Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A JT-s arc mégis mit képzelt? 😄

fas*om de utálom a limpelõ AK-kat, természetesen nálam AQ, az s*ar A is jött floppon, naná, hogy nem tettem jobbra magamtól :-)
he-he ilyen szar blöfföt a gyerektõl, amúgy jól kifizették

azért szabin mennyivel könnyebb, ez a pont táblázat azoknak mond valamit, akik PP-n játszanak (cash machine promo)

10 napos összesítés
Nap Dátum Pontszám
1 08-01-2010 98.66
2 07-01-2010 83.8
3 06-01-2010 73.62
4 05-01-2010 59.46
5 04-01-2010 51.3
6 09-01-2010 27.5

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

én ma jártam így -4BI (100$) csak néztem, hogy mikkel jöttek be a fis...lelkes szerencsejáték függõk, és turnon már tolták az allint 25%-ra. megyek levegõzni, kicsit nagy a fejem

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

chalezlopez
Itt a tegnapi egyik szívásom:

Egy másik:

Vamos Argentina!

TaRka0107
Fúú most jöttek cash gamen a lapok. Amikor nagyvak voltam szinte mindig adott vagy drillt vagy két párt😄(csak nem fizették ki) Egyszer pozíciós emelésre lejött flopra a sorom. Volt kétszer fullhouse-om. De nem sokat tudtam nyerni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Sz4bolcs1985: valaki de optimista 😊
Leccsoo: ki?
Sz4bolcs1985: aki flöshúzóra adogatja meg az ezreket 😄
Leccsoo: ahm
Leccsoo: sztem örülj neki és cstulj
Leccsoo: mintha neked ment volna
Sz4bolcs1985: örülök is 😊
Sz4bolcs1985: remélem mindig ilyen nagylelk vagy
Sz4bolcs1985: ...golyo'szo'ro'kez'u' xXD
Sz4bolcs1985: kattkatt

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

chalezlopez
Jajj, és sajnos elfelejtettem bekapcsolni az Auto rebuy-t, de már késõn vettem észre. Az ellenfelem egyébként mindent adott ha talált egy A-t, 1 asztalon nyomta, és nem hagytam neki 0.5mp gondolkodási idõt sem...

A nagy találkozás pedig:

Vamos Argentina!

chalezlopez
Itt az elsõ jó party:

Vamos Argentina!

tmp
Most akarok befizetni valamelyik online pókerszobába, mit ajánlotok ? bwinen fennvagyok csak az a baj már nem kapok bónuszt mert több mint fél éve regeltem.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

chalezlopez
Na visszanyertem a tegnapi 2 Bi-t. Az 1-ik egy nagy találkozás volt... AA(nekem) vs AK... A statisztika nem romlott...<#wink>

Vamos Argentina!

Dick Riddick
😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

sz4bolcs
grat! 😊

na tessék, az egyik mégis fish-nek nézett, azt hitte erõs kombó a flös, 25 dodója bánta :-)

6 hely, 50 dodo
lehetett volna jobb is, de már alakul a póker tudásom is, mindenesetre az NL25 regulárjai már nem néznek fishnek, ez azért jó dolog :-)
gyakoroltam a 10 pp-ért 1000 $-os freerollokon, ott állt meg van az 1$, egyszer 5. lettem az 40 dodo volt, most meg már tudok indulni bõven a 9 $ 6k garantáltakon is. :-)

sz4bolcs
Bakker, mennyit fogsz nyerni? 😄

sz4bolcs
Ok, de ha valaki nem emel jó lapra, akkor legalább legyen lelki ereje bedobni, ha a BB szarja flopon erõsebb.

döntõ asztal, még kilencen

...már a harmadik...

Na srácok, most drukkoljatok

igaz, csak 2$-os verseny , de 738-an indultunk
jelenleg 27en vagyunk, én meg a 7.
15:30 óta tart, + mellette még egy verseny, meg 1-2 cg asztal :-)

chalezlopez
bn tegnap szarrá emeltem mindenkit. Mégis flöss vitte AA és AA-mat. Leesett nekik...

