Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
Én meg dupláztam set-re vadászva. Emel jobbról 4bb-t, adom, + még 1 fõ. Flop: 945 káró, egyszín. Hív 1/3-ad potot, rátolom a háromszorosát, +1 fõ dob. Erre betolja mindet. Lecallozom, erre mutat AA-t, persze káró nélkül. Ennyi a történet. Ja 44-et mutattam neki... Most én is idiot vagyok?<#idiota><#wink>

Vamos Argentina!

setuh
hihetetlen milyen napom volt megint,hazajovok faradtan leulok pokerezni hat nem kellett sok h tiltre vigyenek...most nincs kedvem a hand replayel kinlodni de muszaj beirjam...
AA-m van,elottem emeltek raemelek visszaemel all in megyek megad mit mutat???Q10o es lejon a sora...raviszem a mouset latom hungary x(
aztan meg nem eleg h mar mentem lefele a lejton ettol meg bejon egy set all in a masik call mit mutat ez is sort...aztan kicsit visszahoztam es jott ez az ajanlat ft-en h ha beulok rush pokerezni es szerzek 10 ftp-et kuldenek 5 dolcsit.hat ez a rush poker kurva szar...megfajdult a fejem es meg az 5 dollaral is minuszoba jottem ki,szal ha kiprobalnatok csak ovatosan.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

TaRka0107
Az ilyeneknek úgy lerúgnám a fejét...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Carloska
hát eza a megszokott ott ... sõt még durvábbak is 😄

miért dobta volna el? Hisz volt neki egy second párja és esély egy runner runner flushe, tiszta sor all-in kell menni (csak vicc)
MEdievil
Én is ezen gondolkozom -.-

riverstar, csinálhatok én akármit akkor se fogja eldobni -.-

F

Carloska
a maradék 40 dollár kilett véve elõtte mielött leblokkoltam volna 😊

Fail 😄😄

Japep

Hello.
Nem tud valaki ajánlani egy olyan könyvet, ami online pókerrõl szól? Én nem találok. (Nem nekem kellene, hanem testvéremnek, de én is szívesen elolvasnám.)
Már van amúgy két könyvem, 'David Sklansky - A póker elmélete' és 'Mike Caro - A póker titkai' - mindkettõ nagyon tetszett, utóbbi az amatõr versenyeken nagyon bevált... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

doxadmin
<#vigyor>

Nem csak téged szopat. Felléptem Nl10re, mert meglett a 400$- 3 nap alatt -100ban vagyok. Miért? túlhúznak mindennel. Megyek vissza NL5re, 700$ig vissza se nézek.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

zeli
<#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
De.

Dick Riddick
Nem tudom volt-e elõtte cash-out, de az inaktív számlákat számlavezetési díjjal terhelik, összegtõl függõen.

\"Heroes never die. They just reload.\"

sz4bolcs
Félve kérdezem: 180 nap az nem 6 hónap? xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

3 hónap az bátor 😄

Carloska
uhh most már sokkal jobban érzem magam 😄

Carloska
egy kis önbüntetés

Carloska
soha ne játssz akkora tétben, hogy idegesítsen az esetleges elvesztése<#eljen><#wilting><#taps>

Carloska
lehet szar a szemem de ez brutális alakitás voltt soha nem történt még velem ilyen csak 5 versenyen mentem egyszere

Carloska
verseny 6odik helyérõl se durva miss allin-t tolni rossz asztalon és kiesni nagyon elnéztem ezt 😄

sorom voltt egyiken allin de rosz asztalon toltam be ahol utána néztem egyet ász pár örülhetet miss allinem nek
<#banplz><#banplz>

Carloska
imádom vesztes party után ha jó lapot kapok jó nagyot behívok mindig megadja valaki ilyenkor

most miért mondod, hogy csak egy A magasa volt, ott volt a flopon a 2 szín ez már all-ines lap :-) 5-bõl meg van 4, már nem sok kell mi az az egy bûdös lap :-P
+ simán benne van, hogy jön 2 10-es turn riverre vagy még 2 szín így már 6 színem lesz, gondolta magában-verhetetlen + Korda Gyuri bá is megmondta, hogy riverre mindig jön egy A, szóval a gyerek osztott szorzott ez bizony flopon all-in kell tolni (irónia)
amúgy ezt tanítani kéne, hisz amit hibát elehetett követni õ azt elkövette-preflop limp-call, ráadásként még pozicíon kívülrõl, flop játék meg tökéletes :-) na tud a gyerek
Na most sikerült 2-nak kiesni. Floppon setem volt, persze mindent megadott és egy szaros J flössel nyert.

