Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báááz, lehet, h fishday-eken nem szabad játszanom?
CG, éppen csak plusszos ma
DON: 5/1!!!! ilyen még sosem volt, minden riverre dobja az any settet, sokkot kaptam <#csodalk>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Köszi

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ROI is calculated as (100 * total profit/total buy-in)

Egy alap kérdés, a ROI-t hogyan számoljam?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

biktop
Szavazzunk Bélabácsira és a kétszer 1500$ free-n kívül akár 50.000$-os freeroll-on is indulhatunk!

SzavazzunK!!!

Naná hogy a 89 erõsebb a QQ-nál! Ezt mindenkitudja 😛 fõleg nl.2-n 😊)

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

nah, asszem mára kijátszottam magam, sikerült a +1,5BI-s napomból csinálni egy +0,5BI-set (tudtátok, hogy a 89 erõsebb a QQ-nál?). :-( mondjuk legalább plusszos.
cserébe a DON-om romlott 15/11, megyek telesírom a kispárnám. <#rinya>
nagyon jó vagyok ám az önsajnálatban is.<#schmoll2>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Elöször az AA-t láttam meg a flopon, utána láttam, hogy KK van a másiknak 😄

Fabio Capello
azaz ász póker nagyon komoly, gondolom majd becsuriztál amikor megláttad 😄😄

Nightt
Aztakurva, nem gyengen vagy szerencses! Jol jatszodtad meg!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Rögtön egymás után történt, 1,1$-os DoN
2. Royal-om

Ász póker

Hogyan kellett volna megjátszani?

A pokerstars hand history-ját hogyan tudom berakni replayerbe? Nem fogadja el, mivel magyar a hand histroy.

nálam NL10 7-10BB/100, NL25 erõsen hullámzil -1+1 között, ilyen nagy a különbség :-)

setuh
nah de ha nl25-on profitolsz az mar jo.en ugy voltam h nl10-re leptem fel es jott egy nagy downswing es lementem vissza nl5-re es most megint ott epitgetek,igaz ezt a limitet mar agyonverem 😛,de nl10-re most meg nem akarok felmenni h aztan megint jol lecsusszak...
foleg h eretsegi ev es hat nem tudok annyit jatszani,vagyis nem kene tudjak 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

KAMIONOS KOGYO
TÉK!!<#wink>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

gondolom még õ sem kávézott :-)

innen hiányzik egy szó, pedig még word-be is begyömöszöltem az irományom, mielõtt elkküldtem. :-(

"Viszont mivel a nagy FÕNÖKKEL más vezetési erényeket tartottam fontosnak ezért folyamatosan megvolt a súrlódás (õ angolszász én porosz) így kerek 4 év és egy napig tartott a kaland."

jaja, amikor gondolkodás nélkül hívsz valakit hajnal kettõkor, és elküld az anyádba, akkor kell pár másodperc, hogy leesen a papírtantusz. :-)

:-)))))

blááááá, CG: -70$
DON SNG: 10/9 = +70$
a végeredméyn híven tükrözi azt, aminek éreztem magam.

Óóó egyszerû szerviz technikusként kezdtem, aztán kaptam egy nagy projektet.
2 hónapnyi meló után közölték, hogy jó akkor most 2 hónapig éjszaka kell dolgozni, 18:00-06:00-ig, aztán azon kaptam magam, hogy valójában már déltõl melózom. bár végignyomtam, de a második hét után, ha valamelyik fõnököm hozzám szólt, akkor már bazmegoltam (na, nem vagyok egy szende gyerek). El is küldtek utána barátnõstül wellnessezni.
vittem a projektet, smúzoltam a megrendelõkkel, két év alatt nagyot nõt az üzletág bevétele. Elég manipulatív vagyok ahhoz, hogy mindenféle kenõpénz nélkül tudtam befolyásolni egy japán típusú licit kimenetelét. Vagy mindenféle tiltás ellenére két hónap után pontosan tudtam, hogy ki mennyit keres.
Aztán kineveztek az egész support élére. Viszont mivel a nagy más vezetési erényeket tartottam fontosnak ezért folyamatosan megvolt a súrlódás (õ angolszász én porosz) így kerek 4 év és egy napig tartott a kaland.
Egyszerû rendszer informatikus vagyok, minden bokorban találsz egy tucat ilyen végzettségû embert, egyszerûen csak született vezetõ (ez most nagyzolás nélkül), én már alsóban is õrs vezetõ akartam lenni (az is lettem).
Ja meg van egy áldott/átkozott képességem, jó eséllyel megérzem, ha hazudnak. (elõny a munkában hátrány egy párkapcsolatban).
A munkahelyet nem nevezném meg, iskolát bárki el tud végezni, a lényeg, hogy hozzá tudj adni valami olyat a munkádhoz, ami miatt kineveznek, annak, ami lenni akarsz, ha profi kocka vagy akkor mondjuk MCSE, ha bitagyú, akkor vezetõ fejlesztõ, ha meg már az oviban Rommelnek hitted magad, akkor vezetõ illetve trendin: Manager.

