Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekünk is lehet néha szerencsénk 😄

A turn emelés volt a hiba de csak azért amit utána csináltál. Visszaemelésre vagy all-in vagy fold. Call csak akkor ha tudod, hogy a riveres emlést is megadod legyen az bármekkora.

Bizony 😄

Dick Riddick
Nicsak, meguntad a logo nélküli életet? <#buck>

\"Heroes never die. They just reload.\"

TaRka0107
Carloska ha van idõd linkelheted azokat a Pokeres valóságshow-kat amiket szoktál.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Chrisx
Igen, turnnél kaphatok egy ingyenlapot, de ha nem jön le akkor a rivernél simán kiblöffölhet, viszont a check raise miatt, szerintem egyértelmûen lejött a flush neki. Itt már csak a színhúzó miatt adtam meg. A rivernél a megadásom után nem ment volna elõttem all-in lap nélkül.

Csacsi
LEgnagyobb hiba, hogy belehívtál turnon. Ott checkelni kellett volna. River meg laza call. Persze attól függõen, hogy mennyit emel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

preflop dobás
Szerintem:
- preflop emelni kellett volna (bár én szívem szerint dobtam volna, rossz a pozíció)
- flopon legalább potnyit nyitni a húzók ellen
- turnt elcsekkelni, de ha nyitsz akkor a check-raise-re fold

Határeset kézzel alacsonyan kell tartani a potot.

Chrisx
Ti megadtátok volna?

hatalmas ez az online póker, most ok hogy mákom volt de ez benne van + szorult helyzetbe voltam mindegy-mindegy alapon (erõsebb kéz mögöttem ült) DE, hogy játszanak már???
Preflop emelés tök felesleges, a flop játék külön figyelemreméltó ( hát a 66 kibas*ott kemény)

Mondjuk tök mindegy mert kiestem, kisebb zsetonúak leszedegettek
AA nála, nálam 99, flop J 10 8 persze all-in mentünk
JJ nálam AK nála persze, hogy jött az A
aztán meg amikor én voltam short stack A5 kiestem QQ ellen AQx flop volt. Na mindegy
Csak azt nem értem, ha haverom is megmondja, hogy jobban játszok mint õ, õ meg + 1 000 000 Ft-ba van az évben én meg 3 hónap alatt SnG, kemény 60-70$ szedtem össze :-) lehet áttérek én is a versenyekre
KAMIONOS KOGYO
Az ilyennek sok pénze van,és nem nagyon érdekli a dolog!<#csodalk>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

mondjuk turnél már felesleges volt keménykedni ott már látszott, hogy mindent ad DE komolyan én még limpelni se limpeltem volna elsõ helyrõl+ ilyen nagy emelést megadni egy 22, most , hogy jön a 2 igen kicsi az esély az meg, hogy lesz egy marha és beblöfföli az összes zsetonját egy AJ-ra az se tuti :-)
komolyan mondom az ilyenek ellen, hogy a fas*ba játsszon az ember, azt s*ar párt nem lehet kiverni a kezébõl, az meg se fordul a fejében, hogy high párra emelgettem preflop + végig, ha meg úgy gondolja, hogy nincs semmim flopon vissza all-in, csak callozgatunk
topsharkon még csak NA (tehát keveset játszott) de már -200$ van, utána meg csodálkoznak ha - 2-3-5 ezer $ lesznek

Lol, gyerek kicsit félreértelmezte az agresszív játék fogalmát 😄 Kivétel nélkül minden körben rátenyerelt a raise gombra. Ezt még eljátszotta párszor, aztán kiesett 😄

na mondtam én, kijöttem mára 0-ra :-) persze semmi gond nem lett volna ha nem vernek ki döntõ asztalról egy Q8 a AQs, flop Q8x persze nekem még pluszba flush húzóval, végül semmi.
mekkora s*ar :-)

+ ma se nyerek már pénzt már látom elõre, ha AJ-val nem tudok leverni egy A6, AJ10 flop után ott már baj van, riverre feleztünk
csak akkor vagy bajban ha nem blöffölt az illetõ :-)
Gyerek ennyit írt be mielõtt lecallozta 😄
"lol u dont wanna see my hand"

Az utolsó leosztás....... ez az ember mit képzelt?? (nagy blöffmester volt, ezért adtam meg)

Ha egyszer nem jön...

Szóval megadsz akármilyen hívást alsó párra húzónehéz boardon? Okos játék.

lol mit vársz dobjanak egy blöffre?olyat ne is várj,ha van lapom biztos nem fogok szarni és simán megadom....

chalezlopez
csak a nutra menni mikro limiten

Vamos Argentina!

Ja és persze kiestem, mondanom sem kell.

Baszki akkora balfaszokkal játszottam, hihetetlen.......... preflop mindent lecalloznak, mindegy mit emelek, postflop meg csekk, csekk, csekk. Ha volt egy párjuk, akkor már all-in. Lapot nem kaptam, lopni nem tudtam. All-in megyek, utánam a shortstack is, lecalloznak QT-vel........ no comment. Mégis hogy lehet ilyenek ellen hatékonyan játszani?

TaRka0107
Szerintem nem voltam BB. Utána voltam kettõvel. Igaz az is rossz pozíció, de tuti hogy nem voltam vak.

zeli
Én is regeltem oda, de megbántam. Van még ott zsém, de rég játszottma ott, nem jött be nekem se.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nekem nagyon nem jött be, el is vesztettem az összes pénzemet.

setuh
oks azt is kiprobalom.lattam ezt a titan pokeren 25$-at ingyen majd +meg 125.az viszonylag konnyen megjon es a titan poker mennyire jo?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

zeli
Ott van a YourPokerCash. Igaz angol, de ott lényegében csak igényelni kell, nincs kvíz, viszont ennek ellenében várni is kell 1-2 hetet a zsére.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

setuh
hali!szeretnek kerni ingyen poker toket.strategy-rol mar kertem meg regebben de elvettek.melyiket ajanlanatok ameikkel egyszeruen megkapom a kezdo penzt?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

akkor meg flopon volt kicsi a 300 emelés, all-in már akkora kasszába és lesz valami
uhhh, szar ez a H history, most nézem BB voltál? Akkor elég szar a pozíciód, jobb preflop elintézni jó nagy emelés!
De amúgy kemény játékosok vannak itt is a másik AJ is csak limpelt.
Amúgy ja 36 mit keres bent, de láttad hogy sok idióta van, azért nem kellett volna már annyira keménykedni egy A párral turnon, fõleg hogy simán benne van még egy A kisebb kickerrel, de két párral vagy akármi.
TaRka0107
Várjatok már, most olvasom hogy 80at ír emelésnek. Én 240et emeltem. Emlékszem rá. Direkt gondoltam arra a csávóra hogy akármilyen lapra ne adja meg.

Ilyen nagy potban, min raise-re már jó megadás lehet. Most nem számoltam ki pontosan, de plusz 40-et lehet hogy megért, ha lejön a sor vagy két pár, nagyot lehet vele nyerni. Ezért fontos hogy megfelelõ mennyiségût emeljen az ember. Nagyon kevés volt a 80, fõleg, hogy voltak elõtted limperek. Minimum 200-at kellett volna. Ilyen lappal amúgy én néha all-in is megyek, ha sok a limpelõ, be lehet vele szedni pár száz zsetont, és úgyse fogja senki megadni. Ha mégis, még mindig van esélyem. Szerintem nem rossz taktika.

TaRka0107
Jólvan de egy emelést mért ad meg 36 offsuit-al? Meg volt bent A2 is. A2 már dobtam volna a francba egy emelésnél. Mert az AJ oké hogy megadja, de a 3-6 és A2 mit keresett benn?

preflop sztem, bár elsõ helyrõl tudja a franc De a lényeg, hogy ennyi ellenfél ellen már óvatosabban játszottam volna meg egy A párt
TaRka0107
Hát persze. Ez így szokott lenni. De mondom olyan rosszul játszott, hogy csak néztem amikor Riverbe lejött neki a második pár.

TaRka0107
Többet kellett volna emelnem floppon?

ja igen és természetesen ki nyert, az asztalon a legnagyobb zsetonú játékos <#eplus2>
ha túl laza a játékos, preflop és flopon is meg lehetett adni az emeléseket (preflop már csak 1 BB kellett megadnia +flopon is megadták elõtte 3-an, banki esélye nem tudom, hogy jó volt-e nincs kedvem számolni de sacc-per kb- ra közelítõleg meg lehetett adni)
+ erre azt tudom mondani, hogy AJ sztem gyengén játszottad meg + egy top párra feltenni az életed ennyi ellenfél ellen, benne van a bukó
Na megtaláltam a Problémát és ha másnak is felkukkan ez a gond akkor skubizza meg a számitogép óráját, mert nekem pl a tesom visszaállitotta 2008 ra , és azért nembirt csatlakozni lol<#wow3>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

TaRka0107
Ezen is csak nevetek. Aki megnyerte ezt a party-t az úgy jött fel hogy J7 offsuited-el megadott egy 320as emelést 20/40es vakoknál. Bejött egy 7es top pár, allin mennek a másik mutat AA-t. Riverbe lejön egy J. Jólvan mondom szerencséje volt. Nézzétek ezt.

