Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
S. üzenete:
megtévesztetted
Sz4bolcs üzenete:
mivel?
akkorát hívott, hogy egy callt nem tudott hova tenni? xDDD
saját fassága, ha tovább hív bedobom, csak véletlen calloltam
néztem a zsetonjaim, mondom nem is kell olyan sokat megadni
aztán ráöttem, hogy nem 150 a nagyvak, csak 30 xDDD
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
KKQQ nekem a látnoknak pedig riverre lejön a flush, all in mentünk turnon de addig is szép nagy emeléseket adott meg a semmire. Kiestem pedig elég jól álltam <#crazya>#crazya>
F
most nyertem 4800at
AAval
emeltem erre ketten benyomták az allint
egyiknél KQ másiknál A4
imádom az ilyen kamikázékat
általában jönni szokott a KQ KK meg a 44
de úgy néz ki, akkor nyomtam allint, amikor nem figyelt a gép
Elképzelem, ahogy rongyos köntösben, bottal a kezében, eltorzult arccal, és kitágult pupillákkal ugrál a gép körül, és üti a monitort, hogy jöjjön a kettes.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
pl: 2 perce történt 50 BB, buton-on ülök, elõttem limp nálam 1010, beemelek 200
SB visszaemel 700 az 1500 zsetonjából, mondom ok lehet AA vagy KK, de sima AK is benne van, megnézzük a flopot, csak call, többi dobja
Flop 3 5 8, mondom tökéletes ha nincs over párja tuti flop
chekol, beemelek erre all-in, na mondom ez van, de már csak 200 kell megadnom vagy mennyit, ok
erre mutat 88
tökéletes játék így kell megjátszani, hisz flopon úgy is jön a a8-as a bu*inak
+ a másik vagy fél perce történt AK-m van emelek, ketten adják meg
flopn A, emelek eggyik all-in, call ,nála KK
Nem nagyon zavarta az A
erre a 2 színe volt flopon, csak összeszedett egy runner runner flust riverig az egyik K
ha flopon callozta azt amit callozott vége volt a dolognak, adta volna végig bármivel, ahogy adta is
amúgy azt hozzá kell tenni, hogy eleve úgy volt ennyi zsetonja, hogy limpelt UTG-bõl 22-vel BB visszaemelt, erre õ all-in, gyereknél 99
river 2, ennyi :-D
szóval jó nagy seg*lyuk
turnön a két szín láttán úgy rábasztam volna az allint, ahogy illik. 😊
ha pedig megadja lukas sorral, egészségére...(mint ahogy egy nagyobb emelést meg is adott!)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
QQ van 30 vaknál beemelek 130
Flop 357 egy színben, tehát top pár + az egyik Q flush húzó
emelek gyerek all-in, sima call
gyerek mutat K3s, flop flushe van
turn Q
river 7
DE a lényeg, a gyerek volt felháborodva
mikor megjött a K, tudtam hogy sora van de 250 chipsel már mit kezdjek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ParadisePoker - Teletipp 100 eur private magyar freeroll ParadisePoker 100 eur Tele magyar freeroll 02.09 kedd, 20:00 ( jelszó: sb0902pp )
bet24 poker freeroll Bet24Poker Teletipp 100$ magyar freeroll 02.10. hétfõ, 20:00 ( jelszó: 02bet10)
Glory, Glory Man. United!
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
pedig tökéletes flop, ha úgy nézzük
Erre mondom magamban, gyereknél tuti magas pár, szóval dobás
Na ha hülye amerikai lettem volna, hö sima call, flopon legmagasabb 8 lap
na gyerek mutat QQ, másiknál A8
riverre meg esett egy 10 <#eplus2>#eplus2>
résztvettem 3 versenyen ami egyidõben futott
1. 20,000$ Gt(10$+1$ buyin)- Erre a versenyre vártam egész nap, itt hullottam ki a leghamarabb QQ-val
2. 5000$ Gt Rebuy(3$+30c)-No itt majdnem fizetõs helyig jutottam (majdnem)
3. 50$-Freeroll (1000-résztvevõ)-Ezen csak azért indultam hogy szórakozzak egyet és idegesitsem a többieket Fishmoveokkal, errefel 2. lettem(5$)!
Nemértem az ilyen freerollokon olyan könnyen lenyomom a többieket de ahol bentkellene maradni ott kihullok 😊 Talán azért mert a sok pénz láttán idegesen leblokkolva befeszülve gyomorgörcsösen játszom, és nagyon kevés lapokat játszom meg(AJs+,AQo+,Pair) és emiatt ki is esek.
Freerollon meg szabadon játszva nemérdekel ha kiesem se,KJo val már simán all-in megyek, és majdnem minden handbe beledugom az orrom, és legtöbbször jól sûl el a dolog és van mikor meg is nyerem a versenyt 😊
Áhh rossz ránézni is hogy ha a 20k-s versenyen 2. lettemvolna mennyit nyerek 😊) Na jó most megyek és HEADSHOOT.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Flop Ah 3h 3
chekolok, erre 1000 potba, a 3500 zsetonjával all-in, mosolyogva call
lapja Kh Jh
gondoltam s*opd ki a flush húzodat :-D jöhet nyugodtan
És ilyenkor még is merre vannak a mr.call flusre megadok bármit emberkék? Vagy azok csak akkor játszanak ha tudják hogy megnyerik mi? <#idiota>#idiota>
F
feltornáztam magam, egy shortstacket elég csúnyán kimákoltam.
aztán a legutolsó leosztás is elég rondán sikerült. allin A8 vs AK. riverre ledobta a nyolcast. 😄
ilyen mákom is ritkán van.
elõzõ versenybõl meg AAval estem ki Q5 ellen. (flopon egy dáma, a csávó check-allint tolt vele flopon, river 5)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
és ha igen, ezt meg lehet-e nézni SnG-ben is, tehát zsetonokkal is? Választ elõre is köszi
DE a lényeg, a játékán halok be.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
nagy játék<#eljen>#eljen>
Múltkor összefutottam egyel, játékából látszott, hogy egy fas*. Megnéztem statisztikáját, tournament+SnG -5000$ volt, az már azért szép bukó fõleg egy magyarnak, de csak nem veszik észre magukat, ez a hihetetlen
Ok, hogy sokan csak hobbiból játszanak, de nekem ne mondja senki, hogy 5-6 ezer $ hobbiból betolja
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Aztán majd 5 év múlva nézheted, õ lesz a wsop döntõn, annyira megtanul játszani.