Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Azért kérdezgettem mert már lassan meg van a 100$ és ki kellene venni.😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Értem, köszönöm a választ!

zeli
uhbazz. :c

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

asafderg
csak neten.
Én egyenlõre csak a Netellerrõl tudok, aki kiad fizikai bankkártyát.
És az hibátlanul mûködik😊

Dick Riddick
Szép volt! 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

TaRka0107
Csak neten?

Dehogynem, rengeteg helyen lehet vele fizetni neten

Termászetesen nem mind, mert az 50 dollár kezdõtõkét benn kellett hagynom...

Meg kell hogy dicsérjem az AbsolutePokert!
YourPokerCashtõl kaptam 50 dollár kezdõtõkét, amivel szombaton nyertem 307-et (3+0,30 buyines MTT-n). Igaz hogy Moneybookersrõl be kellett fizetnem 10 dollárt, hogy legyen igazi depositom, de utána 48 órával kivehettem mind MB-re. És extra gyorsan, a withdrawal igénylése után 4 órával már az MB-n volt az összeg....
Bravó!

chalezlopez
Ehh mit beszélek... 1.25 BI veszett oda... Ott nagyon hülye voltam, de visszaszereztem.<#buck>

Vamos Argentina!

chalezlopez
PP-n ma volt vagy 7-8 fullom és flössöm vegyesen... 2 asztalon cirka 300 hand alatt. Majdnem + 2 BI-nel szálltam ki...<#vigyor1> Mondjuk nut sorral K soromat lenyomták, ott elveszett 2.25 BI...<#szomoru1> De összességében:

Vamos Argentina!

KAMIONOS KOGYO
zeli akkor én mit mondjak? <#zavart2>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=994227

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Carloska
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=994218

Carloska
9 2 mondom blöffölök most baszki kiemelem bármivel erre 9es póker

nagyon komoly

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=994200

Itt van 2 nagyon érdekes hand...

hetes kettes leosztások

TaRka0107
Üdv mindenkinek! Lehet hülyeséget kérdezek! A moneybrookersel nem lehet semmit kezdeni? Tehát csak oda küldi a pénzt és kész? Azt boltam nem tudom használni ugye, hogy ha azzal akarok fizetni?😄

zeli
az milyen ?D:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kínai pókert vágjátok? Szerintem elég élvezetes lehet 😄

zeli
rühellem ezt a szar játékot.

ok hogy top párja volt, de hogy lebassza neki riverre a másikat, ......szánalom.

persze ha én KQra Q top párt kapok, akkor a másik lenyom KKval....áhhh....fos.

és hogy eseik ki b+ ???
KQval allin, aza kevéske zseton, erre Q7el megadja és flösse lesz.....pffff

Aztakurva

Egy SnG-n lemákolták az AK mat egy kispárral utánna lemákolták a QQ-mat K3-al kiestem mondom oké
Felmérgelõdtem beléptem egy ujj SnG ba és All-in minden kislapokkal amikor jolesik nekem, na és milett a vége? 45o a kézben all-in még ketten all-in jöttek mutatják a lapjaikat AQ és QQ , 45vsAQvsQQ kilett a nyerõ ? 😄 lejött nekem a sór Chiplider lettem...
Egy kis idõ elteltével 35s a kézben all-in AA Call nekem flöshöm lesz
Végül második lettem vagyis fizetõs helyen!

Ez a nemmmindeggy 😊)
Ha mégegyszer megismételném lehet hogy nemsikerülne , de nem is kell megismételni mert már lenyugodtam 😄
<#pias>

Ezt kötelezõ meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Carloska
tudod mindig ezvan egy hülye benyomja többi is akkor már csakazértis

zeli
Ilyenekkel mentek allin? azigen, jó kis azstalt kifogtál. 😄

Carloska
Rendet raktam....

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=994001

Nem panaszkodhatsz....

Valaki próbálta már ezeket a termeket? Nordicbet, 24hpoker, Expekt, NoIQ???

Carloska
AAAAAAAAAAAAAAA

Carloska
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=992687

chalezlopez
Eltalált a flop rendesen!<#hehe>

#Game No : 8553607751
***** Hand History for Game 8553607751 *****
$2 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, October 27, 22:30:01 CET 2009
Table Speed #1465471 (Real Money)
Seat 4 is the button
Total number of players : 8
Seat 8: BetonCowboy ( $2.20 USD )
Seat 7: Guaneri ( $2.03 USD )
Seat 2: Kukacsi ( $2.09 USD )
Seat 4: Pavellver ( $0.37 USD )
Seat 3: ibragim1947 ( $3.09 USD )
Seat 5: ionutk199 ( $1.05 USD )
Seat 6: r_polanski ( $1.82 USD )
Seat 9: smokeBR ( $2.81 USD )
ionutk199 posts small blind <$0.01 USD>.
r_polanski posts big blind <$0.02 USD>.
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ 9s Js ]
Guaneri folds
BetonCowboy folds
smokeBR folds
ptsads023 has joined the table.
Kukacsi calls <$0.02 USD>
ibragim1947 folds
Pavellver folds
ionutk199 raises <$0.03 USD>
r_polanski folds
Kukacsi calls <$0.02 USD>
** Dealing Flop ** [ Jc, Jd, Jh ]
ionutk199 bets <$0.07 USD>
Kukacsi calls <$0.07 USD>
** Dealing Turn ** [ Qh ]
ionutk199 checks
Kukacsi bets <$0.11 USD>
ionutk199 calls <$0.11 USD>
** Dealing River ** [ 3s ]
ionutk199 bets <$0.44 USD>
Kukacsi raises <$0.88 USD>
ionutk199 is all-In <$0.39 USD>
Kukacsi shows [ 9s, Js ]four of a kind, Jacks.
ionutk199 doesn't show [ Qd, 7d ]a full house, Jacks full of Queens.
Kukacsi wins $0.05 USD from the side pot 1 with four of a kind, Jacks.
Kukacsi wins $2.02 USD from the main pot with four of a kind, Jacks.

