Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hihetetlen, kézben AQ, emelek. Floppon lejön mindkettõ. Emelek szépen, ahogy kell. Turn-nél mindkét színembõl van volt 3-3, szóval biztos vagyok benne, hogy flushhúzója van, de all-in megyek, mert mást nem igazán tudok tenni, miután már a pénzem fele bent van. Erre a riveren lejön a rohadéknak a flush, természetesen egy 78-cal, és a semmire emelt az elején, meg adott meg mindent. Fasz kivan, hogy szinte minden ilyen helyzetet beszopok.
bardocz
JJ kézben, floppon lejön egyszínû Axx, mindketten passzolunk, én azért mert lehet magasabb párja, neki meg még csak flushhúzója volt. Turn-nél szépen all-in megyünk, és erre neki magasabb lapból jön ki a szín... Ma se lesz a gyerekeknek gumicukor, ahogy elnézem. Sõt, lassan már nekik kell fizetniük<#idiota>
Nightt
OMG. Az a helyzet, h kis teten nagyon sokan jatszanak ugy, h szin- vagy sorhuzora siman allin mennek. Ez nem is baj, mert 10-bol 8x nem nyernek, csak nekem vannak olyan napjaim, amikor egymasutan lejon nekik ami kell es ilyenkor sokat lehet bukni...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

jó volt az, azt tudni lehetett hogy 10-es nem dobja el
bár azért fullal már lehet slowplayezni, fõleg ha van egy másik agresszor aki hivogat helyetedd tehát a kassza is nõ + úgy talán a húzokból is leszedhetsz zsetont + ha jön neki azt is behúzod
azzal meg ne félj, hogy A10 van nála és jön az A, mert sima setet se fog úgyse eldobni, ha jön neki hát jött neki
Uhh de jól hangzik, istenem 😄
Erre is kíváncsi leszek <#eljen>

sz4bolcs
xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bardocz
Nyááá QQ-val veszítek AA ellen, KK-val meg A2 ellen, így ma -7centben vagyok. Hogy veszek így a gyerkõcöknek gumicukrot?<#rinya>
zeli
azigen, luksorra....<#eljen>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

<#fejvakaras>

Nightt
En slowplayjelni szinte sose szoktam, csak ha nuts-om van, mert sokszor megszivtam Aszokkal vagy Kiralyokkal a kezben...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Jó volt ez. Simán túlhúzhattak volna egy 10x-el. Az a baj a slowplayyel hogy gyakran nem viszel mást, csak a vakokat 😄

Nightt
Jol jatszottad meg! Talan, ha kicsit lassabban jatszol, akkor tobbet nyersz, de ez igy is jo volt!

sz4bolcs
ÁÁÁ, most gondolom végig, mekkora baromság volt már flopon emelni.... Sérülékenyebbnek hittem a kezem, olyan gondolataim voltak, hogy biztos mindegyik kezében 10es van valami magasabb kísérõvel...

sz4bolcs
Nagyon buta játék volt, hogy elijesztettem õket?

doxadmin
2 gyors kérdés:

1, Stars hova menti a játékosokhoz írt jegyzeteket? Újrahúztam a win7em és mind elveszett :S

2, Starsnál hol lehet beállítani, hogy ne a lakhelyem nevét jelenítse meg ha rám tolja valaki az egerét, hanem mondjuk hogy "Hungary"-t írjon ki?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Én már flopon nyitottam volna a helyében.

Nightt
Ennyi huzoval neki kellett volna egy jo nagyot hivnia turnon es akkor neked el kellett volna dobni.

Bár így visszanézve nem volt túl nehéz rájönni hogy milyen van... 😄

Nem akarom magam fényezni, de ez azért egy nice call volt 😄

sz4bolcs
😄😄 <#idiota><#idiota><#idiota>

Jaj, de vidám a srác.

<#fejvakaras>

sz4bolcs
lol 😄 Legalább valami flasshúzója lett volna.

zeli
<#oooo>

elõbb volt:

sztetek? elég rizikós volt az én játékom is, gondoltam talán nála AK-ra, meg is lepõdtem mutatásnál..

ez pedig csakúgy. <#vigyor2>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ma jártam Full Tilt rushon, elég durva volt, sokat vesztettem, mákolások miatt. Ilyen volt nagyrészt: preflop 4 nagyvak emelés (QQ-AA lapokkal), valaki megadta. Flopon jött egy top párom. All-in, ha annyi pénzem volt. Lap mutatás, én vagyok a jobb. Meg nézem mi kell neki, hogy nyerjen. És mi jön le turn-re? Hát persze, hogy az, ami neki kell.
AA vs. AK, flop K, turn K 😊
AQ vs. KQ, flop K, river K 😊
stb.
Nem vagyok jó játékos, de ez a szerencsén múlt.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

180-ból 5-nek estem ki. 15 zsetonról. Sosem szabad feladni.<#buck>Ja persze semmit nem ért de jól szórakoztam.

