Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig visszaemelésnél mondtam magamban hogy kézbepárja van😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
F
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ja kérem ha preflop akármilyen kicsit emel.. így viszont már akkor emelt amikor már a saját maga által ásott csapdában volt <#hehe>#hehe>
F
4-8 BB-t tart gond nélkül a 35, persze, hogy már flopon sora van :-(
De ha igaz a matek, akkor a köv hónapok jók lesznek.
Most a heads up a legrosszabb, 5bõl 3 allint veszítek, tök mindegy mivel, megyek be, engem kergetnek a fullok. :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha mondjuk agresszívan játszol akkor eldobálják a lapokat.
Igaz hogy már vagy 2 hete nem játszottam. Tegnap játszottam elõször egy 3$-os 10 fõs SnG-t. Ott úgy ejtettek ki 7. helyen hogy KK párom volt kézbe és allint mondtam. Megadja egy A5-el és riveren leesik, de már tudtam turnon hogy riveren jön neki mert így volt megírva😄 NEKEM KI KELLETT ESNI😄
Érdekelne a véleményetek:
sajnos sikerült majdnem a teljes bankrollom elbukni, 6-os asztalokon méghozzá a 80%-át fullokkal, természetesen nem pókerek és nem is fordított fullok (pl én 6q a másik meg q6)hanem pl: A3 vs A6, 3q vs 5q.
Azt hinné az ember, hogy 6-os asztalon kicsi az esélye a full találkozásnak :-(
Nektek mi a tapasztalatotok, sokat veszítetek fullokkal?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Beleégett a retinámba, vagy mi lehet? Imádkozom majd Jézuskához, hogy tüntesse el ezt a gyalázatot. 😄
Sok BéKát! 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ARSENAL&POKER
ok, esélye megvolt, volt neki két élõ lapja DE mivel adja már meg, nevetséges :-)
hát bes*tam volna röhögéstõl ha jön egy 9 vagy 10, de flopon mire adta meg??? legalább egy A magasa lett volna, ritka hülye emberek vannak
után egybõl kapom kk mondom ezt nem bukhatom már el allin hát nem ugyan annál ász pár <#banplz>#banplz>
Felmérgelõdtem és beültem egy 1$-ros rebuyos tornára és nyertem 40$ <#eplus2>#eplus2>
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt