Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Jó, tudom, hülye voltam, hogy dobtam. De a következõt gondoltam végig: call felejtõs, AK-val két ellenfél ellen c-betelni nem lehet, és necces hogy nem jön flop, ami segít. Raise: legalább 600-at kellett volna emelni, és akkor amúgy is pot-commited leszek. Tehát úgy gondoltam, hogy vagy preflop all-in, vagy fold. All-int azért nem mertem megkockáztatni, mert simán volt rá esély, hogy egy kézbepár van az egyiknél. Korai szakasz volt még, volt bõven zsetonom, inkább nem kockáztattam. Szerintem nem feltétlenül hülye döntés.
#12963: igen, onnan még ki kell utalni, azt hiszem akkor levonnak kb 500 forintnyi összeget.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ami pénzem van, azt mind pókerezésbõl nyertem össze. Ha akarnám, most befizethetnék kb 150-200$-t, de nekem jó így is, hogy ilyen téten játszok. Itt már ÁLTALÁBAN normális póker megy, nem mint mikro limiten.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az a baj hogy én ilyenbe nem vagyok jártas!
Valaki tudna segíteni majd? Elõször csak annyit el tudnátok mondani hogy hány nap míg megkérkezik, von e le belõle valamennyit?
Csak annyi hogy megadunk egy bankszámla számot és szevasz?
Kössz a válaszokat elõre is😄
Kilövöm a Nod32-õt de akkor sem tudom letölteni. Munkahelyen meg azt a hibát kapom, hogy nem win32 alkalmazás...
Befizettem 25$-t , NL50en felnyertem magam 50$-ig.. 25$-t kiutaltam, 25-el beültem ide játszani... 😄
Bár én játszottam meg rosszul, mert ha már flopon nyitok, akkor turnön is kellett volna, bár még talán adta is volna a 10-es párra. De ez így mindenképpen rossz volt, mert ha flopon nincs flösse, akkor turn-re sem jön meg...
Ez meg ilyen kárpótlás... inkább megérzés mintsem észszerû de kelett <#miaz>#miaz>
F
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Helyedbe így játszottam volna meg
Preflopp 4BB emelés
Flopp 3/4 emelés (mondjuk én itt QQ-val visszapusholtam volna rád :-D)
Turnél meg all-in, mert már akkora lett volna a pot, hogy be kellett volna tolnom :-)
PL: preflopp AJs abból a pozícióból emelés
agyerek jó nagy hülye volt, de sajnos ez lényegtelen mert mákja volt
De annyi hibát követett el amit csak lehet
QQ-val nem emel preflopp, floppon nem emel vissza
Turnon, nem tudom de sztem J set nagyobb egy QQ, egyértelmû, hogy az volt nálad itt is calloz és mákja volt
De, hogy értsd. Ha utólag nézzük mind a ketten szarul játszottatok és neki volt szerencséje.
Nézzük lépésrõl lépésre. 1.Te nem emelsz AJs-re (önmagában nem lenne hiba ha utána nem veszítesz el vele mindent). 2.Pisticcm nagyvakként nem emel akkorát mint a ház kézbe QQ-ra pedig 3-an is bejöttek elõtte. Én minimum 320-ig emeltem volna. A QQ erõs lap de 3 limpelõvel szemben már nem. Egy komoly emeléssel 2 embert kivett volna. 3.Flop után te emelsz 3BB-t. Ez jó lépés volt. 4.Pisti csak megad ez kifejezetten rossz. Egyértelmûen vissza kellett volna emelnie de szerintem te azt is megadtad volna hiszen legmagasabb kisérõd volt.
Itt álljunk meg egy pillanatra. Miféle következtetéseket lehet levonni a megadásból? Szerintem:a.Pistinek van J-ja, b.flösre hajt, c.sorra hajt, d.10-es párja van és azt hiszi blöffölsz, e. valamilyen szetje van.
Na már most pontosan azért mert te preflop nem emeltél nem igazán illik bele a képbe a JJ,QQ, KK, AA páros. Ha én nagyvakra monster párt kapok kézbe biztos, hogy emelek 3 ellenféllel szemben.
5.Turn után te 5BB hívtál ami még mindig jó játéknak minõsülhet hiszen ha húzója van ezt már nem kéne megadnia mert a két bubi miatt nem biztos, hogy a flös vagy a sor elég a gyõzelemhez. Õ viszont megadta. Ez bizony a részérõl egy igen rossz lépés volt. De jött a river és megmentette.
Azt értsd meg, hogy bár õ szarul játszotta meg a QQ de ettõl még megúszhattad volna a kiesést ha preflop beemelsz. Mert 22, 1010, J10 J2 mind vert volna már a flopon és mivel nem volt emelés simán belefért volna egy ilyen lap. Az most egy dolog, hogy QQ volt nála de pl.én egy 1010-est pont így játszottam volna meg.
Aztán persze lehet orbitális faszságokat beszélek de ez a véleményem.<#help>#help>
River elõtt 5% esélye volt, lebaszta neki, van ilyen. :\
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
F
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Most itt mit csináltam rosszul? Vagy ezzel mit lehetett volna kezdeni? <#szomoru1>#szomoru1>
Oké az elején emelhettem volna de nem szeretem ezt a lapot (AJ) mindig megszívom vele. Szóval maradt a limp és nézzük mit hoz a flop inkább biztosra mentem volna. Ráadásul QQ-val az allint is megadja szóval annyira mindegy szerintem. Azt éreztem hogy nincs sora egy bubira számítottam inkább valami alacsony kísérõvel..
