Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska

én decemberben voltam így, még az életkedvem is elment, aztán most február elején is, (1 hétig nem játszottam, utána meg olyan bénán még pár napig, hogy rossz volt nézni, még szintet is buktam), próbálj valami sikerbe belekapaszkodni (nekem egy step6 5. hely segített, aki pp-s az tudja, hogy az nem olyan rossz pénz)

hát a flush húzó egy ritka állat, pláne ha még két marok szórja a pénzt, próbáld mondogatni, hogy 4böl csak egyszer picsáz ki, különben ledermedsz és jó pár nap amíg visszarázodsz, szerintem.

Ha látják, hogy keményen (nem hülyén) véded a kezedet, elég egyszer behúzni egy ilyet, utána a maradék meggondolja, hogy ugráljon e hasonló kézzel az adott partyban.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

2$ SnG és sajna azt kell mondjam, hogy ahogy egyre feljebb mentem eddig egyre több a hülye :-) (persze gondolom van egy határ) sztem ku*va sok a játékszenvedélyes aki tök hülye és egyre több és több pénzt nyom bele, dögivel találkozok 2$ meg 3$ SnG aki lejátszott 600-700 party után -1500 $ körüli összegben van, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy amin indult szinte egyiken se végzett fizetõs helyen.
Annyi hülye van, hogy be*zarás csak s*ar érzés ma is kiesni 7 SnG-rõl egy hülye ellen, akire pl. TUDOM hogy second párral jobb vagyok (kezem K10)
Flop Ah 10h x, hívok õ még RÁM HÍV, rábas*om az all-int sima call részérõl mert van egy 2h 6h és riverre természetesen jön a flush-e
vagy QQ van és flop Ad xd x és hárman vagyunk partyban, bemelek egyik gyerek rámemel
Mondom is magamban, ha a 3. dobja akkor a 2.ra all-int vágok mert nincs nála A. 3. dobja all-in nyomok. 2. sima call Kd Jd csak flush húzó, erre esik egy K riverre
Unok már ilyenekkel kiesni
izé, ugye ezek nem freeroll-ok? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

írjál nekik mailt és jóváírják a nyereményed.

Starting game 5581085263.
tulcsi is at seat 0 with 1,400.
hamuka is at seat 1 with 175.
Tiko1207 is at seat 2 with 2,565.
zsike333 is at seat 3 with 1,380.
zkas is at seat 4 with 1,675.
Seszti is at seat 5 with 2,705.
kolozs455 is at seat 6 with 5,325.
tttzzzuuu is at seat 8 with 1,455.
FoodyJoe is at seat 9 with 1,485.

The dealer is seat 7.

tttzzzuuu posts a blind of 10.
FoodyJoe posts a blind of 20.

Pre-flop:
tulcsi calls for 20.
hamuka goes all-in for 175.
Tiko1207 folds.
zsike333 folds.
zkas folds. (Qs 3d)
Seszti folds.
kolozs455 raises 400.
tttzzzuuu goes all-in for 1,445.
FoodyJoe folds.
tulcsi folds.
kolozs455 üzenete: elõre is bocsi
kolozs455 calls for 880.

Showdown:

tttzzzuuu shows: 9s 7h
hamuka shows: Ks 10c
kolozs455 shows: 4s 5h

The flop comes: 7d Jc 7c
The turn comes: 3c
The river comes: 6d

tttzzzuuu shows: 9s 7h
7d 7c 7h Jc 9s
Three Sevens

hamuka shows: Ks 10c
7d 7c Ks Jc 10c
A pair of Sevens

kolozs455 shows: 4s 5h
7d 6d 5h 4s 3c
Straight, Seven high

kolozs455 wins pot 100 (565).
kolozs455 wins pot 200 (2,560).

Õ egy jós o.O

sz4bolcs
Ja, és hogy tudom jóváiratni a kaparós sorsjegy nyereményét?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Srácok: partypoker küldött postán 'dupla vagy semmi' promóciót, és vele együtt egy kaparós sorsjegyet. A kérdésem az lenne, hogy a sorsjegyet fel lehet-e használni fûtésen kívül másra, avagy parasztvakítás?

sz4bolcs
Mekkora médium vagy. xDDD

MEdievil

Tudtam hogy színsorom lesz, viszont a passzív callstation miatt nem igazán sikerült jól kifizettetni.

