Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
A Titan Lobbyjában (vagyis igazából az iPokeres termek lobbyjában) Darwin néven találod meg az .50+.10-es SNG-t.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mi az a Darwin SNG?

zeli
BTW gondoltam nevezek a Titanon az $1-os Freezout versenyre, ami 18:55-kor kezdõdik. Nincs kedve vkinek még jönni? Hogy ne legyen uncsi. :)
vagy vmi SNG Titanon, Fulltilten ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Játszottam egy Darwin SNG-t a TitanPokeren, utolsó leosztás:

preflop allin, mondom légyszi legalább 1 kilencest....

Amúgy most jöttem rá, hogy egy SNgben, vagy MTTn nagyon sokat számít hol ülsz. Itt pl. végig ez a gyerek vezetett, olyan leosztásai voltak, szinte mkit õ ejtett ki. És szerencsémre én mögötte ültem, szal információhoz jutottam rengetegszer.
A headsupba úgy mentem, hogy volt kb 2,5-3ezer zsetonom, elején allinezgettem, mondom nem pocsékolom az idõt...azt a végén elvertem. :)

Ivey fejét nézzétek a végén :D:D
http://www.youtube.com/watch/v/BZli5THmqgc

sz4bolcs
bankrollom ezt engedi. :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
pokerstar 1 dollár és az alatti sng-k.

Pontosítva: tudom hogy van ott is téli idõ, de akkor miért van ez? Konkrétan a Full Tilten.

Amerikában nincs téli idõszámítás? A keleti parti idõ szerint eddig hat óra eltérés volt, most csak öt.

Durván jöttek most a lapok. Kezdve azzal, hogy buborékon shortstacket kiejtettem KK-val, volt ez a sor: AK, AK, KT, AA, AK, ez így egymás után. Pár hand "szünet" után megint kezdõdött: AJ, 99, AQ megint egymás után :D

TaRka0107
Ez full tilten van 1.25-ös nevezési díjnál? Party-n 3$-tól kezdõdik speedes, mert 1$-oson csak turbos sng van. Azért a 3$-os nevezési díjas versenyeken ilyeneket nem csinálnak:)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Én még nem láttam ennél jobb stratégiát sokemberes sng-re és freerollra.
Nekem egyedül így sikerül nyernem sng-ket.
Hiába emelek preflop akármennyit, megadják, hiába allin, megadják szar lapokkal, és természetesen csak õk javulnak. Most már egyedül csak A pár, K pár meg hasonlókra emelek preflop, de akkorát, hogy beleszakadjanak, szerencsére a f@szok ezt is megadják.
AK KJ KQ.. > limp

Én nem tudom, sokan azért szállnak be ilyen játékba, hogy lesz ami lesz, allin...

TaRka0107
<#eljen>

Hehe lenyomtam a parasztokat :D
2000 fõs Freeroll , fáradtan és kedvetlenül elkezdtem játszani, az elején nemjöttek a lapok igy blöffel probálkoztam de mindennel le calloztak ,igy mondom na ÁLLJATOK MEG MERT KIBASZOK VELETEK :D <#eplus2>
Elkeztem igyjátszani hogy: -Check-Fold ha nemjött lap
-Check-call ha valami alakuloban volt illetve ha topp párom volt másegyébbel fold
-Check-Raise ha monsterom volt(sor,flosh,full++)
És a sok kisköcsög persze mindennel rámtolták amikor probálkoztam flopot nézni és ha nemvolt semmim dobáltam, a sok pisztolyfejü meg mindent tolt rám hisz tudták hogy eldobom :), igen ám de nekem is jár közbe joolap és olyankor mindig mészárlás lett belõle :D
No eljátszodtam ezt végig és TÁDÁM 1. hely +50$ a Bankrollomhoz hehe

rájöttem hogy freerollokon hagynomkell hogy az ellenfél mindig azthiggye hogy erösebb és bármivel jön legyözhet és az lessz a veszte :D

Ezt kötelezõ meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

TaRka0107
Bevallom, nem omaházni akartam, azt hittem no limit holdem asztalhoz ültem. Akkor vettem észre mikor kiosztotta a 4 lapot:)

TaRka0107
Ohh...! Ezt nem tudtam.
Okosabb lettem legalább.
De sebaj, mert megnyertem:D

MEdievil
ez omaha nem? Akkor tényleg csak egy ász párod volt mivel 2 sajátlap 3 a flopról.

