Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A bal felsõ sarokban láthatod a számát. Az aktuális kör nem fejezõdött be.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mindenesetre nem kicsi fail, viszont nem értem hogy nem õ nyert twiceasrightnak valami nagyon durva handje lehetett 😊
F
Glory, Glory Man. United!
Már akartam írni a chatbe, hogy "thanks for the double-up dude", aztán river 😄

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
megéri reggelni rá vagy nem?
valaki tapasztalat?
Na az ilyet hogy kell hatékonyan megjátszani?
Flopon check: ok. Ha van valamilye úgyis nyit, ha nincs semmije, blöfföl, mint itt.
Flopon raise helyett call: nem ijesztem el, viszont nem nõ eléggé a pot. Tanács?
Turnön check-raise: szerintem itt jó volt, gondoltam hogy van nála valami, és a check-raise-t egy blöffnek akartam beállítani.
Riveren check: ez az örök kérdés. Csekkelni vagy nyitni? Szerintem több dolog szól a check mellett. Ha nincs semmije úgysem adja meg, viszont így tud blöffölni egyet. A hátrány, hogy marginális lappal pont az ellenkezõjét érem el: õ is elcsekkeli a rivert, de egy nyitást még megadna.
Ti hogy játsszátok meg az ilyeneket?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Poker Tracker 3 VS Holdem Manager
F
Elõször lemákolták a QQ-mat 10K-val. Board xx10x river: K Még jó hogy turnon betoltam mindent. Aztán a KK-mat lemákolták riverre beesõ A-val. A3o fogadott... Aztán az AKs-em lemákolták Q10-el riveren bepottyant a sor a flop AxK stb
Na eztán jöttem én...kifizették az AA-mat 88-al. A csávó végigjött velem 10 magas boardon. Aztán kifizettek nekem egy nut sort. Majd kifizeték a KQs-emet a Q magas flopon. J8o-val. Szal éppenhogy, de pluszos lettem...<#banplz>#banplz>
Vamos Argentina!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Hihetetlen, szinte folyamatosan nyertem, lényegében 2 leosztást vesztettem el, mindkettõ csúnya volt; Egyiknél cutoffból KJ-vel beleszaladtam a mögöttem ülõ két short stack QQ és KK-jába. Aztán headsupnál a 99-em verte el egy JT, tízes párral, de nem volt gáz, mert aztán jól lealáztam a csákót! <#eljen>#eljen>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!