30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ddt500 #18506 Full tilten meg unibeten simán tudod törölni bármelyik bankkártyát és utána vehetsz fel egy másikat. Szóval ha a kifizetés opcióba bemész keress olyan lehetőséget, hogy a kártya törlése vagy új kártya felvétele.
Persze nem 100%. -
ba32107 #18505 -
#18504 Tegnapi eredményem:
-
#18503 erre tud valaki válaszolni? -
#18502 Fél órával később:
-
#18501 Igen, biztos nem kerültem volna ilyen helyzetbe, ha nagyobbat emelek, de tökre az járt a fejembe, ha kis párral drillje lesz, simán tudom dobni.
Ha csak egy hármas jön flopra, és megadja az emelésem, már tudom, mi a szitu, de bakker..... :D -
#18500 Azért jó dolgok is történnek (freechips):
-
#18499 Preflop ha emeltél volna normálisan valószínűleg eldobja utána meg már mindegy volt mert itt muszáj volt a tönkremenetel.
Slowplayel az a baj hogy nem fizetik ki.. ha nincs jó lapjuk az esetek többségében fold lesz és csak a nyerő lapokkal játszanak tovább. Az idióták meg kifizetik az agresszív játékot is, sőt! -
#18498 Royal flushöm volt már minden figurából, nem sláger, de úgy szeretnék egyszer hasonló szituációban pokerrel poker ellen győzni. :D:D:D -
#18497 Mennyire volt szar a preflop minraise? -
#18496 Most mondhatjátok, hogy slowplay szarul megjátszott hand, de... nem tudom...
-
#18495 De neki lett végül jobb lapja.... -
ba32107 #18494 Hát ha úgy gondolod hogy ő is csekkelne akkor nyiss :D -
#18493 Hát ez az.. egy idő óta nálam már meg sem kérdezi, hanem ha foldolok, akkor automatikusan checkel....
Néha jól jön a dobás, hogy ne jussanak az ellenfelek plusz információhoz. -
ba32107 #18492 Úgy rémlik a PS kliens ilyenkor megkérdezi, hogy tényleg el akarod-e dobni, nálam legalábbis így volt. De ez miért jó? Full Tilten el se tudod dobni ha csekkelhetsz is :D -
#18491 Másik kérdés: pokerstars kliens... ha rányomok a fold gombra akkor check-el. Ezt hol tudom beállítani, hogy ha foldra nyomok, akkor tényleg dobja el akkor is, ha van lehetőségem elcsekkelni? -
#18490 Akartam kiuta(')lással kapcsolatban kérdezni:
Ha mondjuk barátom bankkártyájáról intéztük az első befizetést nekem, akkor hogy lehet megváltoztatni, hogy ha nekem lett egy bankkártyám, akkor arra utalják ki a pénzt? Ugye az a bankkártya számít, amiről először fizettem be az oldalra? -
babapofe #18489 hát pedig a pokerstars a legjobb,nagyban játszo ismeröseim is azon játszanak,sztem a legnormálisabb emberek vannak ezen a portálon..és elég soxor odalehet érni a fizetös helyekre..legalábbis nekünk sikerül... -
Renegade #18488 másnak sem jön be az akadémia? -
#18487 konkrétan meguntam a pokerstarst a maradék pénzt meg kiutaltam előtte semmi extra ok -
#18486 Fasza... Mit tettél, hogy ki kellett zárnod magad? -
#18485 -
#18484 miért?
-
ba32107 #18483 Valaki rendelt már akármit a Full Tilt boltból? Kíváncsi lennék a véleményére. Én most a szemüveg után egy táskát néztem ki magamnak. Ha megvan, írok beszámolót :) -
ba32107 #18482 Mekkora cooler baszod :D
-
-
#18480 nah Szabolcs 180 napig nem leszek pokerstars on ha keresnél fél évig nincsen póker számlám :D -
#18479 Írtam nekik még reggel és ezt a választ kaptam:
"Bocsánatát kérjük az alábi kellemetlenségért, nem kellett volna felkelnie
sem, hiszen itt csak egy listáról van szó (tévedésből indult el).
Mivel ezek a versenyek valóban nem kellett volna hogy elinduljanak,
természetesen megállítottuk őket. Ezek a versenyek nem valódi versenyek,
hanem csupán a Super Sit&Go Nyertesek listái.
Amint megállítottuk ezeket a versenyeket a következő üzenetet küldtük az
összes érintett versenyzőnek (angolul):" -
ba32107 #18478 Cash game, de full stack. -
#18477 már 6-7 perce indulnia kellene a versenynek, de semmi
rohadjanak meg... -
#18476 Áttették 5:59-re -
#18475 semmin nem lepődök már meg azon az oldalon -
#18474 Nem tudjátok mit jelent ez pontosan?
felkelek hajnalban a verseny miatt, erre a 10 fős asztalnál 2-en játszunk csak. Gondolom ezért is lett leállítva a verseny.
Most meg itt ülök , és várom mikor hajlandóak újra folytatni... -
#18473 Én azon vagyok, hogy 'nyerni kell', még ha egyszer van 10 évente egy verseny, akkor is. Buborékban én is feszülök, de K párral, azt nem emberhez méltó dobni, még bubiban sem.
Megnézed Cadát, ő is mekkorákat mákolt, de ..bátraké a szerencse. -
#18472 Jó, csak annyit még tegyél hozzá, hogy cashgame sss... -
#18471 Én is dobtam már el KK-t preflop. És jól is tettem. Ha megnézed a WSOP 2009 Main Event-nél, mikor közelítettek a buborékhoz, vagy 3-an dobtak KK-t, mert nem akartak még véletlenül se kiesni. -
ba32107 #18470 Én múltkor bedobtam egy KK-t cg-ben. UTG raise, én reraise, mindenki dob. UTG re-reraise. Én megint ráemelek, fél stackemet, instant all-in megy. Dobtam. 100%-ig biztos vagyok benne hogy ász párja volt. -
#18469 látod én még 5 dolcsira se vagyok képes.. -
#18468 Jó, hát velem is megesett, lehet anno még linkeltem is, hogy hogy végeztem lamborghini 'főversenyen'. Mondjuk én legalább 5 dolcsit nyertem, de kb. hasonlóképp szívtam ki, mint te. -
#18467 arról nemis beszélve 250ks versenyre alapbol megy tovább első 2 ezer