Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekise állj ott játszani csak akkor ha benne van a komoly veszteség lehetõsége is
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A moneybookers számládat viszont csak a saját neveden lévõ bankszámlával illetve kártyával tudod feltõlteni.
Vagy pl csinálhatsz egy olyant is hogy pokerstárszon küldesz pénz valakinek ,és az a valaki pedig küld neked moneybookerszon keresztül a moneybookers számládra, és igy már van amivel befizess a Pokerstárszra hogy kifizetést kérhess 😊
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
Moneybookerssel meg lehet az oldani, hogy a barátod csinál magának egy saját Moneybookers-t, utána te is csinálsz magadnak. A barátod a saját MB-jére feltölt pénzt, és a saját MB-jérõl átküldi a te MB-dre, onnan pedig befizethetsz egy terembe.
Esetleg banki átutalással fizetsz be, de ehhez nem értek.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Én épp most nyertem 1000$-t egy sit n' go-n, kicsit fel tud baszni hogy ilyenkor persze ez játékpénz <#idiota>#idiota>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Személy szerint inkább a nagyobb, több asztalosokat ajánlom.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Úgy megeshet. Én még nem is játszottam 6max-os sng-t. Van olyan? 😄
Sejtettem is, hogy ez a helyzet, mert amúgy a pokerstars felhozatala a legjobb sng-kben.
Töltsd le az oldalukról a klienst.

Minden terem kínál first deposit bonuszt, ez általában megvan szabva egy maximális összegben pl.: 600% maximum 500$-ig
tehát ha befizetsz 500$-t, akkor kapsz 3000$ bónuszt, amit ki tudsz játszani: x pontonként kapsz y $-t
Ultimatebeten 100 pont után kapsz 5$-t, tehát ahhoz hogy a 3000$-t kipörgesd, szerezned kell 60 000 pontot 😊
amúgy tényleg nagyon irritáló, hogy beülsz cash gamezni, és a második leosztásban AAval elvesztesz egy beülõt.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
jól játszottad a partit
Hülyeség volt? AQ-szerû handre tettem. Most ezt hogy kellett volna megjátszani?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Pokerstarson eléggé szerényes az SNG felhozatal, Bwinnel összehasonlítva rosszabb, pedig ha kiveszem a szûrõt akkor sem hoz ki több asztalt. Hol lenne érdemes SNG-ni ? A másik kérdésem , úgy látom pokerstarson elkezdtek elõretörni az EUR-ós asztalok, most hogy jön az a valami törvény , lehet hogy végleg kitiltják majd az amerikai játékosokat? Milyen számlát érdemes akkor csinálni?
köszi
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
#15916 - végig alulhívta a potot, már korábban vissza kellett volna rántanod és nem riveren; a csak megadásból, nem lehet kézerõsséget bemérni
#15917 - megérdemelted volna hogy valaki túlhúzzon, 5en flopot nézni AJs-sel nem a legjobb 😊, most bejött, késõbb sanszosan nem fog 😊
de az még hagyján hogy 5en néztek flopot, de hogy turnt is 4en...
mit csináltál volna ha jön a 3. treff? sztem nem dobad volna el és akkor meg itt panaszkodtál volna, hogy már megint a flushhúzósok...
#15918 - 80-20...behúztad...grat
#15919 - az alacsony párokat meg így kell megjátszani, minél olcsóbban flopot nézni, ha jön a set akkor lehet menetelni
talán 1 hibát elkövettél,
1. visszahívtál preflop, ha nem jön a 3mas, akkor sanszosan dobnod kell, és fölöslegesen dobtál ki 300at, mert ha van kártyája, akkor így is úgy is bekerül minden az asztal közepére, ha nincs akkor nem
de azt nem szabad elfeledni hogy a meglévõ chipek fontosabbak mint a megszerezhetõk 😊