Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrisonMan

Lool lent van flush, de kézben senkinek nincs szívje <#kacsint>

PrisonMan
Alapból te vagy jobb helyzetbe, elsõ emelésnél nem riasztanám el nagy emeléssel. Kis-közepes tétet meg fog adni, mert neki csak egy A hiányzik a sorhoz. Mittomén ha 3-6$ vakokkal játszotok egy 6/8/10-et én rádobnék.

sz4bolcs
hali, itt egy szitu:

flopon JQK, én kezemben KQ
ellenfél kezében 10x

Ki van jobb helyzetben, és mekkorát szabadna megadnom ebben a helyzetben, ha tisztában vagyok az ellenfél handjével?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

KAMIONOS KOGYO
Jönni fog az!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Törölt felhasználó
Remélem...
Szerintem csak várni kell. Bár nem biztos, én még nem utaltam ki semennyit sehonnan.

Törölt felhasználó
Kiutaltam Everesten 50 dollárt, de eddig semmi nyoma 😞
Aham

Törölt felhasználó
Mostanában az Everesten játszok, nyertem is, de szomorúanlátom hogy csak csekken lehet kifizetést kérni😞

Regisztráltam a MoneyBookers-re.

De nem vágom mi a lényeg. Oda elküldi a pénzt a Everest, éa Bookersrõl meg megy a bankszámlára?
Törölt felhasználó
Kösz!
én ezért játszok szemtelenül lag-ot, A5-tõl, AA ig megyek be, + 45 konnektortól és mindegyikkel csak 2bb-t emelek. :-)
gondolom itt a rutinosabbak a szívükhöz kapnak, esetleg megkérdezik, hogy hol is játszom, milyen nick-kel ;-)

ami szerintem vitathatatlan elõny:
nálad az elõny (olyan nagy a range-ed, hogy nem tudnak belõni)
400 PP havonta

miért jó mindez?

mert akadémián át regisztráltam, és így még ha veszítek is 20$-át /hó,
a cash race-en keresek 125-150$-át

persze van egy arany szabály: csak azután váltok lagra, miután behúztam legalább 10bb-t egy csatába, tényleg hihetetlen, mennyire megijednek utána az embertõl.

viszont gond nélkül elhiszem, hogy ez NL25 fölött már nem mûködik.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

:-)

én tegnap nevettem nagyokat, 1 asztal, 2 calling station, 2 regular, a többi (mint én), feltörekvõ fish, NL25

Na a két CS úgy lefosztotta a regularokat (mák, mák, mák), hog tényleg csak nevettem, ha meg AA-val emeltek a profik, akkor lejött egy semleges sor, igazán vicces volt. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azok a lapok, amik ha lejönnek, neked lesz a legjobb kezed.

sz4bolcs
Mit jelentenek az outok? Azok a lapvariációk, amivel egy játékos nyerõ lehet?

sz4bolcs
Meg annak is örüljön, hogy nem QK-val fogadta valaki az allint...

na Full tilten 2 kör alatt kiestem 2$ tournamentrõl, pedig 3000 chipsem volt 60-80 BB-nél
buttonról 910s emelek SB vagy BB megadja, lényegtelen 1500 zsetonja van
Flopp 9 6 3, 6 3 színbe passzol, tehát flush húzom is van
gyerek emel, all-in rátolom megadja nála 9 3o, nem jött semmi
fél zseton oda, nem baj szép megadás preflopp tõle :-)
másik party AQ preflopp emelek egy gyerek adja meg, nem emlékszek pontosan hol ültem valahol elõl, õ meg SB vagy BB neki is 1500 körüli zseton
Flopp Q K 9, gyerek emel egy nyomorékat érzem nincs semmije all-in, gondolkozik megadja, nála 10 5o
Turn J
<#eljen>
doxadmin
Csak véletlen, hogy az 1iknél KK volt. Amúgy ilyen 53o, vagy 68o szokott fogadni, esetleg 53o és akkor a flop 246 -.-

#13095 elsõ kezem ebben a formátumban, szóval nem tudom 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

chalezlopez
Még jó hogy jött az A neked, mert különben egy elbukod a partit...

Vamos Argentina!

KAMIONOS KOGYO
Vagyis ide reggelj be és ha ide bemásolod a hand szövegét,akkor jó lesz,csak a számokkal valami baj van. XD

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Persze Full Tilt-es formátummá alakítod!

Törölt felhasználó
Tudnátok segíteni. Most az Everesten játszom, mentem a handeket, de nem tudom konvertálni a PokerHandReplays-el.

Meg lehet ezt valahogy oldani?
TaRka0107
Hogy konvertáltad a handet? Nekem valamiért mostanában nem engedi😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

KAMIONOS KOGYO
Szép! Ahhoz képest,hogy ilyen kis tét,még úgyan jó lapokkal mentek all-in a fiúk 😄 <#eljen>

Törölt felhasználó
Az egy nagy roulette-játék 😊 Gratula!
doxadmin
Mindenki szidja csak azt a szegény AA párt.

(remélem nem rontom el a linkelést :S)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

AA mat KQ fogadja és szinnel ver de ez természetes😄

ARSENAL&POKER

Hehe elkezdtem fishül játszani (fishek ellen csak igy lehet) vagyis minden szarral belimpeltem ésha találtam valami jóót végigtoltam és igy ezzel a taktikával visszanyertem a 10$-t amit ma elbuktam<#eplus2>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

chalezlopez
A nagy számok (és a póker) törvénye szerint, kb 10000 éves korodban már többségben lesz a nyert partik száma ha AA-val mész KQo ellen...<#wink><#pias>

Vamos Argentina!

