Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondom játék elmélet: mindig a nagyobb zseton nyer <#eplus2>

néha azért tényleg kutya dolgokat csinál a gép :-P

ez kettõ nagyon tetszett

nem néztem meg de talán a leggyengébb hand nyert :-)

ez fajin

nem badbeat, hisz volt 14 % esélye, mondjuk jobb hogy turnen jött mint riveren, akkor elejtettem volna egy könnycseppet

De a lényeg, hogy kb. 1000 zsetonról indultam, minden kezemmel all-in, 96 vs A7, jött a 6
Q9 nálam vs K8, jött a Q és végül kiesek K settel, kegyetlen ez a póker <#eplus2>
chalezlopez
Én kifizettem tegnap az AA-mat A3 ellen. Flop: 363 a többit már hagyjuk...
Pedig durván betoltam preflop 6BB-t...

Vamos Argentina!

úgy szeretem amikor a kézbe AA páromat elveri egy 22, flop settel még szerencse, hogy nem fizettem ki :-)
Speed gondolom turbo, R/A rebuy és addon. GP-t nem tudom.

Rash87
Lehet hülye kérdés,de van 1 verseny,ami mögött ez áll:
GP SPEED R/A

Ez mit takar pontosan ?

Glory, Glory Man. United!

TaRka0107
Ez nem az a kép😄
Az a lényeg, J10-em van.Vak:50/100
Elõttem emel valaki 800ig, én vissza allin 1600 valamennyivel, megadja az utánam lévõ és aki emelt az is! Hát lejött 3 kör és egy top pár 10es😄
És megnyertem😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Már az elején allin mentem 1600al egy 800as emelés ellen😄 Ha szarul játszom meg, akkor nyerek, meg éreztem is hogy bejön😄

PrisonMan
még kettõ ellen is... Valamelyik nap írtam hogy QQ (ellene nyertem volna) és 2Q ellen veszítettem. Flopan volt egy kettes és a marha 8$-t jött velem riverig a kettes párjára, mire természetesen lejött az a 2es...

Szóval legbiztosabb ha csak egy ellefél ellen játszhatod az AA-t vagy KK-t 😊

Én úgy vagyok vele, hogy ha csak 49%-om van már kell a szerencse. Az egy dolog, hogy azzal is elégedett vagyok. De ha 5-6 ilyet elveszítesz egymás után akkor egybõl azt mondod, hogy nincs szerencséd nem pedig azt, hogy ilyen a matek.<#banplz> De, hogy a lényeget ragadjam meg én azt mondom, hogy 3 ember ellen még az AA-val is szerencse kell a gyõzelemhez. Szerintem.

Nem, mivel azért van kezdetben 43% esélyed, mert még öt lap jön, ami segíthet. Miután láttad a flopot, ebbõl az öt lapból hármat "elhasználtál", a maradék két lapra nyilván kevesebb az esély.

sz4bolcs
Ezen már sokat gondolkodtam: Ha AKval megyek alacsony pár ellen, akkor ugye van 43%-om nyerni preflop. Ha flopra nem jön föl számomra jó lap, de az ellenfél legjobb keze is csak egy pár, akkor nem helyes úgy gondolkodnom, hogy még mindig 43% nyerési esélyem van, ha láthatom a turnt és a rivert, holott már csak 24% esélyem van nyerni?

Nem tudom, mennyire érthetõ a kérdésem..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

pénz feldobást arra értem, hogy preflop "vakon" rakod be 3 ellenfél ellen QQ-al, nagy az esélye hogy belefutsz egy KK-ba vagy AA-ba, az elõnyt pedig már mutatás utánra mondtam ( többi ellenféllel szemben).
DE ha még összesítve is nézzük, hogy mindegy hogy ki ellen a 3 közül de 60% bukni fogsz az elenyészõ, Pókerben pedig a 40% preflop eséllyel nyerni egyáltalán nem szabad szerencsés nyerésnek nevezni
Szerencsés nyerés az ha rivernél 3-5 % és bejön, az mák.
Carloska
nagyon durván elpicsáztak most 😄

*** TURN *** <7c>
Gabor Karman: nyit 3485 és all-in ment
ratana73 elhagyja az asztalt
hyperharry: megad 3458 és all-in ment
reALgud: dob
Meg nem adott tét (27) visszajuttatva neki: Gabor Karman
*** RIVER *** <6c>
*** MUTATÁS ***
Gabor Karman: mutat <2c 8c> (flush, Tízes magas)
hyperharry: mutat <4c 5c> (színsor, ettõl: Hármas eddig: Hetes)

sz4bolcs
Ja igen, te is ezt írod.

sz4bolcs
Jó, de csak egy flöshúzó esélyeivel.

1/3-hoz, hogy megháromszorozom a stackat. Ez nekem elég.<#hehe>

sz4bolcs
De ha ilyen szépen levezetted, hogy a QQ allin ebben az esetben annyi, mint egy flopos sorhúzó, amivel így utólag teljesen egyetértek, akkor miért nem dobod be?

kraawz
Eltökélt célom, hogy pár hónap alatt 10$-ból 1000 $-t csinálok!

Kezdésképpen NL5-ön tolom és 0.10 és 0.25 sit&go-t játszok.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
bwinen a minimális befizetés 2500 Ft, kivenni pedig 7200-tól lehet.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

acsati
ha mondjuk nyerek 2$-t már azt is kikérhetem?
(nemtom vhol olyan olvastam hogy bizonyos százalékot el kell érni hogy kikérhessem a nyereséget)
Soha többet nem cash game-ezek, -9$ 1 óra alatt

A saját pénzedet elvileg akkor veszed ki, amikor akarod

acsati
sziasztok
ma regeltem bwin-re de még nem játszottam igy komolyabb pokerekkel és azt szeretném kérdezni, hogy ha befizetek 3000-ret mondjuk akkor mikor lehet kifizetést kérni? Vagy ez hol lehet leirva mert a befizetést mindenhol elödobálja de a kifizetésröl még nem találtam semmit 😄
Ja, csak míg a fél potot megadhatja határeset kézzel (flösshúzó, közepes pár), az all-int nem nagyon.

