Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Nem teljesen így volt, sõt teljesen nem így volt. Aki mondta hogy 10% szerencse az az volt akinek drillje lett. Úgy volt hogy aki megnyerte ez a csávó, emelt flop elõtt a 75-ös megadta. Lejött két 5ös. C-betelt az A10 és visszaemelt a 75-ös, gondolom blöffnek hitte az A10 és allin ment, aztán pedig örömmel megadta a 75ös.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Ezek közül melyiket ajánljátok. Valaki írta nekem hogy volt neki bicycle-s kártyája amikor bûvészkedett és ez megbízható.

Rash87
Õ-õ,én is láttam.
S az a vicc,h még elõtte nyilatkozta,hogy 90% tudás és 10% szerencse a poker... aztán utolsó partyban úgy emlékszem úgy volt,hogy másik csávónak flopra drill-je lett,all inre ment,ez megadta,s jött turn-re Q riverre meg K,s igy lett sora...így nyerte meg! nesze neked 10% szerencse 😊

Glory, Glory Man. United!

TaRka0107
Õ nyerte meg a budapest poker opent ugye? Nagy szerencséje volt ahogy láttam....

Azért köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni!<#smile>
Róla lenne szó. Mégis megmutatom:

Most azt is megnéztem, de nem találok sehol se infót róla.

Chrisx
Jó is lett volna ha nem esik le a 3outból egy neki.

preflop: szerintem berakott téged egy KQ szintû lapra
flop: alulhívtad a potot, ezzel erõsítetted benne hogy magas lapjaid vannak, és ez a flop téged nem talált el (ilyen preflop hívásnál szinte evidens hogy nem x6-ra adod meg😄), ezért visszarántott rád hogy dobd el a francba 😄, de mivel all int menté és ekkor már õ is kötve volt a pothoz, nem dobhatta el

Japep

Hello!
MasterCarddal befizetni a PokerStarsra lehet.
De azt írja, hogy a megváltozott szabályok miatt leutalni már nem lehet MC-ra.

Akkor ezt hogyan oldjam meg? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Chrisx
Az ilyen idióták vajon mire gondolnak?

na ez a nemsemmi egy emelõ + megadó után all-in megy buibbel-nél

és még jön is neki, természetesen ez végett én lettem a bubble, természetesen BB-ban A10, SB-nél meg AQ
TaRka0107
Ha valaki tudna poker boltot egerben vagy ahol lehet venni plasztik kártyát az jelezze már! Kössz elõre is😊

TaRka0107
Szerintetek jól játszottam meg?

kibaszott kemény emberek vannak, azért bes*artam volna röhögéstõl ha jön neki valami, legalább A magasa lett volna :-)
ritka szép call

Daffit
Próbáltad a pokerarcok.com-on? Ott Márkó, Bélabácsi, Iteo, Luigi, Ricsi és Mili írogat és ha jól tudom õk szerkesztik az egészet.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Dick Riddick
Sok játékos nem igazán szereti a nyilvánosságot.
Ami érthetõ is, minél kevésbé ismert marad, annál kevésbé számolnak vele.

\"Heroes never die. They just reload.\"

sz4bolcs
Szeretnék titokban maradni. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A google-n nem találsz róla semmit, akkor valószínûleg nincs is 😊

pont ezaz, hogy tv-ben is szerepelt, versenyt is nyert és mégsem találok róla semmi személyeset....csak hogy hogy szerepelt a versenyeken. :|

Hát a legbiztosabb módszer ha ráguglizol a nevére, akkor úgyis megtalálod az oldalt is, amin esetleg fent van.

TaRka0107
Huhh...

Sziasztok!

Hol lehet egy nagyon jó magyar pókerjátékosról(nevet nem írok) több információt megtudni? Melyik oldalon írnak a játékosok személyes életérõl? (pl. hány éves pontosan, melyik városban lakik stb...)
Mert kerestem, de sehol sem találtam.
Köszönöm elõre is a választ.

