Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól értettem, nemrég töltötted a tizennyolcat. Úgyhogy felejtsd el azokat az accountokat amiket tizennyolc éves korod elõtt nyitottál. Akkor lesz gond, ha egy ilyen terembõl majd ki akarod utalni a pénzed. Elég szigorúan ellenõrzik, ha stikli van zárolják is.
Régebben a Mermaid Poker-en /Boss Media/ elég jó 150, 300 és 1000 dolláros freerollok voltak, maximum 1500 indulóval. Szerintem érdemes lenne megpróbálni.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Sit&go asztalok, magyarul 10-ból elsõ 3 "fizet"
Fillérket kapsz, de LEHET bankroll-r építeni!
Szóval ebben simán benne van egy K10 vagy KQ két pár.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

bwinen megnyitottam mondjuk egy asztalt, megy a HI, de semmi.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utólagos elemzéshez pedig ez is jó: OC
\"Heroes never die. They just reload.\"
Valaki tudna mondani egy szoftvert amely esélykalkulátor és mûködik everest pókeren?
stelldj.fw.hu a legjobb netes munkák
de most komolyan, mekkorát kell emelni, hogy egy szar húzot elengedjen az istenbarma<#eplus2>#eplus2>
Most néztem Fulltilten kaptma egy $100-os bónusz ajánlatot, de 30 napon belül ki kell játszani..
rég játszottam már ennyire intenzíven, de lehet a bónusz kedvéért. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
na kb. 15 perce buktam egy beülõt de hogy?! 77 emelek 2 gyerek call
flop 4 6 7
egyik gyerekkel all-in mentünk, keménykedett végig. Mondtam is mi a franc lehet?
Hát nála 5 8<#eplus2>#eplus2>
nem tudom mit keresett a partyban?! Ennél a Rush Pokernél is minden istenbarmát összeszedtek
Bónusz kipörög szépen visszamegyek SnG-ni
Amúgy én kaptam 100$ bónuszt FTP-re. Ti nem?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"