Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
elõzõ leosztást látva tényleg nem ajánlom a magasabb téteket. Tényleg nem kötekedni akarok, csak a pénzed megóvni.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
visszaemeltem volna min 800ig, mint annak a rendje.

Errõl kérnék véleményt:

Jó, tudom, hülye voltam, hogy dobtam. De a következõt gondoltam végig: call felejtõs, AK-val két ellenfél ellen c-betelni nem lehet, és necces hogy nem jön flop, ami segít. Raise: legalább 600-at kellett volna emelni, és akkor amúgy is pot-commited leszek. Tehát úgy gondoltam, hogy vagy preflop all-in, vagy fold. All-int azért nem mertem megkockáztatni, mert simán volt rá esély, hogy egy kézbepár van az egyiknél. Korai szakasz volt még, volt bõven zsetonom, inkább nem kockáztattam. Szerintem nem feltétlenül hülye döntés.

#12963: igen, onnan még ki kell utalni, azt hiszem akkor levonnak kb 500 forintnyi összeget.

TaRka0107
De a moneybrookers az végülis mi? Online számla? Ha én kp-ban akarom látni a pénzem akkor még a moneybrookersrõl ki kell utalni még egy számlára! Vagy nem?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nekem is ki kéne próbálni, hátha bejön. De nekem annyi pénzem van, hogy ha elbuknék egy ilyen beülõt (márpedig valószínûleg elbuknám), akkor az elég jelentõsen lehúzná a bankrollt. Befizetni meg már nem akarok többet, ami van azt szeretném felhízlalni 😊

kraawz
egyáltalán nem 😊

Ami pénzem van, azt mind pókerezésbõl nyertem össze. Ha akarnám, most befizethetnék kb 150-200$-t, de nekem jó így is, hogy ilyen téten játszok. Itt már ÁLTALÁBAN normális póker megy, nem mint mikro limiten.

Nem vágom, hogy tudsz így játszani. Úgy értem nem zavar, hogy a beülõd az egész bankrollod? Ha elbukod akkor mit csinálsz?

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

kraawz
Én moneybookerst használok. A befizetés fél perc, a kifizetés 2-6 óra között van maximum. Bankkártyára általában napok a kifizetés..

TaRka0107
Lassan kellene kivenni pénzt Party Poker-rõl.
Az a baj hogy én ilyenbe nem vagyok jártas!
Valaki tudna segíteni majd? Elõször csak annyit el tudnátok mondani hogy hány nap míg megkérkezik, von e le belõle valamennyit?
Csak annyi hogy megadunk egy bankszámla számot és szevasz?
Kössz a válaszokat elõre is😄

Törölt felhasználó
Nem tudjátok hogyan tudok Everest klienst letölteni?

Kilövöm a Nod32-õt de akkor sem tudom letölteni. Munkahelyen meg azt a hibát kapom, hogy nem win32 alkalmazás...
kraawz
Azta, ez de kemény volt .. 😄

Befizettem 25$-t , NL50en felnyertem magam 50$-ig.. 25$-t kiutaltam, 25-el beültem ide játszani... 😄

TaRka0107
<#falbav>

kraawz
Nem voltam szereplõ.. De akkor is .. Kész 😄

Jaj de utálom az ilyet istenem. Állandóan fosok a flösstõl.

Bár én játszottam meg rosszul, mert ha már flopon nyitok, akkor turnön is kellett volna, bár még talán adta is volna a 10-es párra. De ez így mindenképpen rossz volt, mert ha flopon nincs flösse, akkor turn-re sem jön meg...

MEdievil
Na oké értem 😊

Ez meg ilyen kárpótlás... inkább megérzés mintsem észszerû de kelett <#miaz>

F

Carloska
akkor ezt nézd meg mindig kifogok valami balfaszt 😄

Hehe ez tetszik 😄 KO a javából 😊 <#taps>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Carloska
Ismét Dáma pár

Carloska
JACKS SUCKS 😄

AA páromat a multkor 96o nyomta le 😊 Preflop all-in mentem mert freeroll volt és ottt Méniákok kaptam egy nagyobb Stacktöl egy Call-t ,és már floppon lejött neki a sor omg 😊 ki is ejtett

