Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
mert olyankor mind a 12 ansztalon tolom egyszerre az All-int mert látom hogy az idiotáknak ez mûködik 😊
Persze én olyankor összeszedek -10,-20 BI-t és akkor egésznap kinlódok hogy kihozzam 0-ra 😊)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Semmi extra de azért joo nevetni a buta embereken 😊
Preflop csapdázni akartam, Flopon nemtom mitakart 3.párjával... gondolom azthitte 22 van nálam 😊) és igen jött neki! gyorsan megnéztem hogy áll profitilag, hát minuszosabb már nem is lehet a gyerek 😊)
http://www.twitch.tv/hegii
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2 napja játszom most bónuszért stars-on. Folyton ilyenek vannak.
2 nap, 200FPP, -70$. Legutóbb amikor jártam itt, akkor is lenulláztam magam, és megfogadtam, hogy soha többet stars. És megint itt vagyok, nagy hiba volt 😞
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
az lehetséges, h a rush poker eredményekkel nem tud miket kezdeni a program? csak növekedik a hibás hh-k száma 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Az elején jól ment még, 13-at nyertem, és 4-et vesztettem.
Vasárnap rontottam le nagyon ha jól emlékszem, azon a napon amúgy is szerencsétlen voltam a pókerrel...
Milyen stratégiával játszol? Én a netessel próbálkoztam.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ugyterveztem letolok 100 darabot!És akkor látnifogom hogy megéri vele foglalkozni vagy sem 😊
Egyelõre 12 játsodtam le 9-Win/3-Lost...a profit $4+
Elég stresszes játék tud ez lenni amikor 6-an vagyunk és énvagyok a short 😄, és Allinelni kell 75o val 😊
Megnéztem ezzel a játákstilussal mennyi profitja van , nem is lepödtem meg 😊
Kiváncsi lennék az ilyen mért játszik 😄
szerencsére fogalma sincs az SnG játékról :-)
DE flopon hívni kellett volna MINDENKÉPP sztem, limpelt pot sok szereplõ + flush húzó=nem jó slowplayezni
Azért a klasszikusok is megvannak hál'isten 😄
Játsszon valamelyik versenyen és mi visszafizetjük a nevezési díja felét!
Ez így igaz: Ha a felsorolt versenyek közül választ egyet, akkor visszafizetjük nevezési díja felét!
Válassza ki kedvencét:
Unibet Open Daily €5 Re-buy Satellite
Hétfõ, Április 26. 22.00 órakor CET
Nevezési díj: €5 + €0.5
Buy in Hunter €10
Kedd, Április 27. 21.00 órakor CET
Nevezési díj: €10+ €1
Unibet Open €30 Freezout Satellite
Szerda, Április 28. 22.00 órakor CET
Nevezési díj: €30 + €3
Speedy Gonzalez
Csütörtök, Április 29. 21.45 órakor CET
Nevezési díj: €5 + €0.5
Big Slick Freezeout
Péntek, Április 30. 20.30 órakor CET
Nevezési díj: €25 + €2.5
Desperado €2,000 Guarantee
Szombat, Május 1. 22.50 órakor CET
Nevezési díj: €3 + €0.3
€100,000 GTD Sunday Rebuy
Vasárnap, Május 2. 20.00 órakor CET
Nevezési díj: €55 + €5
A nevezési díjak felét a játékosok póker számlájára fizetjük be 2010. Május 4.-én 17:00 óráig. CET
Üdvözöljük újra köreinkben!
Általános feltételek:
A promóciós idõszak: április 26-május 2. ezért csak az ez idõszak alatt játszott versenyen jogosult a visszetérítésre.
Ha több mint egy ilyen speciális versenyen vesz részt a promóciós idõszakban, a legmagassabb nevezési díj felét térítjük meg.
A buy-in felét térítjük meg, a díjat nem.
A játékosok készpénzzel vagy VIP pontokkal is megvásárolhatják indulásukat.
Ügyfelenként csak egy verseny visszatérítés jár
A Visszatérítést készpénzben kell kifizetni a játékosok a póker számláira.
Az Unibet fenntartja a jogot, hogy módosítsa vagy visszavonja ezt a promóciót bármikor.
Általános Unibet feltételek állnak fenn.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ennyi idiótát, komolyan....
hogy lehet ilyne szarokkal rábaszni az allint?
Az AK még csakcsak de azis mire adott floppon?....
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Gondolkodtam, hogy játszok rajta, de még nem tudom.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
De eleinte ez megy mint itt most.
ezt az idiótát, Istenem. <#falbav>#falbav>