Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F
Szeptember óta nem 2x-3x annyi ember játszik freerollokon hanem 6x-7x több ember 😊
PL: Fulltilten Szeptemberben a minden napos 100$ freerollon 150-250 emberke jázszott annak fele sit-out , könnyüvolt a Final tablerejutni , többször meg is nyertem!
Oktoberben 300-400 ember játszott
Novemberben 500-700 ember játszott
Decemberben 900-1200 ember
Januárban már 1800 ember játszik a szaros 100$ freerollon
És nemcsak a fulltilten hanem mindenütt
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Freeroll szóval csak vártam és reménykedtem lesz valaki annyira bátor* (*idióta) hogy egy ilyet meglépjen. Bárcsak amikor tényleg kellene akkor kapnám az ilyen lapokat.
F
vasárnap megint lesz 250k GTD csak most turbo
QPR: nagy grat 😉
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Fulltilten a Big Little Tournamenten 31. lettem 46105 közül (5$ buyin) és 500$-t kaptam 7 és fél óra játékért...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Go back to russia on your bike. You are gone, your career is finished.
Feel my power, feel my power baby! hihiiiii" -tonyG 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
mondjuk elég furcsán számolnak pontokat, tök nem értem a logikáját, ami akkor gáz (mint most), ha cash machine akció van.
Ja és akadémián át regisztrálj, kattintasz párat játék gyanánt és kapod is hó végén a 25 kihalt madarat :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
3.-a van, és már a 2. rangot kapom majd következõ hónapban, ami dupla hûség pontot jelent.
Most épp 3szoros SP pontokat kapok minden egyes játék után.
Ingyenes verseny + Bónusz a The Great Flop tagjainak - 2010.01.02 - 11:03
Ingyenes verseny az Everest Poker-en, csak a The Great Flop tagjainak!
Te már gyakorlott játékos vagy? Vagy most ismerkedsz a pókerrel?
Próbáld ki magad, játssz, nyerj egy kis pénzt, és szórakozz!
Indulj el a The Great Flop $100 freeroll versenyén az Everest Poker-en!
A verseny kezdésének idõpontja: 2010. január 6., este 8 óra
Nevezési díj: NINCS
A versenyt megtalálod az Everest Poker az Ingyenjátékok között, a VERSENYNAPTÁR >>> PRIVÁT versenyeinél.
A verseny kódszáma: 37697819
A versenyt kizárólag a The Great Flop tagjainak rendezzük, a verseny elindulásához szükséges jelszót, pár órával a verseny kezdése elõtt kiküldjük email-ben, és megjelentetjük a The Great Flop közösségi oldal hírei között!
Ha még nem játszol az Everest Poker-en, akkor töltsd le a szoftvert a The Great Flop póker közösségi oldalról és indulj el a versenyen. Ahhoz, hogy ezen a versenyen elindulj, nem kell valódi pénzt feltöltened az Everest Poker-re.
De ha van egy kis pénzed, akkor…
Ne hagyd ki ezt a lehetõséget:
Minden új játékos, aki a The Great Flop pókerközösségi oldalról tölti le az Everest Poker szoftverét, az elsõ befizetése után 300 dollárt kap vissza 200 dollár helyett! 100 dollárral megnöveltük a bónuszt! Csak a The Great Flop közösségi oldal tagjainak!
Az Everest Pokerhez belépõ összes új játékosnak jár az egyedülálló, 300 dolláros belépési bónusz, aki a The Great Flop pókerközösségi oldalról lép be az Everest Poker oldalára az oldalon elhelyezett Everest Poker bannerein keresztül, és tölti le az Everest Poker szoftverét.
A bónusz megszerzése:
1.Töltse le az Everest Poker szoftverét a The Great Flop közösségi oldalról, és regisztráljon. Mielõtt az Everest Poker bannerére lépsz, TÖRÖLD a cookie-kat/sütiket, mert ebben az esetben biztos csak, hogy a rendszer elfogadja, hogy a The Great Flop-ról léptél át. ( Internet Explorerben ez a következõként zajlik: Eszközök >>> Internetbeállítások >>> Böngészési elõzmények >>> Törlés >>> Cookie-k törlése )
2.Írja be a TGF300 bónuszkódot a regisztrációtól számított 7 napon belül az Everest Poker számla Bónusz területén, és tegye meg az elsõ befizetését.
3.Tegye meg az elsõ befizetést. Miközben Ön pókerezik, a 300 dollár bónuszt fokozatosan pénzre váltjuk, a valódi pénzes készpénzes játékokban és versenyeken szerzett summit pontok alapján.
Summit pontokat szerezni nem nehéz, és minden egyes megszerzett summit pont után 0,06 dollárt pénzre váltunk a bónuszból, ami azonnal hozzáadódik a számlaegyenleghez – a jóváírt bónuszrész akár nyomban felhasználható!
