Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Egy gyerek emel egy picit Preflop igy megadtam hátha bejön valami jobbacskalap , be is jött a Floppolt sór mondom szuper, kissebb emelgetésharcal eljutottunk a Riverig de a Riverrel nem is törõdtem mert a Floppolt sorommat bámultam és számolgattam hogy tényle valoban megvane 😄<#vigyor3>#vigyor3> Na Riveren beemeltem egy kicsit, rámtolja (gondolom magamban hubaz ennek Fulljavan akkor megszivom) de a lényeget még mindig nemvettem észre mert a floppolt sorral voltam elfoglalva hogy vajon azzal megadjame, nagynehezen megadtam de még akkorsem figyeltem hogy pontosan mivan a riveren, Allin vagyunk mindketten és mutatja az AA-t és egybölészrevettem hogy Neki Ászos Fulljavan erre mondom NA EZT JOLMEGSZIVTAM... Látom vándorol felém a zseton Ehh mi a fene? kattintok a Replayerre nézzem vissza hogy én miért is nyertem? ,elemzem soromvan de azt a Full veri...hoppá Flöshöm van ups de azt a Full veti... Gondolkodom és csak azután koppant le hogy bazd nekem Royal Flashom volt
<#vigyor3>#vigyor3><#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
Belinkelem a képet remélem müxik
itt a link
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vamos Argentina!
Inkább a másikra és nem jött neki vagy akármi de top sort nem dobok el.
ma az összes döntõ asztalomról AA estem ki, mással nem tudott kiverni
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Amúgy, nap legszarabb blöffje díj:
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Na de ez.....:
Beléptem FTP-re, erre adott egy ablakot 100$ bonuszról. Ezt nem hagyom elúszni 😄
FullTilten hétvégén SNG Madness promó!
tök felesleges az emelés
Na szóval 3-an vagyunk partyba Flop K 8 10, mondom ezt nem dobom el senkinek all-in megyünk mind 3-an az egyiknél 8 10 (ez mia faszt keresett a partyban egy emelés-ráemelésnél???) a másiknál Q9, ennek végül jött a J, a lényeg az AK mindkettõ verte <#eplus2>#eplus2>
a másik szintén zenész gyerek emelésére visszaemeltem egy keményet, megadja
Flop J 10 Q, király all-in megyünk, nála J 10, river 10 ennyi DE mi a fas*t keresett ez is a partyban ???
ja igen ezek is minuszban voltak keményen
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Egy torna, a kézben AA, gondolom magamban *pls legyen valami akcio* egy páran limpelnek és az elöttem lévõ All-in, én Call mutat a gyerek 10,8o-t , akarom irni a Chatbe hogy: Ez meg mi? Erre Flop 10 River 8 kiestem<#wilting>#wilting>
Gyorsan megnézem Pokerprolabson a gyerek hogyál anyagilag, 2 honapja játszik és -5000$-ja van
Valaki tudja hogy az ilyeneknek honnan van ennyi pénzük?Egyet gondol és allin! Gondolom ez a muki az USA-ban egy Szenátor buzikisfia (Apuci: me kisfiam a Visa kártyam Pokerozzá oszt addig is legalább nem a drogériában vagy és szúrod magad) 😊)
flop AAx
bes*arok kár, hogy mindig a rosszabb végén voltam :-)
Q8s vs QQ
Flop Q 8 8