Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt amúgy az elsõ emelést se adtam volna meg KQs, sajnos sokan túlértékelik az egyszínû lapokat pedig az "erõhöz" jó ha 2-3 % pluszt ad.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
xDDDDDDDDDD Ez nagyon tetszett.
Vamos Argentina!
Bankroll
2009.10.30. = 19.5$
2009.11.01. = 19.9$
2009.11.02. = 20.6$
2009.11.03. = 22.4$
2009.11.04. = 12.7$
2009.11.05. = 13.4$
2009.11.08. = 14.0$
2009.11.09. = 15.1$
2009.11.11. = 17.7$
2009.11.12. = 19.2$
2009.11.13. = 22.8$
2009.11.14. = 23.6$
2009.11.15. = 22.6$
2009.11.16. = 24.3$
2009.11.18. = 25.6$
2009.11.19. = 26.4$
2009.11.20. = 27.7$
2009.11.22. = 31.7$
A terveim szerint haladok...<#zavart1>#zavart1>
Vamos Argentina!
Ha úgy érzem, hogy szinte 100%-osan felkészültem, akkor elkezdek játszani. De nem ilyen 10-20$-t utalgatok, hanem mondjuk 100$-al kezdek .. Pénzt csak pénzbõl lehet csinálni ugye...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Mindig emeltem vele és a flopba mindig a legnagyobb lap Q volt😄D
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mondjuk már valamennyit tudok,pl.:melyik nap milyen nevezésû versenyek vannak. hétfõ+szombat 19:00-->2500+500 HUF sztem egy hét múlva mink megyünk is!(szombatra)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Annyit tudok, hogy péntek esténként van a Pikkolóban (Kassai út) cash game 😊
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Te szoktál Debrecenbe élõben játszani??
Mert a jövõhétre tervezünk a haverokkal,egy kis pókerezést a FÓRUMBA(Vegas Póker Klub),és nem tudok róla semmit,te szoktál oda járni???
Verseny elején AA-t kapok.. Elõttem ülõ all-in megy, én megadom. Nála A10o. Flop-tól riverig lejött 4 szín az ászához, és flösse lett ^^
Jó órabér, nem baj játszottam egyet :-D
all-in, mások dobják és a gyerek el kezd gondolkozni kb. 1700 potba (amibe már belerakott 650-et), hogy lecalloza azt a 250-et :-)
Már én írtam neki, hogy "call"
KJ, jött neki
Nem bánom, de ezek a csávok kegyetlenek :-D
A10, kiszagolom a gyereknél is A van de kisebb kickerrel, all-in megyünk A9 turnél, river 9
:-D hatalmas játéktudás kell ehhez
Gondolkoztam, hogy megyek feljebb de haverom mondta felesleges ott is ugyanez van.
Versenynél ugyanez kiszórni a népet, hagy induljon a másikon
Mondom látok kutyadolgokat élõbe is, megmentõ rivert stb. laptalálkozásokat DE néha már dolgokat viziónál az ember, csak gondoltam megkérdezem :-D
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Mekkorát játszott már a gyerek!!! SB-bõl megadom JJ-val, mindegy. Flopon ott az A, nem baj chekolok, hívás lecallozom megsúgták a szellemek nincs ott az A, turnon belehívok 100-at egy kb. 2000 potba tuti dobja, kapom vissza az all-int nem baj a szellemek még mindig kitartanak, CALL!
Hoppá Kopp, ott van az A, nem baj riverre jön ami kell megsúgták a szellemek!
Mekkora move-ot nyomott a gyerek, elsõ helyrõl 22-vel all-in, Hatalmas!
Komolyan mondom nem az bajom, hogy jött neki (esélye itt is megvolt), hanem ahogy játszik (játszanak)
DE nem hiszem el, hogy olyan nehéz elengedni egy vissza emelésre azt a kurva Q8o azért nem olyan jó lap az :-)
Sztem ezek annyira nagy gamerek, hogy a százalékokba beleveszik a mázli faktort :-D
ezeket a online pókertermeket, ellenõrzi valaki, valami hivatal , a szoftvereket, a mûködést stb. hogy minden ok?
Nem azért mintha nem bíznék bennük, plusz élõben is vannak kutyadolgok
DE már rendesen sajnálom a short stackeket néha, hogy mikkel verik ki õket a nagyobb zsetonuak, köztük magamat is :-) néha tényleg már csak röhög az ember
érdekes amúgy ez a Full tilt, hogy mindig ellenem jön be valakinek a 20% (ami már nem is 20, csak preflop volt annyi), most is JJ, short stack all-in, megadom JJ + mégegy gyerek
flop xxQ, mondom megnézem van e nála Q, hívok gondolkozik all-in, ok nincs nála :-) megadom, nála 99
turn 9
no comment
ja igen legyengülve végül kiesek A magas flushel, mert riverre baszta a gyereknek a lapot, hogy fullja legyen
Na amúgy ezt nézzétek, mert durva. Buborékon ezt kapom:
Pár leosztással késõbb:
😄
az is csoda, hogy 13. lettem...végig shortstack voltam, 30 zsetonból hoztam fel 1800ig, aztán természetesen egyszínû AKval búcsúztam a játéktól AJ ellen....
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
flop elõtt 6BB emelek. tartja flop: 349, emelek, rámtolja én call. turn:A egyebet nem mondok...
Vamos Argentina!
Tegnap így estem ki egy rebuy-os tornáról ahol már megvolt az elsõ szünet, addonoltam és kaptam egy ász párt kézbe (nem azonnal a szünet után). Emeltem 900ig (vak 150/300).
Megadták ketten. Flop 235
Folytatom az emelést, csávó allint mond, megadom és két 3ast mutat😄
Gondolkodhattam volna hogy sorra megy vagy valami, de ha meg csak sorhúzója lett volna akkor simán megadom. Az a baj hogy már álmos voltam nagyon és alig láttam a monitort😄
idegesítõ kiesni buborékban.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vamos Argentina!
#13667 na az viszont nice fold <#eljen>#eljen>
flop 239
chekol emelek fél, 3/4 potot vissza all-in, egybõl már mondtam a monitor elõtt, hogy "..Bazd meg a settedet.." komolyan mondom éreztem, nem is gondolkoztam dobás
Megmutatja 22, mondom ügyes vagy :-) így játszd meg mindig és várd a 2-est