Lolz megit AA nálam egy kicsit gondolkoztam hogy all-in merjeke menni, mondom megprobálom, egy KQo callozta Flop QKx
Most megyek s fejbelövöm magam mert ma már 10$-t veszitettem hülyék ellen<#wow1>

sz4bolcs
És egyszerûen nem tudok változtatni azon, hogy iszonyat hangulatfüggõ a játékom. Lettem már 5. 6000es freerollon, meg többször elsõ helyeken 90es versenyen. Egyasztalosnál is. De mikor elszáll az agyam, vagy nincs elég motivációm, csak nyomom be a pénzt versenyekre, és mindent elbukok...

Ez hihetetlen egymásután 10 sng KK és AA val estem ki peddig preflop all-in mentem legtöbb esetben
Ha AA van nálam az ellenfélnek FullHouseja lesz
Ha KK van nálam All-in az ellenfél A6o call és ott virit az A a flopon

Ugylátszik csak az a taktika müxik már hogy minden szarral belimpelek és ha találok valami joot akkor All-in(sór,Flosh,full++)

sz4bolcs
Én is így vagyok, és nem tudom, mivel fejlesszem a játékom...

TaRka0107
Nekem is így volt míg meg nem találtam a magamnak legjobb játékot.(gondolok itt az SnG-re cash game-re.)

Basszus nem is tudom minek pókerezek, egyszerûen nem tudok kilépni egy 10 dolláros intervallumból. Amit az egyiken megnyerek, azt a kövekezõ két-hármon el is vesztem, és így tovább.

TaRka0107
Aha! Csak azért kérdeztem mert a sima turbon is 3 percenként emelkedik!😄

sz4bolcs
3 percenként emeldedik a vak. A vége környékén ilyen 20000-es volt a nagyvak, nekem meg volt 50k.

Fél $ jár az 5. helyér. 😊

TaRka0107
Hyper-turbón hány percenként emelkedik a vak? Mennyit nyertél? Egyébként GRAT!

sz4bolcs
xDDDDDDDDDDD sorry

sz4bolcs
lol, 5. lettem egy 990es hyper-turbón. Na ehhez kell mák... 😄

chalezlopez
AZ ÉV JÁTÉKA!!<#falbav>

***** Hand History for Game 8565638863 *****
$2 USD NL Texas Hold'em - Saturday, October 31, 22:50:26 CET 2009
Table Speed #1465471 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 4
Seat 3: Kukacsi ( $2.07 USD )
Seat 2: alex29mama ( $0.98 USD )
Seat 5: andrass90 ( $0.47 USD )
Seat 7: ashami ( $2.59 USD )
andrass90 posts small blind <$0.01 USD>.
ashami posts big blind <$0.02 USD>.
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ Ac As ]
Kukacsi raises <$0.04 USD>
andrass90 raises <$0.05 USD>
ashami folds
Kukacsi raises <$0.12 USD>
andrass90 raises <$0.20 USD>
Your time bank will be activated in 6 secs. If you do not want it to be used, please act now.
Kukacsi raises <$0.28 USD>
andervoodtim has joined the table.
andrass90 is all-In <$0.21 USD>
Kukacsi calls <$0.03 USD>
** Dealing Flop ** [ Ah, 6h, Th ]
** Dealing Turn ** [ Qs ]
** Dealing River ** [ 2s ]
Kukacsi shows [ Ac, As ]three of a kind, Aces.
andrass90 shows [ 9h, Qh ]a flush, Ace high.
andrass90 wins $0.92 USD from the main pot with a flush, Ace high.<#falbav>

Vamos Argentina!

Dick Riddick
Lesz még jobb is. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Baráti társaságban ha megkérnek és te visszautasítod, az bunkóság.
Egyébként nem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Mi a fene a tegnap vertem le a joonépet 60$ nyereséggel zártam a napot, ma meg nembirok 1$-t összenyerni<#conf><#wow3>

zeli
Miért lenne ?
Ha vki nem akarja, akkor játsszátok végig. Felezés akkor jó, ha mindketten akarjátok.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
😊 Szerintetek illetlenség, ha félig ismerõs társaságban pokerezünk, a srác mondja, hogy utálja a heads upot, a party végén ketten maradtunk vele, de én nem akartam felajánlani a felezést?

zeli
egyszer-kétszer. pl.: múltkor volt, hogy egy SNGn headsupba kerültünk, aztán a gyerek írta, hogy mennie kell. Mondom jó, akkor hogy ne legyen allinezgetés, pénzfeldobás, felezzük el a nyereményalapot. Így jó volt, mindketten jól jártunk. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
És te már használtad? 😄

zeli
az azt jelenti, hogy meg lehet egyezni a többi játékossal a nyereményalap szétosztásáról. MTT-n csak a final table-nél elérhetõ, SNG-n végig.
Bejön egy ablak, és ott lehet ajánlatot küldeni a többieknek, vagy a másiknak. lehet asszem a zsetonok arányában szétosztani a zst, vagy beírni konkrétan, hogy neked ennyi nekem ennyi. ha mindenki elfogadja, vége a versenynek.

Rash87
FullTilt-en,mikor játszok,a Fold To Any Bet fölött van egy olyan,hogy:
Discuss Deal 1/6 néha 0/7 stb
S nem jövök rá,h ez mit takar,valaki esetleg segíthetne 😊

Glory, Glory Man. United!

Én is szoktam játszani azokat söt most is azokat játszom 😄 3 asztalon