MEdievil
Riveren mákolunk? <#ejnye1> Az a turn check nagyon jól jött <#wink>

F

TaRka0107
Alig hittem a szememnek😄

jah😄

MEdievil
Tudom hogy van SSS de az kicsit azért összetettebb ebbe semmi stratégia nem volt <#idiota> (és így jobban belegondolva akár lehet bot is ami magyarázat miért van annyi de mindig különbözõ account)

F

ÚGy hívják hogy Short Stack Strategy, állítólag könnyen lehet profitot termelve játszani, de nekem sem jön be.

MEdievil
Tudom de a SB állandóan csak Allin/Foldra játszott és már erre is dobja ha meg nekem kell ne bukjak annyit úgy is utolsó köröm volt az asztalnál.

Amúgy ezek a kínaiak micsodák? beülnek a legkisebb összeggel és ha bármi erõs lapjuk van allin amúgy meg fold. Semmit nem játszik csak ezt az idiótaságot és még nagy nyereményt nem láttam kaszálni õket csak egy kis vak aztán elõbb utóbb meg belefutnak valami AA-KK-Ak-ba ami meg is adja nekik.

F

nh, de preflop nem lenne jobb többet nyitni 2BB-nél Dealerbõl? :-)
MEdievil

ennyire szép floppot <#rinya><#wink>

F

TaRka0107
Persze, én is megadtam volna, csak egy kicsit idegesítõ hogy a másik kiüli annyi zsetonnal és már nem csinált semmit egy félórája. De nem érdekel, be kellett tolnom. Nem adódik mindig ilyen alkalom hogy AKsuited-et kapjak😄

Hát igen, az már any 2 call. Bármilyen két lappal helyes megadás, bár a shortstacket nem jó felduplázni, de ezt mindig meg kell adni.

hát igen, ebben a szituációban muszáJ volt betolni mindent
de a nagyvakot se lehet hibáztatni, én is betoltam volna azt a maradék kis összeget

TaRka0107
De amúgy nem is tudom mit gondoltam..... mindig a chip leadernek osztja a lapokat.... ennyi....<#mf2>

TaRka0107
Na hát.... erre mit mondjak? Ha az 575 chipsel rendelkezõ emberke kiesik akkor már pénzes helyen vagyok, de ezzel muszály volt az allin.

sz4bolcs
Undorítóan monoton egy idõ után. Borzasztóan idegesít, hogy az álmaim egy részében mindig benne van, mehetek agyturkászhoz kitöröltetni. ://

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

KAMIONOS KOGYO
pontosabban?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

zeli
én mikor elõször voltam osztani, éjjel utána nem tudtam elaludni és az ágyban keresgéltem a paklit. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tud valaki cash game szabályzatot valahol?
Me van egy két dolog amivel ne mvagyok tisztába.
Írjon ide vagy privibe aki tud segíteni...!!

Kösz

KAMIONOS KOGYO
De azt írták,ha jól kitöltöd a kvízt akkor megkapod a kupont,azt véletlenül sem írták,hogy még 5$ kell hozzá!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

voltak rá szatellitek, nem is kevés

Carloska
engem nevezni se engednek ugyse 😄

KAMIONOS KOGYO
De köcsögök a Pokerstars-nál,erre a kvízes versenyre nem elég a kvíz helyes kitöltése,még az 5$ nevezési díjat is elkérik!
<#zavart2><#levele><#felkialtas>

gratu😊

Amikor nálam volt a csiplíd, végig be volt nyomva a discuss deal, nem fogadta el......... erre egy ilyen:

De az a vicc, hogy innen nyertem 😄

Vannak még hülyék 😄

TaRka0107
Ez már hihetetlen, mindig van egy hülye aki miatt nem tudok nyerni. És megadja egy lyukas sorra.....

9csöves9
szerintem mindenféleképp érdemes,mert ha többen néztek flopot akkor a bankrészesedésed nagyobb lesz az ellenfeleidnél.egy ellenfél ellen meg félblöffként tökéletes

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

TaRka0107
Aha, mert sokszor van az hogy emelek, emelek, de nem jön le....

Szerintem ellenfél/helyzetfüggõ, én szeretem agresszíven megjátszani a húzókat, de ha sokan vannak a potban, inkább checkelek.

TaRka0107
Na végre, ezt már sikerült megnyernem. Pár hete elsõ 5ben alig tudtam benne lenni. Jó volt ez a pihenõ.....