Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
"Remek readje volt a srácnak"

Vagy csak ott volt elõtte a 2 káró és a floppon is két káró <#idiota> Ugyan az se érdekelte volna ha drillje van a másiknak csak a színeket látta 😛

F

rbajanlat
Üdv pókeresek.
Privát rakeback egy boss media teremben akár 45%-os rakebackkal.
http://thebestpokeroffers.info/privat-rakeback

Megjegyzés :
az 1000€ feletti raket egy nl20-as grinder napi 4-5 óra játékkal 4-5 sh asztalon össze tudja szedni.

sz4bolcs
A lényeg, hogy a KQ-s tért volna el az ideális játékától, ha bedobja a lapját.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

hát ami engem a padlóra küldött, az a KQ all-inra lecallolja egy 7 magassal
Addig még azt mondom, ha ilyen nagy pókerzseni, még ok is a játék, preflop call-kurva laza és õ majd lejátsza a másikat, flopon úgy hiszi, hogy a gyereket nem találta el a flop ezért ráblöfföl, DE ha nem jött be, tehát a másik all-in vág. Mire gondolt, hogy 7-es kisebb lapja van? Akkor fold, bes*optam kész ennyi
A másikról meg csak annyit, hogy kétlem, hogy jó volt a readje, hogy K magassal elõnyben van, ott volt a 2 szín ez már all-ines lap :-)
Félelmetes emberek vannak.
sz4bolcs
Hát a poker nem egészen úgy mûködik, hogy "most vonatkoztassunk el, az ellenfél semmire megadásától, és a teljesen szar játékától."
Remek readje volt a srácnak, és onnantól, hogy kapott egy allinnal felérõ emelést, nem volt sok választása. A hiba az lett volna, ha ezeket a lapokat bedobja, mert akkor eltér attól a játéktól amit akkor játszott volna, ha ismeri az ellenfél lapjait.

Most vonatkoztassunk el a semmire megadótól.Azért valljuk be KQ-ra allint bevágni hazárdjáték mindenképp és ha másiknál mondjuk egy 2 bármi mással vagy bármilyen magas pár?ugyanolyan bukta

chalezlopez
<#guluszem1>

Vamos Argentina!

Rash87
Ilyeneket úgy meg tudnám ütni.

Glory, Glory Man. United!

figyelem csak erõs idegzetüeknek, felhívnám a figyelmet a BB játékára :-)
ezt be kellett raknom, mert csak köpni nyelni nem tudtam

Dick Riddick
Nagy valószínûséggel a PP-számládra utalják.

\"Heroes never die. They just reload.\"

nem tudom, nekem a partypoker küldte, de szerintem szarra sem jó, le sincs irva hol lehet beváltani

ugyanez...

TaRka0107
Ez mi? Ilyet mindenki kap?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

érti ezeket a fene
elõbb is AJ-m van, preflop emelésem megvolt, + 2 ember bejött
Flop A10x
egy gyerek emel, másik megadja, erre all-int vágok és az egyik simán lecalloza a zsetonja 80%-val egy K10-el, más nem jött dupla õ meg kiesett a következõ körben
nekem treff AQ
és az 5 lap: Pikk Q KÁró J Pikk 10 Pikk J Káró 7 😊

ARSENAL&POKER

nabazmeg... nekem is AQ, treff. és lent volt 7 j 10 j q, neked is ?😮

Pedig egyszerû. A duplázás után ki kell szálni.<#hehe><#eljen>

én tegnap benéztem NL50re (25$) csak hogy szokjam mi megy ott, nos szinte csak manipulativ lappal jöttek be, AQ-val pl nem is mertek nagyon emelni, én meg játszottam az ABC pokert, nos fél óráig bírtam, pedig még dupláztam is, aztán az AK-mat leverte a 35 és nem fish volt. Én már nem is tudom, hogy hogyan kéne játszani. :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sz4bolcs
mondjuk a srác rohadt jól játszik, csak véletlenül nyomoott rá, de akkor is vicces.

sz4bolcs
Ezen még mindig szakadok. xDDD

sz4bolcs
komment:
Sz4bolcs1985: xDDDDDDDDDD what the f*ck xDDDDDDDDDDDDD
Sz4bolcs1985: what a great fold 😄😄😄

ez a poker stars nagyon leégeti a hajamat egyes emberekkel lehetetlen lapokat eldobatni, közük nincs a floppon hívhatok bármennyit õk az utolsó lapig tartják a kettes párt amikor bármilyen kombó elveri õket, nem õõk benntartanak a végletekig, most egy versenyrõl jövök a poker starsról én nemtudom minden ilyen poker terem ilyen faszmákerek viadala????