F

Omahánál a lapjaid közül csak kettõt használhatsz fel, de bármelyik kettõt
neked a lapjaid és a lenti 5 lap kombinációi közül a kezedben lévõ A pár a volt a legmagasabb, neki két párja volt
szóval ha nálad 3 vagy 4 A, az elég s*ar kéz :-)
TaRka0107
Itt mért nem én nyertem? Valami más szabály van?
#Game No : 8562535239
***** Hand History for Game 8562535239 *****
PL Omaha $3 USD Buy-in Trny: 48242711 Level: 5 Blinds(150/300) - Friday, October 30, 17:14:48 EDT 2009
Table Speed #1462318 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 4
Seat 5: Chris050488 ( 4,820 )
Seat 3: Hamster0689 ( 8,610 )
Seat 1: Rico1306 ( 2,705 )
Seat 4: chevylies ( 3,865 )
Trny: 48242711 Level: 5
Blinds(150/300)
** Dealing down cards **
Dealt to Hamster0689 [ As Ad Tc Ah ]
Rico1306 folds
Hamster0689 calls <300>
chevylies folds
Chris050488 checks
** Dealing Flop ** [ 4c, 3d, 8c ]
Chris050488 checks
Hamster0689 bets <300>
Chris050488 calls <300>
** Dealing Turn ** [ 7h ]
Chris050488 checks
Hamster0689 checks
** Dealing River ** [ 6d ]
Chris050488 checks
Hamster0689 checks
Chris050488 shows [ Ac, 8d, Kc, 6s ]two pairs, Eights and Sixes.
Hamster0689 doesn't show [ As, Ad, Tc, Ah ]a pair of Aces.
Chris050488 wins 1,350 chips from the main pot with two pairs, Eights and Sixes.

TaRka0107
Szép kis hand! Bocs, de pokerhandreplaysbe nem fogadja el valamiért:D

#Game No : 8562482747
***** Hand History for Game 8562482747 *****
PL Omaha $3 USD Buy-in Trny: 48242711 Level: 2 Blinds(30/60) - Friday, October 30, 17:00:04 EDT 2009
Table Speed #1462318 (Real Money)
Seat 1 is the button
Total number of players : 8
Seat 5: Chris050488 ( 5,360 )
Seat 3: Hamster0689 ( 4,420 )
Seat 1: Rico1306 ( 1,900 )
Seat 8: asgodeli ( 1,840 )
Seat 4: chevylies ( 2,000 )
Seat 6: hrmotors ( 620 )
Seat 9: morgana68 ( 1,720 )
Seat 7: sky888888888 ( 2,140 )
Trny: 48242711 Level: 2
Blinds(30/60)
** Dealing down cards **
Dealt to Hamster0689 [ Qd 7s 2s Qc ]
Chris050488 folds
hrmotors calls <60>
sky888888888 calls <60>
asgodeli calls <60>
morgana68 calls <60>
Rico1306 folds
Hamster0689 calls <30>
chevylies checks
** Dealing Flop ** [ Qs, Qh, 5d ]
Hamster0689 checks
chevylies checks
hrmotors checks
sky888888888 checks
asgodeli checks
morgana68 checks
** Dealing Turn ** [ 9d ]
Hamster0689 checks
chevylies checks
hrmotors checks
sky888888888 checks
asgodeli checks
morgana68 checks
** Dealing River ** [ Ad ]
Hamster0689 bets <360>
chevylies calls <360>
hrmotors folds
sky888888888 folds
asgodeli folds
morgana68 raises <720>
Hamster0689 raises <2,520>
chevylies folds
morgana68 is all-In <940>
Hamster0689 shows [ Qd, 7s, 2s, Qc ]four of a kind, Queens.
morgana68 shows [ Ks, 8d, 7d, 3c ]a flush, Ace high.
Hamster0689 wins 1,220 chips from the side pot 1 with four of a kind, Queens.
Hamster0689 wins 4,040 chips from the main pot with four of a kind, Queens.
morgana68 finished in 8 place.

chalezlopez
Bazz AJs-el betolom bb<10-nél, erre közepes stack rámtolja. AA... 2700-ból 120-ik, de fizetõs hely.

Vamos Argentina!

chalezlopez
OTP pl utal, ez tuti...

Vamos Argentina!