Én azon akadok ki, hogy omahan rendszeresen esek ki elsõnek sng vagy tornán. Most is kettõrõl kiestem elsõnek. Egyiknél flössel a másiknál QQ nálam JJ az ellennél flop után és kijött riverre a sora. Még jó, hogy csak 1 dolláros volt.<#szomoru1>

chalezlopez
És így is pluszban zártam a sessiont!!<#violent>

Vamos Argentina!

zeli

õõ, ezt csak azért teszem be, mert szerintem pókerben a legeslegidegesítõbb, ha valaki rosszul játszik, és úgy nyer. 1-2szer elfogadható, de számtalanszor elõfordul ilyesmi. Flopon betolja minden zsetonját egy magas lapra...:|
Nekem nem az a bajom, hogy KKt legyorsulták, az sem olyan erõs, de könyörgök, magas lappal mit akart?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

chalezlopez
Persze all in mentünk riveren....<#levele>

Vamos Argentina!

chalezlopez
Ebben a pillanatban verték le KK (K)-mat Royal Flössel! <#violent><#violent>

Vamos Argentina!

na srácok ez se szopatás, ááááááá minek :-) lassan íratok valami nyugtatót a dokival

Biztos hogy be kell fizetned

Fiúk Monybookeros kérdés
Bekell fizessek bankszámlárol moneybookerszre hogy kikérhessem a pénzem? vagy akár befizetés nelkül is kikérhetem?
Kikéne vegyem ezt a 250$-t hogy vegyek egy 22'' Lcd monitort , mert ez a 15-éves 15'' Crt monitor meggyilkól 😄

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

MEdievil
Még mindig jobb mintha valakinél két káró lett volna <#idiota>

F

Hát szerintem a flop utáni 1/6-od potnyi hívásod felért egy vészcsengõvel a másik kettõnek.

Carloska
mikor nem agreszorként játszom nem adja meg senkise ha betolom allin midnegy hol 3-4 megadás ....

gusztustalan ez az erõ poker ami pokerstarson elfajult versenyeken

Carloska

TaRka0107
Nekem is...<#vigyor3>

MEdievil
Már értem miért nem értem <#bee1> Azért fél perc ráment hogy próbáltam összerakni a leírtakat a replay-el. <#idiota>

F

Carloska
nemjó leosztást tettem be mindegy akkor már nincsen meg lényegtelen ... 😄

Carloska
geci kivertek 92vel 5 ftot nem tettem volna helyébe rá ....

csak azértse dobtam el látni akrtam mivan nála

az a baj, hogy ezen a szinten már csak a gép az ellenfelem + néha önmagam :-)
TaRka0107
Az ilyenre csak annyit tudok mondani hogy büdös makker....

na sztem ma nincs szerencsém, ok preflop 50-50, de utána áááááááááááá :-)

semmi extra, csak hogy milyen emberekkel kell együtt játszanom :-)
amúgy elüdtem 300 akartam emelni, de tökmindegy
egy színbe van ezért egy emelés-ráemelésre még ráemelünk all-inra instant call, tanítani kéne :-)

na picsába éppen most szedett le egy 45 az A3-mat, nekem két pár neki végig csak 4 pár, természetesen river 2, hogy a végig callozása kifizetõdjön, ááááááááááá
flush huzó, lyukas sor ezeknek nem számít adják és adják :-)
én is csak azért mondtam, mert elég sok helyen hallottam, tapasztaltam, hogy eléggé rizikós és hurka játék
Dick Riddick
Nem tetszett nekem sem a lépés, nem volt benne potenciál. Annyira sok zseton azért nem volt. Egyébként nem szeretem a limp-call játékot, fõleg mivel erõsen hajlamos vagyok rá, pláne ha féltem a pénzem. És állítom hogy az egyik /ha nem a/ legveszteségesebb játékmód.

\"Heroes never die. They just reload.\"

néha én is játszom limp-callt, de nem ilyen jó helyzetbõl + természetesen set vadászatnál vagy nagyon jó illeszkedõ lapokkal és nagyon elõl voltam és persze emelés mértékétõl függ, de sztem D-rõl ha elõttem dobtak A8s sima standard emelés vagy ha limp több mint 3BB emelést nem adok meg, rizikós nagyon és az A8s nem olyan jó lap, necces nagyon
amúgy tényleg nem kötözködésbõl írtam és szaroztam :-) csak ez feltünt
és soha ne a zsetonodat nézzed, mert lehet preflop belefér, de emelés után emelt pot van ott már mélyebbre kell belenyúlni a zsebedbe, akár egy flush húzó végett is ha már A8s, csak fél potot hívnak arra még "lazán" lehet callozni vagy az említett közös A, DE már az is újabb 220, turn semmi és beleöltél 420 zseton egy A8s a 2700 zsetonból, ami azért már csak a zsetonod 25-20%
hát azt el is ismertem, hogy az enyém szar, sõt azt tudom is, hogy ilyenkor már nehezen tudom elengedni a potot, megpróbálom kigolyózni az illetõt... ez az egyetlen hibám :-P(csak vicc)
Sosem játszom gyenge ászokat, ha feljön egy ász akkor valszeg dobom, bár nem biztos......... limp-call játékot akkor szoktam játszani ha van elég zsetonom. Nem szabad mindig ugyanúgy játszani. De amúgy igazad van.