Galy
tegnapi session hogy alakult? 😊
sz4bolcs
én is. Kávé, és cigaretta. (Jó film) 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

jóreggelt
bár még szürcsölöm a kv-m, azért igyekszem bepötyögni már mondatot.

Jaa 😄
Amúgy most ezen röhögtem könnyesre magam: Phil Ivey prochat 😄

sz4bolcs
'korán' xDDD Mikor valaki sokat éjszakázik, megváltozik ennek a szónak a jelentése.

Korán lefeküdni nem egészséges? 😄

sz4bolcs
korán feküdni.

kraawz
mmint mi ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

sz4bolcs
Tudtátok, hogy ez nem egésséges? 😄

kraawz
pontosan ez mit takar ? meg hol végeztél , h ott melóztál ?😊

szerettem dolgozni, a munkám, hát ez eltünt, várom, hogy visszajöjjön a tett vágy, így amíg szükségét érzem, pihi meg persze póker :-)

meg akarták vágni a fizumat (recesszió, bla, bla, bla). nem tudtunk megegyezni. Így most egy hónapja rekreálódom és ez jó :-)

sz4bolcs
Burnoutot nem olyan egyszerû csak úgy kiheverni.

sz4bolcs
De úgy értem, hogy lett vége? Mi segített? Ki tudtad utólag pihenni?

nem tudtam, túlpörgettem magamat nap közben csomó kv, bomba, meg egyéb jóságokkal

IT support leader

azért párkapcsolatban nem ilyen a napirendem :-)

kraawz
mit dolgoztál ? 😊

sz4bolcs
Kimerültséget hogy tudtad kezelni?

sz4bolcs
Aha. Magyarul kocka életed van. 😄
Csodálom, hogy tudtad ennyi idõs korodig fenntartani.
Én mikor találkoztam volt barátnõmmel, akkor éreztem, hogy nem lesz ez így jó. Pedig épp így nem lett jó...

Burnout nagyonszar.

Inkább dúdolom Mr. Brownstone-t:

"I get up around seven
Get outta bed around nine
And I don't worry about nothin' no
'Cause worrin's a waste of my... time"

Olyan jó lenne ágyban maradni és nem csinálni semmit, csak úgy lenni.

báááz, egy dolog miatt gáz, hogy nincsen VIP jogom, nem tudom utólag kijavítani a nyelvtani és stilisztikai hibákat, ez van, ha az ember kapkod. :-(

na ha már téma akkor:

valamikor felkelek 10-12, ilyenkor még szabad beszélgetést kezdeményezni velem, kv, cigi, itt esetleg már van hajlamom tõmondatokat formálnom.
Indul a tipródás, basszus kéne pókerezni, de ha ma is lehúz egy hülye a 74o-val?? áááh, még egy kis index, sg.
dél: na jó, most már aztán tényleg session
15:00 lehet enni kéne? biztos
hohó van új felirat a lost/House/TTBT/24/FF-hez Indul a bambulás tovább
blogok, miegymás,
17:00 kéne már megint egy session, de ha a hülye a J6s-sel?
20:00 kéne valami rágcsa
22:00 akkor most póker v HOI2?
22:05 újabb session
01:00 na kéne valamit még csinálni, marhára nem vagyok álmos, ezen tipródás 2-3-ig, közben net, ilyesmi
valamikor az éjjel közepén: szusza

persze idönként jönnek ilyen fura dolgok mint cimbizés, mozizás, bulizás

ja volt ám munkám is, szemtelenül sokat kerestem, (egy allinclusive egyiptomi út árát nem tartott két hónapig megkeresni...költõpénzzel...sharm el sheikh-be...delfinekkel úszástól Cairóig minden befizetve) aztán hopp idegkimerültség majd burnout, szóval most pihi, májustól vagy júniustól angol közép és vagy póker tovább, vagy irány egy múlti.
Elég kimerítõ volt? :-)

sz4bolcs
Csúcs vagy. xD

idõnként nem csinálok semmit csak bambulok, de amikor igazán jól megy, az a TV nézés, mivel, kb heti 2 órát tévézek, ezért elõszokott jönni a varázsdoboz szindróma, szóval figyelem erõst és akkor megszûnik a külvilág. <#circling>

sz4bolcs
de az a durva, hogy volt még a qq kk aa mellett 88 meg 77 is 😄😄😄

sz4bolcs
szal: ezt a nézek ki a fejembõl témát hogy érted? 😄
Hajnalig föntvagy csak úgy? Netezel vagy mi?

bááz, láttam már pár KK set vs AA set partit, de ez kemény :-)
(úgy két órája én egy AAA vs JJJ jó oldalán ûltem)

ha az ember rá tud kattani egy tudás alapú játékra, amelyben a szerencse mint tényezõ nagyon is jelen van, nos igen, annak van hajlama gyarló kis lelkét mindenféle hedonista módszerrel, -akár túlzottan is- kényeztetni, mondjuk nem pufifej, nem piára tippelnék :-)

sz4bolcs
Na, ha ezt is magamnak címeztem volna, az lett volna az igazán vicces. 😄😄: