Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt már szeretem 😊

Dick Riddick
Pár dologra azért figyelj. Egyrészt olyan freerollokat keress, ahol minél nagyobb pénzdíj mellett minél kevesebb játékos van. Ne legyen a nyeremény túlságosan elaprózva. A freerollok keresésében segíthet a banner alatti linkek egyike.
Ha jól értettem, nemrég töltötted a tizennyolcat. Úgyhogy felejtsd el azokat az accountokat amiket tizennyolc éves korod elõtt nyitottál. Akkor lesz gond, ha egy ilyen terembõl majd ki akarod utalni a pénzed. Elég szigorúan ellenõrzik, ha stikli van zárolják is.
Régebben a Mermaid Poker-en /Boss Media/ elég jó 150, 300 és 1000 dolláros freerollok voltak, maximum 1500 indulóval. Szerintem érdemes lenne megpróbálni.

\"Heroes never die. They just reload.\"

bardocz
Na, ez jól hangzik😊 Az lényegtelen, hogy fillérek.
Törölt felhasználó
Everest Pokeren a Shasta és Rhume asztalokon 0$-ból építhetsz bankrollt!
Sit&go asztalok, magyarul 10-ból elsõ 3 "fizet"
Fillérket kapsz, de LEHET bankroll-r építeni!
bardocz
Pokerstrategy már van 2 évvel ezelõttrõl, de azt hagyom, úgysem tudom kiszedni a pénzt. Inkább mostanságra kellett volna tartogatni ezt, de ár mindegy😊
Ha még nincs ott számlád, érdemes valamelyik ingyen pókertõkével kezdened. PokerStrategy-t vagy YourPokerCash-t ajánlom.

bardocz
Köszi, akkor majd oda beregelek, végre legálisan😄
Full Tilten asszem naponta van 100 dolláros magyar freeroll, de ez nem 100%.

bardocz
Melyik pókerterembe érdemes regelni, ha freerollokból akarok bankot építeni? Olyan kéne, ahol minden nap vannak több idõben pénznyereményes freerollok.
sz4bolcs
Sztem ásza volt, meg vmi pár.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ászra tettem.

Miért milyen lapja volt? Azért a flöss közel sem 100% fõleg, hogy a másik "balfaszos" osztásodban az ürge végig megadta 1 párra az emelést.
Szóval ebben simán benne van egy K10 vagy KQ két pár.

Szerintem túlzás lett volna egy 2 dolláros potra rátolni még 6-ot. Amúgy meg elég erõs kezem volt, nem akartam elijeszteni, csak pocsék volt a river :/

Törölt felhasználó
Tartottam 3 hét szünetet 😊
Carloska
szép most nagyon formában vagy 😄

KAMIONOS KOGYO
GRAT!!!<#eljen><#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sz4bolcs
Turnön zörgõs allint kellett volna adni.

Carloska
jah jelszó pmben megadom ha kell valakinek

Carloska
jó drága ez a holdem indicator $79.95

..

Törölt felhasználó
Éjfélkor beültem egy 3.30$-os rebuy omaha versenybe 😊

Turnnél all-in-t böktem volna.

Chrisx
Úgy tudom ha nincs licensed, akkor csak játékpénzes asztalon mûködik.

Vélemény? (azért játszok ilyen lazán preflop, mert ez rush poker)

kraawz
hogyan is ? 😊

bwinen megnyitottam mondjuk egy asztalt, megy a HI, de semmi.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

HÁHÁ balfasz!!

Chrisx
Holdem Indicator, ez számolja az outokat élõben.

sz4bolcs
Lehet egyáltalán kalkulálni ennyi ismeretlen információ mellett??

Dick Riddick
Hogy érted, hogy mûködik-e Everest pókeren? Egyrészt nincs sok köze a terem szoftveréhez, másrészt ha te élõ egyenesben akarsz kalkulátort használni, azt felejtsd el. Nincs az a gondolkodási idõ, ami elég lenne erre.
Utólagos elemzéshez pedig ez is jó: OC

\"Heroes never die. They just reload.\"

Ehh ilyen szerencsétlen sessiont........ kb 20 percet játszottam, KK-val AA ellen vesztettem egy beülõt.... aztán lemákoltak elég durván, utána meg kétszer elment a netem egy hand kellõs közepén. 20 perc, -8 dolcsi.

Hello!

Valaki tudna mondani egy szoftvert amely esélykalkulátor és mûködik everest pókeren?

stelldj.fw.hu a legjobb netes munkák

sz4bolcs
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

amúgy sztem mára ennyi lesz a póker :-) kicsit figyelmetlen vagyok már <#eplus2>

hátha jött volna neki kicsit negatív lettem volna :-)
sz4bolcs
Na, ilyeneket kell ide belinkelni, és egybõl nem lesz olyan negatív mindenki. 😄

sz4bolcs
Én nem bulizom. Itt fogok ülni és ESGÉZEK! De azért nyitok hozzá egy aszut...

de most komolyan, mekkorát kell emelni, hogy egy szar húzot elengedjen az istenbarma<#eplus2>
gyorsan, bár lófas*t nem érek vele én pl. ha közben leszednek :-)
zeli
Rush Pokerrel mennyire pörögnek gyorsan a pontok?
Most néztem Fulltilten kaptma egy $100-os bónusz ajánlatot, de 30 napon belül ki kell játszani..
rég játszottam már ennyire intenzíven, de lehet a bónusz kedvéért. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Helyes, helyes ma mindenki csak bulizzon élje ki magát 😄 Én személy szerint beülök egy kicsit rulettezni buli elõtt hogy legyen mibõl leinni magam 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

jaja
na kb. 15 perce buktam egy beülõt de hogy?! 77 emelek 2 gyerek call
flop 4 6 7
egyik gyerekkel all-in mentünk, keménykedett végig. Mondtam is mi a franc lehet?
Hát nála 5 8<#eplus2>
nem tudom mit keresett a partyban?! Ennél a Rush Pokernél is minden istenbarmát összeszedtek
Bónusz kipörög szépen visszamegyek SnG-ni
Carloska
Aki veszit az iszik mi azt szoktuk nyomni nyáron kinti haverjaimal tampában eza szokás 😄

Csakis 😄

Carloska
jah gondolom szénsavmentes ásványvizzel 😄

Pedig én pókerezni megyek, de nem neten, hanem haverokkal, szocializálódva 😊 Most még a melóban csücsülök 😛

Carloska
*bekurvázni

Carloska
Péntek délután de peoples este menni kell bebaszni bekurvátni stb nem pokerezni 😄😄

Bár 166 pontot talán összeszedek 1 hónap alatt és akkor megkapom az elsõ 10 dollárocskát 😄

Én is, de esélytelen hogy kijátsszam idõben ezért nem is aktiváltam.

doxadmin
xD összejött. 5$ nyereség & JJ pókeremet KK poker ütötte. . .

Amúgy én kaptam 100$ bónuszt FTP-re. Ti nem?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Ja hogy csak egyszer 5$. 😊. Úgy is megéri, de azért nem biztos, hogy befizetek.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"