Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jól hangzik, de a Full Tilt oldalán nem találom. Ha tényleg igaz, kötelezõ 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nightt
Teljesen jo jatek volt, nem lehetett erre szamitani.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

teljesen mindegy 20 vagy 35, szar játék így is úgy is :-)
dehogy dobtam szépen kifizettem a 8 setet :-)
Nyomjátok a Rush pókert, 10 FTP-ot összeszedsz, 5 dollár üti a markodat. Holnap reggel 6-ig van idõd, ha jól számoltam.

Nightt
4 szin van, tehat 25%, h lejon belole ami kell, de mar lent van 4, igy kb 20%, h lejon ami kell.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Ez hogy jott ki?<#fejvakaras>

kraawz
akarod mondani, hogy 35% .. 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Nightt
Szoval eldobtad a 3as setted?

Egyebkent az tenyleg durva, h flush huzoval allin kepesek menni az emberek pedig csak 20% esely van arra, h lejon es persze akkor jon le, amikor neked AA vagy KK van a kezedben...

én gyakorlatilag odáigjuttotam, hogy szinte csak párokkal játszok cash gamben, AK AQ arra jó, hogy vigyem a vakot
mondjuk most megszívtam 33-al, flop 83x buktam vele 15 $ féltem a 8-tól (mondtam magamban, hogy 8 set lehet) DE egyszerûen be kell tolni, mert fél órával elõbb meg egy KK vertem le 22-vel, mert jött a 2 ott meg nyertem 15$
Amúgy én többet is megadok, ha jó nagy stackû az ellenfél, hisz én is fullon nyomom, így lehet kaszálni, persze nagyokat bukni is <#eplus2>

DE az hihetlen, hogy 1$ kasszába végül belehívok 3$ (annyi volt a gyerek zsetonja) nekem A10, flopon 2 pár õ simán callolta flush húzóval, jött is neki :-(
Nightt
Ha pl nekem van 8asnal nagyobb parom, akkor nekem az meger megadni egy 3-4xes vakot, h megnezhessem a flopot, mert ha lejon egy drill, azzal sokat nyerhetek...

Nightt
Sztetek tenyleg van kulonbseg a pokeroldalak kozt, van olyan, ahol nagyobb az eselyed a nyeresre? En nem hiszek benne, de hatha valaki mond valami okosat. Legyszi csak az irjon, aki ervekkel ala tudja tamasztani a mondanivalojat.

En a PS-en jatszom, eddig 200$-t nyertem.

Nightt
Sztem ez a kis tet miatt van. Legalabbis erre tudok gondolni, masra nem. En mar azt varom, h a bankom 400$ felett legyen, h tudjak vegre nagyobb teten jatszani, ott talan kevesebb az orult. Egyebkent az 1010 es a JJ nem volt annyira rossz jatek (annyira jo se<#hehe>) hiszen, lehetett volna nallad AK vagy akar kisebb par, amikoris o az eslyesebb es ugy vettem eszre, h kis teten sokan mennek allin AJ AQ AK-val vagy barmilyen parral.

Worst call ever:

(Rush poker, mielõtt beleköttök a preflop raise-be 😄)

Worst bluff ever:

Höhö:

Ez te vagy? 😄
(amúgy ték 😄)

Jaj de utálom az ilyet:

Carloska
helyes az lenne a baj ha mindenki mindenel egyet értene 😊

Galy
ezzel én sem értek egyet...
Carloska
Ezt olvassátok el kicsit buzis az írás

http://www.onlinepokerhu.com/poker/naplo-5535-zkas-naploja

jaja azok jönnek, csak nem mindegy hogy + 20$-ba lennék ma vagy +70$-ba, de legyen csak 50$ ha nem húz le így a picsába
DE semmit nem szólnék ha pl:emelek megadják és flopon ott a setjük én is csinálom én is leszedem így a overpárokat
DE amikor emelek AA preflop, rámemel, visszahívok 5$ õ call
Flop Jxx, a kassza 13$ maradék 5$ all-in, erre mutat JJ
szte mire hívogatok preflop oda-vissza? ugyanez a 99 SB-bõl emelek õ BB, gondolom azt hitte rabolok, les*arom higyje de ne jöjjön már flopon a 9 (preflop all-in)
+ tiszta szégyen, hogy AA egy 35o tudtam leverni aki kiegészített SB-bõl én meg ráhívtam, gondolta blöffölök flopn talált egy 5 és az már ezeknél all-in, elnyertem a kemény 3,5$ :-)

+ unok már imádkozni flopon, hogy ha all-in megyünk hogy ne jöjjön már neki a flush, komolyan mondom felvennék videóra szétröhögne mindenki, ahogy a monitorhoz beszélek <#eplus2>
ja nem neki akart menni, csak úgy véletlenül úgy látszik belekattintottam
Carloska
9465 bol azert nem rossz helyezés ez 😄

Carloska
9465 players
$308.00 USD added to the prize pool by PokerStars
Total Prize Pool: $500.00 USD
Tournament started 2010/02/25 14:00:00 ET

Dear AmiGo-HUN,

You finished the tournament in 36th place. A USD 0.90 award has been credited to your Real Money account.

