30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Renegade #17706 hát ja, elvégre kb 100-ból egyszer lesz nála a kiegészítő lap, ok esetemben 50-szer, de én nem vagyok mérvadó :-) -
ba32107 #17705 Ilyen esetben ugye úgy kell játszani, mintha biztosan tudnám hogy nincs pókere senkinek? Tehát ezt tilos eldobni? :D
-
#17704 Én most tök büszke vagyok magamra, hogy egy ~600 handes sessiont a Titanon -1BI-vel zártam csak :DDD
Komolyan nem tudom mivan velem, egy coinflipet sem tudok nyerni. AKval flopon nulla %, Jjvel riveren kapok ki...backdoor flush, stb..szokásos. :)
Ezután már csak jön vmi jó ! -
#17703 Na komolyan mondom, ez nem igaz.
A makkerja ezzel nyerte meg a headsupot. Utána allineltem A4el Ak ellen.
Jött egy 4es, fúú mondom, visszamakkolom. Aztán lejött a sorunk-->osztozás. Allin J2-vel, gondolkodik, megadja, mutat: AA:D:D -
#17702 Erre mit mondjak? És az ilyen hülye marad bent...
Én vagyok az AJ:D
-
Renegade #17701 na ja utólag vicces, de amikor sokadszor raknak allinre 2es párral és verik a KK-d (preflop), akkor nagyon keresed a cashout gombot, lenyugszol, megnézed a trackert, számolsz egy kicsit, és onnantól már hideg fejjel nyulsz a cashout gombhoz :-)
Nem mondom, hogy a terem hibája, de ha vonzod a hülyéket akkor vagy elköltözöl, vagy csődbe mész :-) -
#17700 Amúgy a nyomorék megérdemli, A3-mal még visszaraiselget... -
#17699 -
#17698 -
#17697 Nem ezt akartam... ezt:
-
#17696 Na, azért nem csak rossz történik velem:
-
#17695 De már vissza is jöttem... engem semmi sem tart visszaD::D:D -
#17694 Na jóvan akkor:D:D
-
#17693 *-ra -
#17692 Most beültem még1re... első lap A9, 1500-ről fel is mentem 2700re:D:D -
Titan Poker.. -
#17690 Na mondom, megyek egyet SnG-zek. Beülök 1.20-as asztalra. Első lap KK. Jólvan, felduplázok az elején oszt kemény leszek:D:D
A LÓF*SZT... -
Rainbow15 #17689 fú mennyi AA-t dobtam én így rushpokeren :D -
Renegade #17688 na, gondoltam bent hagyok 100$-t játszani hétvégéig:
nos van belőle még 40$ irány vissza NL10 v NL5 :-)
elvitte egy 95o, egy 24o és egy Q4o de jó, hogy meg volt a cashout :-) -
#17687 -
Renegade #17686 na, a viccnek is van határa.
már odáig fajult, hogy csak ilyen helyzetben tudok nyerni:
-
ba32107 #17685 Nekem olyan szokott lenni, hogy két asztalon rush pokerezek egyszerre, és másodpercenként két handet dobok, és néha előbb kattint a kezem mint ahogy észlel az agyam :D -
#17684 Ilyenkor én is ezt szoktam mondani. :)
Amúgy kétszer dobtam el AA-t véletlenül. Egyszer vc miatt, egyszer meg azért, mert épp kattintottam vhova és felugrott a Full Tilt ablaka. Flopon jött még két ász. :D -
#17683 F*sza... -
Renegade #17682 jól van, azért nem csalódtam a pp-ben a végén sem, a tegnapi NL50es bohóckodást leszámítva, az összes AA/KK-m elvérzet, ált 47 fullok ellen, a legutóbbi q4 ellen :-) -
#17681 Ez igen jó terv! -
Renegade #17680 van benne valami
akkor marad ps, kezdem 400$-al, ha kipörög, megy be a maradék 200$, ezzel el is megy 3 hónap, ha bejön az oldal maradok, ha nem akkor végigjárom a termeket welcome vadászat címén. valahol majd csak megtelepszem :-) -
#17679 Szerintem jobban jársz a PS-el. Jóval több asztal indul, van idő kijátszani a bónuszt. Rakeback oldalról pedig jobban jársz, ha egy stabil rollal mész át a Haven-re. -
#17678 Én úgy vagyok vele, hogy ezzel biztosan veszítettem volna. -
Renegade #17677 nálam is pont ez a gond, cserébe senki sem tudott okosat mondani, hogy mitől van :-( -
#17676 A Hold'em Managert h lehet működésre bírni ? :)
Az adatokat szépen írja, csinálja, viszont aktív asznatlnál nincsen HUD. -
#17675 Az a legjobb, mikor látom flopon, hogy már ász drillem lenne, ha nem lennél kiülve. :D -
#17674 A gép már dobott párszor AA-t, kimegyek pisilni, jövök vissza, és látom, hogy ki vagyok ülve egy ászpárral. De már sokszor volt ilyen AK-val meg KK-val meg mindenféle lappal. :) -
#17673 Nekem olyan szokott lenni, hogy kint vagyok, megyek vissza a szobába és csipog a pokerszoftver mint állat, kattintanék a call-ra vagy raise-re és eldobja a KK páromat:D:D
#17666: Ezt nem tudtam, kösz az infót:D:D -
ba32107 #17672 Mi volt a legjobb lap amit véletlenül dobtatok preflop? :D Nekem QQ, ma másodszor :D -
ba32107 #17671 Állandóan az van, hogy játszok 1-2 órát, nagy nehezen jó játékkal összenyerek kb egy BI-t, aztán a legvégén egy szerencsétlen laptalálkozással az egészet elvesztem -.- Most is pontosan ez volt. Tököm kivan már. -
Renegade #17670 na lehet, hogy haeven-n játszok majd tovább, számolgattam egy kicsit, és azért nagy kópék ám, hogy csak 30 nap van kipörgetni a bonust.
mondjuk 300 DON20= 2440 FPP, gondolom ugyanennyi még jön ha közben megy 2 NL25 (vagy 20, nem tudom, hogy mi van ott).
ez nagy jó indulattal 5000 FPP, amit azért túlzásnak érzek, mert pont ennyi az utolsó előtti fokozat.
na de:
150 FPP = 5 €
azaz nagyon dúrva játékkal 150 € körül lehet kiszedni, ez azért sovány :-( már ha jól számóltam. mondjuk emellé még jön legalább 100 € rackback
Hasonló feltételek vannak PS-n, csak ott 90 nap, annyi alatt meg pont ki lehet pörgeti a 600 $-t, cserébe nincs rackback, lesz min tipródnom. -
#17669 Jah, nem rég újították. Remélem ezt egy darabig nem változtatják. -
Rainbow15 #17668 Pedig pár hónapja újították, nem? Fekete volt, csak avatarokkal. -
#17667 Megújultak a Titan Poker asztalai. Egész jó lett, sztem eddig a legjobb design.
Ennek örömére elvesztettem 6BI-t headsupban. (valójában 9et, mert előtte nyertem)