Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
komolyan elhiszem... ennek statisztikai alapjai vannak... amiket itt megmutat Szabi azoknak ha a NEGYEDET kapnam en (nem feltetlen csak lapra gondolok, hanem akar vegigvitt szitu is lehet) akkor NAGYON szerencsesnek ereznem magamat... nem beszelve, hogy meg soha sem volt royalom neki amiota idejarok kapasbol van 4... nem beszelve a temerdek pokerrol es szinsorrol... 2x volt eddig eletemben szinsorom es abbol csak egy nyert (!!!!!!!)... szerinted?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

sz4bolcs
ezért dobjátok a szarjaitokat minraise-re is:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Am mielõtt bárkinek bármi kétsége lenne, ez teljesen standard allin. Most Csacsi biztos jönne, és fölállítana valami 88-AA hand ranget a srácnak, ami alapján itt veszteséges a callom, de a valóságban annyi infót ejtenek magukról a játékosok 6-max sng-ken, ami alapján majdnem biztosra megmondható, hogy ilyen move-ok után mi van a kezükben.
Pár dolog, ami segít ilyenkor a mérlegelésben:
-ez az ellenfél 99+ párokkal preflop allin megy a gyenge postflop játéka, és az agresszióm miatt.
-alacsony párokkal, Acerag-ekkel nincs az a clickback rereraise (nemtom a szakszót) preflop
-monsterekkel láttam elõtte limpelni, slowplayelni, berángatni más játékosokat a partyba, hogy aztán már flopon értékér emeljen, aztán showdownig elmenni, vagy mutogatni, miután az ellenfél foldolt.
-magas a félelemszintje, a bizonytalan játéka miatt irtózik a checkraise-tõl, és ha nehéz döntés elé állítják. Itt pl. ha csak emel, és nálam pár van, amit megcheckraiselek, akkor baromi dühös lett volna, hogy azt az AJ-t be kell dobnia.
-volt ellene egy nagyon csúnya KK dobásom miután végigcallolt A riverig, és kis-közepes emelés, és az én dobásom után 26offsuited-ot mutatott amibõl egy kettes párja volt.
-alacsony szinten gondolkodó játékos, képes átgondolni, hogy mi lehet a kezemben, és mik a veszélyes lapok, de pl. eszébe nem jutna egy ilyen flopon allin mennie olyan lappal ami engem ver csak azért, hogy tegyem be a zsetonom. Tehát nincs tisztában azzal, hogy az eddigi információim szerint nekem milyen képem van róla, és hogy egy allint itt abszolut gyengeségként értelmezek tõle.

Így hirtelen ennyi dolog jutott eszembe, amik miatt calloltam.

sz4bolcs
Otthon azért ne csináljátok utánam, ha nincs megfelelõ pszichológiai képzettségetek a fishek lelkivilágáról. :Ð

sz4bolcs
imádom checkcall allin Ász-magassal nyerni a tornákat. 😄😄

sz4bolcs
Csak nekem is egybõl az a baromság ugrott be, hogy slowplay, hátha pikkel csinálja ezt, pedig inkább félt tõle, hogy túl nagy lesz a pot, vagy hogy pikkem van, azért emelt bele ilyen picit.

sz4bolcs
Most épp volt, flopon pont az jött, amire tettem a srácot, vissza kellett volna emelni, amég föl nem jön vmi ijesztõ lap, és számára egy JQ-val baromi sok ilyen van.

sz4bolcs
xDDDD

Ezek a pókerek jól mutatnak, az egyetlen gond velük az hogy ha az ellenfélnél nincs erõsebb lap nem igen lehet értéket nyerni vele...
sz4bolcs
mondjuk jó szarul meg következetlenül játszottam meg, flopon sokkal több volt benne.

sz4bolcs
Sz4bolcs, aki flopon nem setesedik párokkal.

sz4bolcs
ne kötöszködjé'! Mutass 1 órán belül két royalt xD

sz4bolcs
Nem neked ment a post... :Ð

sz4bolcs
Jaja, kurva anyádat! (amúgy jó az oldal)

De te most komolyan elhiszed, hogy Szabolcsnak több szerencséje lenne a pókerben, mint neked, nekem, vagy józsibának?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Christian88
A tökéletes River

http://www.twitch.tv/hegii

precision
én egy omaha sng headsupján találkoztam egy ilyennel 😊

13000 vs 2000 zseton az én javamra, flop elõtt mindenre pot-raiseeltem, mindig dobta, és mikor már csak 300 zsetonja volt akkor jutott eszébe allinre menni egy teljesen szar lappal 😊 mondjuk nekem se jött le semmi és ász magassal kiejtettem 😄

Bazinga!

sz4bolcs
Ilyen nincs bakker xDD Ma volt egy tornán egy player, elõttem ült, 1,5 óra alatt mindennel rámlimpelt 300/600-as vaknál is, és akármivel ráminraiseltem, mindig dobott. 85%-ban dobnia kellett, és a torna végéig (amikor is szépen elfogyott) sem találta meg a prbléma ellenszerét. Még 1800 zsetonból is rám tudott limpelni, és 1 vakos minraisre dobni. 😄😄

sz4bolcs
Mai nap büszkesége:

