30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#17786 Jaja, nagyon nagy grat neki. Durván tolta, FT majdnem végig CL volt. -
Nadi #17785 Luigi világbajnok! -
#17784 Van esélye nyerni a fogadást Lederer ellen. :D
http://machopoker.hu/ivey_es_lederer_brutalis_fogadasa -
ba32107 #17783 Ivey megnyerte a 8. karkötőjét, a 3K-s HORSE eventet :D -
ba32107 #17782 Nice read:
-
Rainbow15 #17781 Betsson Euro Tables-ről tud valaki valamit? Ide kaptam egy ajánlatot, hogy 30% dealt rakebacket kaphatot. Semmi infót nem találtam róla a hivatalos oldalon kívül. Betsson azt írja, CG-re ezt ajánlja, versenyzésre pedig a Betsson-t (ongame). -
ba32107 #17780 Magasabb szinten már egész jó, 2000-es sng-k nem olyan vészesek (de még mindig sokkal lazább, mint a real-money, épp ezért könnyebb is) -
#17779 Play money-val az a baj hogy nem veszik komolyan, mindenki allinezik minden szarra.(szerintem) -
ba32107 #17778 Mostanában egyre többet játszom play moneyt (rush poker, sng), most felvittem kb 60 ezerre magam, de eltökélt szándékom hogy tovább játszom :D Kikapcsolódás, és kihívás is egyben. És a milliós nagyságrendű chipeket el is lehet adni valódi pénzért! Valamelyikőtök játszik még nagy tétes play money játékokat? Mik a legjobb bankroll építési stratégiák? Szerintetek a sok play money játék befolyásolhatja a real-money játékomat, ha mondjuk rendszeresen játszom mindkettővel? Tehát nem csak play money, így elvileg nem romlik a játékhoz való hozzáállásom, mert mindkettőt játszom... -
MaRee #17777 Ááááááááááááááá ez fájt :D :D :D -
#17776 Aztakurva! Az ilyet úgy fejbe tudnám rúgni hogy nem kelne fel sohatöbbet:D -
ba32107 #17775 Áááá bazmeg ez mi volt már.... maniac-al heads-upoztam. Vicc:
Pár perccel később:
Utolsó hand:
-
ba32107 #17774 Na ez a csávó a fish igazi mintapéldája :D
-
ba32107 #17773 Lehet, hogy már kérdeztem, de régen volt szó olyan oldalakról (és én is láttam őket), ahol play money adás-vétel folyt (több milliót lehetett eladni dollárokért), de most sehogy se találom őket, tudtok adni linkeket? -
#17772 Nem emlékszem rá. :D -
#17771 folyamatosan változnak a kérdések, többet érsz vele, ha átnézed a tananyagot. -
#17770 hi
pokerstrategy kviz válaszokat hol tudom megnézni?:)
segitsetek plz -
#17769 Az szép. Nyertél mind a 3-al?:D -
#17768 Én egyik nap háromszor kaptam egymás után Ász párt egy asztalon. :D Van rá tanum is. :) -
#17767 Háhhh... mekkora fishek vannak itt. Emel előttem 0.8ig, visszahívok AJd-vel 0.20ig. Az utánam lévő csávó megadja nagy gondolkodás után. Aki hívott az is. Check Check, az utánam lévő megadó hív 0.2ig. Megadják ketten én allin 0.39el. Megadja nagy nehezen, többi dob. talált egy 10es párt a 10 7-ével. Persze nem jött semmi. De nem értem az ilyeneket, emelés vissza emelés és megadja 10 7el:D:D -
#17766 De persze buktam egy nagyot az utolsó KKal, lejött a csávónak a sora floppon:D:D -
#17765 Titan Pokeren cashgamezek... Kapok KK ezután KJ ezután KK ezután KK...:D:D:D Ilyen volt már nektek?LOL -
ba32107 #17764 Baz :D
-
#17763 David Guetta ajándék teljesen ingyen, csak pókerezni kell érte....
ITT -
Renegade #17762 az még ok, az AA ellen a 67s, 78s a legveszélyesebb
ász pár esélyek -
#17761 mai termés ász pár kézben nagyvak ötszörösét megadja 7 8-cal flopon sora lett... -
#17760 Ty, nem tehetek róla... -
ba32107 #17759 Nem sajnos :( Straight flush is csak egyszer. Na de vidámabb percek: mekkora balfaszok már? :D
-
Renegade #17758 hehe, szép elakadás jelző :-) -
#17757 neked még nem volt royalod? -
#17756 magic flop xD -
ba32107 #17755 Már tökre várom az én elsőmet :D -
#17754 Felvágós post:)
-
Lory87 #17753 Az a jóó ha vannak ilyen emberkék, többszőr fogsz tőllük nyerni mint vesziteni! -
#17752 Kezemben AQ kör emelek mellettem lévő all in megy és megadom na mi van nála? 2 4 pikk. flop 9 4 J turn J river 2. Értem én hogy flop előtt coinflip...
Megnéztem a srácot sngben -3000 dolcsi, egyből megértettem mindent.
profi játékosunk -
Renegade #17751 ezek szerint egy olyan versenyen sem kell értelmet keresni, ahol a nevezési díj 215$ -
Renegade #17750 sikerült hoznom a szokásos szerencse faktoromat 200K GTD versenyen is: preflop allin AA-val, A2s-el tartotta egy zseni, mondani sem kell, hogy kiestem. -
#17749 Muhaha!:D:D
-
#17748 Én partypokeren tavaly nyáron nagyon raj voltam 3$-os SnG-ken.... de itt titanon....:D:D -
sandor8206 #17747 ne foglalkozz velük, sok a hülye de az jó, belőlük kell kiszedni a lóvét
sajna még nincs elég zsém, hogy magasabb SnG-re menjek, hogy "normális" ellenfelek ellen is tudjak játszani, itt 6$ SnG annyi a hülye, hogy szánalom pl. ez kb. 10 perce
a lényeg, hogy bubble volt, tök fogalmatlanok a SnG-hez
chipleader vagyok BB-ben K9s, van egy mini shortstack, Dealer
(2. legnagyobb zseton)emel visszabaszom az all-int rá és simán callozta a KJ-val majdnem leestem a székról amikor a lapját megláttam, tök hülyék