Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Gondolj bele, mindennap vehetnél új autót😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

MEdievil

Annyira tudtam, idegesítõ volt az asztalnál mert mindent lemákolt de kivártam a megfelelõ alkalmat 😊

F

doxadmin
90 mill Huf 😄

Jó lenne így dobálózni ennyi pénzel. Hozzá tudnék szokni 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

TaRka0107
Lehet már linkeltem, de ez nagyon nagy. Amikor kölcsön kér 500k-t csak úgy simán, de hihetetlen ez nekünk😄

Asszem erre mondják, hogy stone-cold bluff 😄

KAMIONOS KOGYO
4,55 % a Q-ra! <#zavart2><#gun>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
<#wow3><#zavart2> (K 8) vagyok:

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sz4bolcs
Cheaprollokon az nyer, aki türelemmel ki tudja várni, amég kipusztulnak az ilyen majmok.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Srácok: Megint egy csoda vált valóra, nézzétek:

doxadmin
Én évi 70k nyereséggel is megelégednék..<#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
jaaa, de utána gondolom számlára utalják, és nem 1 utazótáskába pakolják bele xD Meglehet pár kg, de azért ennyivel nem sétálnék az utcán...

Amúgy már láttam ilyet sport 1en, mikor a csajok hozzák ezüst tálcán a pénzt. A 2 játékos meg alig látja egymást a köztük lévõ nagy halomtól 😄

Idén több mint 1 millió dollárt nyert pókeren.

Minekután a döntõkben rendszeresen ki szokták rakni a fõdíjjat...

sz4bolcs
Elképzelhetõ, hogy valódi. xD

doxadmin

TaRka0107
De egyébként szerintem is jól leírta LugiG. Sokat lehet belõle tanulni.

TaRka0107
Hát nekem sokszor volt olyan hogy emelek pozícióból és ugye azt írja hogy esetleg a nagy vak adja meg vagy még valaki és könnyebb kiblöffölni. Ez szép és jó, csak amikor én tornán emelek akkor megadják vagy 5en még és akkor meg már nem hívhatok mert biztos eltalált valakit a flop.

sz4bolcs

sz4bolcs
Pl? Érdekelne kritika is.

TaRka0107
Már sokszor elolvastam, de nem mindig lehet úgy játszani ahogy õ leírja, szerintem.

sz4bolcs
Lol hát ez a KK dobás nagyvakként nem egyszerû. Én tuti megadtam volna.

chalezlopez
Hívd fel a bankod ügyfélfogadóját, talán meg tudják mondani... Ha értelmes az ügyfeles.

Vamos Argentina!

sz4bolcs
KKt.. dehogy dobok be. De legközelebb K10o-t sem. Két színnel is lehet flassom... ikszdé.

sz4bolcs
Zseniális ez a cikk, amit Luigi ír, nagyon köszi, szerintem nagy hasznomra válik.

Rash87
Valaki segítsen már 1 kifizetéssel kapcsán.
Ki akartam kérni a bent lévõ összeget,erre írtak,hogy scanneljem be a bank kártyát+személyit.Ez megtörtént,erre:

"Kérünk, hogy egyeztesd bankoddal és küldd el nekünk emailben korrekt, 28 jegyû IBAN kódodat és Swift kódodat is, hogy mi manuálisan aktiválhassuk azt Neked!"

Ez micsoda? Hol találom?😊

Glory, Glory Man. United!

LOL

Fiuk van valakinek tapasztalata a 888 Pacific Pokerrel?
2 napja kértem kifizetést Moneybookerszre és még mindig 'Status Folyamatban', más termekben(Pokerstars,Betsson,Ipoker stb) este kikértem a $ reggel már a számlámon volt<#hawaii>

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

jó de az ellenfél nem tudhatja hogy AA-ja van.Magyarul a kérdés az hogy egy KK-t simán bedobsz és csak AA-t játszol meg?😄DDD

Én pl a tegnap egy Rebuy-on versenyen (1-30 fizet) 32-en voltunk (bubble) túléltem az elsõ óra All-in káoszt, olyanok voltak hogy mindennel betolták 20-30x Rebuyoltak és ugyis kihulltak 😊) , utánna túléltem még 1 órát amig a bubbleig eljutottam.
A lényeg az hogy nagyvakon KK-t kaptam és a kisvak rámtolta az All-int nagyobb stackel és én bedobtam 😄 nemkockáztattam , bejutottunk ITM-be normál Stackem volt nemkellett féljek hogy felzabál a vak így hátradõlve végignéztem hogyan nyírják ki egymást, 5 perc se kellet már Final Tablen voltunk na ott már akciozgattam, végül 5. lettem és a befektetett összegemnek nyertem a 20xorosát 😊

Azelõtt egy nappal ugyanezen a versenyen csak Bubbleban AA-val emelek egy nagyobb Stack rámtolja én megadom mutat 44 Flop 4xx kiestem!

