Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
teljesen hülye maniac. Tudom, a KK nagyon hülyén volt megjátszva,de ezen az asztalon muszáj voltam így. Ha meghívom, valszeg eldobja. Ha bárki bármennyit emelt, õ mindig minraisel-t. Hát, lett eredménye:

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

doxadmin
Strategyn az összes videót láttam már minimum 3x. Kkt szerint játszottam eddig is. Ptr ftp&stars on 300k kezet toltam le, és sikerült 9 hónap alatt az 50$omat meg 4xrezni. Magyarul 8 hónap alatt kerestem 30k Ft-t. Aki meg jóval utánam kezdte a pókert 1-2 tag, már Nl50-NL100on nyírja a népet. Sajnos még nem sikerült rájönnöm, hogy miben különbözök tõle. Valakinek 150k kéz elég volt NL50re, és meg is tudott ott ragadni.

Nem sírni akarok, csak egyszerûen rossz érzés. Stratégia szerint játszom már hónapok óta, és nem jutok 1rõl a 2re, ha mégis, akkor visszaesem. Aki meg össze vissza pusolgat, blöfföl az meg halad elõre. Inkább nézek valami más hobbi után, amiben kevesebb szerepe van a szerencsének.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

miért poker oldal üzemeltetõt láttál már zokogni, hasonló helyzetben?
:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én is hasonlóan vagyok mint te, aztán kipróbáltam a Rush Pokert FullTilten, és egész jól megy (lekopogom, eddig). Szerintem próbáld ki.

sz4bolcs
Szerinted miért éri meg félkarú rablókat üzemeltetni?? (vagy mi a biznisz a lottoban?) Én még nem láttam õket sírni, amikor valaki elvitte a jackpotot...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szvsz csak viccelt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nézzél videókat, sokat segít, játsz kezdõ táblázat szerinti ABC pokert (ok az lassan már csak arra elég, hogy 0-ra hozd ki magad). Nézd a statjaidat és igazítsd a normához. ja és elemez, elemez, elemez :-)

sz4bolcs
Fasza gyerek vagy, hogy ruletten akarod visszanyerni, amit pokeresn elveszítettél. xDD

erre még mindig csak a decemberi alakításomat tudom felhozni, ha jól rémlik 9* veszítettem full-al nagyobb full ellen, 3q ws 5q ilyesmi. :-)
ne aggódj látsz még sok furcsaságot, pl nl25-ös flush hunterek, simán adja a turnun az allint és nem egy olyan nap lesz, hogy pár beülõt át tolsz nekik. és hát az érzés a szar: te tudod, hogy jobb vagy és mégis veszítesz, õ meg csak hiszi, hogy jobb és lám a napi zárás is õt igazolja. Nehéz így elvergõdni az 1 millió handig, hogy %-ban beigazolódjon a matek

doxadmin
Persze, szerencsejáték. Még a csapból is az folyik hogy a póker nem szerencsejáték. Nem a a nagy ló**** nem.

Már gondoltam hogy abbahagyom, mert csak én vagyok az ki 1 éve nem tud elszakadni NL2 meg NL5tõl 5k kéz erejéig láttam eddig NL10et. Hát sajnos születésemkor nem villogott sehol sem lucky felirat.

másik: sngben szerintem sokkal nagyobb a variancia 10bõl 3 ba odaérni, számomra lehetetlen..
Dont is próbáltam, elején jól ment, majd jött 1-2 nap mikor 20/0át sikerült nyerni. Aztán attól is elment a kedvem.
Sh hoz nem tudok eléggé fellazulni, meg blöffölgetnek össze vissza.
Omaha, 7card stb annyira nem érdekel.
MTT: 8-9 órát üljek elõtte, és még az se biztos hogy nyerek valamit?! áh

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Hát na, ez is egy SZERENCSEjáték, ez van 😊 Én is elvesztettem pár nappal ezelõtt az egész bankrollomat, szarok bele, ez van.Majd ma vissza nyerem ruletten 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

doxadmin
Nincs olyan oldal, hogy 1centet ad a bad beatekért? Lassan már milliomos lennék. Na jó abbahagyom a bad beat postolást.

Néha nekünk is lejöhet 😄

doxadmin
Felesleges, engem mindenhol lemákolnak az ilyen állatok. Amúgy játszom FTP-n is, az se különbözik starstól. Nem azt mondom hogy csal az oldal. De az hogy januárban +150$-t kiszedtem NL5ön, február óta meg elbuktam 140$t messze +Ev-s játékkal már kikezdi az idegeimet.

Pár napja nézem csak vissza az aznapi lejátszott kezeimet. Elég egyenes játék folyik ezen a limiten. Pl preflop emelek QQ val kapok egy 3betet, 90%hogy AA vagy KK.

Hozzám ragadnak a lapok, és nehezen tudom elhinni hogy a másiknál jobb lap van ezért allin megyek QQ val, másik mutat AA-t és nem húzom be a 20%om. Lehetek akármilyen hülyék, csak 1-2 díszpéldány fog tönkre menni 3.-4. párral.

sztem próbálkozz be más játékkal, cash gamen én is hamar tiltre mentem, most SnG nyomok, 3-4 beülõ minusz fogom az adást, hogy nem megy, nem adja és kész, tök nyugiba nyomom
nagyon de nagyon ritka, hogy SnG-nél tiltre megyek
Az egyik legnehezebb tényleg az, hogy abba kell hagyni, amikor nem megy. Nekem is vesztenem kell legalább 3-4 fontosabb potot mire felfogom hogy innentõl nem kéne játszani, és még 1-2 pot kell mire tényleg abba tudom hagyni. Hiába, az ember már csak ilyen azonnal vissza akarja nyerni amit elvesztett.