F

hallod volt egy nagyon kemény, abban nem voltam benne De az tényleg már mindennek a teteje volt, meglátom meg lesz-e mert eléggé kutakodni kéne :-)
sz4bolcs
xDDDDDDD Ilyet ...mééég!

sima megadás a hülyének

de azt bírom még neki jön, nehogy nyerjek is valamit a dolgon + hogy kiverjen mindkettõnket
hát igen a nagyobb zseton nyer
esküszöm már tiszta kabaré ez a Full tilt
döntõ asztalon vagyok BB AQ, mindenki dob SB kiegészít, all-in vágom
lecallolja A8, jött egy 8 és ennyi
rá egy 1 másodpercre pihenõ vagy nyomd meg a KÉSZ VAGYOK gombot
olyat röhögtem, olyan jól kijött<#eplus2>
Daffit
Nálam vagy 2-3 hónapja ez megy, még élõben is. Szar lapokkal bejönnek és lemákolnak. KK-val az utóbbi idõben nem tudtam nyerni. Tegnap nyertem 20 centet, talán most tört meg a jég <#idiota>. Mióta élõben nyertem 70e-t, azóta semmit és már nagyon idegesítõ, mert jól játszok, csak a szerencse mindig elkerül, pedig az is kell a pókerhez.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

következõ kiesésem KJ vs QJ, nekem 2 párom neki sora lett
persze elfogadom, de pl. most négy asztalon játszok egyszerre
AA vs 66, preflop all-in természetesen jött a 6
AQ vs 67, jött a sor neki nekem az A
AK vs K7, mákkal kihoztam felezésre, mert turnon sora lett riverre meg nekem is
full nevetséges az egész és csak viszi a beülõket
TaRka0107
Igen, igen. Csak nekem ez suli közbe nem való. Majd esetleg nyáron többet foglalkozok vele, mert még tavaly nyáron jól is ment a szekér, hoztam fel magam, de amikor suli közbe játszottam, annyira nem ment, nem tudtam odafigyelni.... meg persze majd ha betöltöm a 18at akkor már nyugodtan tölthetek fel magamnak meg mehetek élõben is pokerezeni😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szerintem meg aki ezeket nem tudja elfogadni, annak nem kell pókereznie. Nem kötelezõ játszani, ez benne van a pakliban. Vagy megszokod vagy megszöksz.
Lesz még elég játékos rajtatok kívül is.

"Aki szokott élõben is játszani,az tudhatja h nem minden percben jönnek ilyen laptalálkozások. Online meg mintha direkt úgy osztogatná a lapokat, hogy mindig legyen valakinek valamije."

Az élõben sokkalta valószinûbb a trükközés,én nem szeretem.....

persze, csak az elõzõ berakott hand is, hogy volt egy tökéletesen megjátszott kéz SB-ben 33, kb. 20 BB körüli zsetonom tehát simán játszható zseton, csak egy dupla emelés kb. 360 kellett megadni egy 3000 potba (annyi várható volt, hogy a limpõelõk is adják) még ilyenre is figyel az ember
Flopon ott az A kicsit sorhúzos, (AA ki lehet zárni, sort is, estleg 44-el nagyobb set) így elsõ helyrõl csapdázva meghívom a setem, A-os betolja úgy is vagy call, de annyira kötödni fog a pothoz ha csak call, akkor is all-in megyünk majd, sorhúzora ilyen stackméreteknél nem fognak callozni egy ekkora hívást
Ha nem adják akkor is szép potot viszek
Tökéletes!

Erre egy bu*i gyerek 7BB-vel calloz egy 2BB-s emelést, úgyhogy "20-an" lesznek a partyban egy 99-el + all-in megy second párral egy SB elsõs beemlésre
Kurva s*ar játék!
Ki nyert?
Rash87
Én is hetekben hagytam abba neten,mert kész vicc,amit csinálnak 😊
2 terembõl kivettem a pénzt,egyben bent hagytam,gondoltam eljátszom azt a pár $-t.
15 perc alatt sikerült eljátszani.Beültem 3 asztalhoz 4-4 $-al.
Egyiknél AK, bemeltem 1$-t. Flop AA8, hívok, õ all in,megadja.Nála 88...
Másiknál AA-om van,már instant all in mentem, 1010 fogad,flop 89J,turn Q...
Harmadik szintén AA,all in. KK fogadja,flopon persze ott a K 😊

S még valaki mondja azt,hogy véletlen.
Aki szokott élõben is játszani,az tudhatja h nem minden percben jönnek ilyen laptalálkozások. Online meg mintha direkt úgy osztogatná a lapokat, hogy mindig legyen valakinek valamije.