Nem mindig érdemes kockáztatni a jobb lapokkal szerintem
Én amikor benevezek egy tórnára általában eldöntöm hogy meiket fogom játszani:
-Jussak be legalább ITM be és akkor már nyertem valamit
-1. legyek de akkor folyamatosan minden stackemet kockáztatni hogy énlegyek a Chip lider
<#eplus2>

doxadmin
Most is játszik omhaha Hi-t 40k$-ral ül bent, stud asztalnál meg 10k-val.

Belegondolva, ezen a szinten 0ás játékkal rakebackból elélnék vagy 1 évig.

doxadmin
Én tegnap durrr-t néztem ahogy 25/50$on HU-ot nyomat. 800$os potnál csak nagyobb volt azon az asztalon.

sz4bolcs
Ja igen, meg K10 ellen. <#banplz>

sz4bolcs
AA ellen gyengusnak tûnik preflop. 😄

MEdievil
háát.. k-10 vagy 2-4 ellen tuti <#idiota>

Nézegettem egy kis 25/50$-os no limit holdemet hát azért szeretnék én is ott tartani hogy 200-400 ezer huf érteket ilyen lazán megadjak <#vigyor2> én meg szívok itt centekért.

F

miért egy KK olyan rossz hogy te dobnád?

sz4bolcs
Neeeeee <#idiota><#idiota><#idiota><#wilting><#wilting><#wilting>

Ezt mind egyetlen játékos csinálta? Kíváncsi vagyok azért, hogy az õ fejében ez hogy jelenítõdik meg, miképp tudja földolgozni, hogy folyamatosan mázlival gyõz.

279-tõl fizetett nem 27-tõl.<#falbav>

angyal2232
játszik valaki PKR-en?

Ebben a pillanatban láttam kiesni a Bélabácsit. 11000 zsetonja volt 400/800-as vakoknál. 292-en voltak és 27-tõl fizetett. Még 5 percet vár és buborékban van. Emelésre óliont mondott AJ-re. 99 kiverte. Szóval leszarta a fizetõs pozíciót a gyõzelemre hajtott.

még hogy a póker nem szerencsejáték, volt egy gyerek az asztalnál, hihetetlen mákja volt, mondanom se kell pedig néha rém hülye volt
pár leosztást leírok (emeléseket nem részletezem, preflop mindig), de ezek majdnem egymás után párszor engem is leszedett
ezzel kezdõdött
nekem AQ, Flop Axx all-in megyünk, nála 99 turn 9
nála KK SB-ben BB-nél AA, preflop all-in turn K
SB vagyok QQ preflop emelés, õ BB-bõl vissza all-in (kb. egy zseton mennyiség) lecallozom nála Q4s, Flop AKx turn 10 river J-felezünk :-)
ezzel kivert, nálam AJ flop A7x, all-in megyünk nála K7 river K

utána néztem még egy kicsit

nála KJ vs AK, flopon egy J semmi más
3-as all-in nála 33, másik 2-nél 77; AK flopon 3
AK nála KQ, flop KQQ tovább már nem néztem, elég volt ennyi<#eplus2>
MEdievil
Õszintén? nem nemigazán. <#idiota>

F

jujj de csuny<#kuss>

sz4bolcs
Remélem ez vígasztal. 😛

sz4bolcs
xDDDDDDD Így kell elegánsan kiesni.

Á hogyjártam játszom az 500$ freerollt Pacific Pokeron jolállok a noobok kiütve stb, egyszercsak BAMM tournament Cancelled Omg már több teremben is jártam meg igy, volt ahol szétosztották zsetonszerint a nyereményt rá 1 napra

TaRka0107
Mármint az online versenyeken.

TaRka0107
Ezért kell inkább élõben játszani. A versenyeken a chip leadereknek osztogatja a lapokat.

MEdievil
Végre kapok egy Király párt erre mi adja meg az all int? 4-2 és természetesen riverre le is esik neki a sor. (Verseny vége fele nálam 10k zseton nála majd 50) <#rinya> most ezt miért?!

F

angyal2232
mármint kifizetnek rendesen? nemkell hónapokig várni?

angyal2232
PKR-en hogymegy a kifizetés?.. érdemes ott játszani egyáltalán?😊
bocs a buta kérdésekért de újvagyok az "online pokerben"