Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha bárki látna illesztési vagy bármilyen más problémát a háttérrel, szóljon nyugodtan.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"Heroes never die. They just reload.\"

1; itt eldöntöttem floppon, hogy short stacknek megadom még én rimánkodhadtam valamiért :-D
2; A nevetõ 3.
természetesen szar a program a másik AK nem esett ki, nem tudom itt miért úgy muatatja
3. és a végsõ party, megkoronázva a eddigi leosztásokat:-D
mondjuk kíváncsi vagyok az A7-tel meghívta volna gyerek a floppon megadta volna-e a lyukas sorra, gyanítom igen :-)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
#13393: még nem döntöttem el mit csinálok vele, lehet hogy eladom. Ha igen, akkor vaterára fogom feldobni, majd berakom ide a linket.
Ja, kösz mindenkinek 😊
Vagy ha karórát nyertél,akkor a 4.-nek kellett volna lenned!
Na mind1,az a lényeg,hogy ott voltál a TOP-ban!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Na ez is megvolt. Durván 160 emberbõl 6. lettem. Volt a 11-12 állomás, mindenhonnan 10 ember, plusz a maradék online kvalifikált. Úgy volt a struktúra, hogy volt 20 asztalon, minden asztalnál 7-8 ember, minden asztalnál gyõztesig játszottunk, és a 20 gyõztes ment a két döntõ asztalra. Megnyertem az én asztalomat, pedig rögtön az elején eléggé elcsesztem egy handet, majdnem a fele stackem elúszott rá. De aztán feldupláztam magam, kivágtam két embert, végén heads-up maradtam egy sráccal, végig csiplíder voltam, aztán õt is kivágtam 😄 Akkor persze meg kellett várni, mire minden asztal végez (8-ra volt kiírva, 9-kor kezdtünk játszani, én éjfélkor ütöttem ki az utolsó embert az asztalomnál). A két döntõ asztal már rendes pókerasztal volt, profi dealerekkel, nagyon frankó volt. Sõt, ugye ez az egész a Gellért-fürdõben volt, az utolsó két asztal pedig a medencék felett volt, szóval nagyon hangulatos volt az egész. Itt újraindultak a vakok, mindenki újra egyenlõ stackkel indult. Az volt a stratégiám, hogy amíg full az asztal, addig feszesen, aztán késõbb kinyitni. Hát nem jött össze, az emberek csak nem akartak kiesni, a vakok nõttek, semmi használható lapot nem kaptam (K6s volt a legjobb), úgyhogy nemsokára át kellett váltanom push/fold módba. De még sokan voltak így. Aztán végre kaptam TT-t, de azzal csak a vakokat vittem el, utána QQ, amivel all-in mentem, de a másik srácnál is QQ volt, úgyhogy split pot. De aztán végülis a másik shortstacket én kopasztottam meg 66-al. De itt már ez a duplázás sem segített, csak arra volt jó, hogy elérjem a final table-t. Ide harmadik shortstackként érkeztem (950, vakok 300/600). Na mondom, egy kör, ennyire futja. Természetesen nem kaptam lapot, viszont úgy voltam vele, hogy ha itt duplázok akkor se megyek semmire, úgyhogy inkább nem mentem all-in Q7-el mint a többi shortstack, hanem kifizettem a vakot és végigültem két kört. De MENNYIRE megérte.......... rögtön az elején kiesett egy srác, én pedig a kemény 50 zsetonommal HÁROM embert túléltem.......... vagyis mindhárman kiestek, mielõtt hozzám ért a vak. Sõt, akkor is majdnem feltripláztam magam, de végülis kiestem, hatodikként.
Jó sokáig tartott, 1-kor kezdõdtek a döntõ asztalok, én olyan 4 körül estem ki. Nyertem egy elég drága svájci karórát, pólót, pulcsit, sapkát, stb. Nagyon jól sült el, nem számítottam rá, az biztos 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
AA vs QQ
AQ vs Q8
KK vs A6
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ennyi volt az asztalnál a standard emelés, nem szoktam variálni az emeléseim méretét. Amúgy is elég feszes asztal volt, szóval ez bõven elég + a FTPA-n is épp az egyik challange-et csinálom, ahol ennyi van elõírva.