Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
Pokerstarsra pénzt befizetni tese gondolod komolyan ugye?

nekise állj ott játszani csak akkor ha benne van a komoly veszteség lehetõsége is

tmp
Nincsen sajna és még nem is lesz májusig 😄 De akkor kerítek valakit aki miskolci és pár dollárt átutal nekem játszani (persze miután kifizettem neki).

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Nemtom, ezek általában ilyen fórum freerollok, pókerközösségek, bizonyos oldalak tagjainak, stb...

És a bent levõ 20 ember honna szívta elõ a jelszavát? 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hát az pont azért zárt hogy ne játsszhasson akárki 😉

A zárt freerollokra honnan lehet tudni a jelszót? pro100poker F1-re szeretnék jelentkezni de nem igazán találom neten a jelszót :\

Bankszámlád sincs? Onnan te is tudnál utalni a saját moneybookers-edre. Ehhez nem kell internet, sima átutalás akármelyik bankfiókban. Ha nincs bankszámlád, akkor is érdemes csináltatnod egyet, hiszen elõbb-utóbb úgyis szükséged lesz rá.

tmp
Az a probléma hogy a barátom csak utalni tud, õ nem fog regisztrálni ilyeneken sajna.

A termekbe Moneybookers-el érdemes be/ki fizetni szerintem!
A moneybookers számládat viszont csak a saját neveden lévõ bankszámlával illetve kártyával tudod feltõlteni.
Vagy pl csinálhatsz egy olyant is hogy pokerstárszon küldesz pénz valakinek ,és az a valaki pedig küld neked moneybookerszon keresztül a moneybookers számládra, és igy már van amivel befizess a Pokerstárszra hogy kifizetést kérhess 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Szia
Moneybookerssel meg lehet az oldani, hogy a barátod csinál magának egy saját Moneybookers-t, utána te is csinálsz magadnak. A barátod a saját MB-jére feltölt pénzt, és a saját MB-jérõl átküldi a te MB-dre, onnan pedig befizethetsz egy terembe.
Esetleg banki átutalással fizetsz be, de ehhez nem értek.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

tmp
Tanácsotokat kérném : fel szeretném tölteni pokerstars számlámat pénzel, viszont nincs se bankkártyám se hitelkártyám, apám meg nem bízik meg az ilyen netes utalós dolgokban. Viszont van egy jó barátom aki szívesen utal nekem bárhova. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ebbõl probléma a késõbbiekben? Ilyen esetben milyen befizetést ajánlotok? (olvasgattam a moneybookersrõl és a click2buy-ról) Azt meg lehet oldani hogy õ feltölti a netes számlámat banki utalással és ugyan oda utaljam ki? Szeretek játszani viszont ez a része nekem homályos. Köszönöm elõre is a felvilágosítást!

Köszi regisztráltam, végülis bankkártyával is jó mert nagyon keveset kell fizetni érte(5000ért kellett kb 90ft-ot).

Regisztrálj moneybookersre, sokkal jobb, a bankkártyákat teljes egészében ki is hagyhatod az egészbõl, elég a sima banki átutalás. Utalsz a moneybookerses számládra, onnan visszautalod a sajátodra.... minimális díjért (asszem csak withdrawalnál van díj). A MB és a pókertermek közötti pénzmozgatás pedig még ennél is egyszerûbb.

És ha nekem csak ilyenem van akkor nem tudom kivenni a pénzt amit nyertem?

MasterCard általában csak befizetésre jó.

Egyébként nem vágom, hogy bwinen a befizetésnél lehet MasterCarddal fizetni, a kifizetésnél biszont csak Visa/Banki átutalás meg Moneybookers van feltüntetve.

Grat 😄

Én épp most nyertem 1000$-t egy sit n' go-n, kicsit fel tud baszni hogy ilyenkor persze ez játékpénz <#idiota>

sz4bolcs
Amúgy pinball: <#eljen>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
1 este alatt nyertem 70 dollárt. Most jött meg a kedvem, nehogy már unjam.. 😄

Carloska
ha unjátok a banánt go flipperezni 😄

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1266974989

Daffit
Amit képet beraktál az a helyes. 6 fõs asztalok 3.25$ beülõsek. Inkább a 10 fõseket próbálj.

Személy szerint inkább a nagyobb, több asztalosokat ajánlom.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

tmp
Ott a képen 😄

De írtam hogy csak Holdem itt más is van.

sz4bolcs
jaj.. most olvastam vissza: 6max micro...
Úgy megeshet. Én még nem is játszottam 6max-os sng-t. Van olyan? 😄

sz4bolcs

rakj már be képet lécci 😊

sz4bolcs
Valami nagy gáz van nálad. Nekem itt egy csomó játékot mutat...

tmp
A legfrissebb verzió van fenn, de újratettem és így is ennyit hoz ki. Azért is kérdeztem meg, mert én is úgy tudom, hogy a PS a legjobb az SNG-k tekintetében.

sz4bolcs
Juj, ez nagyon gáz. Valami nagyon szar verziót szedtél le, amibe egyszer én is belefutottam. Nem mutatta a játékokat...
Sejtettem is, hogy ez a helyzet, mert amúgy a pokerstars felhozatala a legjobb sng-kben.
Töltsd le az oldalukról a klienst.

upsz, a "csak regisztrálható" filtert nem kapcsoltam be, most már így nálam hármat ad ki 😄

nálam ~150et ad ki ilyenbõl, 3,25$-os mind

tmp
Normális hogy max 6 játékosnál és csak holdemes játékoknál összvissz ennyit dob ki micro téten? bwinen,partypokeren még 1$-okat is láttam ittmeg ez van csak. köszi.

