rendezze össze a kör végén a rakást. Természetesen rá is kérdezhetsz hogy mekkora a pot.
Az ellenfél stack-jét (ha nem csak úgy össze van dobálva), meg lehet becsülni. Ha idegesít hogy össze-vissza rakja a zsetonjait, nyugodtan kérdezz rá az egyik kanyarban hogy mennyije van. Egyszer-kétszer ezt megjátszod, és hidd el, gyorsan rászokik hogy rendezze a zsetonjait (nem mellesleg fel is idegesítheted vele).
A saját stacked rendezéséhez találj ki egy szisztémát, hogy könnyen átlátható legyen, és ne is zavarjon, ne dõljön le. Adott mennyiségû zseton legyen minden toronyban. Így egy pillantás alatt meg tudod mondani hol is állsz.

Egy kérdés azoknak, akik rendszeresen játszanak élõben: ti minden leosztásnál folyamatosan fejben tartjátok a potot? Vagy ránéztek és megszámoljátok? Mert nekem ezzel volt a legnagyobb gondom, hogy nem tudtam, menni a pot, mennyi van az ellenfélnél, sõt sokszor a saját stackméretemet se ismertem...

Annyi, elég kevés.

kraawz
Úgy döntöttem, hogy 25$-t megérdemel még a póker. Így is bõven pluszban vagyok, csak felhúztam magam, pihent pár napot.. Már jobb 😊

kraawz
A lovardától 50 méterre lakok, nekem nem ügy 😄

KAMIONOS KOGYO
Hát figyelj,szerintem én ott fogok nevezni a helyszínen,mivel ha nem telik be a max.létszám,akkor még lehet ott a helyszínen is nevezni (eddig minden állomáson max. 120 fõ volt),úgyhogy szerintem simán lehet majd!
Csak így a nevezés 4000 Ft.

Ja kezdés elõtt 2 óráig! (Tehát 17:00-kor kezdõdik,15:00-ig lehet nevezni)

Találkozzunk ott! 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kraawz
meddig van a nevezés? 😊

Lehet ott találkozunk.