Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
<#duma>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ha gazdag nem is, alkesz még lehetek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TaRka0107
Jól megy.... mindennap 2-3 feles?<#eplus2>

TaRka0107
Akkor gratulálok!

na, lehet elkiabáltam a váltást, mert sikerült ma összehoznom -6 BI-t, ebböl 5 AA, viszont akkor ez azt jelenti, hogy a következõ 20 AA-val bátran tolhatom az allint :-), javítanék -7BI KK vs 44, megyek leiszom magam, mert 4es póker ide vagy oda, ez azért fájt így a végére

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

setuh
en vok<#hawaii> 😛

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

TaRka0107
Bocs az Offért: Nézzétek meg!. ba32107 véleményed várom vagy itt, vagy ott kommentbe😄 Ha nagyon sz*r meg lehet mondani nyugodtan! (bocs a videóminõségért)

TaRka0107
Ki az a juhaszg?😄 SG fórumos?😄

a fene egye meg 😄 pedig reménykedtem benne, hogy ha már nem tudok játszani (nincs pénzem FTP-n) akkor legalább nézhetem, de mire hazaértem már végeztetek :/

azért grat nektek

zeli
talán majd legközelebb...<#vigyor0>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Na megvolt a verseny, az eredmény:
1. juhASZg ($3.25)
2. balrogs101 ($1.75)
3. Sz4bolcs
4. sandor8206
5. zeli0726

MEdievil

nehogy bármi esélyem legyen.. <#idiota><#falbav>

F

Carloska
blöffölni akartam lol

sz4bolcs
na mond1 azt mondja, nem jön. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
még van 1 perce nevezni. 😄

Bár asszem van late reg

Kicsit késõ nem? 😄

sz4bolcs
Nekem is van egy ismerõsöm, aki szívesen jönne

Rash87
Én is ma folyamatosan így szopok...
5 partyból egy ilyen,szerencsére kisebb téten. De sok kicsibõl összejön...

Glory, Glory Man. United!

zeli
sztem minél többen vagyunk, annál jobb!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

vagyis alulról a 2. az AK-s :-)
setuh
nem kellemes de meg mindig jobb mint mikor a fullodra tolja ra a setes es riverbe jon neki a poker :\

2. eléggé kemény
Törölt felhasználó
Mindkettõnél flop után toltak rám all-int...
Törölt felhasználó
Mai szopások:

Nekem semmi kifogásom ellene

figyu elég kevesen vagyunk, csak kérdem hogy jönne egyik haverom is, õ nem fórumos
ha nem, semmi gond csak kérdem
setuh
nah en most jottem haza szal jelentkezek a versenyre 😉

sztetek normális az ilyen ember? amúgy megnéztem keményen minuszban van a gyerek, de ha láttátok volna miket nyert a csávó bes*arnátok, szinte õ vert ki mindenkit. mondjuk engem meg felnégyszerezett míg végül engem is kivégzett így :-)

ok esélye megvolt, flush húzó nyitott sor, de all-in vágni egybõl egy másik nagy stack pozición kivülrõl, áááááááááá
simán belenyit és megnézi mit csinálok
Törölt felhasználó
Everesten nevezett valaki a Magyar pontversenyre?
AA-val ritkán ugrálok, ugyanis NL25-ön divat settel vagy jobb lappal ugrálni, fõleg scary board-on.

gyertek az SG versenyre még csak 3-an vagyunk
sajnos NL25 20 BI-n 1,5 szar hónap + HU próbálkozás miatt (-300$)

ha hozom az átdolgozott stratégiámból fakadó elvárásomat akkor az +10 BI
a bonusz az 8-16 BI

ha nagyívben kerülöm a HU-t, és 0-s a ROI-m (amitõl azért szerencsére már nem félek) akkor csak a bonusz miatt megvan a szintlépés 2 hónap múlva. Az álom persze a március, de úgy is bejelentem. :-) Illetve, ha elérem az NL25 30BI-t, akkor 1 asztalt engedélyezek magamnak próbaként NL50-en, ha visszaesik, akkor azt sem.

AZ én bankrol szabályom kicsit lazább mint az ajánlás:

szint*20, illetve épp az aktuális összeg/20 az MTT, ha ez az utobbi nincs meg akkor addig nem indulok, de ez jelenleg mellékes, mert egyelõre csak a 1,6+0,4 ill 8+1-eseken nevezek.