Glory, Glory Man. United!

TaRka0107
Csak tudod mi a baj, az hogy sok ilyen van, és pont akkor jön le nekik a lap amikor ellenem vagy ellenetek játszik. Igaz én már rég nem játszok online ilyen dolgok miatt...

Dick Riddick
Akkor lenne nagy baj, ha nem lennének ilyen játékosok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

sz4bolcs
Ha akkor sem esik jó lap, akkor megyek James Randihoz az 1millio dollárért antifenoménként.

sz4bolcs
Megnyitok három sng-t.

ti mi a fas*t csináltok, hogyha döntõ asztalon, tehát már a vakok is elég nagyok a legjobb lapod vagy 60 leosztás alatt egy 67s
gyakorlatilag ez megy napok óta, kicsit unalmas már
ok nem lapfo*ást akarok, de úgy örülnék már egy K10s is pozícióban
átnéztek másik terembe?
sz4bolcs
Valahogy sejtettem flopon, hogy nem a 10-es fog jönni. xDD

az embernek sírni támadna kedve, hogy mekkora hurka játékosok vannak :-)

jaja preflop all-in vagy sima dobás, preflopemelés megadása sima s*ar játék ennyi zsetonnal
A preflop callal volt itt gond, ez inkább preflop all-in kellett volna hogy legyen.

Szval te eldobtad volna, és a maradék 5BB-vel próbálkoztál volna csodát tenni, ez egy most vagy soha szitu volt.

zeli
99 szvsz itt nem megadó.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

"kurvá*a jó, hogy ott van a flopon az A. Érdekel valakit is? Instant call"

ebbõl nagyon nem az jön le h a gépet szidod, hanem az ellenfelet 😊
én a játékost védtem, nem a játékodat fikáztam 😉

"...Amit te csináltál az nem set-et mutat, és nem is A-t,..." jéé és pont ez a lényeg (etetés) és szépen ki is fogsz fizetni mindig egy 99-el vagy egy A-al
10% nem mindig fog jönni
nem az a bajom, hogy adta örölük neki, hogy vannak ilyen hülyék, hanem, hogy az bu*i gép ilyenekkel húz le mindig
Amit te csináltál az nem set-et mutat, és nem is A-t, ez által sima a megadás 99-cel.

de mire adod? arra, hogy majd esik egy 9-es vagy hogy csak blöfföltem és nincs nálam A?
Amúgy örülök, hogy adta/adnád csak az a bu*i program ne dobja már neki, ennyi
Amúgy teljesen rossz a logikád 1010 kell megadni 3170 potba, 1/3 odsz és most számolj utána mennyi az esélye egy turn, river lapra, hogy jöjjön a seted
én is adtam volna
1010et megadni, hogy nyerjen 3170et..
simán adtam volna

kurvá*a jó, hogy ott van a flopon az A. Érdekel valakit is? Instant call

Carloska
bellagioban van privát szoba ott szoktak játszani átlag 1 millió dollár van elöttük

sz4bolcs
$0,25

doxadmin
Ismer valaki olyan oldalt, ahol le van írva hogy a mostani poker prok hogy kezdték a játékot? Mármint hogy mennyit töltöttek fel, mit kezdtek játszani, milyen téten, tiltetlek e. Bár ez elég részletes leírás lenne. Blogokat keresek, de eddig csak 1-2-t taáltam.

Valahogy nehezen tudom elképzelni, ahogy Phil Ivey 5-10 centes alapon nyomja 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Galy
freeroll?
vnh.<#eljen>

sz4bolcs
Szép! 😊

KAMIONOS KOGYO
Pár perce!
<#smile>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sz4bolcs
Jokerstar

TaRka0107
Hát ez melyik terem? Csak nem fulltilt?😄

sz4bolcs
xDDDDDDDDD

sz4bolcs
"Mindig a nagyobb stackû játékosnak. Ismerhette volna az alapszabályt.... xDDD"