Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
bár azért fullal már lehet slowplayezni, fõleg ha van egy másik agresszor aki hivogat helyetedd tehát a kassza is nõ + úgy talán a húzokból is leszedhetsz zsetont + ha jön neki azt is behúzod
azzal meg ne félj, hogy A10 van nála és jön az A, mert sima setet se fog úgyse eldobni, ha jön neki hát jött neki
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
1, Stars hova menti a játékosokhoz írt jegyzeteket? Újrahúztam a win7em és mind elveszett :S
2, Starsnál hol lehet beállítani, hogy ne a lakhelyem nevét jelenítse meg ha rám tolja valaki az egerét, hanem mondjuk hogy "Hungary"-t írjon ki?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Jaj, de vidám a srác.
elõbb volt:
sztetek? elég rizikós volt az én játékom is, gondoltam talán nála AK-ra, meg is lepõdtem mutatásnál..
ez pedig csakúgy. <#vigyor2>#vigyor2>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
AA vs. AK, flop K, turn K 😊
AQ vs. KQ, flop K, river K 😊
stb.
Nem vagyok jó játékos, de ez a szerencsén múlt.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ARSENAL&POKER
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Pár játékost keresünk egy baráti pókerre.
Kaja pia ingyen van csak a tudásotokat és 1000 Ft beülõt hozzatok.
A játék Budapest VIII. kerületében a Blaha Lujza téren lesz megtartva ma este 8-kor. Addig jelentkezni tudtok a [email protected].
Töltsétek le az oldalról ezt!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Mit kéne beállítani, hogy legyen alul Pénztár gomb, meg lássa a valódi pénzes asztalokat?? (Email cím érvényesítve van, másik gépre felraktuk a programot, másik felhasználóval belépve, de nem tudunk rájönni...)
Segítsetek légyszi. Köszönöm.
Legközelebb másold ide a historyt, hogy ki lehessen zárni a tévedést, és majd nevetünk rajta egy jót. 😄
lehet valaki ránézésre megmondaná, hogy mi volt a probléma..
Persze, játékpénz! 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.