Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Egy fraktál.
Ha bárki látna illesztési vagy bármilyen más problémát a háttérrel, szóljon nyugodtan.

\"Heroes never die. They just reload.\"

KAMIONOS KOGYO
Mi ez a háttér Ricsi???

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Dick Riddick
Ez nekem is tetszett... <#whatever>

jó kis történet ez 😄

Dick Riddick
Emberek és pofonok... 😊

Más az ízlésünk ezek szerint, én ezen speciel percekig röhögtem 😄

Dick Riddick
Hát õszinte leszek, korábban végigolvastam egy csomót ezekbõl a képsorokból, de csak egyen-kettõn tudtam nevetni. Persze az is lehet hogy az én humorérzékemmel van a baj.

😄

Ezt én se értettem 😄

A Te oldaladról ez miért volt blöff? Akkor lett volna blöff ha river után visszaemelsz.

Carloska
nah jólvan egy hétig nem leszek elég voltt egy hétre ennyi is

Carloska
és akkor amit megszoktatok tölem 😄

Carloska
bluff vs bluff

Carloska
a10 vs kq vs 33

aj vs qq

most egész jó partyk jönnek össze 😄

Carloska
aa vs kk vs qq nálam 10 7 amivel vittem volna 😄

hát gyerekek 3 AK-t kaptam egy SnG-n
1; itt eldöntöttem floppon, hogy short stacknek megadom még én rimánkodhadtam valamiért :-D

2; A nevetõ 3.

természetesen szar a program a másik AK nem esett ki, nem tudom itt miért úgy muatatja

3. és a végsõ party, megkoronázva a eddigi leosztásokat:-D

mondjuk kíváncsi vagyok az A7-tel meghívta volna gyerek a floppon megadta volna-e a lyukas sorra, gyanítom igen :-)
Ez hülye vagy rosszul látok? Azt látom, hogy a 88-nak adta végig a lagnagyobb esélyt a gyõzelemre.<#fejvakaras>

KAMIONOS KOGYO
😄

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO

kraawz
nagy nagy gratula<#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

PrisonMan
"flass" <#vigyor>

Carloska
de ne feljts el szólni mert pont órát akartam venni amugyis

Hát nem tudom, én azt a két díjat felcserélve olvastam én is több oldalon. De hát ezt adták, szóval biztos ez a hivatalos 😊 A telefonnak én is jobban örültem volna.

#13393: még nem döntöttem el mit csinálok vele, lehet hogy eladom. Ha igen, akkor vaterára fogom feldobni, majd berakom ide a linket.

Ja, kösz mindenkinek 😊

Carloska
luxus karorát megveszem töled ha nincsen rá szükséged menyiért adod?

KAMIONOS KOGYO
De ha 6.lettél,akkor nem egy Nokia N97 telefont kellett volna nyernél?
Vagy ha karórát nyertél,akkor a 4.-nek kellett volna lenned!

Na mind1,az a lényeg,hogy ott voltál a TOP-ban!

KAMIONOS KOGYO
Na ezt öröm hallani! GRAT! <#eljen><#eljen><#taps><#taps>

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Dick Riddick
<#eljen>

<#taps>

HUPT döntõ:

Na ez is megvolt. Durván 160 emberbõl 6. lettem. Volt a 11-12 állomás, mindenhonnan 10 ember, plusz a maradék online kvalifikált. Úgy volt a struktúra, hogy volt 20 asztalon, minden asztalnál 7-8 ember, minden asztalnál gyõztesig játszottunk, és a 20 gyõztes ment a két döntõ asztalra. Megnyertem az én asztalomat, pedig rögtön az elején eléggé elcsesztem egy handet, majdnem a fele stackem elúszott rá. De aztán feldupláztam magam, kivágtam két embert, végén heads-up maradtam egy sráccal, végig csiplíder voltam, aztán õt is kivágtam 😄 Akkor persze meg kellett várni, mire minden asztal végez (8-ra volt kiírva, 9-kor kezdtünk játszani, én éjfélkor ütöttem ki az utolsó embert az asztalomnál). A két döntõ asztal már rendes pókerasztal volt, profi dealerekkel, nagyon frankó volt. Sõt, ugye ez az egész a Gellért-fürdõben volt, az utolsó két asztal pedig a medencék felett volt, szóval nagyon hangulatos volt az egész. Itt újraindultak a vakok, mindenki újra egyenlõ stackkel indult. Az volt a stratégiám, hogy amíg full az asztal, addig feszesen, aztán késõbb kinyitni. Hát nem jött össze, az emberek csak nem akartak kiesni, a vakok nõttek, semmi használható lapot nem kaptam (K6s volt a legjobb), úgyhogy nemsokára át kellett váltanom push/fold módba. De még sokan voltak így. Aztán végre kaptam TT-t, de azzal csak a vakokat vittem el, utána QQ, amivel all-in mentem, de a másik srácnál is QQ volt, úgyhogy split pot. De aztán végülis a másik shortstacket én kopasztottam meg 66-al. De itt már ez a duplázás sem segített, csak arra volt jó, hogy elérjem a final table-t. Ide harmadik shortstackként érkeztem (950, vakok 300/600). Na mondom, egy kör, ennyire futja. Természetesen nem kaptam lapot, viszont úgy voltam vele, hogy ha itt duplázok akkor se megyek semmire, úgyhogy inkább nem mentem all-in Q7-el mint a többi shortstack, hanem kifizettem a vakot és végigültem két kört. De MENNYIRE megérte.......... rögtön az elején kiesett egy srác, én pedig a kemény 50 zsetonommal HÁROM embert túléltem.......... vagyis mindhárman kiestek, mielõtt hozzám ért a vak. Sõt, akkor is majdnem feltripláztam magam, de végülis kiestem, hatodikként.

