Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vicc, hogy megadja és vicc, hogy még elõ is kaparja neki valahonnan
örülõk hogy vannak ilyen birkák, hogy calloznak de amikor fél zsetonjukkal lecalloznak egy K3-mal, 85-el, 58 stb. és verik az AK-imat, AQ, AA beszarás és nem azzal van a baj, hogy mák mert nekem is van, de nekem játék közben beleszaladok jobb lapba aztán lejavulom, de nem csinálok hülyeségeket.
A fas*om tényleg bele, hogy jött neki
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A 3. óra elején már csak 3 nagyvakom volt, onnan hoztam vissza.
18-45-90....tehát több asztal kell ahhoz hogy mindenki játszhasson
am ma nekem is volt egy ket szep badbeatem...q-q -ra megadja az a-q persze h lejon a 3 outja kozul az egyik, mondjuk ezen nem huztam fel annyira magam de mikor a masik allinem vitte el egy lyuk sor a setemet akkor mar elegge kezdtem tiltre menni...de vegul csak pluszba vegeztem a sessiont 😊.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
KK vs QQ, flop QQx
KK vs 22 flop 22x
AK vs A4 flopon ott a 4 más nem jött
JJ vs KQ flop QJx turn K river K
AQ vs 58o Flop Q67 turn A river 9
Q9(én) vs AQ (limpelt) meg megszoptam BB-bõl Flop Qxx turn Q
jó, akkor most visszamegyek a hûtõhöz, a 2. vodkáért :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
így volt én a HU-val, de 300$ minusz után megállapítottam, hogy bármivel, de tényleg bármivel tudok veszíteni egy preflop allin szituban :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
(ha már lefényképeztem, bemásolom ezt a mákolást, még régebbi. 😄)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
a két flashi zárójel közé beraktam a forum BB code-t, nem ment, aztán meg a vbulletint, az se nem. :-(
bár volt egy-két érdekes leosztás, részemrõl is. rögtön az elején kiejtettem két embert 1010-el, egyik 77-el, a másik AJ-vel tolt allint preflop, de végülis a tizesek megálltak.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[url=
nekem simán engedték, és bnõmnek sem kell kitölteni semmi papírt, simán lehet utalni bárhova. Megvagy 18 ?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ki tudja?! Lehet, hogy pont megnézik, pont azt szûrik le, és pont megszívom.
Amióta egyszer véletlenbõl/hülyeségbõl csináltam egy második accot Betfreden és ez miatt elvették a pénzemet, azóta nem csinálok szabályba ütközõt.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
1600 pp
gold státusz miatti befizetés bonuszt sajnos nem tudtam kihasználni, így ez csak 40$, optimális esetben munka mellett a duplája.
cash machine promo: 80$
akademias cash race: 125$, ez mondjuk bánt mert kb 100 ponton múlt a 225
azt számolgattam, hogy ha valamelyikõtök mondjuk tud napi 6 órát játszani a hét 5 napján, NL25-ön (fõsuli, épp nincs munkája) az simán el van diákhitel nélkül, még akkor is, ha nullára hozza ki a hónapot.
A következõképp találjátok meg: tournament / private / febr. 02 13:00 (magyar idõ szerint ez 19:00). A tournament neve SGFORUM. Regisztráljatok minél elõbb. Annyi kérésem van, hogy szeretne játszani, az írjon be ide hogy jön, és írjátok be a FT-s nicketeket is, hogy tudjuk, ki kicsoda (az enyém: balrogs101). Aki beír, annak küldöm pm-ben a jelszót (nem akarom beírni, mert ez nyilvános fórum). Akk elvileg jönnek: zeli, sz4bolcs, setuh. Akik nem mondták biztosra: Rash87, sandor8206. Ezenkívül persze bárki jöhet, aki szokott ide írni.
Ha nem találjátok a versenyt, akkor a tournament ID: #136792505
Naponta 10 játék van ide belinkelve ahol akkora hülye az egyik ember, hogy azt hinnéd át akarja játszani a pénzt. Pl. Q3 preflop ólin.
Csüt-péntek tájt lesz megint pénzem.

Ezt figyelik! Szóval csak okosan. Meglehet csinálni, nem is kell nagy erõfeszítés, de ha olyan partik vannak, hogy AA-t dob preflop, vagy sorra dobja el a nut-okat akkor ez feltûnõ lesz.
A chatet is figyelik, és ha bármi jelét veszik annak, hogy összejátszás lehetséges, akkor zárolják a számlákat és a pénznek annyi.
Megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)