Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bûvészkedéssel komolyabban már nem foglalkozom, unalmas perceimben (amíg tölt a gép 😄) néha elõveszem a kártyáimat és csinálok egy-két trükköt, hasonlókat.... régen volt egy-két videóm youtube-on, de már leszedtem 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
buton vs sb
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
kedvencem: A8 vs A2, nos flop AXX, a rivert meg kitaláljátok :-), addigra már bent volt 15-15 dodo...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
És arrol kapok e-mailt h mennyit kaptam vagy vmi?
ARSENAL&POKER
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Vamos Argentina!
#14697: Tudom, de kipróbáltam, hátha. Csak már untam magam és muszály volt. Élõben próbálnám ki magam már, csak még nem vagyok 18....<#zavart1>#zavart1>
Kihagytam vagy 2-3napot. Most megint egy ilyen:
Aztán meg egy 6$-os SnG-n egy ilyen. Lehet nem kellett volna allin menni, de mondom inkább vigyem a potot:
Nem is értem minek van fold gomb, Full Tilten csak checkelni tudsz. (az igazsághoz mondjuk hozzátartozik, hogy volt már olyan hogy a riveren inkább bedobtam volna a lapot showdown elõtt, mert nem akartam lemutatni a blöfföt, de nem tudtam. És hiába az auto-muck funkció, a last-hand ablakban meg tudják nézni)
freerollon csak ez mûködik normálisan.. várni a jó lapot aztán lesz aki saját magának ás egy kellemes csapdát <#idiota>#idiota>
F
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez olyan, mint csocsóban a deadman? 😄
Nem lehet, hogy azt hitte, hogy a semmit sem érõ három 4ese mindent visz? xD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
bwin pókeren játszom játékpénzen ,3 nap alatt mindig összejött 50$ ból a 100$. Nah most ez azért van hogy fizessek be pénzt és majd a fizetõs játéknál elbukjam? vagy itt is ott is ugyanúgy adja a lapokat?
köszi
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó