Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Attól függ. Ha agresszívan játszott korábban, nyugodtan belefér egy-két ilyen húzás. Az sem mindegy hogy a többiek hogyan játszanak.
Egy két limp-call simán elmegy, de ha szokássá válik az baj.

\"Heroes never die. They just reload.\"

kraawz
Érdekes, ritkán látható jelenet zajlott a kedvelt online pókerterem egyik asztalánál: a szoftver a gyengébb lap gazdájához tolta a kasszát.

A Cake Poker online pókerhálózat egyik termében nagy felfordulást okozott, hogy az egyik leosztásnál a szoftver nem a póker szabályai szerint járt el, és a partit elvesztõ játékos kapta a kasszát. Az eset egy készpénzes asztalnál történt, ahol egy flop elõtti all-in után mindkét partiban érintett játékos flusht hozott össze, az egyik királlyal, a másik ásszal egészítette ki az asztalra érkezett négy azonos színû kártyát.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Rash87
Jó,ezt tudom.
Csak nem csípem az olyan játékosokat, aki a más játékát szarozza le.
"nem szarozom le, csak veszélyes és ha veszélyes akkor szar :-)"

Kicsit ellentmondó mondat😄 De ezzel az erõvel ha blöffre teszel valakit,az nem veszélyes szerinted? Szóval ami veszélyes,az szar 😊

Glory, Glory Man. United!

a hosszútáv a lényeg, nem az dönt, hogy 1 sng-n, vagy 1 nap ki nyer többet...
A durr vs antonius challengen már jobban kijön, hogy melyikük a jobb, de ott se tenném rá a fejem, hogy Durr ennyivel jobb Patriknál

láttam én már kiesni Iveyt, Hellmuthot, Tony G, 150. helyen is, ennek mi köze hozzá + blöffre tettem és nem az volt, nagy dolog bevállaltam és nem jött be
nem szarozom le, csak veszélyes és ha veszélyes akkor szar :-) és csak azért írom mert ezt a játékot nagyon sokszor látom SnG és nem mûködik, limp-callt el kell felejteni és mondom nem én mondom, csak megnézel egy pokerstrategys oktató videót vagy akármit
Rash87
Semmi,csak annyi hogy mindenki játékát szarozod le, közbe meg...<#rolleyes>

azon min múlik?
Rash87
Te hanyadik is lettél?

és ezeket én most nem köcsögségbõl írom :-) nehogy félreértsd, de a jó játék az hogy ha elöttünk dobás volt és D ülönk A8s emelõ, de ha limp, akkor se adunk meg egy kicsivel több mint 3 visszaemelést
nem én mondom, hanem a jobb játékosok, csak megnézzel akármilyen oktató videót
de ez nem laza játék hanem s*ar :-) laza játék az lett volna ha emelsz preflop
ez teljesen mák volt, hogy így alakult, ha pl: feljön a közös A és semmi más szépen lecsipegettelek volna , mert nem tudtál volna mire rakni, hogy most c-betelek vagy tényleg van egy A, mindenkép hátrányba lettél volna és csak ez végett, hogy limp call volt preflop, flopon nyitok 2/3 potot te rámemelsz, hogy tényleg nálam van az A máris ugrott egy kis zseton....
ha csak call, mert fosol hogy tényleg van A én turnon megint nyitok, riveren megint nyitok, mit csinálsz eldobod a top párod mert én 2/3 potokat emelgetek? simán végig callozod
Ha ez így alakult volna, a 2700 zsetonodból lecsipegetek minimum 1000
és hidd el többször lesz, hogy egy AJ ellen így bukni fogsz mint nyerni, fõleg ha jön a közös A és ez a preflop játéknál dõl el
De te tudod :-)
setuh
am ez igaz sztem h az volt most a nyero strategia ha elegge laza vagy ennyie jatekossal...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Nem szoktam amúgy ilyen lazán játszani, de most eleve kevesen voltunk, és ilyenkor fel kell lazulni.

sz4bolcs
Verte volna az asztalt, hogy lemákoltad... xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

azért jót röhögtem volna a fas*on ha úgy jön a 3. szín, hogy valamelyikkel pározódott volna :-)
sz4bolcs
Gondolta, szép nagy a pot, még páran megadják, õ csinál egy verhetetlen kezet, ha meg kiesik, akkor befizet újra..

nem az a baj, hogy flush húzóra all-ineznek, mert ellenfél, helyzetfüggõ, stackméret stb. mert egy félblöffnek simán jó, hátha dobja a másik
DE egy emelés rá all-in, ott már mi a fas*t pattog, fõleg hogy kiesik ha nem jön
esküszöm ha lenne más lehetõség hagynám a gec*be ezt az online pókert, pesti lennék vagy közelben nagyobb pókerterem, amit csinálnak neten nevetséges
heads up gyerekkel kínlodók vagy 20 perce, neki 23 ezer zseton nekem 17 ezer egyszer nem bírtam preflop all-in vinni, erre
A5s nálam, emel rávágom nagy nehezen lecallozza, nála A2-ami azt jelenti, hogy marad neki 5 ezer zseton 1000BB-nél ott kivégzem, erre jön egy 2 és semmi más és akárki akármit mond, sz*pjon le ilyenkor a Full tilt
te tudod, de azért olvasgass sztem utána egy kicsit :-)
most mákod volt, amúgy meg pazarlod a zsetonod, ha meg nem jön semmi egy KQ simán kigolyóz
TaRka0107
Persze hogy nem volt rossz... mert nyertél😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nem volt az rossz szerintem. Sok zsetonom volt, olcsón akartam flopot nézni, eleve úgy mentem bele hogy megadok egy emelést is, de nem akartam emelni, mert egy all-int már nehezebben adok meg vele. Szerintem semmi gond nem volt ezzel a játékkal.

sz4bolcs
sorflöshúzóra szoktam ilyet hívni, mert az vicces, ha lejön. xD

sz4bolcs
Ahogy Kamionos Kogyo írta: flöshúzó baze, mit kell itt óvatoskodni..

sz4bolcs
Egyszerûek, mint egy faék. xD

esküszöm az ilyeneknek a jó, megvan a két szín a flopon más nem számít
néha irigylem õket, hogy ilyen fesztelenül játszanak :-)

azért a 1010 szépen behúztam a pörgõbe
de hogy is én is jó nagy fas* voltam :-)
sz4bolcs
Bocsánat, hogy többesszámot használtam. A kiesésünk lett megörökítve, +az én fasságom. 😄

inkább az õ faszsága volt :-) mert button-ról nem limpelünk A8s és persze visszaemelésre lecallozunk, csirák játsszák ezt a limp-callt
Az más kérdés, hogy én is csira voltam, mert azt hittem blöffölt és jó vagyok A magassal
Tényleg nem bántásból írom :-) de ez alap akárhol akárkit akármit nézel, olvasol stb.
limp-callt felejtsd el sztem
sz4bolcs
Most vettem észre, hogy neked meg két párod lett volna. 😛

chalezlopez
Ma PP-n 25000$ freeroll a cash Machine promóban...

Vamos Argentina!

Tényleg, észre se vettem, nemtom 😄

sz4bolcs
Hehe, meg lett örökítve a fasságunk. xDD
Köszi.
Amúgy miért ír hülyesgégeket az esélyekhez?

Titánon van még valaki innen?

TaRka0107
Kössz! Jó ez a bicycle kártya csak azabaj hogy néha vissza kell hajlítgatni mert ugye nem plasztik csak plasztik bevonat van rajta...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Galy
grat!
ha legközelebb a stars-on lenne sg verseny, jelentkeznék én is 😊
setuh
am ez alap h a setet a lyuk sor csinalja ki legtobbszor

setuh
xD...

sz4bolcs
Nem sajnálom ám a setvadászt. 😄

sz4bolcs
(nem sajnálom ám.) xD

sz4bolcs
Asztakurva.. xDDD Szépen lemakkoltad szegényt.

doxadmin
Mákoláááás <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

sz4bolcs
Azt hittem, hogy elsõként fogok kiesni, fõképp a bénaságom miatt. 😄

sz4bolcs
Tökre örülök neki, hogy harmadik lettem. xD
Butaság volt a végén a talált 6-os párra allin menni 77 ellen.. :/ Legalább lettek volna magasabb lapok a flopon. 😛

sajnos kevés volt a fish így nem tudtam duplázni :-) így inkább én dupláztam fel ba32107 :-p
Dick Riddick
<#nyes><#eljen>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Nem rossz 😄 Meg kellett néznem párszor mire leesett hogy hogyan van 😄 Szép <#eljen>

😄😄😄😄😄
Amúgy én sem panaszkodhatom mert voltak jó lapjaim 😄 (1 KK, 2 AA, egyiket sem fizettétek ki 😄), de a HU a végén durva volt, nem szoktam én hozzá ilyen agresszív játékhoz 😄

sz4bolcs
Nem kell szerénykedni, lemákoltál minket. xD

setuh
thx,tobbiek is jok voltak 😉 csak most ez igy alakult