#Game No : 8653708568
***** Hand History for Game 8653708568 *****
NL Texas Hold'em $3 USD Buy-in Trny: 48723300 Level: 1 Blinds(20/40) - Saturday, November 28, 04:14:33 EST 2009
Table Speed #1330824 (Real Money)
Seat 10 is the button
Total number of players : 10
Seat 3: Elnooreek ( 2,620 )
Seat 2: Hamster0689 ( 1,960 )
Seat 6: SunnyBL ( 1,920 )
Seat 10: abess111 ( 3,120 )
Seat 5: kozikoa ( 350 )
Seat 1: nipow ( 1,960 )
Seat 7: pokerusp ( 2,340 )
Seat 9: t0dd_hu ( 1,940 )
Seat 8: technical20 ( 2,670 )
Seat 4: zafira1 ( 1,120 )
Trny: 48723300 Level: 1
Blinds(20/40)
** Dealing down cards **
Dealt to Hamster0689 [ Ad Jd ]
Elnooreek calls <40>
zafira1 calls <40>
kozikoa folds
SunnyBL folds
pokerusp folds
technical20 folds
t0dd_hu folds
abess111 calls <40>
nipow calls <20>
Hamster0689 raises <80>
Elnooreek calls <80>
zafira1 calls <80>
abess111 calls <80>
nipow calls <80>
** Dealing Flop ** [ 5d, Ac, 7h ]
nipow checks
Hamster0689 bets ❤️00>
Elnooreek calls ❤️00>
zafira1 calls ❤️00>
abess111 calls ❤️00>
nipow folds
** Dealing Turn ** [ 4h ]
Hamster0689 is all-In <1,540>
Elnooreek calls <1,540>
zafira1 is all-In <700>
abess111 is all-In <2,700>
Elnooreek is all-In <660>
** Dealing River ** [ Qc ]
Hamster0689 shows [ Ad, Jd ]a pair of Aces with Jack kicker.
Elnooreek shows [ Ah, Jh ]a pair of Aces.
zafira1 shows [ As, 2c ]a pair of Aces.
abess111 shows [ 3h, 6d ]a straight, Three to Seven.
abess111 wins 500 chips from the side pot 3 with a straight, Three to Seven.
abess111 wins 1,320 chips from the side pot 2 with a straight, Three to Seven.
abess111 wins 2,520 chips from the side pot 1 with a straight, Three to Seven.
abess111 wins 4,600 chips from the main pot with a straight, Three to Seven.
zafira1 finished in 10 place.
Hamster0689 finished in 9 place.
Elnooreek finished in 8 place.

ÁÁ de idegesitõ a Pokerstarson van eza Depositors Event és nemtudok résztvenni rajta mert szarozik ez a szar
Elöjön amikor elinditom a Pokerstars-t egy kis ablak emiken inrja Connecting... és mig a világ és 26 nap Connectingel mindhiában <#violent>

de most komolyan szerintetek nem kiszámíthatóak kicsit ezek az online programok
Jó persze lehet csak beletrafálok de néha tényleg annyira kiszámítható sztem
most kb. egy 5 perce short stack all-in (én :-D) gyerek elõtte limpelt megadja + még egy gyerek
flop KKK
Már mondtam is gyerek aki limpelt alacsony pár, hogy fullal kiverjen
55 nála
TaRka0107
Engem tegnap megmentett kétszer a river suliba. Haverom olyan ideges volt.
200ftal volt bent mindenki.9en játszottunk. Maradt vagy 90ft-om😄 Aztán jött egy KQ. Emeltem vele. Kettõ megadó. flop:488. Emelek megadja. Turn:8.
Allin megyek megadja.Mutat egy 4-est. River: Q😄
Aztán maradt egy kevese én hívok KJ-al. ALlin megy. Még 1 megadó rajtam kívül😄 Közömbös flop turn. Végig checkeltük. A short stacknek 10 es párja volt. River K. Ezzel vittem mindent😄 Aztán 525el szálltam ki. És úgy volt hogy elúszik mindenem. Ezzel azt akarom mondani hogy nem csak ellenünk szoktak mákolni. De persze ez nem nagy pénz amiben mi játszunk😄

Mi a fene van a Pokerstarsal nembir csatlakozni a szerverhez amikor elindul 😞 Mit lehet tenni?

ekkora egy kibas*ott idiótát lyukas sorra hívogat és amikor nem jön be riverre all-int küld blöffbõl, visz egy 200 potot a short stack aki all-in volt meg 4*magát mert megadtuk 4 neki. Komolyan mondom szerencse, hogy online játék ha ez élõbe menne, ott helybe szétcsapnám a gyereket.
És leszarom, hogy az õ pénze és azt csinál vele amit akar, de hogy ennyi érzéke nincs a játékhoz
TaRka0107
Nice Hand<#eljen>

Na mondom gombról csak nem limpelek + szûröm az asztalt ami természetesen tök felesleges :-) gyerek is BB-rõl így megjátszani a QQ + utána keménykedni
Riverre azért csak feldobta a Q

<#eplus2>