Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kérdés hogy te mit akartál A2-vel ilyen boardon 😄 Ráadásul cash game, 21 dolcsival all-in mész? Ez azért elég bátor 😄

Bûvészkedéssel komolyabban már nem foglalkozom, unalmas perceimben (amíg tölt a gép 😄) néha elõveszem a kártyáimat és csinálok egy-két trükköt, hasonlókat.... régen volt egy-két videóm youtube-on, de már leszedtem 😄

Carloska
nah mais jókat ökörködtem 😄 ezek a hajnali körök ilyenek mindig 😄

Carloska
ez meg mekkora már poén nyomom allint

megadja és fulll house 34el neki 😄

Carloska
ez mindent ver k8 al allint tol rám nálam AA

Carloska
looooooooool

Carloska
ezt végig blöfföltem rendesen 😄

ilyen a mesében nincs, Q magas + sor gyanu és tólja, mint az õrült, ilyenek miért nincsenek máshol :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ja, mielõtt valaki kiakadni az A8-ra:
buton vs sb

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ami jó viszont, hogy a set-eket is szépen elkísérik riverig :-)

ez ma ilyen a pp-n, du +2 BI (NL25), este -2 BI :-(
kedvencem: A8 vs A2, nos flop AXX, a rivert meg kitaláljátok :-), addigra már bent volt 15-15 dodo...

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mikor kapom meg a rakebacket Fulltilten? 3.án fizettem be multhonapba szoval kb holnap megkéne..sztem
És arrol kapok e-mailt h mennyit kaptam vagy vmi?

ARSENAL&POKER

TaRka0107
Én meg a Titan pokerrõl kérdeznék? Valaki játszott már ott? Ha igen akkor mondja el a tapasztalatait

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tudtok valamit a pokerspace oldali ingyen kezdõtõkérõl?

chalezlopez
Gyerekek ma Partypokeren 4 asztalon nyomtam cash game-t, NL01/02-n, kétszer lenyomták az AA-mat flössel, egyszer a KK-mat A6-al preflop all in mentünk... Pedig nem kicsiket emeltem preflop. Vicces kedvében volt ma az rng. -2 BI-nal kevesebb...<#szomoru1>

Vamos Argentina!

TaRka0107
De aztán jött egy Q pár kézbe és visszajöttem 8$-ra😄

TaRka0107
Most cash gamezek. 21$al ültem be. A2 emelek kisvakból, nagy vak megad. Flop A8J. Emelek, visszaemel, visszaemelek, megadja. Turn:4. Itt allin mentünk. Mutat két 4est a kezében. Hát mondom eldobom az agyam, mit akart azzal a lappal?

TaRka0107
Megvettem a Bicycle kártyát amit mondtál. Szerintem jó, igaz hogy nem plasztik hanem csak plasztik bevonat, de nagyon jó. Egyébként bûvészkedsz még?

TaRka0107
<#duma> Azt azért nem....

#14697: Tudom, de kipróbáltam, hátha. Csak már untam magam és muszály volt. Élõben próbálnám ki magam már, csak még nem vagyok 18....<#zavart1>

2-3 nap az nem sok, többet hagyj ki ha nagyon nem megy, én karácsony elõtt hetekig nem játszottam, azóta folyamatosan nyerek 😊

Carloska
Allin nem nézzel oda 😄

TaRka0107
Már volt 120$-m is a 25$os bónuszból, most van 21$-m😄 Szerintem majd megyek cash gamezni ezzel és lesz ami lesz. Elegem van a Party Pokerbõl már.

TaRka0107
Nekem most nagyon nem megy a poker. Linkeltem egy handet, 4es full 9essel...másiknak nagyobb fullja volt😄

Kihagytam vagy 2-3napot. Most megint egy ilyen:

Aztán meg egy 6$-os SnG-n egy ilyen. Lehet nem kellett volna allin menni, de mondom inkább vigyem a potot:

MEdievil
na igen bár attól nem féltem, ilyenkor elkerülnek jó messzire <#wink>

F

TaRka0107
Vagy ha egy Ász...!

