Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval kár kötözködnöd ha fingod sincs a játékról.
Ha tényleg 25-30 között vagy, csak eszméletlenül sajnálni tudlak ^^
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Amúgy te még mit keresel mindig itt? Már elvileg 10x abbahagytad a pókert, hetente letiltod magad stb stb..
/Ezért nem szeretek kritizálni, könnyen sértõdés lesz belõle, pedig nem az a célom./
\"Heroes never die. They just reload.\"

(25$-al ültem be, 15ig lebuktam.. És innen jött)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A minimum visszaemelés egyszerûen rossz játék. Azon kívül hogy gyanús lehet az ellenfélnek, még jó esélyeket is biztosít neki.
most mondok egy példát, berakni nem tudom mert nincs kedvem kikeresni a handet, tehát minden party ellenfél függõ stb, nem azt mondtam, hogy így kell játszani, DE attól hogy floppon te vagy elõnyben EGY PÁRRAL az semmi, showdonig megy a dolog, ott legtöbbször semmit nem ér. Csak azt mondom dupla raise az hurka!
Nálam QJ, 4-en a partyban
Flopp xxK, mindenki chekolt
turn Q, emelek, következõ gyerek dupla raise mindenki más dobja
Gyerek nagy idióta volt, visszaküldöm az all-int
Megadja, nála Q4-vittem a partyt Q párral és magasabb kickerrel
Most dobtam volna el mert kaptam egy dupla raiset, pedig benne volt egy elchekolt set stb. de a póker nem sablon játék, alkalmazkodni kell és kifigyelni az ellenfelet
Pl: nem tudom meddig ültél az asztalnál, de ha a gyerek így játszott eddig, akkor nagy hibát követtél el, hogy csak dupla raiset nyomtál
Aztán a második játék. Itt ilyen okos emberek játszottak:
Aztán a végén heads-up maradtam a leghülyébb maniac-al, 5:1-hez volt kevesebb zsetonom, de felhoztam. Utolsó leosztás:
Szerintem jó játék volt, az ember mindennel all-in ment. Vélemény?
Hívj nyugodtan 6 BB-t, visszaemelnek 12ig, és tartsd, hátha lejön még egy pár vagy egy szet.. Biztos nyereség leszel.. 😄
a dupla raise még annyit is jelenhet, hogy tényleg van valamid? kérdést tesz fel, annyira gyenge húzás
Preflopp és Floppon már el kellett volna intézni ezt a a csávót
Ha valakit érdekel egy olyan freeroll, ahol az összdíj 50/100$ és nem indulnak 2-3000-en... eddig max. 80 indulót láttam. Egy ismeretlen terem az Ongame hálózaton, ahol tervezünk saját versenyeket is:
SLP
Illetve kedden indul egy zártkörû versenyünk: 100$ garantált freeroll, 20-40 játékosra lehet csak számítani. Részletek:
PókerMitológia
gyanítom, hogy az emberek, vagyis a jobb játékosok 99%-ára ha visszaemelnek flopon, és csak egy alacsony párjuk van húzók nélkül, dobják simán 😊
Flopon nem adott meg 12BB-s emelést. Õ volt a preflop agresszor, folytatólag nyitott. Te ráemeltél egy minimumot, és ezzel a lépéssel adtál neki igen jó esélyeket (5:1) a további játékra. Flopon lazábban meg lehet adni mint turnon, jók az implikált esélyek, feljavulhat az ember két párra, szetre, vagy összeszedhet egy húzót.
Turnon 2,8:1 oddst kapott, ami a flöshúzóval, a két kilencessel és a nyolcasokkal nagyjából meg is van.
Nézzük csak.. UTG-bõl 4BB-t hívni 89s-re, már óriási baklövés, de talán még elmegy..
Flopon megadni 12 BB emelést legalacsonyabb párra, minden esélyes húzó nélkül, ez már nagyon gyenge játék.