Az MTT még egy achiles sarka a dolognak, ha sikerül legalább +50%ra kihozni az mindenképpen lendít a dolgokon (200$ van rászánva a hónapban), nos ha elbénázom, akkor pedig sokat ront, elvégre ez 8 BI.

Rash87
Még mindig pénzhiányban vagyok 😄
De majd megpróbálom következõt megoldani,ha még lesz.
Egyébként sok sikert!<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Ne felejtsétek, este verseny, még mindig csak ketten vagyunk feljelentkezve.

setuh
mennyin vagy?

még egy-két hónapig (kop-kop-kop)

és a végére a rekord pot, na ezen lehet moralizálni, hiszen már floppon bekerült minden, ami mellett szól az a Gomb vs BB csata "forgatókönyve" ami ellene az a másik lapja + két regular 200BB deep hozzáálása.

setuh
nl 25-on tolod?

setuh
hat igen egy ritka pelda amikor az AA kifizetodik...😛

amire a legbüszkébb vagyok (büszkébb mint a rekord potra), a replayben nem látszik, de vagy 20mp gondolkodás elõzte meg (visszapörgetve fejben a másik játékos movejait), ez az átlag 2 ismeretében jelent sokat. :-)

na bogarászom a vasárnapi handeket, igyekszem csak azt a párat amit érdekesnek tartok, nem akarlak untatni titeket, ha mégis, szóljatok. :-)

setuh
de kb most olyan rosz szeriam van h mindennel lemakolnak...egy outtal vitt el az egyik,a full houseomra lejott a pokere,meg hasonlo finomsagok :\...ma +10-el kezdtem es mar -10-be vok szal ez se konnyu foleg az ieneket tulveszelni.

setuh
persze en nem arra ertettem h oda nem kell tudni pokerezni...csak ott ha tokeletesen jatszasz is egy lemakolasbol mar kieshetsz...cash game-be meg ha hosszu tavon jol jatszasz akkor biztos a nyereseg.

szvsz ami a cash mellett szól, hogy ott nagyon lehet farmolni, és csak az agykapacitásod szab határt az asztal számnak.

Egy jó grinder ugye 2 monitor 12 asztal (ha megy a 4, akkor fog menni a 6,8 stb)

megint csak saját tapasztalatom:
Ha NL25 4 asztal napi 7 ó játék 200pont 5-10$ (én még kis béndzsó vagyok alacsony ROIval)
akkor NL50 12 asztal napi 7ó 1000pont 60++$ ez ugye már pp-n a palladium elite (a teteje) státusz, olyan bónuszokkal, hogy az se baj ha a ROI-d 0.

Van aki ezt hozza NL100-on is,remélem egyszer én is.

Az elõnye meg valószínüleg ugyanaz mint a hátránya, mivel megtanulsz kb 5mp.-ként meghozni egy olyan döntést ami 5-10K HUF sorsáról dönt, ezért valószínüleg az élet minden területén az embereket unalmasnak és lassúnak fogod találni, ez öl meg, nem a WOW :-)

versenyhez több tudás kell, mert cash gamen mindig ugyanúgy kell játszani, ugyanannyi a zsetonod, ugyanannyi a vak stb.. Versenyen más-más játékot kell játszanod a verseny elsõ-középsõ-végsõ szakaszában, változik a zsetonod, változik a vak stb.
Persze ha arra mondod, hogyha cash gamen lemákolnak ott csak ujratöltesz, versenyen meg kiestél és szevasz :-) akkor igazad van
setuh
😄 jo hat abba is van,csak en a versenyekre mindig ugy tekintek h ott azert tobb szerencse kell h penzt szerezz mint tudas...

teljesen mindegy melyiket nyomod, mindegyikben van pénz. csak el kell találni neked melyik jobb.
Haverom csak SnG nyom + 11 ezer $ van
Haverom "mestere" meg versenyeket, õ meg + 97 ezer $-ban
setuh
ertem.multkor en is toltam egy freerollt bejutottam vasrnap vmi 1000 dolcsis masik versenyre,de nekem azert marad a cash game,sztem feeling megvan ott is foleg h ha megy a jatek es a penz tenyleg abba van😛.haverom pl. 1$-al kezdte es most tart 6500-an es o is cash games.

sz4bolcs
elszálltam AK-val AQ ellen...