Egy kis infó, ha a szoftvert a vírusirtó rendszer nem engedné letölteni:
Többször elõfordulhat, hogy az Everest Poker szoftvert nem engedik bizonyos anti-vírus programok letölteni. Érdemesnek tartjuk tehát megosztani ezt az átmeneti megoldást, amíg az anti-vírus szoftver fejlesztõivel sikerül megoldani a problémát véglegesen. Ne aggódjon az Everest Poker garantáltan a világ egyik legismertebb professzionális online pókerterme, nem okozhat vírust a gépén!
A problémát az okozza, hogy az anti-vírus programot kibocsátó cég (ESET) az Everest Poker szoftvert beletette a vírus definíciót tartalmazó fájlba. ( biztos egy konkurens teremnek nem tetszett a dinamikusan fejlõdõ Everest Poker )
A probléma megoldása érdekében, kérjük, ellenõrizze, hogy az alábbi programok elérése engedélyezve van-e, (ha nincs, tegye lehetõvé):
Víruskeresõ modulok> AMON> Beállítások> Kivételek>
1. Everest Poker.exe
2. cstart.exe
3. cstart-tmp.exe
4. gvmain .exe
Ha ezután sem mûködik, kérjük, a letöltés ideéig kapcsolja ki a vírusirtó nod32 rendszert, majd utána nyugodtan kapcsolja vissza. A szoftver elindítása elõtt, amikor az Everest Poker termeibe szeretne belépni, kapcsolja ki újra a nod32 programot, és ha belépett a pókerterembe, nyugodtan visszakapcsolhatja.
üdvözlettel:
The Great Flop csapat
Hülyeségnek hangzik, de ezért is pártoltam át az Everest-re.
Sokkal kevesebb játékos van, versenyeken fõleg. Lehet nem akkora a nyereményalap, de így az esély is nagyobb fizetõs helyre kerülni.
És a PS-on eddig kb. 60-80 versenybõl egyszer nyertem értelmes összeget, az Everesten 16 versenybõl 7-szer.
Ez cooler...
Vamos Argentina!
***** Hand History for Game 8767475667 *****
$2 USD NL Texas Hold'em - Sunday, January 03, 20:39:16 CET 2010
Table Speed #1464785 (Real Money)
Seat 5 is the button
Total number of players : 9
Seat 3: Corsar281180 ( $0.50 USD )
Seat 9: DisforStupid ( $2 USD )
Seat 8: Domarkas ( $6.65 USD )
Seat 1: Kukacsi ( $2.04 USD )
Seat 4: Omen1987 ( $1.11 USD )
Seat 5: PROCONSUL ( $2.14 USD )
Seat 6: Vtulku ( $2.22 USD )
Seat 2: ekellol ( $2.02 USD )
Seat 7: zumaloki ( $1.98 USD )
Vtulku posts small blind <$0.01 USD>$0.01 USD>.
zumaloki posts big blind <$0.02 USD>$0.02 USD>.
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ Ac Qc ]
Domarkas calls <$0.02 USD>$0.02 USD>
DisforStupid folds
Kukacsi raises <$0.08 USD>$0.08 USD>
ekellol calls <$0.08 USD>$0.08 USD>
Corsar281180 folds
Omen1987 folds
PROCONSUL folds
Vtulku folds
zumaloki folds
Domarkas calls <$0.06 USD>$0.06 USD>
** Dealing Flop ** [ 4h, 2c, Ah ]
Domarkas checks
Kukacsi bets <$0.19 USD>$0.19 USD>
ekellol folds
Domarkas calls <$0.19 USD>$0.19 USD>
** Dealing Turn ** [ 4s ]
Domarkas bets <$1.12 USD>$1.12 USD>
Your time bank will be activated in 6 secs. If you do not want it to be used, please act now.
Kukacsi is all-In <$1.77 USD>$1.77 USD>
Domarkas calls <$0.65 USD>$0.65 USD>
** Dealing River ** [ 8h ]
Domarkas shows [ Td, Jc ]a pair of Fours.
Kukacsi shows [ Ac, Qc ]two pairs, Aces and Fours.
Kukacsi wins $3.99 USD from the main pot with two pairs, Aces and Fours.
Vamos Argentina!
Valamiért nem mertem emelni:
Egyébként ez everest poker?

200 dolcsit ki is utaltam, tegnap toltam fel 30-at.
1.-én meg fellõttem 20 dolcsit a Pokerstars-ra megnyertem egy 16 dolláros sit@go-t, ami 108 dolcsit adott a számlámhoz.
Jól indul az év, de most kell egy kis szünet, ilyenkor szoktam nagyokat bukni 😊
Se rebuy-ra, se addonra nem volt pénzem. Az FT-n chipleaderként bakiztam egy rohadt nagyot, utolsó helyre csaptam magam, aztán csak sikerült talpra állni, pedig nagyon tilten voltam.
Full tiltrõl lépni akarok
Lett volna ennek valami értelmesebb megjátszása?