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Múltkor játszok, egyik gyerek belimpel, mögötte emelnek, adja. Flop, turn, river, végig adja a hívásokat. Mi volt nála? 96o. És egy bottom párra adta 😄 De érted, 96o-val még akkor sem megyek be, ha buttonon vagyok és mindenki belimpelt, nemhogy emelést megadni 😄

bár turnél mutathattál volna nagyobb erõt, fél pot az kevés
Helyedbe így játszottam volna meg
Preflopp 4BB emelés
Flopp 3/4 emelés (mondjuk én itt QQ-val visszapusholtam volna rád :-D)
Turnél meg all-in, mert már akkora lett volna a pot, hogy be kellett volna tolnom :-)
TaRka0107
Hát nem értem egyeseket! Megadnak egy emelést 4-J-ra és lejön neki két négyes flopon!😊

figyeld az a lényeg, hogy te jól játszd meg ha lemákolnak ez van, DE a lényeg a játékod
PL: preflopp AJs abból a pozícióból emelés
agyerek jó nagy hülye volt, de sajnos ez lényegtelen mert mákja volt
De annyi hibát követett el amit csak lehet
QQ-val nem emel preflopp, floppon nem emel vissza
Turnon, nem tudom de sztem J set nagyobb egy QQ, egyértelmû, hogy az volt nálad itt is calloz és mákja volt
Nem az a lényeg, hogy õ megadja-e. Hanem, hogy a megadásból te levonsz-e valamilyen következtetést. Ha nem akkor kár pókerezned. Ha te csak arra tudsz gondolni, hogy a te lapod az erõsebb...
De, hogy értsd. Ha utólag nézzük mind a ketten szarul játszottatok és neki volt szerencséje.
Nézzük lépésrõl lépésre. 1.Te nem emelsz AJs-re (önmagában nem lenne hiba ha utána nem veszítesz el vele mindent). 2.Pisticcm nagyvakként nem emel akkorát mint a ház kézbe QQ-ra pedig 3-an is bejöttek elõtte. Én minimum 320-ig emeltem volna. A QQ erõs lap de 3 limpelõvel szemben már nem. Egy komoly emeléssel 2 embert kivett volna. 3.Flop után te emelsz 3BB-t. Ez jó lépés volt. 4.Pisti csak megad ez kifejezetten rossz. Egyértelmûen vissza kellett volna emelnie de szerintem te azt is megadtad volna hiszen legmagasabb kisérõd volt.
Itt álljunk meg egy pillanatra. Miféle következtetéseket lehet levonni a megadásból? Szerintem:a.Pistinek van J-ja, b.flösre hajt, c.sorra hajt, d.10-es párja van és azt hiszi blöffölsz, e. valamilyen szetje van.
Na már most pontosan azért mert te preflop nem emeltél nem igazán illik bele a képbe a JJ,QQ, KK, AA páros. Ha én nagyvakra monster párt kapok kézbe biztos, hogy emelek 3 ellenféllel szemben.
5.Turn után te 5BB hívtál ami még mindig jó játéknak minõsülhet hiszen ha húzója van ezt már nem kéne megadnia mert a két bubi miatt nem biztos, hogy a flös vagy a sor elég a gyõzelemhez. Õ viszont megadta. Ez bizony a részérõl egy igen rossz lépés volt. De jött a river és megmentette.
Azt értsd meg, hogy bár õ szarul játszotta meg a QQ de ettõl még megúszhattad volna a kiesést ha preflop beemelsz. Mert 22, 1010, J10 J2 mind vert volna már a flopon és mivel nem volt emelés simán belefért volna egy ilyen lap. Az most egy dolog, hogy QQ volt nála de pl.én egy 1010-est pont így játszottam volna meg.
Aztán persze lehet orbitális faszságokat beszélek de ez a véleményem.<#help>

zeli
Turnnél azt hittem, hogy a river egy 3. káró lesz. Mert akkor a hibád egyértelmûen az alacsony turn-emelés lett volna. Én biztos többet emeltem volna, a két szín miatt. Talán így el is hiszi, hogy bubid van. De amúgy itt sztem mindenképp vesztettél volna. Preflop, flop allinodat biztos megadja, turn-ön talán elgondolkodik, hogy van egy bubid, de ez sem biztos.
River elõtt 5% esélye volt, lebaszta neki, van ilyen. :\

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

MEdievil
Akkor is megadja csak és nem igazán vagyok elõrébb mert A6-ra is megadta volna. BB pozícióból Q párral végig check call azóta se tudom elhinni.

F

Ha emeltél volna preflop akkor sejthetted volna, hogy van nála valami. Talán vissza is emel. Egyébként õ játszotta meg szarul. Ha a végén nem jön le a dáma akkor rendesen lehúzod. Balszerencse.

sz4bolcs
Ez egy álomszép történet, minden pokeres álma. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

TaRka0107
Talán azért mert Cash Game-en más stratégia kell mint SnG-n! Most nekem is az SnG megy jobban!

sz4bolcs
Részvétem. ://

sz4bolcs
Miért van az, ha egyasztalos versenyre beülök, ott általában jól teljesítek, de ha csak simán beülök pénzes asztalhoz, ott jobb esetben alig nyerek, többnyire bukok?

