Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Természetesen tõled. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
EZLOL Osztó elfelejtett keverni. xDD

na, várj, ezt most magadtól, vagy tõlem kérdezed?
mert ugye, egy ikreknél sosem lehet tudni <#vigyor3>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sz4bolcs
Ez a csaj meg amúgy mekkora kiégett alkesz lehet szerintetek? Valahol meg tudom érteni azt az irónikus tapsot a végén...

sz4bolcs
ezt a nézek ki a fejembõl témát hogy érted?

sz4bolcs
"általában póker, vagy hülyén nézek ki a fejembõl"
-Bazzzeee xDDD

zeli
uh bazz, most estem ki egy 27 fõs SNG-bõl, nagyon rossz volt. :|
bubble-nél voltunk, kevés zsetonom volt, mert kb egy handet nyertem, azt is makkoltam, szal gondoltam kiülöm a fizetõs helyig. Egy igazi szenvedés volt. Baszki, amit a chipleaderek csináltak, majd elsírtam magam ahogy játszottak. 😄
Mellettem ült egy idióta, állandóan limpelt, mikor BB voltam..aztán végig checkelgetett...szal a vakjait tudtam lopni, de elég ratyi játék volt..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Jaj de jó amikor maniacoc ellen jönnek a jó lapot... step3 ticket is van

azért bevállalósabbnak kell lenni :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sztem ugyanúgy kell játszani mint egy sima SnG vagy versenyen, hiszen ott is úgy játszol ahogy a zseton/BB arányod van, itt csak gyorsabban jönnek el az idõszakok, sztem ennyi csak
Turbós dupla vagy semmivel lehet hosszútávon nyereségesnek lenni?
Olvastam cikkeket, de azokból nem derült ki, hogy a turbós asztaloknál mi a helyzet.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

meg egy hónap kezdõ downswing után, nekem nagyon nehéz normálisan játszani, ok, 2 nap alatt visszahoztam majd nullára -150 $-ból, remélem innen már csak felfelé fog menni.

hát ezért linkelem azt a sok HR-t :-( (csak NL25 CG, ha megnézed)
sajnos túl régóta vagyok NL25-ön, ami nem jó ómen, egyszer sikerült felkapaszkodnom NL50-re, de hamar visszavertek, meg a gyakorlatozás sok pénzt visz el, pl HU próbálkozás 300$ ilyesmi :-)

csak azért kérdeztem mert én se látom neki sok értelmét
setuh
am nl25-ot te mar vered?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Én néha csináltam ilyet, hogy miért, azt én sem tudom. Ha így emeltem, több zsetonnak látszott, amit betoltam, de így több zsetont is tolt ugye be, mert nem kerek a zsetonok száma.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

TaRka0107
Az ilyet akkor szokták csinálni élõ pokerbe, (tehát én nem tudom ennek mi értelme van online) amikor azt akarja sugallni hogy blöfföl és nuts-a van. De gondolom az a csávó nem azért csinálta. Vagy lehet hogy fordítva van, hogy amikor semmie nincs akkor emelnek ilyet hogy azt hitesse mással hogy jó lapja van😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sztetek annak mi értelme van, hogy dealerbõl vakharcban a gyerek mindig beemelt 300BB-nél 699-et? ha meg volt postflopjáték akkor ilyen 1699 meg stb-et emelt?
Nem értem ennek mi értelme van, megakarja zavarni az emberekt vagy mi?
Mondjuk engem nem sikerült mert mindig mindennel, de tényleg mindennel ment vissza rá az all-in :-) komolyan mondom csak azért írtam be, mert láttam már több gyerektõl is , itt csinálja valaki, mi értelme van?
:-D hát ja nem tudtam aludni
nehéz kenyér ez, nincs mese :-((

setuh
volt mar olyanom is nyugi...

ja meg a #16926 is set mine, ahol flopon beszívtam, de bemákoltam a pókert és csak azért nyertem, ja, NL50-en pedig még alattomosabb játék megy, teljesen más stílus kel 10/25/50-hez.

a válasznak megjelölt üzi setmine HR, oké KK ellen buktam volna, de amivel treebetelt az a beírom a chatbe, hogy AK-m van szinonímája (ez a srác mindig így játsza meg az AK-t), ilyenkor kell beszivatni, hogy flöshúzó, ilyesmi, NL25-ön any pair-ral többet lehet kaszálni, mint KK+ -al.
Egyébként csak matematikailag éri meg sajnos allinig vinne a KK+ t, mert csak a rutinos setminer-ek jönnek veled riverig, de ugye az -EV, na meg a fishek, ezért jó ha ismered az asztaltársaságot, így tudod ki ellen rakd allin.