szerintem aki megadta az allint az volt a butább.

zeli

Ennek csak tanúja voltam, mi a véleményetek? Én azt sme tudom eldönteni, melyikük játszott rosszabbul.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
túléltEK

sz4bolcs
Vagyhát gyakori, de ezek az elsõ percekben elintézik ezt egymás közt, ezek meg túlélt már több tíz percet. xDD

sz4bolcs
Én hozzászoktam a laza játékhoz, mert ilyen olcsó versenyeket nyomok, de az ilyen durvaság ezen a szinten sem gyakori...

zeli
jahát turnon már kevés zsetonod volt, betoltam volna én is...
de azért vicces mivel játszik..fõleg preflop reraise is volt...(bár a 2BB-ig való emelést nem számítanám. 😄)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Aztaaa!!!! Megadta az emelést aztán visszaemelést flopon egy lyukas sorra, meg a preflop is....ááááá

Egyébként mi ez a party pokeres cucc? Emailre küldik vagy hova?😄

sz4bolcs
Ja, allin kellett volna. De turnon már úgy voltam, hogy ha ennyire kell neki, akkor vigye...

zeli
eh, érdekes..másodiknál flopon rábasztam volna allint. turnnél már biztos volt, hogy többre játszik a csákó, mint egy pár.

egyébként vicces, mikor több asztalon játszol egyszerre, nekem is volt, hogy 6 asztalon toltam, azt egyiknél AK, másiknál KK, másik kettõnél JJ...😄

sz4bolcs
Két versenyen játszom (játszottam) és egyszerre kaptam az egyiken AKs-t, a másikon KK-t. Figyeljétek, mi lett belõlük:

Valahonnan mint ha ismerõs lenne a szitu... honnan is?? hmmm megvan <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Másik:

Nekemis 2 pár lett, pedig AQ egyszínût kaptam kézbe többe reménykedtem😄

ARSENAL&POKER

TaRka0107
Ilyet mindenkinek küld?

neked mid lett? nekem 2 párom,

doxadmin
Megelõzteél 😄 Én is kaptam.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

sz4bolcs
Hát, megtetszett neki a 67egyszín... jár így az ember néha. xD

Sziasztok ! Partypoker.com küldött valami levelet, meg egy kaparóssorsjegyet, amin nyertem elvileg 10$-t. Valaki használta már ezt a cuccot, hogy lehet beváltani a nyereményt? Elõre is kössz a választ !

nem csak a call, hanem hogy onnan azzal a lappal belimpelt elõször
Jaja, nem egyértelmûen jó vagy rossz, de belefér szerintem.

sz4bolcs
Nem játszotta meg rosszul, mondjuk ezen nem volt mit megjátszani, csak várni, hogy szerencsétlen AA pakolja be az összes pénzét.
Szerintem a preflop call viszont meredek volt abból a pozícióból.

doxadmin
Meg persze az RNG is alápakolta rendesen.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

67s

A csávó nem játszotta meg rosszul amúgy. Még a preflop call is belefér, ennyi megadónál.

doxadmin
Nem. Miért melyik gyökér megy be 67o val??? QQ, KK is ugyanúgy végig callozna és menne allinig.

sz4bolcs
Vannak emberek, akik folyamatosan olyan ostobaságokat csinálnak, mint ha tilten lennének. xD
..igen, rád gondolok. Hát nem volt gyanús, hogy két hetes, és egy hatos is lent van az asztalon? <#zavart2><#zavart2><#zavart2>

doxadmin
AA mostantól preflop insta push. így legalább van 80%om.

Carloska
ParadisePoker

Carloska
1. Exkluzív €5.000 Freeroll
Verseny neve: Welcome Back Dátum: Február 14, vasárnap
Jelszó: FEB5000 Idõ: 17:00 GMT

Nevezés: A részvételhez mindössze 1 jutalákos leosztást kell játszani a verseny hetén.

chalezlopez
Én ma úgy kezdtem a sessiont, hogy AA-mat KK fogadta all-in preflop. Riverstars: K Ennyi.

Vamos Argentina!