Jó sokáig tartott, 1-kor kezdõdtek a döntõ asztalok, én olyan 4 körül estem ki. Nyertem egy elég drága svájci karórát, pólót, pulcsit, sapkát, stb. Nagyon jól sült el, nem számítottam rá, az biztos 😄

sz4bolcs
Nanáhogypersze allin 20%ra... Sajnos azt kell, hogy mondjam: alapszitu.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Carloska

baszki <#wow3>

sz4bolcs
Tegnap láttam AK vs. AK flöst. 😊)))

Rash87
Elõször csak info kellene,hogy vki játszik a ChiliPoker-en?

Glory, Glory Man. United!

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Final table vélemény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát szerintem nagyon szar volt, gyakorlatilag preflop all-in volt az egész, szinte nem is volt postflop játék....... Ivey játéka volt egyedül érdekes, de hamar kiesett. Cada meg nem mondom hogy szar játékos, de teljesen jellegtelen karakter. Szóval az egész unalmas volt.

Hát ez hihetetlen, ha nem akartok WSOP spoilert, akkor ne olvassatok se Blikket, se kommenteket youtube-on, elég nehéz nem beleszaladni, hogy ki nyerte, én nem tudtam kivédeni -.-

Carloska
verseny elején elég merész huzás voltt de bejött ...

sz4bolcs
Nem tudsz te semmit. Az Ruyal Flass 😄

Na ezzz még ilyensevolt Ma mindennel nyertem ipokeren ez hihetetlen sorozatban minden SnG-t megnyertem 😄DD Az elmult 2 hét veszteségeit mind vicca nyertem hehe ,nah ilyen nekem is jár közbe-közbe 😊 (Peddig nemjátszodtam Fishként csak egyszerüen betaláltak a lapok)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

kraawz
Hihetetlen, ma mindennel buktam

AA vs QQ
AQ vs Q8
KK vs A6

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Carloska
kiült a forma aztán utána sztem azért kelett beraknia

Carloska
sit and go

Ez milyen játék? Nem mondod hogy cash game? Azért kérdezem mert a bal alsó ürge bepostolja a SB+BB-t, és olyan csak elvileg CG-ben van...

Figyeltem a csávót, elég szolid játékosnak tûnt, direkt azért nyitottam potnyit, hogy ha húzóra megy akkor ne adja. Persze ha így gondolkozom, hogy nem húzóra ment, akkor csakis flösst flopolhatott, ami azért nem valószínû.

Ennyi volt az asztalnál a standard emelés, nem szoktam variálni az emeléseim méretét. Amúgy is elég feszes asztal volt, szóval ez bõven elég + a FTPA-n is épp az egyik challange-et csinálom, ahol ennyi van elõírva.

Carloska
nah ez már télleg fullos asztal.... 😊

Szerintem meg egyértelmû blöff volt. Én arra gyanakszom, hogy várta a 4-ik színt és amikor nem jött le eljátszott egyet. De miért nem emeltél preflop nagyobbat?

Szerintem jó dobás volt, igazából csak egy blöfföt tudtam verni, más nem nagyon lehetett nála. Suited connectorra tettem.

Vélemény?

Illetve csak olyan helyre tudjon kiutalni, ahova csak neked van hozzáférésed (a saját bankszámlád).