Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
<#eljen><#eljen>

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Én turnon ha allint kér, megadom, ha van esélyem egy royalra. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ugyhogy elég gyorsan zajlottak az események és én a Floppolt sornál ragdt le az agyam mert nyávogott itt mellettem a kistesom ,félszemmel figyeltem csak oda 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Ja, itt már flopon égnek álló hajjal vártam volna az Ac-t 😄

sz4bolcs
Még jó, hogy nem dobtad. 😄

sz4bolcs
De ezt hogy lehet benézni? 😄

A múltkor én konkrétan bezártam az asztalt mert azt hittem vesztettem. Csak azt láttam, hogy lejön a negyedik szín. Aztán egyszer csak újra nyit egy asztalt (átdobott) és látom, hogy tele vagyok zsetonnal. <#banplz>

KAMIONOS KOGYO
<#vigyor2><#eljen><#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kellemes meglepetés volt :-)
OMG na ezz!
Egy gyerek emel egy picit Preflop igy megadtam hátha bejön valami jobbacskalap , be is jött a Floppolt sór mondom szuper, kissebb emelgetésharcal eljutottunk a Riverig de a Riverrel nem is törõdtem mert a Floppolt sorommat bámultam és számolgattam hogy tényle valoban megvane 😄<#vigyor3> Na Riveren beemeltem egy kicsit, rámtolja (gondolom magamban hubaz ennek Fulljavan akkor megszivom) de a lényeget még mindig nemvettem észre mert a floppolt sorral voltam elfoglalva hogy vajon azzal megadjame, nagynehezen megadtam de még akkorsem figyeltem hogy pontosan mivan a riveren, Allin vagyunk mindketten és mutatja az AA-t és egybölészrevettem hogy Neki Ászos Fulljavan erre mondom NA EZT JOLMEGSZIVTAM... Látom vándorol felém a zseton Ehh mi a fene? kattintok a Replayerre nézzem vissza hogy én miért is nyertem? ,elemzem soromvan de azt a Full veri...hoppá Flöshöm van ups de azt a Full veti... Gondolkodom és csak azután koppant le hogy bazd nekem Royal Flashom volt
<#vigyor3><#falbav><#nevetes1><#hehe><#vigyor2>

Belinkelem a képet remélem müxik
itt a link

TaRka0107
A makkerja... Végig csak makkolgatott, riverbe jött le neki a jó lap. Ha nem lett volna olyan nagy a pot akkor oké, de így...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ez király volt 😄

zeli
lool 😄😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Bazmeg 😄 Annyira koncentráltam rá, hogy mi lehet nála, hogy elfelejtettem, hogy mi van nálam 😄

Dehogy! Ez így tökéletes.<#taps><#puszi> Alig várom, hogy találkozzunk!<#hehe>

chalezlopez
Igen, a turn hívás túl kicsi volt sztem is... Látta, hogy "becsinált" a 3-ik színtõl...

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Túl feszes? 😄

sz4bolcs
Allin: Magas full, vagy ász flush, ha nincs az asztalon pár. 😄😄

Ilyenkor mindig egy kérdés motoszkál bennem. Milyen lap kell neked ahhoz, hogy megadj egy all-int? Ez egy orbitálisan rossz dobás volt. Szerintem volt egy 9-e vagy egy 4-e és kijött a sora. A Tiednél kisebb sor. Talán adogatta meg a színhúzóra és közben kijött neki. Ennyi.100%-os megadó volt. Nézd vissza párszor. De egyébként meg a turn-on sokkal nagyobbat kellett volna hívnod.

sz4bolcs
://

te mit csináltál? simán call! ha meg arra a színhúzóra adta meg ez van, de kétlem.
Inkább a másikra és nem jött neki vagy akármi de top sort nem dobok el.
sz4bolcs
Legalább 2 percet gondolkodtam, hogy megadjam-e. Nagy kamumester volt a srác..

sz4bolcs

sz4bolcs
Mi volt itt a gond a játékkal? És korrekt volt a fold?

mekkora s*ar :-) és még meghívja a chipsemet, uuuuúúú de nagy játék

ma az összes döntõ asztalomról AA estem ki, mással nem tudott kiverni
doxadmin
Nem tudom konkrétan, mivel én az ingyenes kezdõtõkét elbuktam, és saját pénzbõl fizettem utána be. Azóta is abból nyomom. Próbáld meg kikérni, ha nem engedi, akkor kell befizetni elõtte.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Minden teremnél kell szerintem.