Vamos Argentina!

sz4bolcs
Szerintem teljesen érthetõ volt. 😄

Dick Riddick
Pontosabban a lehetõ legjobb kéz, az asztalon lévõ és a kézbe osztott lapok figyelembevételével.

\"Heroes never die. They just reload.\"

sz4bolcs
Sziasztok gyerekek. Egy tanmese következik arról, miért kell jó lapokkal emelni:

Egyszer volt, hol nem volt...

sz4bolcs
ty

Carloska
verseny elsõ helyén állok már csak ketten vagyunk kb kiverem egész csordát 😄

stack állás

36 ezer nálam kb vs 4 ezer ki nyert?

a 4 ezres 😄😄 😄

Carloska
hát a lehetõ legmagasabb variáció az asztalon

sz4bolcs
mi az a nuts?

Standard play, én AQ-ra tettem 😄 Közel volt 😄. Egyik legnagyobb különbség, amit online és élõ játék között látok (wsop közvetítés alapján) online az emberek akkor mennek all-in ha semmilyük sincs, élõben pedig a nuts-al.

Carloska
Év partyja eddig nekem mindenki nézze meg 😄

az agónia: 6os asztal, 5 fish-el és nem jönnek a lapok :-(
...illetve most jött egy AA, sikeresen lefosztom vele az egyiket, erre 3-an elszaladnak. :-(

Carloska
de nagy megadás tõlem 😄

Én nem is játszom egyelõre több asztalon, egyszerre csak egy sng megy, így tudok maximálisan koncentrálni. És sokszor elõre tudom hogy fog lemenni egy kéz, meg is tippelem a handeket, stb...... mondjuk 1 dolláros sng-n nem túl nehéz, az tény 😄

sz4bolcs
jav.:

...de hallgassatok a profira: 72o mindent visz! xDDD

nem tudom másnál hogy megy, de nálam a read az max 2 asztalon mûködik, és egyelõre csak azt tudom, hogy mi az, ami nincs nála :-(

Carloska
Ez visz mindent 😄 😄 😄 😄

TaRka0107
Ez igaz.

sz4bolcs
Az egy dolog, hogy ti, kezdõk, hogyan játszanátok meg egy kezet. xDDDD

72o mindent visz! xDDD

Mondjuk ha van readed azért az más, de általános szabály hogy határeset kézzel alacsony pot kell. Inkább nyerjünk kicsit, mint veszítsünk sokat 😊 Nem az a cél, hogy lejátsszuk az ellenfelet, hanem hogy pénzt nyerjünk, és (ez a fontosabb) keveset veszítsünk. Fõleg mi, kezdõk 😄

TaRka0107
Hát... elakartam vele dobatni, meg tudtam hogy mindennel megpróbál kiblöffölni.

sz4bolcs
Nekem is bazz! xD Olyan tárgyból, aminek egy óráján sem voltam bent. Laza.

TTK, programtervezõ informatikus 😄 Mai vizsgám ötös lett 😛

Bocs az offért 😊

sz4bolcs
Jaja, pte btk szocmunka szak. 😊 Te mit tanulsz?

Pécsi vagy te is nem? PTE? Én inkább a tanulás mellett döntöttem, plusz szokás szerint kizártam magam hétvégére, mert hétfõn is vizsga 😄

sz4bolcs
Csináld te is a kettõt egyszerre, pro vagy. 😄

sz4bolcs
Ja - Én is szóbelizek 11kor. xDD De ízi lesz állítólag.

sz4bolcs
Olvasom közben a cuccot. :// Minden bizonnyal nagyon termékeny így a tanulás.

Én is ezen gondolkozom........ sit&go vagy vizsga elõtt még egyszer utoljára a tételek átnézése? 😄

sz4bolcs
Én is nyomok egy reggelit! 😄