F
ARSENAL&POKER
PokerStars Leosztás #34493522091: Hold'em No Limit ($0.25/$0.50 USD) - 2009/10/25 22:04:25 CET <2009/10/25 17:04:25 ET>2009/10/25 17:04:25 ET>
Asztal 'Hunan V' 6-max #2 szék a button
1 szék: pperhala ($7.70 zseton)
2 szék: craigyc17 ($10.70 zseton)
3 szék: Quicktest76 ($13.65 zseton)
4 szék: paddy3588 ($69.85 zseton)
5 szék: MrSarcastics ($68.65 zseton)
6 szék: pLaupoker ($29.85 zseton)
Quicktest76: berakja a kisvakot $0.25
paddy3588: berakja a nagyvakot $0.50
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott pLaupoker
MrSarcastics: dob
pLaupoker: emel $1 eddig $1.50
pperhala: megad $1.50
craigyc17: emel $9.20 eddig $10.70 és all-in ment
Quicktest76: emel $2.95 eddig $13.65 és all-in ment
paddy3588: dob
pLaupoker: megad $12.15
pperhala: dob
*** FLOP *** <6s 6c 9h>6s 6c 9h>
paddy3588 mondta, "cold"
craigyc17 mondta, "K9 nice"
*** TURN *** <6s 6c 9h>6s 6c 9h> ❤️h>3h>
*** RIVER *** <6s 6c 9h 3h>6s 6c 9h 3h> <9s>9s>
*** MUTATÁS ***
Quicktest76: mutat
pLaupoker: mutat
Quicktest76 begyûjtött $5.60 ebbõl: mellék pot
craigyc17: mutat
paddy3588 mondta, "sick"
Quicktest76 begyûjtött $32.40 ebbõl: fõ pot
paddy3588 mondta, "ness"
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot $40 Fõ pot $32.40. Mellék pot $5.60. | jutalék $2
Asztal <6s 6c 9h 3h 9s>6s 6c 9h 3h 9s>
1 szék: pperhala dobta elõtt Flop
2 szék: craigyc17 (button) mutatott
3 szék: Quicktest76 (kisvak) mutatott
4 szék: paddy3588 (nagyvak) dobta elõtt Flop
5 szék: MrSarcastics dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
6 szék: pLaupoker mutatott
ARSENAL&POKER
pl: volt hogy az egyikkel elbeszélgettem, mert abba akartam hagyni a pókert, mert eléggé nagy hullámvölgyben voltam elegem volt az állandó lemákolásból,õ miatta próbálkozok még most is és bár nem vagyok jó pókerjátékos, de a fejlõdést magam is látom
de pl: van egy gyerek (én csak ismerem õket) aki nagy haverjuk, együtt is kezdték a pókert segítenek is a gyereknek még se megy annyira jó neki
A lényeg minden saját magadon múlik, valakinek könnyebben megy valakinek nehezebben
Hát amúgy jah, már nem ilyen aprópénzekkel játszanak ( 3-an vannak), volt, hogy hazaértek élõ versenyrõl, neten is indultak utána, mert pont akkor indult amikor hazaértek és miért ne? :-D
100 ezer Ft volt a nevezés :-) hát nem a mi bankrollunkhoz való
Megegyeztek ha egyik odaér szétdobják, egy gyerek odaért fejenként egybõl 1-1 milkó
De abban igazad van, pénzbõl könnyebb sok pénzt csinálni
Pl: SnG avarege ROI ha már 15 % az már jónak mondható, e fölött már nagyon jó
ha 1$-on indulsz és hozod ezt a szintet, lesz egy zsebpénzed, ha 50$ akkor már nem kell menni dolgoznod :-D
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Van egy másik gyerek az freerollból indult, csinált eddig + 10000 $ magának, õ magyar.
haverom 1 óra alatt ezt magam is láttam, beült 25$ mindig feljebb ült asztalokhoz, kiszállt 1000$-al, kegyetlen emberek vannak.
Persze volt, olyan, hogy bebolondult és betolt pár nap alatt 1 millió Ft-ot, a gyerek zseni, de nagyon hangulatfüggõ, ha megy neki verhetettlen ha szerelmes akkor bukik
Egy másik ismerõsöm nem egy akkora szám, de hihetetlenül stabil, mint egy szikla, õ amióta otthagyta az állást kb. 6-7 hónapja 6 millió Ft-ot keresett.
+ megnéztük ezt az angol gyereket, hogy játszanak, el kell mondjam lópikula lennénk hozzájuk képest, annyira agresszívak, hogy beszarás
Volt ilyen party 200$ a BB, cash game
gyerek emel 600$, másik ráemel 1200$, 3. gyerek 3200$ még ráemel
elsõ gyerek all-in, másik kettõ dobja most képzeld el mi lehetett náluk, ráemelésre még egy ráemelés, push-ra meg fold
Kegyetlenül játszanak
Volt olyan, hogy még nagyobb asztalnál (ezt csak haverom mesélte) 500 000$ potot a gyerek K magassal vitt el.
Lejött nekem egy 10es top pár.
Hívott folytatólagosan, visszaemeltem allin és egy 99es párt mutatott!
Legalábbis én így csináltam volna :-)