Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Control the cards! xDDD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én egyik nap egy AK-t dobtam el preflop, elõre láttam, hogy tripla allin lesz, és ott az AK alul maradna. Meg amúgyis pont az egyik fish-mákolós is bent volt. Nem is tévedtem volna, ledobott neki 28s-ra egy flösst. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
csakl ezt ki kelett mondanom 😄 jó érzés voltt
<#taps>#taps><#taps>#taps>
legjobb póker versenyemben 4elsõ lettem megnéztem kb 40. lettem de azér tmég is ezek mit jelentenek?😊
kössz a választ elõre is
vasárnap lett egy Royal Flush öm tök boldok voltam pokerstarson verseny közbe 1vs1 (heads-up) KJ szivecske volt a turnre jött ki a teljes royal flush 😊
ja és egy másik történet:
bemegyek elsõre egy sima kör nyere egy kevés pénzt szinte csak a limit utána kezemben pár kijön belõle a póker azután még egy sima kör a következõt kicsit részletesebben hogy jön ki a póker:
4 8 a kézben flopban egy 4es és egy 8as ez sima gondoltam hívtam rá amit meg is adtak turn-re kijön még egy 4-es gondoltam ennél simább nem is lehet hívtam amit újra megadtak azután még egy 4-es amire újra hívtam nem is keveset megadták és vittem a potot 😊
nekem ezek sokat jelentenek 😊
Még is mekkorát emeljek hogy a .... 62-t eldobja valaki?! Azéé mert egy színû ilyen jó lap? És ha pikk helyett kõr van akkor meg is szívom csoda hogy nem jött le a lyuksora de akkor én megöltem volna valakit.
F
Csak akkor estem kétségbe, amikor már úszott felém a pénz. xDDD
komment:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
F