MEdievil

Most itt mit csináltam rosszul? Vagy ezzel mit lehetett volna kezdeni? <#szomoru1>
Oké az elején emelhettem volna de nem szeretem ezt a lapot (AJ) mindig megszívom vele. Szóval maradt a limp és nézzük mit hoz a flop inkább biztosra mentem volna. Ráadásul QQ-val az allint is megadja szóval annyira mindegy szerintem. Azt éreztem hogy nincs sora egy bubira számítottam inkább valami alacsony kísérõvel..

F

Hát az én ROI-m közel sincs annyi 😄 Sõt... igazából az a baj, hogy még mindig nem találtam meg hogy melyik játék való nekem igazán. Cash game nagyon hullámzó, és kicsit unalmas. Kb egy hónapja elbuktam pár beülõt, azóta nem játszottam CG-t. SNG az jó, tetszik, de se felfelé, se lefelé nem tudok menni, csak egy helyben toporgok. Igazából a tourney-k felé szeretnék elmozdulni, mert ott van a legjobb lóvé és a legjobb érzés ott jó eredményt elérni, csak oda kell a legtöbb tudás, és (legalábbis egyelõre) nem érzem, hogy stabilan menne nekem az a játék (mert azért szerintem stresszesebb, mint a sima CG vagy SNG). Szóval nem tudom, mindenesetre abbahagyni tuti nem fogom mostanában a játékot.

MOstis KK hivok csávo allint otl megadom szevasz nála 55 floppon ott az 5ös. Legszivesebben irnák egy levelet psnek h a kurva annyukat csalnak.

ARSENAL&POKER

Elegem van a pokerstarsbol 2 hete ezt csináljak szinte csak bukok.
PokerStars Leosztás #34493522091: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50 USD) - 2009/10/25 22:04:25 CET <2009/10/25 17:04:25 ET>
Asztal 'Hunan V' 6-max #2 szék a button
1 szék: pperhala ($7.70 zseton)
2 szék: craigyc17 ($10.70 zseton)
3 szék: Quicktest76 ($13.65 zseton)
4 szék: paddy3588 ($69.85 zseton)
5 szék: MrSarcastics ($68.65 zseton)
6 szék: pLaupoker ($29.85 zseton)
Quicktest76: berakja a kisvakot $0.25
paddy3588: berakja a nagyvakot $0.50
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott pLaupoker
MrSarcastics: dob
pLaupoker: emel $1 eddig $1.50
pperhala: megad $1.50
craigyc17: emel $9.20 eddig $10.70 és all-in ment
Quicktest76: emel $2.95 eddig $13.65 és all-in ment
paddy3588: dob
pLaupoker: megad $12.15
pperhala: dob
*** FLOP *** <6s 6c 9h>
paddy3588 mondta, "cold"
craigyc17 mondta, "K9 nice"
*** TURN *** <6s 6c 9h> ❤️h>
*** RIVER *** <6s 6c 9h 3h> <9s>
*** MUTATÁS ***
Quicktest76: mutat (full house, Kilences full Hatos párral)
pLaupoker: mutat (Ász és Kilences két pár)
Quicktest76 begyûjtött $5.60 ebbõl: mellék pot
craigyc17: mutat (Király és Kilences két pár)
paddy3588 mondta, "sick"
Quicktest76 begyûjtött $32.40 ebbõl: fõ pot
paddy3588 mondta, "ness"
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot $40 Fõ pot $32.40. Mellék pot $5.60. | jutalék $2
Asztal <6s 6c 9h 3h 9s>
1 szék: pperhala dobta elõtt Flop
2 szék: craigyc17 (button) mutatott és veszített ezzel: Király és Kilences két pár
3 szék: Quicktest76 (kisvak) mutatott és nyert ($38) ezzel: full house, Kilences full Hatos párral
4 szék: paddy3588 (nagyvak) dobta elõtt Flop
5 szék: MrSarcastics dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
6 szék: pLaupoker mutatott és veszített ezzel: Ász és Kilences két pár

ARSENAL&POKER

TaRka0107
Most egy 30fõs 3$os SnG-t nyertem meg! +21$ a számlához! Nagyon sokáig short stack voltam, de aztán felhoztam egy pár szerencsés és jól megjátszott handdel! Volt olyan hogy Q5el vertem el egy AK-t! Flopra jött két Q😄 Volt egy pár jó hand.

Hacsak napi 20-25$-t lehetne keresni pluszba , akkor tuti kilépnék a melohelymrõl, mert az már napi 4000 Ft. És havi 30-szor, 31-szer több mint ha dolgozni mennék

az a baj, hogy jó hogy ismerem õket, el is beszélgetünk egy-két dologról néha
pl: volt hogy az egyikkel elbeszélgettem, mert abba akartam hagyni a pókert, mert eléggé nagy hullámvölgyben voltam elegem volt az állandó lemákolásból,õ miatta próbálkozok még most is és bár nem vagyok jó pókerjátékos, de a fejlõdést magam is látom
de pl: van egy gyerek (én csak ismerem õket) aki nagy haverjuk, együtt is kezdték a pókert segítenek is a gyereknek még se megy annyira jó neki
A lényeg minden saját magadon múlik, valakinek könnyebben megy valakinek nehezebben
Hát amúgy jah, már nem ilyen aprópénzekkel játszanak ( 3-an vannak), volt, hogy hazaértek élõ versenyrõl, neten is indultak utána, mert pont akkor indult amikor hazaértek és miért ne? :-D
100 ezer Ft volt a nevezés :-) hát nem a mi bankrollunkhoz való
Megegyeztek ha egyik odaér szétdobják, egy gyerek odaért fejenként egybõl 1-1 milkó
De abban igazad van, pénzbõl könnyebb sok pénzt csinálni
Pl: SnG avarege ROI ha már 15 % az már jónak mondható, e fölött már nagyon jó
ha 1$-on indulsz és hozod ezt a szintet, lesz egy zsebpénzed, ha 50$ akkor már nem kell menni dolgoznod :-D
Azért ezek nagyon durva dolgok. Ilyen magas szinten szerintem nekem nem menne, én alapvetõen elég konzervatív ember vagyok, szeretem a biztos hátteret, nem nagyon tudnék ezer dollárokkal dobálózni. Te már elõnyben vagy, hogy ilyen ismerõseid vannak 😄 Azért az a kemény, ha belegondoltok, ezeknek egy-egy kisvakja annyi, mint a mi átlag bankrollunk 😄

valószínû ha 20$ß-ból csinált 300 000 $, kicsit több idõt rá szán freerollból talán összetudott volna szedni 20 $ :-)
KAMIONOS KOGYO
Az a 10$ + a 20$ is pénz!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

+ ja igen a póker szerencsejáték, szóval nem árt egy jó nagy adag szerencse is :-)
Carloska
Nice Hand ! 😊

született zsenik!
Van egy másik gyerek az freerollból indult, csinált eddig + 10000 $ magának, õ magyar.
haverom 1 óra alatt ezt magam is láttam, beült 25$ mindig feljebb ült asztalokhoz, kiszállt 1000$-al, kegyetlen emberek vannak.
Persze volt, olyan, hogy bebolondult és betolt pár nap alatt 1 millió Ft-ot, a gyerek zseni, de nagyon hangulatfüggõ, ha megy neki verhetettlen ha szerelmes akkor bukik
Egy másik ismerõsöm nem egy akkora szám, de hihetetlenül stabil, mint egy szikla, õ amióta otthagyta az állást kb. 6-7 hónapja 6 millió Ft-ot keresett.
+ megnéztük ezt az angol gyereket, hogy játszanak, el kell mondjam lópikula lennénk hozzájuk képest, annyira agresszívak, hogy beszarás
Volt ilyen party 200$ a BB, cash game
gyerek emel 600$, másik ráemel 1200$, 3. gyerek 3200$ még ráemel
elsõ gyerek all-in, másik kettõ dobja most képzeld el mi lehetett náluk, ráemelésre még egy ráemelés, push-ra meg fold
Kegyetlenül játszanak
Volt olyan, hogy még nagyobb asztalnál (ezt csak haverom mesélte) 500 000$ potot a gyerek K magassal vitt el.
10 dollárból pár óra alatt összepókerezett 20000-et egy kezdõ? Ez azért elég hihetetlenül hangzik 😊 Az ilyen emberek vagy iszonyatosan szerencsések, vagy született zsenik.

TaRka0107
Végülis megnyertem az SnG-t! Azt hiszem Bochumsbosc-vel maradtam headsup! Nem tartott sokáig. Emelt preflop, megadtam 8 10-re.
Lejött nekem egy 10es top pár.
Hívott folytatólagosan, visszaemeltem allin és egy 99es párt mutatott!

TaRka0107
Igaz.

ha úgy gondoltad, amit végül is jól gondoltál és támadásba lendültél floppon vissza raise, akkor végig kell csinálni a dolgot, turnon is raise, nem adhatsz ingyen lapot, szerencse hogy nem jött riverre A vagy K.
Legalábbis én így csináltam volna :-)