Vagy is 4280.<#buck>

Most mentem fel 15!!! zsetonról 2100-ra.<#wow1>

KAMIONOS KOGYO
csak játszottam*

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Csacsi
Köszönöm 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

InterPokeren játszik vki?

ARSENAL&POKER

setuh
grat,azt ha megnyerned...😛

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

A végén jött is a lap, meg mázlim is volt. Utolsó pár osztás. Nem kellett hozzá sok ész.

Dick Riddick
Happy Birthday! 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

zeli
Boldog születésnapot Csacsi! <#wave>

Sziasztok Pókeresek.
Pár játékost keresünk egy baráti pókerre.
Kaja pia ingyen van csak a tudásotokat és 1000 Ft beülõt hozzatok.
A játék Budapest VIII. kerületében a Blaha Lujza téren lesz megtartva ma este 8-kor. Addig jelentkezni tudtok a [email protected].
galmat
Köszönöm!<#vigyor2>

KAMIONOS KOGYO
Ti az új gépre a Pokerstars.NET programot raktátok fel!
Töltsétek le az oldalról ezt!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

galmat
Hello! A segítségeteket kérném. A pokerstars-al akar rokonom neten játszani, de mikor az új gépére felraktuk a progit és bejelentkezett, csak a játékpénzes asztalokat látja... pedig elõtte a másik gépen mindig valódi pénzzel játszott.

Mit kéne beállítani, hogy legyen alul Pénztár gomb, meg lássa a valódi pénzes asztalokat?? (Email cím érvényesítve van, másik gépre felraktuk a programot, másik felhasználóval belépve, de nem tudunk rájönni...)

Segítsetek légyszi. Köszönöm.

Dick Riddick
Valószínûleg egy bug miatt. 😊

TaRka0107
A razzia mit takar? Miért hallgatnak ki mindenkit?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sz4bolcs
Nem ismeretes ilyen bug. Itt jó páran játszanak több éve starson, és még senki írt ide ilyen bugról.
Legközelebb másold ide a historyt, hogy ki lehessen zárni a tévedést, és majd nevetünk rajta egy jót. 😄

Nightt
A hand historyban mindig irja, h ki nyert es miert, ott erdemes megnezned!

Dick Riddick
Gyanús nekem hogy nem bug volt.

A kezében lévõ két hetes nem lehet mindkettõ treff, csak az egyik. Ha nála 7-es pár volt kézben, és az asztalon nem volt lent legalább négy egyforma szín, és nem volt lent pár az asztalon, akkor a sor a legmagasabb lap, mégpedig a te sorod, így ekkor valószínûleg bug volt. De biztosat csak akkor tudnánk mondani, ha látnánk a hand historyt.

zeli
legegyszerûbb az lett volna, ha bemásolod a hand history-t....
lehet valaki ránézésre megmondaná, hogy mi volt a probléma..

Ja igen bocs, drill! 😊 De nem volt semmi ezen kívül, néztem után egy darabig ezt a leosztást (kiültem és visszanéztem) és nem volt semmi! Néztem én is, hogy esetleg szín, vagy nem tudom... :/ De nem láttam semmi olyat! Szín nem volt, csak majdnem! Mert nála a két 7-es treff volt, flop-ba volt még 1 treff, meg a river is az volt! De ez csak 4! :/ Nem tudok rájönni! :S

Persze, játékpénz! 😄
Csacsi
Állítólag Razzia van a Miami póker klubban. Mindenkit kihallgatnak. Még jó hogy ma nem mentem 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Amúgy nyugtass meg, hogy ez csak játékpénz 😄

A river mi volt? Ha 9, dáma vagy 10-es, akkor fullja lett, ha 7-es, akkor pókere. Amúgy nem 7-es párja volt, hanem drillje floptól kezdve, hiszen lent volt egy 7-es. De a legvalószínûbb eset, hogy flösse lett, vagyis lent volt négy egyforma szín, és nála volt egy ötödik olyan lap. Mindegyik veri a sort.