Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csak ott volt elõtte a 2 káró és a floppon is két káró <#idiota>#idiota> Ugyan az se érdekelte volna ha drillje van a másiknak csak a színeket látta 😛
F
Privát rakeback egy boss media teremben akár 45%-os rakebackkal.
http://thebestpokeroffers.info/privat-rakeback
Megjegyzés :
az 1000€ feletti raket egy nl20-as grinder napi 4-5 óra játékkal 4-5 sh asztalon össze tudja szedni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Addig még azt mondom, ha ilyen nagy pókerzseni, még ok is a játék, preflop call-kurva laza és õ majd lejátsza a másikat, flopon úgy hiszi, hogy a gyereket nem találta el a flop ezért ráblöfföl, DE ha nem jött be, tehát a másik all-in vág. Mire gondolt, hogy 7-es kisebb lapja van? Akkor fold, bes*optam kész ennyi
A másikról meg csak annyit, hogy kétlem, hogy jó volt a readje, hogy K magassal elõnyben van, ott volt a 2 szín ez már all-ines lap :-)
Félelmetes emberek vannak.
Remek readje volt a srácnak, és onnantól, hogy kapott egy allinnal felérõ emelést, nem volt sok választása. A hiba az lett volna, ha ezeket a lapokat bedobja, mert akkor eltér attól a játéktól amit akkor játszott volna, ha ismeri az ellenfél lapjait.
ezt be kellett raknom, mert csak köpni nyelni nem tudtam
elõbb is AJ-m van, preflop emelésem megvolt, + 2 ember bejött
Flop A10x
egy gyerek emel, másik megadja, erre all-int vágok és az egyik simán lecalloza a zsetonja 80%-val egy K10-el, más nem jött dupla õ meg kiesett a következõ körben
és az 5 lap: Pikk Q KÁró J Pikk 10 Pikk J Káró 7 😊
ARSENAL&POKER
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sz4bolcs1985: xDDDDDDDDDD what the f*ck xDDDDDDDDDDDDD
Sz4bolcs1985: what a great fold 😄😄😄
Ennek csak tanúja voltam, mi a véleményetek? Én azt sme tudom eldönteni, melyikük játszott rosszabbul.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
de azért vicces mivel játszik..fõleg preflop reraise is volt...(bár a 2BB-ig való emelést nem számítanám. 😄)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egyébként mi ez a party pokeres cucc? Emailre küldik vagy hova?😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
egyébként vicces, mikor több asztalon játszol egyszerre, nekem is volt, hogy 6 asztalon toltam, azt egyiknél AK, másiknál KK, másik kettõnél JJ...😄
Valahonnan mint ha ismerõs lenne a szitu... honnan is?? hmmm megvan <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Másik:
ARSENAL&POKER
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Szerintem a preflop call viszont meredek volt abból a pozícióból.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
..igen, rád gondolok. Hát nem volt gyanús, hogy két hetes, és egy hatos is lent van az asztalon? <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Verseny neve: Welcome Back Dátum: Február 14, vasárnap
Jelszó: FEB5000 Idõ: 17:00 GMT
Nevezés: A részvételhez mindössze 1 jutalákos leosztást kell játszani a verseny hetén.