Én azt mondom úgy is meg lehetett játszani. Végül is én ezt sokszor megadom kézbe kis párral és turn-riveren simán leesik az A-K.<#szomoru1>

TaRka0107
Egy fél pottal is meg tudtad volna nézni hogy van-e valamije.

Van külömbség az elõny meg a jó esély között. Ha 100 ember ellen játszol orosz rulettet és neked nem 1 hanem 2% esélyed van az életbenmaradásra akkor biza szerencse kell az életbenmaradáshoz hiába van dupla esélyed a többiekhez képest. Az a 35% éppen csak annyi mint ha floppon flös húzóra mondta volna be. De hogy tisztába tegyem a dolgot ha 70%-os nyerési eséllyel veszítesz na akkor van balszerencséd.
De ezt nem igazán értem ha 50-50-es preflop ólin van az pénzfeldobás ergo szerencsejáték de ha 37%-od van akkor elõnyben vagy??<#fejvakaras>

Nem.

Való igaz, hogy ezt iszonyat szarul játszottam meg. Néha ha sokáig játszom, akkor hajlamos vagyok a fejembe venni, hogy az ellenfél márpedig blöfföl, és én akkor is lejátszom. Itt mondjuk a csávó elég nagy kamugép volt, nekem meg már a tököm tele volt, és amúgy is pénzben voltam, szóval ezért volt. De tudom, hogy szar játék volt, nyugi.

Ellenben a #13607-et még mindig fenntartom hogy jó játék. Dick szerinted?

TaRka0107
Én azt hiszem most egy ideig abbahagyom a pokert.
Volt már 119$-om is, már csak 79😊

komolyan mondom vicces emberek vannak, final table már csak 3 vagyunk BB vagyok QQ, SB all-in persze call, nála 9 5
Flop A95
turn x
river A

De a LÉNYEG még a végén õ volt felháborodva, írogatott mint egy hülye picsa <#eplus2> hol élnek ezek???
TaRka0107
ÁÁá.. Most vesztettem úgy egy party-t hogy azthittem van egy 6os top párom, de a kezembe A5 volt😄 áááááá

sz4bolcs
Na jó, tõletek sem tanulok. <#schmoll2>

én csak a magam nevében beszélhetek, a verseny elején nem szeretem a pénzfeldobást és ennyi ellenfél ellen bármi lehet + simán been volt, hogy valakinél magasabb pár van.
Jöhet a pénzfeldobás ha már short stack vagyok vagy zsetonilag ok vagyok, de így nem
Végülis igazam volt, tényleg nem volt nála király 😊

sz4bolcs
100-ból a 37% nem sok, érdemes erre allin menni?

amúgy én bedobtam volna, ha pénzes ha freeroll megadom én is
mirõl beszélsz, elõnyben volt simán, persze azzal hogy többen voltak bent persze csökkent az esélye de a favorit õ volt "...biza szerencse kellett volna a gyõzelemhez..." hülyeség
sz4bolcs
Te ilyenkor bedobod a QQt?

sz4bolcs
Jó, végülis igazad van.

Mi ebben a pech? Az, hogy 3-an calloltak vagy, hogy vesztettél? Mert onnantól, hogy 3 ellenfél volt már biza szerencse kellett volna a gyõzelemhez. Még csak az AK ellen is 50-50 nem még két kézbe pár ellen. Mondjuk az tény, hogy mindenki kapott lapot csak te nem. <#hehe>

sz4bolcs
mármint a Q páromat. 😄

sz4bolcs
A flop lapjait is egyenként kellett volna felfordítani, hogy lássam, amint elõször a négyes, aztán a kilences, majd végül a K is übereli. 😄😄😄

Na ma töröltem a paradise pokert és egyben elhagytam a sportingbetet. Egyszerûen nincs elég torna egy nap. Valahova bereggelek és hamar kiesek utána órákat kell várnom, hogy egy nekem tetszõ torna induljon. Átállok full tilt-re az 10X akkora.

sz4bolcs
Neee, ma nem lehetek ilyen peches..... ezt látnotok kell:

sz4bolcs
Végülis ha prefloptól számoljuk, akkor coinflip volt, de így, hogy láttam a flopot, és számíthattam a QQ-ra (szinte biztos voltam benne, hogy az van nála, de bekattantam), már nem volt coinflip, az esélyem 23%....

sz4bolcs
Ma kétszer kaptam ki KK-val AA ellen. Ilyet ma nem akarok többször, iszom egy kávét felpörgök, és a következõ versenyen már tudni fogom mi van a kezükben. 😊

TaRka0107
De persze neked nem jön le a K vagy A. Ellenem legtöbbször leszokott jönni az embernek!

sz4bolcs
Bocs a szóismétlésért, megviselt ez a verseny...
QQ volt a kezében.

sz4bolcs
Kicsit mindkettõ. Kicsit rafinált játékos callolhat pocket párral egy ilyen emelést. Amúg kicsit hasonló szitu volt velem az elõbb, óriásit hibáztam. Valaki emelt egy nagyon nagy összeggel, kezemben AK. Mondom lássuk a flopot. Flop 99J vagy valami hasonló. Move allin... :/ hátha elhiszi... én balfasz.