Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira tudtam, idegesítõ volt az asztalnál mert mindent lemákolt de kivártam a megfelelõ alkalmat 😊
F
Jó lenne így dobálózni ennyi pénzel. Hozzá tudnék szokni 😛
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Amúgy már láttam ilyet sport 1en, mikor a csajok hozzák ezüst tálcán a pénzt. A 2 játékos meg alig látja egymást a köztük lévõ nagy halomtól 😄

Vamos Argentina!
Ki akartam kérni a bent lévõ összeget,erre írtak,hogy scanneljem be a bank kártyát+személyit.Ez megtörtént,erre:
"Kérünk, hogy egyeztesd bankoddal és küldd el nekünk emailben korrekt, 28 jegyû IBAN kódodat és Swift kódodat is, hogy mi manuálisan aktiválhassuk azt Neked!"
Ez micsoda? Hol találom?😊
Glory, Glory Man. United!
2 napja kértem kifizetést Moneybookerszre és még mindig 'Status Folyamatban', más termekben(Pokerstars,Betsson,Ipoker stb) este kikértem a $ reggel már a számlámon volt<#hawaii>#hawaii>
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
A lényeg az hogy nagyvakon KK-t kaptam és a kisvak rámtolta az All-int nagyobb stackel és én bedobtam 😄 nemkockáztattam , bejutottunk ITM-be normál Stackem volt nemkellett féljek hogy felzabál a vak így hátradõlve végignéztem hogyan nyírják ki egymást, 5 perc se kellet már Final Tablen voltunk na ott már akciozgattam, végül 5. lettem és a befektetett összegemnek nyertem a 20xorosát 😊
Azelõtt egy nappal ugyanezen a versenyen csak Bubbleban AA-val emelek egy nagyobb Stack rámtolja én megadom mutat 44 Flop 4xx kiestem!
Nem mindig érdemes kockáztatni a jobb lapokkal szerintem
Én amikor benevezek egy tórnára általában eldöntöm hogy meiket fogom játszani:
-Jussak be legalább ITM be és akkor már nyertem valamit
-1. legyek de akkor folyamatosan minden stackemet kockáztatni hogy énlegyek a Chip lider
<#eplus2>#eplus2>
Belegondolva, ezen a szinten 0ás játékkal rakebackból elélnék vagy 1 évig.
Nézegettem egy kis 25/50$-os no limit holdemet hát azért szeretnék én is ott tartani hogy 200-400 ezer huf érteket ilyen lazán megadjak <#vigyor2>#vigyor2> én meg szívok itt centekért.
F
Ezt mind egyetlen játékos csinálta? Kíváncsi vagyok azért, hogy az õ fejében ez hogy jelenítõdik meg, miképp tudja földolgozni, hogy folyamatosan mázlival gyõz.
pár leosztást leírok (emeléseket nem részletezem, preflop mindig), de ezek majdnem egymás után párszor engem is leszedett
ezzel kezdõdött
nekem AQ, Flop Axx all-in megyünk, nála 99 turn 9
nála KK SB-ben BB-nél AA, preflop all-in turn K
SB vagyok QQ preflop emelés, õ BB-bõl vissza all-in (kb. egy zseton mennyiség) lecallozom nála Q4s, Flop AKx turn 10 river J-felezünk :-)
ezzel kivert, nálam AJ flop A7x, all-in megyünk nála K7 river K
utána néztem még egy kicsit
nála KJ vs AK, flopon egy J semmi más
3-as all-in nála 33, másik 2-nél 77; AK flopon 3
AK nála KQ, flop KQQ tovább már nem néztem, elég volt ennyi<#eplus2>#eplus2>
F