Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vamos Argentina!
AA-m van,elottem emeltek raemelek visszaemel all in megyek megad mit mutat???Q10o es lejon a sora...raviszem a mouset latom hungary x(
aztan meg nem eleg h mar mentem lefele a lejton ettol meg bejon egy set all in a masik call mit mutat ez is sort...aztan kicsit visszahoztam es jott ez az ajanlat ft-en h ha beulok rush pokerezni es szerzek 10 ftp-et kuldenek 5 dolcsit.hat ez a rush poker kurva szar...megfajdult a fejem es meg az 5 dollaral is minuszoba jottem ki,szal ha kiprobalnatok csak ovatosan.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Hello.
Nem tud valaki ajánlani egy olyan könyvet, ami online pókerrõl szól? Én nem találok. (Nem nekem kellene, hanem testvéremnek, de én is szívesen elolvasnám.)
Már van amúgy két könyvem, 'David Sklansky - A póker elmélete' és 'Mike Caro - A póker titkai' - mindkettõ nagyon tetszett, utóbbi az amatõr versenyeken nagyon bevált... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem csak téged szopat. Felléptem Nl10re, mert meglett a 400$- 3 nap alatt -100ban vagyok. Miért? túlhúznak mindennel. Megyek vissza NL5re, 700$ig vissza se nézek.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
sorom voltt egyiken allin de rosz asztalon toltam be ahol utána néztem egyet ász pár örülhetet miss allinem nek
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
+ simán benne van, hogy jön 2 10-es turn riverre vagy még 2 szín így már 6 színem lesz, gondolta magában-verhetetlen + Korda Gyuri bá is megmondta, hogy riverre mindig jön egy A, szóval a gyerek osztott szorzott ez bizony flopon all-in kell tolni (irónia)
amúgy ezt tanítani kéne, hisz amit hibát elehetett követni õ azt elkövette-preflop limp-call, ráadásként még pozicíon kívülrõl, flop játék meg tökéletes :-) na tud a gyerek
õõ, ezt csak azért teszem be, mert szerintem pókerben a legeslegidegesítõbb, ha valaki rosszul játszik, és úgy nyer. 1-2szer elfogadható, de számtalanszor elõfordul ilyesmi. Flopon betolja minden zsetonját egy magas lapra...:|
Nekem nem az a bajom, hogy KKt legyorsulták, az sem olyan erõs, de könyörgök, magas lappal mit akart?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vamos Argentina!
Bekell fizessek bankszámlárol moneybookerszre hogy kikérhessem a pénzem? vagy akár befizetés nelkül is kikérhetem?
Kikéne vegyem ezt a 250$-t hogy vegyek egy 22'' Lcd monitort , mert ez a 15-éves 15'' Crt monitor meggyilkól 😄
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
gusztustalan ez az erõ poker ami pokerstarson elfajult versenyeken
F
csak azértse dobtam el látni akrtam mivan nála
amúgy elüdtem 300 akartam emelni, de tökmindegy
egy színbe van ezért egy emelés-ráemelésre még ráemelünk all-inra instant call, tanítani kéne :-)
flush huzó, lyukas sor ezeknek nem számít adják és adják :-)
\"Heroes never die. They just reload.\"
és soha ne a zsetonodat nézzed, mert lehet preflop belefér, de emelés után emelt pot van ott már mélyebbre kell belenyúlni a zsebedbe, akár egy flush húzó végett is ha már A8s, csak fél potot hívnak arra még "lazán" lehet callozni vagy az említett közös A, DE már az is újabb 220, turn semmi és beleöltél 420 zseton egy A8s a 2700 zsetonból, ami azért már csak a zsetonod 25-20%