Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
allint dobtam volna de hogy 32 nagyon nagyot néztem mondom egy látnokkal van dolgom 😄

sz4bolcs
Azért õ is érezte, hogy pofátlanság lenne allinra hívni. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
"Eddig bent maradtam, most meg már miért ne?" szint. 😄

sz4bolcs
Ez jó. 😄😄:😄😄😄d

Carloska
A hónap partyja omg szint 😄

Dick Riddick
😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

sz4bolcs
A hat király erõsebb.

MEdievil
Jogos azt nem néztem szóval az 5 ász mindent visz! 😊

F

Dick Riddick
Az az elõzõ kör volt. 😊
A bal felsõ sarokban láthatod a számát. Az aktuális kör nem fejezõdött be.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Galy
de durva, mostanában akartam befizetni starsra. most elgondolkozom inkább....
sz4bolcs
Erre mondják, hogy help on flop:

Full Tilt

angyal2232
ba32107 te hol játszol?

sz4bolcs
A harmadik denagyonszép, grat hozzá!

sz4bolcs
Persze, mert az a figyelmeztetõ üzenet kitakar öt lapot. xDDDDD

Durvák ezek a szatellitek, sokkal lazábban lehet (és kell is) játszani:

MEdievil
Most miért ha másnál is van egy ász akkor a nagyobb kísérõ dönt így mindig jól jön egy pluszba <#hehe>

Mindenesetre nem kicsi fail, viszont nem értem hogy nem õ nyert twiceasrightnak valami nagyon durva handje lehetett 😊

F

sz4bolcs
EZMIEZ? 😄😄😄😄😄:😄😄😄

Rash87
Ami a bannerban is van, Poker könyv-Bookline,azok közül melyiket érdemes megvenni ?😊 Vagy a bookline-on kívül,melyik könyv az,amit érdemes elolvasni?

Glory, Glory Man. United!

Elkezdtem 30 centes szatellit sng-kat játszani (tournament dollárokat lehet nyerni). Jó a játékosállomány, elsõ leosztásban multiway-allin, ilyesmik.

Már akartam írni a chatbe, hogy "thanks for the double-up dude", aztán river 😄

MEdievil
A vadnyugaton ilyenkor az nyert aki elõször lõtt <#hehe>

F

Hehe ez joo olvassátok a chatet

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

sz4bolcs
Szerintem attól függ, hogy mennyire aggresszív az ellenfél, és mit gondolok a kezérõl. Turnön már látszott, hogy nagyon gyenge kézzel rendelkezik, én hívtam volna rá egy minimális összeget riveren, hátha még megadja. Ha turnon aggresszívabban licitál, akkor riveren elgondolkoznék egy csekken (hátha fullja van), de így nem érdemes.

noble poker az milyen???
megéri reggelni rá vagy nem?
valaki tapasztalat?

Valamije, sorry 😄

Elemzés lent

Na az ilyet hogy kell hatékonyan megjátszani?
Flopon check: ok. Ha van valamilye úgyis nyit, ha nincs semmije, blöfföl, mint itt.
Flopon raise helyett call: nem ijesztem el, viszont nem nõ eléggé a pot. Tanács?
Turnön check-raise: szerintem itt jó volt, gondoltam hogy van nála valami, és a check-raise-t egy blöffnek akartam beállítani.
Riveren check: ez az örök kérdés. Csekkelni vagy nyitni? Szerintem több dolog szól a check mellett. Ha nincs semmije úgysem adja meg, viszont így tud blöffölni egyet. A hátrány, hogy marginális lappal pont az ellenkezõjét érem el: õ is elcsekkeli a rivert, de egy nyitást még megadna.

Ti hogy játsszátok meg az ilyeneket?

angyal2232
ez a PKR.com egy kalap szar. belüök 10fõs 1$os asztalra és 10bõl 5afkol! jó 7en kibuknak maradok én a chip leader meg az aki végig afkolta és a vakok leették 1500ból 345re. engem kiejtenek deõ végig sit out meg disconnected volt és õ lett a második!😊 hát elmehetnek a jó büdös..

Daffit
Köszi 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

KAMIONOS KOGYO

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Daffit
Mostanában nem vagyok valami nyerõ online, mindig valami hasonló szituációk miatt esek ki:
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=1183724

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

doxadmin
Unalmamba beültem egy 1.10$os mtt-re. AQ vs K3 mal ki is estem. 3-ra lejött neki a flösse -.-'

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Szerintetek melyiket érdemesebb beszerezni?

Poker Tracker 3 VS Holdem Manager

sz4bolcs
Bátraké (jav.: hülyéké) a szerencse. 😊

Azért ez egy bátor call volt 😄

sz4bolcs
Reméltem is, hogy mindenki tele van A-vak meg K-val. 😄

sz4bolcs
Hero hits the Jackpot! xDDDD

sz4bolcs
Ja, én is fogtam be a szemem, már csak azt láttam, amikor kilestem az ujjaim közül, hogy úsznak felé a zsetonjaim. 😛

MEdievil
Amikor meglátom a hasonló lapokat tudom hogy lehet csomagolni mert tuti hogy lemákolnak. Nem is emlékszem olyan lehetetlen lapra ami ne nyert volna preflop allinben. Ja de még is amikor én hülyültem. <#circling>

F

sz4bolcs
38s remek fogadólap... Fejemet a falba verem.

sz4bolcs
Jó hányást mindenkinek:

chalezlopez
Bakker Pokerstarson milyen rossz játékosok vannak...
Elõször lemákolták a QQ-mat 10K-val. Board xx10x river: K Még jó hogy turnon betoltam mindent. Aztán a KK-mat lemákolták riverre beesõ A-val. A3o fogadott... Aztán az AKs-em lemákolták Q10-el riveren bepottyant a sor a flop AxK stb
Na eztán jöttem én...kifizették az AA-mat 88-al. A csávó végigjött velem 10 magas boardon. Aztán kifizettek nekem egy nut sort. Majd kifizeték a KQs-emet a Q magas flopon. J8o-val. Szal éppenhogy, de pluszos lettem...<#banplz>

Vamos Argentina!

doxadmin
Vagy egy egész házat, és nem is akármilyent. 😄 Talán 1x elérünk oda 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

sz4bolcs
Nem egy bash.hu szint..

Hát igen, általában akkor élvezi az ember, ha nyer 😄

zeli
Most végeztem egy ~ 1 óra hosszú 18 fõs SNg-vel Fulltilten, 1. lettem végül. Nagyon kira játék volt - ilyen kikapcsolódós formának szántam, türelmesen játszottam; rég volt, hogy így élveztem a pókert. 😊
Hihetetlen, szinte folyamatosan nyertem, lényegében 2 leosztást vesztettem el, mindkettõ csúnya volt; Egyiknél cutoffból KJ-vel beleszaladtam a mögöttem ülõ két short stack QQ és KK-jába. Aztán headsupnál a 99-em verte el egy JT, tízes párral, de nem volt gáz, mert aztán jól lealáztam a csákót! <#eljen>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

KAMIONOS KOGYO
biztos is minden nap vennék új autót,nem gyõzném a sok papír munkájukat intézni ááááá,inkább mást!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Machopoker még ugyan fasza! én azzal szoktam tolni!

Ja, meg iwiwen is. De azok annyira gagyik 😄

TaRka0107
Facebook-on van azt hiszem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tudtok valami olyan oldalt, ahol lehet játékpénzben játszani barátokkal? Ilyen flash-alapú, böngészõben játszhatóra gondolok, csak úgy szórakozásképp.