setminening pont ezért éri meg, mert amikor 3BB-vel bejönnek és treebetelsz, akkor ugye beírtad a chatbe, hogy hohó KK+ -om van, megbeteled a flopot, ha veled jön jó eséllyel eltalálta a flop, innentõl potcontrol keményen, nehéz kiszúrni sajnos.

kraawz
bõ egy óra alatt 4 BIt vesztettem 3 KK-val és 1 AA-al. Az ellenfélnél mindig alacsonyabb pár volt (22,77, 1010 , JJ) és MINDIG már a flopon drillje lett. Azt hiszem, kiveszem a terembõl a pénzt és pihenõ..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

TaRka0107
Értem.

nagyon bagoly vagyok, általában póker, vagy hülyén nézek ki a fejembõl (ez utóbbi nagyon megy) :-)
a legutobbi 4 évig húzódó cicalányos sztori (amolyan Dr Szöszi) nem éppen happyend-del végzõdött, szóval a csajozás vonal most hanyagolva van.

TaRka0107
Mit csinálsz te addig?? Poker, munka vagy csaj?😊

lehet, hogy alabamai a nõ :-)

bááz, 4:15??? általában akkor én még csak egy órája alszom :-)

TaRka0107
Fúú Sanyi jó hamar felébredtél....

Melyik marha rakott ez alá zenét?

nem értem én az embereket, döntõ asztalon már csak 4-en vagyunk
és olyan szarul játszanak, hogy csak na, teljesen be vannak feszülve limpelgetnek össze-vissza stb. mindegyik full minuszban van
nem veszik észre, hogy amit csinálnak az egy szar?
az aktuális shortstack meg meg nem bír kiesni semmivel, mert flopon meg már úgye minden szarral megadják neki az all-int
naná, hogy én lettem a 4. kiesõ :-)
kraawz
van itt olyan ember, aki debreceni/nyiregyi, és ért a poker tracker 3-hoz vagy holdem managerhez?

vagy ha jól el tudja magyarázni vagy ismer embert, aki segít, msnen is megköszönném!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

nekem ez az egyik kedvencem, 2%-ról, ilyenkor szokott menni a fucking river kezdetü mondat a chat-be, nincs mese nehezen viselem ha a nut turn-ömet viszi a river, úgy, hogy csak 2 out-ja van gyõzni.

straight flush

remélem egyszer én is így járok...online...badbet jackpot asztalon, rögtön menne minden általam látogatott poker topic-ba ez a video:
jackpot winner

:-)

zeli
Asszem a 2008-as WSOP Main Eventjén volt, hogy csávó riverre kapott egy ászpókert, és kiesett egy royal flush ellen. 😄

videó

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

óh én sajnos teljesen át tudom érezni abból hetente van 2 (a sok setmineing miatt), jegyezd meg az érzést, hogy, ha majd a fulljaidat viszik sorozatba, akkor ne kapj agyvérzést. Nézed a monitort és azt hiszed halucinálsz amikor a river után rossz irányba indul meg a zsetonkupac. :-((

Kiváncsi vagyok, hogy az itteniek közül ki fogja elõszõr berakni az "így veszítettem any pókerrel" HR-t. :-)

setuh
ma 2x kaptam ki settel nagyobb set ellen 100bb-vel :\..isteni erzes h a rohadt terem ellenem jatszik.

jaja, nem volt valami díszes megjátszás, az elmúlt három nap emléke nyomot hagyott a stílusomon.

egy másik asztalon, egy szerencsés póker története

új rekord

OMG az AQ-s ürge mégis mit képzelt? 😄 Amúgy én a 2 dolláros emelésnél már allin mentem volna, a flösshúzó miatt.

jackpot winner:

basszus, nálam megint kezdõdik a full szívás,3 nap 3 BI minusz full vs full miatt, ez röhej, ne mondja nekem senki, hogy véletlen

Carloska
nem turbo sima normális

Galy
mennyi idõ alatt megy le egy ilyen verseny? ez turbo, ugye?
Carloska
fogjuk rá egy 0.10$ es 360as sit&go voltt 😊

Galy
omg, ez freeroll, ugye? 😊
Carloska
<#wow1><#eljen><#eljen><#eplus2>