Turnön 10/38-hoz volt a banki esélye (26%), hogy leesik a flösse, 18%.. Ismét elég rossz döntés...
Szóval tényleg nem tudom, mirõl beszélsz 😄
Ne haragudj, de ez nem volt valami szép játék tõled.
:|
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#Game No : 8540510997
***** Hand History for Game 8540510997 *****
NL Texas Hold'em Trny: 48123837 Level: 4 Blinds(100/200) - Friday, October 23, 18:31:14 CEST 2009
Table $1000 Special (1774328) Table #23 (Real Money)
Seat 4 is the button
Total number of players : 10
Seat 10: Hunchbask ( 9,620 )
Seat 4: Kukacsi ( 3,300 )
Seat 8: ashot0028xk ( 2,700 )
Seat 6: ewakrowiak ( 8,980 )
Seat 1: faer301289 ( 14,310 )
Seat 7: godenzoon888 ( 4,880 )
Seat 2: jeno1222 ( 5,580 )
Seat 3: keldish ( 1,080 )
Seat 5: ombre223 ( 6,560 )
Seat 9: vladdbk ( 10,984 )
Trny: 48123837 Level: 4
Blinds(100/200)
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ Qc Qs ]
godenzoon888 folds
ashot0028xk folds
vladdbk raises <1,600>1,600>
Hunchbask folds
faer301289 folds
jeno1222 folds
keldish folds
Kukacsi is all-In ❤️,300>3,300>
ombre223 is all-In <6,460>6,460>
ewakrowiak is all-In <8,780>8,780>
vladdbk calls <7,380>7,380>
** Dealing Flop ** [ 4h, 6d, 8s ]
** Dealing Turn ** [ Kc ]
** Dealing River ** [ 3d ]
vladdbk shows [ 4d, 3c ]two pairs, Fours and Threes.
Kukacsi shows [ Qc, Qs ]a pair of Queens.
ombre223 shows [ 7d, 7c ]a pair of Sevens.
ewakrowiak shows [ Kd, Jh ]a pair of Kings.
vladdbk wins 4,840 chips from the side pot 2 with two pairs, Fours and Threes.
vladdbk wins 9,780 chips from the side pot 1 with two pairs, Fours and Threes.
vladdbk wins 13,200 chips from the main pot with two pairs, Fours and Threes.
Player Kukacsi finished in 1 465.
Player ombre223 finished in 1 464.
Player ewakrowiak finished in 1 463.
Vamos Argentina!
lapom 99
Flopp 4 9 10
utolsó beszélõ vagyok mindenki chekol, 3/4 potot hívok, egy gyerek visszaemel, vissza all-in megadja lapja 8 10
A másik srác meg ezt csinálta folyamatosan, ha volt egy nagyobb pot, all-in küldte.. Most nem adta meg.. Rá két körre viszont mindenét bebukta, srác flopolt A-os flush-ét elcsekkolta, az meg a végén rátolt 33$-t... Persze,hogy megadta 😄
Az ellenfél stack-jét (ha nem csak úgy össze van dobálva), meg lehet becsülni. Ha idegesít hogy össze-vissza rakja a zsetonjait, nyugodtan kérdezz rá az egyik kanyarban hogy mennyije van. Egyszer-kétszer ezt megjátszod, és hidd el, gyorsan rászokik hogy rendezze a zsetonjait (nem mellesleg fel is idegesítheted vele).
A saját stacked rendezéséhez találj ki egy szisztémát, hogy könnyen átlátható legyen, és ne is zavarjon, ne dõljön le. Adott mennyiségû zseton legyen minden toronyban. Így egy pillantás alatt meg tudod mondani hol is állsz.
Csak így a nevezés 4000 Ft.
Ja kezdés elõtt 2 óráig! (Tehát 17:00-kor kezdõdik,15:00-ig lehet nevezni)
Találkozzunk ott! 😊
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!