Daffit
Moneybookers vagy neteller feltöltésére mindegy. Ha közvetlenül akarsz feltölteni, akkor a dombornyomott, viszont meg kell tudakolni a banktól, mert némelyik nem utal közvetlenül szerencsejátékkal foglalkozó oldalakra.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Méghogy a Titan Pokeren balfaszok vannak..... úgy lejátszottak mint a huzat

asafderg
Ha csak arra akarod használni, akkor a legolcsóbbat és banki átutalással intézed a pénzügyeidet.

Visa kártyábol meiket érdemesebb csináltattni? Raiffeisen-töl
Visa Electron-Elektronikus kártya
Visa Classic-Dombornyomott kártya
Moneybookers és Netteller feltöltésére :)

asafderg
Nyiss egy lakossági folyószámlát ha nincs még. Elõbb v. utóbb úgyis szükséged lesz rá.
Lesz egy bankszámlád, ahonnan netenbankon keresztül tudsz utalni.

Ebben az opcióban nem vagyok biztos, de lehet mûködik. A Netellernek is van magyar bankszámlája, ha jól emlékszem az Ersténél. Bemész és a megadott bankszámlaszámra befizetsz kpban.

Mást nem tudok.

:) Köszi a segitséget!
Hogytudok a neteller számlámra ráutalni pénzt? Ha nincs Visa kártyám

asafderg
Felregisztrálsz az oldalra. Azzal az e-mail címmel, amit a pókertermekben használsz.
Fel kell turbózni (upgrade account) a regisztrációdat, ha jól emlékszem egy beutalással. Ebben nem vagyok biztos, de én tuti beutaltam 10.000 HUF-ot.
Utána igényelni kell a MC kártyát. Be kell scannelni 2 dokumentet. Én beküldtem a személyim, lakcímkártyám és jogsim mindkét oldalát. Nagyon jó minõségûnek kell lennie, mert elég gyorsan elutasítják ha gagyi.
Postán megkapod a kártyádat. Egy másik levélben a PIN kódodat.
Online supportnál rövid beszélgetés, hogy aktiválják a regisztrációdat.
Utána felhívnak és egy két személyes dologra rákérdeznek, amit megadtál. Szül. hely, idõ, biztonsági kérdés stb...
Sorrend nem biztos, hogy így van, de minden leírt lépésen végig kell menni.

Elég egyszerû, viszont hosszadalmas. Legalább egy hónap, mire végigmegy minden, de utána van egy MasterCardod, ami láthatatlan:)

Szólj, ha kell segítség.

Jó reggelt,

AbsolutePoker headsup 5$. Igazi kincsesbánya. Mivel ez a minimum HU-ra, rengeteg fish. Tegnap este 51$ -> 82$, ugy hogy 8 vagy 9 partit nyomtam. Csak annyi, hogy alkalmazkodni kell hozzájuk...
Este élõ party haverokkal, holnap meg tartok egy HALLOWEEN poker partyt reggelig online...

Leirod legyszi hogy is van ez? Tehát hogy hogy kapom a kártyát a kezembe, mien papirok kellenek ha kellenek?
Mert igy nincs szükség moneybookersre hisz a neteller is hasonlo netes pénztárca! Talán még jobb is?!
Na és Visa kártyám sincs.

asafderg
Igen van.
ATM az igazi cashout:). De bárhol lehet vele fizetni (persze akadhat kivétel), ahol elfogadnak MasterCardot.

Carloska
olyan move okat tudok lökni behalás :D

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=997967

Carloska
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=997963

Carloska
baszki lejött a dáma pedig nagyon komolyan toltam....

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=997954

A hiba ott volt, hogy egyáltalán bementél azzal a lappal. De ha már mindenképpen akkor emelni kellett volna preflop. Limpelni igazán kézbe kis párral jó. Azt könnyû eldobni de ha jön a set akkor 90%, hogy nyersz.

Akkor ez tulajdonképpen smallball stratégia nem?
Nekem meg az egyik rohadtnagy hibám, hogy képtelen vagyok elengedni a lapot. Szinte mindig megpróbálkozom a c-bettel, és amikor megadják, akkor megzavarodok, és mindenáron megpróbálom elvinni a potot, persze lecalloznak, és puff neki.

Carloska
jó volt ez én már egybõl allin rakom de ugyis megadta volna sima pech

Kogyo én nemvagyok szakértõ :D és kezdö is vagyok, de szerintem tul sokat limpelsz és ez a veszted.
Ha preflop emelsz 3-4xBB-t lehet hogy eldobtavolna!

