Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
S az a vicc,h még elõtte nyilatkozta,hogy 90% tudás és 10% szerencse a poker... aztán utolsó partyban úgy emlékszem úgy volt,hogy másik csávónak flopra drill-je lett,all inre ment,ez megadta,s jött turn-re Q riverre meg K,s igy lett sora...így nyerte meg! nesze neked 10% szerencse 😊
Glory, Glory Man. United!
Róla lenne szó. Mégis megmutatom:

flop: alulhívtad a potot, ezzel erõsítetted benne hogy magas lapjaid vannak, és ez a flop téged nem talált el (ilyen preflop hívásnál szinte evidens hogy nem x6-ra adod meg😄), ezért visszarántott rád hogy dobd el a francba 😄, de mivel all int menté és ekkor már õ is kötve volt a pothoz, nem dobhatta el
Hello!
MasterCarddal befizetni a PokerStarsra lehet.
De azt írja, hogy a megváltozott szabályok miatt leutalni már nem lehet MC-ra.
Akkor ezt hogyan oldjam meg? 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
és még jön is neki, természetesen ez végett én lettem a bubble, természetesen BB-ban A10, SB-nél meg AQ
ritka szép call
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ami érthetõ is, minél kevésbé ismert marad, annál kevésbé számolnak vele.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Hol lehet egy nagyon jó magyar pókerjátékosról(nevet nem írok) több információt megtudni? Melyik oldalon írnak a játékosok személyes életérõl? (pl. hány éves pontosan, melyik városban lakik stb...)
Mert kerestem, de sehol sem találtam.
Köszönöm elõre is a választ.
F
Amúgy ezek a kínaiak micsodák? beülnek a legkisebb összeggel és ha bármi erõs lapjuk van allin amúgy meg fold. Semmit nem játszik csak ezt az idiótaságot és még nagy nyereményt nem láttam kaszálni õket csak egy kis vak aztán elõbb utóbb meg belefutnak valami AA-KK-Ak-ba ami meg is adja nekik.
F
de a nagyvakot se lehet hibáztatni, én is betoltam volna azt a maradék kis összeget
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Me van egy két dolog amivel ne mvagyok tisztába.
Írjon ide vagy privibe aki tud segíteni...!!
Kösz
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
<#zavart2>#zavart2><#levele>#levele><#felkialtas>#felkialtas>
De az a vicc, hogy innen nyertem 😄
Vannak még hülyék 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...