Vamos Argentina!

Full Tilt ma nagyon nem szeret
2 verseny, a két kiesõ kéz DE elõtte is csak szívatás volt
A8 Flop AJ7 turn 8, flop csata után turnél all-in megyünk, gyereknél 77
másik QQ
Flop 5710, all-in megyünk gyereknél KK, turn-re dob egy K biztos ami biztos
hát így én is tudnék 2000$-al pluszba lenni, hogy a kezeimet ki is fizetik :-)
sz4bolcs
Heads upot hogy lehet könnyen nyerni? Az megy nekem a legszarabbul. Van vmi stratégia amit érdemes követni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hát ja, beszoptam. Ki is zártam magam pár napra az oldalról, mert van egy rakás dolgom, és úgyse bírom ki, hogy ne játsszak......... aztán egymást üti a kettõ, nyomás alatt nem lehet jól játszani (suli miatt), aztán meg ha le is mákolnak, akkor meg mérges leszek, a pénz is fogy, az idõm is, szóval a legjobb ha most a héten már nem játszok 😄

beszoptad de ez volt a jó játék, végig te voltál nyerõben, jobb handed is volt stb. mákja volt
AA is be lehet szopni
Jaja, világos. Mindig megjátszom az AK-t, itt volt az egyetlen hogy dobtam valamilyen okból. Na itt például megjátszottam, de csak azért is beszoptam 😊

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=990113

KAMIONOS KOGYO
Bwin,akkor még várj pár napot,de küldeni fogják!

Ezt értem is. A limpnek az a lényege (szerintem), hogy te bevállalsz egy bizonyos kockázatot a nagyobb pot reményében. Én ha limpelek és nem jön le 4 egyszínû akkor végig is tolom mindegy, hogy milyen lap jött le. Ebben benne van, hogy néha beszopja az ember. De itt éppen az volt a jó, hogy a 2db 8-as miatt már floppon 2 párja volt. Tehát csak az volt a kérdés, hogy van-e 8-as az ellenfélnél? Amire olyan 4,5% esély volt ha jól számolok.
Jóelõre el kell döntened, hogy mit is csinálsz és ha beszopod akkor ez van.<#falbav>

az a baj ezzel a limpeléssel, hogy nem tudod hova tenni az ellenfelet pl: az én példám nem az a lényeg, hogy 3 db 9 lent volt és nálam volt a 4.
hanem már flopon verve volt a limp KK, kis esélye volt nyerni ha csak nem pározodott volna be valami más a 98 helyett vagy jön a 3. K
Szerintem 2 valószínû ellenféllel szemben jó volt a limp. Persze van benne kockázat de a 3 db 8-as után már minimális esélye volt a vereségnek.

Visszaemeltem volna 400-ig vagy kockázatkerülésként sima megadás. Flop után all-in. Éppen azért kell ezeket megjátszani mert még alacsony a vakszint és megteheted. Ha meg ezután 50 osztáson keresztül nem jön jó lap akkor meg elbuktad az egyetlen esélyedet. A jó lapot csak akkor nem játszom meg ha nincs rá szükségem. Ha a felesleges kockázatot akarom kerülni pl. magasan csiplíder vagyok.
De azt is kérdezhetném, hogy az AA-KK kívül nincs is lap amit megjátszol?

kraawz
Ez a bankról való moneybookers átutalás csak nem akar olyan könnyen menni. Múlthét pénteken felküldtem a pénzt ebankon (okt 23, nem dolgoznak), aztán gondolom hétvégén sem. Tegnap, azaz hétfõn írt K&H, hogy teljesítették a megbízást, de a moneybookers-re még most sem érkezett meg a pénz<#zavart1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Dick Riddick
Nincs mit.

\"Heroes never die. They just reload.\"

TaRka0107
Ohh, shit😊

KAMIONOS KOGYO
igen

TaRka0107
Egyébként bankszámlája csak 18 éven felülinek lehet, ugye?😊

Törölt felhasználó
Köszi!
Mindenki emelgetett állandóan, igazából itt egy visszaemelést vártam, de nem jött

KK-val csak ne limpelgess, csak akkor ha már láttad sokszor, hogy short stackek nyomatják az all-ineket dögivel és elsõ helyrõl, egyszerûen azért mert megszívhatod.
Egy KK limpelõt pont ugyanígy vertem ki csak akkor 3 9 jött az 5 lapba, nálam meg BB-bõl volt egy 98 kezem, úgyhogy már floppopn vertem mert ott is x98 volt lent
AK meg minimum meg kellett volna adni a raiset button-ról, SB, BB-bõl meg jobb elintézni preflop a dolgot sztem
Ha ez cash game, akkor megyek mint a gép. De SNG-ban a bentmaradás a fontos, nem akartam kockáztatni a fél stackemet a második vakszinten.

Na de most egy olyan gyönyörût csapdáztam, hogy öröm volt nézni 😄
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=985323

Szerencsétlent sajnáltam, mert õ játszott a legnormálisabban hármuk közül.

zeli
*Ak helyett AQ, sry.

zeli
Nem törvény, hogy AK-val játszani kell. két ellenfél ellen én mentem volna, aztán ha nincs semmi flopon, dobás. Amúgy az AK-t nagyon felülértékelik, ahhoz képest, hogy két magas lap, mindössze. 😊
+ ahogy a FT-et ismerem, a gyerek jöhetett akár QT-el is. Bár valószínûbb az AK AJ, esetleg KQ.