KAMIONOS KOGYO
Nekem meg már jó ideje nincs szerencsém!

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=997746

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

TaRka0107
Én a végén headsup-ba mindig szarabb lapokkal verem le mert nem nehéz megadnom a hívását mert sokkal nagyobb a stack! De ha neked ez jön be akkor használd egészséggel:)

EhEh :D na megvan az ujj stratégiám 10 fõs normál Sng ra 2 orával ezelött sorozatban buktam el a Sng-kat mert nemgondoltam át elöre hogy is játszak és persze mindennel le is mákoltak

A mostani stratégiával most sorba nyertem Sng-ket és simán fizetös helyre értem
A stratégiám az hogy bármilyen joo lapom is legyen az elején hagyom hogy a sok Noob kinyirja egymást és majd utánna akciozom, és akkor is Check-Fold, Check-Call, Check-Allin
Az utolsó Sng-n Heads-up maradtam egy gyerekkel nagyobb stackel: nemjöttek a lapok igy Check-Fold-oztam többször egymás után, probálkoztam többször is Blöffel de nemjött be igy hagytam hogy ö probáljon blöffölni, el is kezdte a blöffölgetést mégpedig ugy hogy ha én Checkeltem Flopon akkor all-in-t nyomott hogy én dobjam el, ez be is jött mindaddig amig monsterlapomjött :D és akkor lecsaptam rá: flopon check erre kaptam az all-int én visszatoltam neki és lenyomtam :D

TaRka0107
Nekem ilyen hányszor volt! Q5 el elvertem egy AK-t, Q7-el elvertem egy AQ-át! Amikor pozícióból hívok short stackekre szinte mindig nyertem:)

Daffit
Nekem ma nincs szerencsém. Elég gyenge lapok jöttek. K8-al bemegyek, a másiknál K9, és ilyenbõl volt vagy 6 egymás után, persze, hogy buktam... pech

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Na felmérgelödve 3 Sng-t lejátszva Ultra agressziven :D és tádáám 1. 2. 2. helyek :D visszanyertem az elöbbi veszteségeket csupa mákolásokkal na meg hagytam hogy a Noobok elöre elintézzék egymást és csak utánna akcioztam
Jolesett amikor a K9 el lenyomtam az AJ -t :))

TaRka0107
Nekem most valahogy jól megy az SnG Party-n! Megálltam 71$nál! Aztán cash gamen visszabuktam 36$ra! Beültem egy 6$ os SnG-re ott 1. lettem! Aztán lett 55$-om. Utána pedig 3$os sng-ken megyek! Sokat megnyertem, páran lettem 2. és persze volt olyan is párszor amikor kihulltam az elején!
Ma úgy estem ki egy 3$-os versenyrõl hogy 4en voltunk és 2. helyen álltam. Chipleader sokszor allinezett, aztán megadtam AQ-val. Nála is AQ. Lejött neki a flösh riverre.:) De most 93$-on állok! Agresszornak kell lenni SnG-ken. Ez a jó taktika! Pozícióból mindennel hívni szinte.

Aztakurvamindenitneki többet soha nem megyek All-in
KK nálam all in hivnak belemegyek AJ ellen lejön neki az A
AA nálam all-in hivnak a másik 66-ot mutat lejön neki a flopon a 6
Ha nekem Fullom van akkor az ellenfélnek Pokerje
Minden Sng-bol kihulltam de ez lehet azért van mert Micro tétes és itt az emberek Maniákok
Már nemtom hogyjátszak hogy nyereséges legyen

Talán aztfogom csinálni vagyis azzal a taktikával játszom amivel megnyertem a Freerollokat vagyis Check-Fold ha nincs semmim és Check-Call ha joo lapjaim vannak, freerollokon Maniákok ellen joofegyver volt mert amikor Sorom vagy Flöshöm volt elcsekkeltem és probáltak minden blöffel eldobatni a lapjaimat és csak ugy ütöttem ki öket :D

Szia neked van ilyen Neteller kártyád? amit lehet használni ATM ek ben

asafderg
Pókerterem->Moneybookers->bankszámla
" ->Neteller->ATM
" ->bankszámla

Nézd át a szabályokat, mert akadhatnak korlátozások. Pl., hogy a választott kifizetési módon már kellett befizetned.

TaRka0107
Valamiért most nem engedi nekem feltölteni a handemet pokerhandreplays-re.:D