30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ba32107 #19226 Hogy lehet hogy ennyire nincs érzékük a játékhoz?
-
#19225 Köszi bár sokmindent már nem tehettem :) 110. lettem végül. -
Sztenderd vaklopás :) amúgy tényleg jobbak az ilyen kis lapok ilyen helyzetben mert egy k6 vagy egy q3 túl gyakran lesz dominálva és a mákolás esélye a nulla lesz.
legnagyobb lelki nyugalommal toltam rá bár a floppot már nem nagyon mertem nézni :) én még maradok kicsit ezekszerint. -
#19223 sztem én lefexem, kirakom az asztalt nagy képernyőre amin vagy és szurkolok. Majd írd beszámolót. :) -
#19222 Remek. Most meg AK annak a srácnak a kezében aki eddig A4-re allinelgetett...... megadom A9-cel, persze utánam még ketten megadják AK KJ.... flopon még csak a 9es volt... aztán jött sorba, J meg a K... -
#19221 Olyan szar, mikor először látsz meg normális lapot a kezedben egy tornán, és előtted allint nyomnak.... -
#19220 Láttam, csúnya cooler de hiba lett volna dobnod!
-
#19219 na kb. ennyi... AQval allineltem AK ellen... -
#19218 Én is őket várom de basszus ezek nyaralnak...
Kb. ugyan az a szitu :) -
#19217 megvárom az AAm és KKm és kifizettetem. -
#19216 omg 78 9T allin.. ezek normálisak? -
#19215 nagyszerű most már csak az 1r1a rekordomat kellene megdönteni úgy 21 hellyel :) -
#19214 pinzbe értünk! :D -
#19213 Nem mertem megadni, mert amég nincs infó a játékosról addig profiként kell kezelni. :D -
#19212 Bazz végre kaptam egy magas kézbepárt, JJ-t, erre visszapusholják az emelésem. :///// -
#19211 Ha meg azt gondolta akkor nem check+callt kellene játszania. -
#19210 Tegnap a J9 pikk volt a menő ma a Király+kis lap :) -
#19209 Mondjuk az elképzelés nem rossz, lehet azt gondolta, hogy valami alacsonyabb párja volt az emelőnek, ami a river 9-estől kipurcant. -
#19208 Hogy lehet egy ekkora gyökérnél ennyi zseton????
-
#19207 hat-királlyal azért szépen felzsetonozott téged :) -
#19206 Azért ha lejön riverre egy káró nem lett volna őszinte a mosolyom azt hiszem :) -
#19205 baze, nem igaz, te milyen bőkezű szponzorokat találsz.... -
#19204 Nyomoroncok? Hol? :D
-
#19203 De még mindig tele van a verseny nyoMORONccal. :/ -
#19202 Te sem panaszkodhatsz szép lassan azért csak fölfele haladsz :)
Amúgy mennyivel jobb így egyből tudtam vakot lopni nem 20 idióta adta meg. -
#19201 gondoltam szünet előtt egy kis duplázás nem árthat :)
-
#19200 SZÉÉÉÉP!!! :) -
#19199 Má' éhes vagyok, valaki hozzon nekem reggelit, mert éhen döglök, mire kiesek. :/ -
#19198 Ott a pont! :D -
#19197 Én senkivel nem tudok dobatni semmit. :D Tessék:
-
#19196 A tényeket figyelembe véve amúgy én csodálkozok azon, hogy te tudsz AA-val dobatni. :D:D:D: -
#19195 Ezek a nyomorékok vajon melyik dimenzióból jönnek? :D:D:D
-
#19194 mindenesetre figyelmetlen vagyok úgyhogy következő szünetben kávé + friss levegő -
#19193 Hát annak a bignick gyereknek adni kell a zsetont, nagyon szerette volna látni riveren a kis ötöskéjét. :D -
#19192 Igazából nem akartam allin rakni csak sikerült egyel több számjegyet ütni amitől átment Ai -.-
AA volt ami az első volt 2 napja és én sikeresen dobatok vele
és ezt láttad? :) azért adtam csak meg mert már muszáj volt értékileg amikor mutatta a lapjait kész voltam :)
-
#19191 Mire nyomtad ezt az allint? mid volt??? -
#19190 És akkor most mégis mekkorát emeljek?
-
#19189 Ez sem lesz már hülyébb: ....bazz milyen felelőtlen
-
#19188 Megvolt, de... ahogy pénzbe értem, elvitt az ante. Pedig az utolsó pillanatig nem tettem be a zsetonjaim. Az utolsó előtti leosztásban kaptam egy 34s-t, gondolkodtam rajta, hogy betolom, mert nagyon sokan mentek játékba, és már elég mindegy volt, de nem tettem, vártam még egy kört jó lapra, jött egy AJ... de a 34-gyel flössöm lett volna, AJt meg lenyomta valami J9.. -
#19187 Tegnap meddig jutottál? Itm megvolt?