A bwinnél nem tudom, hogy pontosan hogy van. ezárt általánosságban magyarázom el, szóval...

Minden terem kínál first deposit bonuszt, ez általában megvan szabva egy maximális összegben pl.: 600% maximum 500$-ig
tehát ha befizetsz 500$-t, akkor kapsz 3000$ bónuszt, amit ki tudsz játszani: x pontonként kapsz y $-t

Ultimatebeten 100 pont után kapsz 5$-t, tehát ahhoz hogy a 3000$-t kipörgesd, szerezned kell 60 000 pontot 😊

Valaki mondja már el hogy mûködnek ezek a bónuszok, tehát ha én most bwinen(itt szoktam játszani csak) befizetek 10$-t, akkor ahoz kapok bónuszba pénzt?

nyomjál inkább <=1$-osakat 😊

sz4bolcs
Ilyenkor szoktam elszállni, és nyomni a 2$-os versenyeket, ami nem lenne baj, csak eredménye nem szokott lenni...

sz4bolcs
Na! Ma végre sikerült véget vetnem a mélyrepülésemnek. Utolsó dollárjaimból neveztem egy 2$-os 180 plyeres versenyre, ahol a 3. lettem, így növeltem is a bankrollom 43 dollárral. 😊)

zeli
ezzel sztem nem volt gáz...
amúgy tényleg nagyon irritáló, hogy beülsz cash gamezni, és a második leosztásban AAval elvesztesz egy beülõt.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TaRka0107
Te kis callingstation... Szerintem máskor azért emelj egy AJsuiteddel Dealer gombon.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Hát jah, csak rohadt idegesítõ amikor egy ilyennel elvesztem a nehezen összeszedett 5 dollár profitomat. Ritkán tudok csak játszani, lassan gyûlik a pénz, erre ez.... de hát ez a póker 😄

ezt nem lehetett kivédeni, ez a pech kategória
jól játszottad a partit

Egyszer ülök be cash game-re és mi történik??

Hülyeség volt? AQ-szerû handre tettem. Most ezt hogy kellett volna megjátszani?

Nightt
En is meg akarom venni, csak most nincs ra penzem, majd ha lesz megveszem. De addig jo lenne valamit hasznalni.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

tmp
Sziasztok!

Pokerstarson eléggé szerényes az SNG felhozatal, Bwinnel összehasonlítva rosszabb, pedig ha kiveszem a szûrõt akkor sem hoz ki több asztalt. Hol lenne érdemes SNG-ni ? A másik kérdésem , úgy látom pokerstarson elkezdtek elõretörni az EUR-ós asztalok, most hogy jön az a valami törvény , lehet hogy végleg kitiltják majd az amerikai játékosokat? Milyen számlát érdemes akkor csinálni?

köszi

aki komolyan akar foglalkozni a pókerrel, annak igazán megér 50$-t a PT/Holdem Manager, megtérül a befektetés 😊

sz4bolcs
Én is azon gondolkodtam, mi értelme volt ennak a limpelõs visszaemelésnek.

Nightt
Sziasztok, mar egy ideje jatszom a PS-en foleg NL Texas Holdem chash game-et. Tudnatok ajanlani valami ingyenes segedprogramot? Vagy tores letezik a PT-hez?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

nem tudom hogy ezekkel mit szerettél volna elérni, egyikben sem volt semmi xtra, nincs róluk mit beszélni, de ha már beraktad õket...

#15916 - végig alulhívta a potot, már korábban vissza kellett volna rántanod és nem riveren; a csak megadásból, nem lehet kézerõsséget bemérni

#15917 - megérdemelted volna hogy valaki túlhúzzon, 5en flopot nézni AJs-sel nem a legjobb 😊, most bejött, késõbb sanszosan nem fog 😊
de az még hagyján hogy 5en néztek flopot, de hogy turnt is 4en...
mit csináltál volna ha jön a 3. treff? sztem nem dobad volna el és akkor meg itt panaszkodtál volna, hogy már megint a flushhúzósok...

#15918 - 80-20...behúztad...grat

#15919 - az alacsony párokat meg így kell megjátszani, minél olcsóbban flopot nézni, ha jön a set akkor lehet menetelni
talán 1 hibát elkövettél,
1. visszahívtál preflop, ha nem jön a 3mas, akkor sanszosan dobnod kell, és fölöslegesen dobtál ki 300at, mert ha van kártyája, akkor így is úgy is bekerül minden az asztal közepére, ha nincs akkor nem
de azt nem szabad elfeledni hogy a meglévõ chipek fontosabbak mint a megszerezhetõk 😊

Carloska
3 a magyar igazság ugyebár...

Carloska

Carloska
nah most én szopatok XD