óóóó, ebben semmi fura nincs, ha sokat játszol annyi ilyet átélsz, kontra, néha meg pro.

Tilt ellen nálam:

post it a monitoron (napi 5 BI -, LÉPJ KI!)

kb 3 sorozatot nézek most, és amelyik a legkevésbé érdekel azt nem nézem meg, csak vasárnap, illetve azonnal egy ilyen tilt gyanus szitu után, az a 45 perc pont elég, hogy lehiggadjak, ha meg már megnéztem, akkor HOI AOD, azzal is direkt alig játszok, hogy ilyen esetben motivált legyek játszani. :-)

sz4bolcs
Fél, hogy kiderül, hogy mégsincs gond az oldallal...

Ha ennyire szar a stars akkor miért nem mész át másik oldalra?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

doxadmin
Másfél órája pszihó cikkeket keresek arról hogy kezeljük a tiltet. 1x csak elérem azt a szintet, hogy az ilyen simán átsiklok.

TaRka0107
Aztakurva.... ez mi?? PFfejj a mocskos .... na jó abbahagyom, csak annyira szemétség így kikapni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

doxadmin
Tudom miért lett a pokerstars jokerstars. Hát ezért:

doxadmin
Nem akarom elhinni, hogy ilyen lapütközésekben nincs benne a stars keze valamilyen módon. Komolyan ilyen csak a mesében van. De végre a legjobb kéz nyer. Már kezdtem tilte menni, ez visszahozott a szakadék szélére.

bardocz
13 cent 1.5 óra alatt, ezzel már odaverek pár kínai munkásnak!😄
TaRka0107
Kisérõ lap dönt.

hello
azt szeretném kérdezni ha 2 embernek ugyan olyan 2 párja van akkor 50-50% vagy akinek nagyobb a kísérõ lapja (nem kézben van 1-1 pár)
Nem tudom mert Rush Poker volt, ezért dobtam.

Nightt
Hat itt nagyon sok kezet rosszul jatszott meg!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

jappy

jobb ma egy sör mint holnap kettő

jappy

jobb ma egy sör mint holnap kettő

TaRka0107
Ellenfél függõ szerintem. Ha feszesek voltak akkor sima dobás mert ott biztos valami jó lap van. (nagy pár)Ha pedig agresszív mindig emelõ emberkék voltak akkor át kell gondolni.

Nightt
Ez vegulis nem volt rossz jatek, siman belefuthatsz egy nagy parba vagy egy kissebbe, ami flopon settet alakit ki en kb 75%ban raemelek, 25%ban eldobom.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Azért mentem a végén all-in, mert a nagyobb tét sokszor gyengébb kezet takar.... egy visszaemeléssel jobban elijesztettem volna szerintem. Amúgy errõl mi a véleményetek? Úgy voltam vele, hogy ez vagy reraise, vagy fold, és igen jó esély volt rá, hogy a másiknál JJ+ van.

Eddigi legnagyobb potom 😊 Mai session: +20$ 😄

Nightt
De preflop erosebb volt es jol jatszott, uh nincs miert sirni, te is jol jatszottad meg es vesztettel, van ilyen! Bar Nallad egy AQ AK is jobb lett volna, amivel ugye siman vissza lehet emelni preflop, uh nem volt annyira bika az a AJ.

doxadmin
Ebben az esetben Preflop 70-30% esély KK vs AJo, turn 95%-4% Maradék 4%át húzta be, amit 100ból 4x fog neki bejönni, és 96x fog elbukni.

doxadmin
Hát ebben az esetben ez nem igaz, mivel flopon ott volt az A. Preflop erõsebb, de flopon már agyon van verve.

Ti tudtok most csatlakozni fulltilthez?

Nightt
Figyu, most is az erosebb kez nyert... egy KK sokkal erosebb az AJ-nel!

sz4bolcs
Hajrá Vasút! xD

Pécsen 😄

doxadmin
Nagyon élvezem, mikor 3-4 napig jön a papírforma, legalábbis az erõsebb hand nyer szitu. Majd 1 nap alatt az egész addigi leúszik ilyeneken.

sz4bolcs
<#idiota>

doxadmin
gaystars ma is alkot keményen. Nehogy már legyen 1 normális nap.

<#idiota>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
Én 1óra 40percet nyomtam 2 centért. Majdnem eléri egy kínai gyapotszedõ órabérét <#idiota> Rohatt mákos csávó leverte a két páromat sorral. A másik srác is szerintem már ki volt készülve, ehhez hasonló mákolásokat ritkán látni ilyen sorozatban. Szerintem a végén már pár száz zsetonja is volt néha, aztán chipleader lett. Már csak nevettünk kínunkban😄
Dupla vagy semmiztem. Ez volt az elsõ próbálkozás, a neten található stratégia szerint. Egyszer dupláztam az elején. Aztán a vége felé, akinek kevés zsetonja volt, mindig lemákolta az aktuális chipleadert. Kaptam egy AK-t, muszáj volt all-int játszani, már csak 6-an voltunk, és a vakok is gyilkoltak. 1010-el megadta, flop 10 😄
Az a vicces, hogy nem turbósra mentem, úgyhogy 1 óráig rabolta az idõmet a nagy semmi. Legközelebb turbóra megyek az biztos.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
Asszem ma nem lesz akkora sikerem mint tegnap, most riveren vernek le 69s-el, lejött neki a flush, nekem KJ volt a kezemben, és floppnál már volt egy K párom. Nem is értem mire emelt végig, ne volt semmije.
bardocz
Úgytûnik elsõnek megnyitott asztalon mindig 4. helyen esek ki valami makker forma ellen😄 Végig megjátszik minden szart, nem tudom hány kezen keresztül makkol, de amikor ellenem van all-in, akkor persze AA van nála<#idiota>