MEdievil
Azért ha riveren lejött volna egy kõr... <#falbav>

F

MEdievil
Egy szó: freeroll

amúgy itt egy másik:

még is mit gondolt?!

F

LOL a BB eldobta a lapját? Ráadásul magyar, ráadásul pécsi?? Ehh 😄
Nem is értem minek van fold gomb, Full Tilten csak checkelni tudsz. (az igazsághoz mondjuk hozzátartozik, hogy volt már olyan hogy a riveren inkább bedobtam volna a lapot showdown elõtt, mert nem akartam lemutatni a blöfföt, de nem tudtam. És hiába az auto-muck funkció, a last-hand ablakban meg tudják nézni)

MEdievil

freerollon csak ez mûködik normálisan.. várni a jó lapot aztán lesz aki saját magának ás egy kellemes csapdát <#idiota>

F

Shep
Töltöttem fel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Töltöttél fel pénzt vagy valami bonust kaptál?

Shep
Egy ideje itt játszom, mert itt mindenféle máshonnan kell regelni, meg egyéb okosságokat nem kell alkalmazni ahhoz, hogy az általam termelt rake 30%-át visszakapjam, és nekem ez tetszik, idõrõl-idõre ott a lóvé a számlán és egy egy bukó széria után jó látni, hogy bizony mégis kaptam egy kis pénzt 😊 Ráadásul egy ideje van fogadási szekció is elég jó szorzókkal. Kaszinó is van ,de hát az ugye nem az én világom, azt játszák a makkerek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sz4bolcs
Az a helyes játék, amit mondasz, alacsonyan tartani a potot, csak ez így menõ volt. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Inkább szerencséd volt szerintem, hogy nem volt náluk semmi, egy AT-vel lazán végigment volna bárki, és kikaptál volna 😊 Én limpeltem volna csak, alacsonyan tartani a potot, bár az is igaz, hogy ha bejön a sor, akkor meg alig nyersz. Nem vagyok benne biztos, hogy mi a helyes játék itt.

sz4bolcs
Mesterszintû blöff(?):

Az elvileg ez, nem az A6

sz4bolcs
Carloska: A6-ra miért mondtad egyszer hogy 'halott ember keze' ?
Ez olyan, mint csocsóban a deadman? 😄

Carloska
nah 9 ezerbõl 24 lettem utolsó party

1 millió 800 ezres pot

Carloska
nah bocs elírtam elsõ 72ben NEM ért be a jossy 😄 de én igen

Carloska
áhh 9 ezres verseny és 22edik helyen állt dobatni akart nah mindegy elsõ 72ben ért be lol XDXD de én igen és nekem ez számit 😄😄

sz4bolcs
Ennél szarabb lappal nem lehet blöffölni xDD
Nem lehet, hogy azt hitte, hogy a semmit sem érõ három 4ese mindent visz? xD

Carloska
lol pali kiakart blöffölni 😄

Happyy Calllllll XD

Carloska
nah kis pot 😄 ezt behuztam 😄

Carloska
legalább jobb lappal verjen már meg könyörgöm ne 55 tel <#wow3><#wow3>

Carloska
ez milyen már

<#boxer><#boxer><#boxer>

doxadmin
vagy-vagy. Valakinek adja a lapokat, valakit meg szopat.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

tmp
sziasztok

bwin pókeren játszom játékpénzen ,3 nap alatt mindig összejött 50$ ból a 100$. Nah most ez azért van hogy fizessek be pénzt és majd a fizetõs játéknál elbukjam? vagy itt is ott is ugyanúgy adja a lapokat?

köszi

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

sz4bolcs
Brilliáns csapdázás!! <#eljen>

sz4bolcs
Sok munkanélkülinek több ideje van a gép elõtt görnyedni.

sz4bolcs
Gazdasági válság. xD