Amúgy, nap legszarabb blöffje díj:

zeli
Amúgy ha FTPrõl akarok pénzt kivenni (még nem próbáltam onnan, azért kérdezem), akkor oda kell elõtte feltölteni ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

mindig a nagyobb zseton nyer :-)
doxadmin
Ez ám a sebesség. 3,5 óra alatt megjött 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

TaRka0107
Milyen durva már. 5% esélyem volt nyerni floppon. Amikor 4 szinem van akkor bezzeg nem jön le😄

TaRka0107
Hihhi! Annyiszor volt ilyen short stack, de valahogy mindig visszamászott. Mert mindig úgy vesztette el a pénzét hogy amikor nagyon jó lapom volt (full, flösh) akkor checkeltem és õ meg hívott mint állat. Visszahívtam egyszer allinba és nem adta meg azzal a 200 valamennyivel😄
Na de ez.....:

LOL. 20 másodperc alatt nyertem 😄

doxadmin
Moneybrookersre való pénzkikérés általában mennyi idõ szokott lenni? 72 órát írt, de anno ezt írta mikor kártyára kértem, és lett belõle 2 hét.

Beléptem FTP-re, erre adott egy ablakot 100$ bonuszról. Ezt nem hagyom elúszni 😄

Na, amit elvesztettem sima sit&go-n, azt behoztam heads-up-ban, sõt még profitot is 😊

FullTilten hétvégén SNG Madness promó!

TaRka0107
Kössz.

Program Files\Full Tilt Poker\HandHistory, de a programban ezt be kell állítani.

TaRka0107
Valaki mondja már meg hogy hol találom a hand history-t Full Tilten.

Leggyengébb párral all-in menni egy nyitás után, sorhúzós asztalon, úgy hogy mögöttem van még négy beszélõ? Inkább nem 😊

TaRka0107
Mert tudta hogy semmije sincs. Csak nem 7 5-re emelt. Hányszor volt nekem is ilyen hogy emelt, megadtam kissebb lapra, be is jött nekem egy second pár, allin küldöm, megadja egy semmivel és leesik neki a magasabb lap és nagyobb párja lesz😄

De te minek toltad rá? <#conf>

sz4bolcs
Végre ilyet is látni. 😄

Carloska
a hülye fasz hiv a semmire rávágom az allint és megadja LOL

ne is mondd, most két AK verték le, mindkétszer ráemeltem keményen az emelõre, az egyiknél még nem hogy dobta volna de még + egy gyerek megadta :-)
tök felesleges az emelés
Na szóval 3-an vagyunk partyba Flop K 8 10, mondom ezt nem dobom el senkinek all-in megyünk mind 3-an az egyiknél 8 10 (ez mia faszt keresett a partyban egy emelés-ráemelésnél???) a másiknál Q9, ennek végül jött a J, a lényeg az AK mindkettõ verte <#eplus2>
a másik szintén zenész gyerek emelésére visszaemeltem egy keményet, megadja
Flop J 10 Q, király all-in megyünk, nála J 10, river 10 ennyi DE mi a fas*t keresett ez is a partyban ???
ja igen ezek is minuszban voltak keményen
kraawz
cash gamet is mutat v csak sit n go és tornák ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ez a nagy számok törvénye. Ahogy egyre többen játszanak úgy lesz egyre több pénzes de idióta játékos. Szerintem olyan ember aki mondjuk évi 1 millió dollár vagy a fölött keres már van vagy 50 millió. És havi 5000 dolláros bukta laza elviseléséhez nem kell évi 1 milla. Szóval ezen ne tûnõdj inkább csak örülj neki.

Nékem is vannak BeadBiitjeim ám
Egy torna, a kézben AA, gondolom magamban *pls legyen valami akcio* egy páran limpelnek és az elöttem lévõ All-in, én Call mutat a gyerek 10,8o-t , akarom irni a Chatbe hogy: Ez meg mi? Erre Flop 10 River 8 kiestem<#wilting>
Gyorsan megnézem Pokerprolabson a gyerek hogyál anyagilag, 2 honapja játszik és -5000$-ja van
Valaki tudja hogy az ilyeneknek honnan van ennyi pénzük?Egyet gondol és allin! Gondolom ez a muki az USA-ban egy Szenátor buzikisfia (Apuci: me kisfiam a Visa kártyam Pokerozzá oszt addig is legalább nem a drogériában vagy és szúrod magad) 😊)

A10 vs AJ
flop AAx
bes*arok kár, hogy mindig a rosszabb végén voltam :-)
Full tilten ááááá nincsenek laptalálkozások :-)
Q8s vs QQ
Flop Q 8 8