Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy két limp-call simán elmegy, de ha szokássá válik az baj.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A Cake Poker online pókerhálózat egyik termében nagy felfordulást okozott, hogy az egyik leosztásnál a szoftver nem a póker szabályai szerint járt el, és a partit elvesztõ játékos kapta a kasszát. Az eset egy készpénzes asztalnál történt, ahol egy flop elõtti all-in után mindkét partiban érintett játékos flusht hozott össze, az egyik királlyal, a másik ásszal egészítette ki az asztalra érkezett négy azonos színû kártyát.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Csak nem csípem az olyan játékosokat, aki a más játékát szarozza le.
"nem szarozom le, csak veszélyes és ha veszélyes akkor szar :-)"
Kicsit ellentmondó mondat😄 De ezzel az erõvel ha blöffre teszel valakit,az nem veszélyes szerinted? Szóval ami veszélyes,az szar 😊
Glory, Glory Man. United!
A durr vs antonius challengen már jobban kijön, hogy melyikük a jobb, de ott se tenném rá a fejem, hogy Durr ennyivel jobb Patriknál
nem szarozom le, csak veszélyes és ha veszélyes akkor szar :-) és csak azért írom mert ezt a játékot nagyon sokszor látom SnG és nem mûködik, limp-callt el kell felejteni és mondom nem én mondom, csak megnézel egy pokerstrategys oktató videót vagy akármit
Glory, Glory Man. United!
nem én mondom, hanem a jobb játékosok, csak megnézzel akármilyen oktató videót
ez teljesen mák volt, hogy így alakult, ha pl: feljön a közös A és semmi más szépen lecsipegettelek volna , mert nem tudtál volna mire rakni, hogy most c-betelek vagy tényleg van egy A, mindenkép hátrányba lettél volna és csak ez végett, hogy limp call volt preflop, flopon nyitok 2/3 potot te rámemelsz, hogy tényleg nálam van az A máris ugrott egy kis zseton....
ha csak call, mert fosol hogy tényleg van A én turnon megint nyitok, riveren megint nyitok, mit csinálsz eldobod a top párod mert én 2/3 potokat emelgetek? simán végig callozod
Ha ez így alakult volna, a 2700 zsetonodból lecsipegetek minimum 1000
és hidd el többször lesz, hogy egy AJ ellen így bukni fogsz mint nyerni, fõleg ha jön a közös A és ez a preflop játéknál dõl el
De te tudod :-)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
DE egy emelés rá all-in, ott már mi a fas*t pattog, fõleg hogy kiesik ha nem jön
heads up gyerekkel kínlodók vagy 20 perce, neki 23 ezer zseton nekem 17 ezer egyszer nem bírtam preflop all-in vinni, erre
A5s nálam, emel rávágom nagy nehezen lecallozza, nála A2-ami azt jelenti, hogy marad neki 5 ezer zseton 1000BB-nél ott kivégzem, erre jön egy 2 és semmi más és akárki akármit mond, sz*pjon le ilyenkor a Full tilt
most mákod volt, amúgy meg pazarlod a zsetonod, ha meg nem jön semmi egy KQ simán kigolyóz
néha irigylem õket, hogy ilyen fesztelenül játszanak :-)
azért a 1010 szépen behúztam a pörgõbe
Az más kérdés, hogy én is csira voltam, mert azt hittem blöffölt és jó vagyok A magassal
Tényleg nem bántásból írom :-) de ez alap akárhol akárkit akármit nézel, olvasol stb.
limp-callt felejtsd el sztem
Köszi.
Amúgy miért ír hülyesgégeket az esélyekhez?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Butaság volt a végén a talált 6-os párra allin menni 77 ellen.. :/ Legalább lettek volna magasabb lapok a flopon. 😛
Amúgy én sem panaszkodhatom mert voltak jó lapjaim 😄 (1 KK, 2 AA, egyiket sem fizettétek ki 😄), de a HU a végén durva volt, nem szoktam én hozzá ilyen agresszív játékhoz 😄