01/31/2012 $6.00 NL Hold'em <45 Players> $5.46+$0.54 1/45 $76.19

sz4bolcs
"pusztulj, rühes" <#idiota><#idiota><#idiota>

Hál istennek megkaptad ami jár
ez is jó

itt: http://goo.gl/fGwgV

..fgh54h5454h4

sz4bolcs
Amúgy ez a második eset, hogy 1 nap alatt két royalom volt. Az elõzõ ilyennél másfél órán belül volt a kettõ, ha jól emlékszem. De dolgozom a rekordkísérleten, hogy két asztalon legyen egyszerre... 😄

sz4bolcs
Szerintem ugyanaz az elején feszülõs, késõbb agrulós "abc-poker" nyereséges itt is. Sokkal több az akció, sokkal több a headsup szituáció. A szélesebb laptartomány nem abból ered, hogy kötelezõen lazábban kell játszani, mint fullringen, és eszetlenül emelgetni, fõleg callolni, hanem pozícióból többször jut az ember olyan helyzethez, hogy ugyanazokat a lapokat megemelje, amiket amúgy fullringen is meg kéne emelnie, ha nem lenne elõtte 10 limpelõ meg 5 emelés.
Most hirtelen nem tudnék kiemelni egy tényezõt sem, ami sh-ban fontosabb tényezõ lenne, mint fullringben, de majd figyelem a játékom, aztán jegyzetelek, hogy mit hogy csinálok.. amúgyis grafomán vagyok, kiélem az perverzióm. 😄

Lammer
ohhh beneztem, kozben Chris is linkelt, azt hittem Szabie 😄... whatever akkor is megamakos... (ket RF egy nap mennnnyema 😄)

Lammer
nah... most neztem meg a videokat, mert sajnos mobil javas operan nem tudom...

Itthon kozosen neztuk meg Anyuval (mar meseltem rolad 😄)... csak ingattuk a fejunket ("ez hihetetlen..." + "naneee..." felmordulasok kozepette)... 😄

ennyi jo lapom meg az eletben nem volt, nem hogy par session alatt 😄

Gyujtsunk Szabinak WSOP ME-re!!! a reszesedest megbeszeljuk kesobb (ugy is ITM lenne) 😄DDDDDDDDD

És mennyivel igényel másabb stratégiát? Szélesebb laptartomány és agresszívabb játék?
Christian88
Na végre valami itt is!

sz4bolcs
aham, sh 12 playereseket

Te amúgy SH SnG-ket nyomsz?
Igen. Van. Oda-vissza így mûködik. Ha nem bírod játssz inkább CG-t😄

sz4bolcs
Ami a reggeli kivégzés postomból kimaradt:

Christian88
De most komolyan, ilyen van? Tegnap is és ma is:

Lammer
preci:
en mar javasoltam, hogy Szabinak ossze kene dobni valami nagyobb tornara.. en ha tehetos lenek szponzoralnek neki egy wsop main eventet 😊

mas: hetvegen 2 csaladi session.. ilyen sem volt meg... minketto utolso... elfogyos flop 2par olle set call... masik elfogyos 2 par turn olle. hugom lecallol sorral.. gg hugi hedzapban ugy makolt olleban, hogy meg Szabi is csettintene xD

(bocs java mobilos hsz. nem mux valasz gomb)

precision
ha adok pénzt veszel nekem egy lottót? 😄DDDDD

Bazinga!

sz4bolcs
Meg szegénykém riveren is sejthette, hogy valami nagyon el van baszódva, ha csak ilyen finnyásan tette be a maradék zsetonját, nem bátorodott föl egy instaallinre. Elég szar érzés lehet, mikor az embernek megjön az egyetlen lapja, ami segíthet, de valahol mélyen ...már érzi, hogy az sem elég. 😄😄😄

sz4bolcs
Az ilyen clickback raiselgetõk meg is érdemlik, hogy lejöjjön az ellenfél pokere. (Am meg milyen jó arc voltam, hogy megvártam a fullját) xDDDD

sz4bolcs
Kora reggeli kivégzések Sz4bolcs módra :FFF

sz4bolcs
na, ma végre sikerült stabilizálnom a grafikonom irányát 😄

Christian88
ez úgy mindent elmond a mai napról nekem:

Tigristank
Sokat kellett gondolkoznom, hogy meg merjem-e adni. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Hmmm azok a védekezõ nyitások... öröm nézni😄

Ez bizony szar ügy, sejtem mit érezhetett a srác 😄
Tigristank
Bocs haver, de ezt benézted: 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

sz4bolcs
Sz4bolcs1985: which one? 😄

sz4bolcs
Ha nagyok lesztek, gyerekek, ti is csinálhattok ilyet:

Nem... inkább én😄

sz4bolcs
cashgame... :Ð

Vissza NL10re... szeretlek variancia és tilt😊

Christian88
Az elõzõt nekem nem mutatja jól, de itt van 3 egymást követõ Hand 😄