Congratulations!

Thank you for participating.

Legalább a pontok gyorsan jönnek, a bónuszokat még könnyebb kijátszani.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Carloska
minek írsz neki
"
A legtöbbötöket nem értem hogy miért játszik, csak panaszkodást látok, meg így lemákolt, ilyen hülye játék..."

kitagadta a családot ..

5 beülõ minusz
AA vs JJ, jött a J
eddig AA sikerült levernem egy 35o eddig, kerestem vele kemény 3,5 $
Carloska
oh és akkor milesz ha kitiltanak ? max lefektetek egy kábelt a budiba Xd

de én legalább nem mást hibáztatok 😊 hanem elismerem hogy van még mit fejlõdnöm, de te meg csak itt sírsz meg ontod magadból a hülyeségeket 😊

régebben láttam hogy valaki írta, hogy akinek van esze az elkerüli ezt a topikot 😊 kezdem érteni hogy miért
A legtöbbötöket nem értem hogy miért játszik, csak panaszkodást látok, meg így lemákolt, ilyen hülye játék...áh meg is fogadom a tanácsot 😊
akinek nem inge ne vegye magára és nekik sok sikert is a továbbiakban 😊

carloska...te pedig remélem ki leszel tiltva az összes terembõl, ahogy látom multiaccban nem vagy gyenge 😊

Carloska
de mivel letetted az asztalra wc gurigát én már respectelek téged

Carloska
BELEÉRTVE MAGAMAT IS

Carloska
jaj ezt ugy mondod mintha te lennél a hü de király közbe egy senki nem vagy mint mindenki

attól hogy te nem tudsz pókerezni nem a terem a hibás 😊

Carloska
B+ az már legfrisebb patchel tolta volna akkor 😄

Carloska
én meg az ilyen mindenhez kommentet füzünk lámákat cupp XD

szeretem az ilyen h*lye kijelentéseket 😊

sz4bolcs
Egyszerû fold. Nem az ász miatt, hanem a hetes miatt, hátha az egyiknél ott a 67s. xDDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tévedtem 4 beülõ minusz
AA vs 99, jött a 9
Carloska
pokerstarson az igazi tét 500$+

én is nyomtam ma rush pokert, annyira fasza volt :-) 3*10$ minusz
AA vs 1010, jött egy 10
AA vs JJ, jött egy J
AQ vs 67s, flopon all-in (nekem ott egy Q) , természetesen simán callozta egy flush húzóval ami persze le is jött riverre szépen
Daffit
Én csak pénzben játszom és már vettem is ki a poerstars-ból. Játékpénzel szerintem nem is érdemes csak ha igazi tétje van a dolognak.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

zeli
Az sem unalmas, ha 6+ asztalon tolod. 😊 néha meg van 1-2 szusszanásra idõ.
(akkor viszont vicces, mikor 4 asztalon kapsz jó lapot)

Amúgy grat, nekem elsõ próbálkozásra -1BI volt. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Uhh, az durva, az a bankrollom harmada. Én kb 10 dollár után tuti leálltam volna 😄

Carloska
nagyon lazán elengedtem a kk mat 😄

Volt pár jó laptalálkozásom, de egy nagyon fasza megadásom is, szóval szerencsém is volt. De nekem egyelõre tetszik ez a rush poker, a sima CG-ben is mindig megunom, ezért bemegyek a szar lapokkal is....... itt legalább van action. És könnyû elvinni a vakokat.

Én pénteken játszottam 4 órát bónusz miatt. Az elsõ két órából 1-2 beülõ plusszal jöttem ki, aztán jött a következõ 2 óra. Szürnyû volt... Egymás után jöttek a lapok, legtöbbször AK. -50$ NL10-en 4$ beülõval. Nekem volt jobb lapom, de sosem jött az ami kellett volna.

Carloska
grat az elég jó

Elsõ rush pókeres session: +10$ 😄

Carloska
pokerstarson télleg a lap játszik és nem az ember ember ellen bármivel nyerhetsz ott